door Havermout in Politiek  ·  70 Reacties

  • 22
  • 1085x gelezen
Reageer met een Emoji
1
27
1
1
12

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou OK! Wegens de stikstof productie meer brandnetels en bramen in het bossen in de randstad.
Dan eten we heel voordelig lekkere brandnetel salade, brandnetelkaas uit Gouda en gezonde bramenjam uit Hollandse duinen.
Buiten de randstad kunnen we de overige lekkernijen genieten als vanouds.
Het is een wenselijke verdeling van nieuwe werkgelegenheid!
Stop toch met deze Groen Linkse gekte mensen!

0
51 logikus

@3 In de jaren zestig en zeventig was de PvdA ideologisch fel tegen de auto nadat notabene Den Uyl er indirect voor had gezorgd dat de arbeider ook een auto kon betalen. En dus gingen ze de auto zwaar belasten maar de burgers bleven auto rijden. Vervolgens hebben ze hun strijd tegen de auto gestaakt omdat met de belastinginkomsten hun socialistische maatschappij gefinancierd kon worden. En nu zien ze weer mogelijkheden om de anti auto strijd weer op te pakken.

0
52 Conradijntje

zal die volksverlakker met zijn regentenpartij nu weer gaan stijgen in de peilingen?

0
53 semperpenis

Laat ze beginnen met die verhuizingen van Brussel naar Straatsburg af te schaffen..

Die mogen het goede voorbeeld wel eens geven....

0
54 Logic

Om het vliegen te beperken is niet zo stom. Vliegen vervuild gigantisch maar voegt relatief weinig toe

1
55 ModReset

de pvda wil wil wil
d66 wil wil wil
cda wil wil wil
vvd wil wil
het is en gaat telkens om hun WIL niet waar ze voor zijn aan genomen onze wil te dienen en ons niet te bevelen en hun wil op en door te dwingen.

de wil van diegenen die ze horen te dienen die wil daar hebben ze geen oren naar
vinden ze niet van belang. dus ons belang word niet behartig maar hun belang des te meer.

0
56 Gratiebarmhart

Het heeft er alle schijn van dat met name de linkse partijen weer terug willen naar de jaren 50 van de vorige eeuw. Arbeiders gingen op de fiets op lopend naar de fabrieken met een broodtrommeltje in de fietstas, Doorwerken tot de zaterdagmiddag. Zondag thuis blijven, of naar de kerk of het voetbalveld. Alleen de elite kan zich nog een auto en luxe permitteren maar het gewone volk moet werken als slaven en kan op een houtje bijten. Ik noem de tegenwoordige links mensen daarom verraders van het werkende volk en ook van de gepensioneerden. Laat er alsjeblieft snel een einde komen aan die linkse arrogantie, intolerantie en waanzin.

0
57 bozeman

En als die PVDA leden nu spontaan allemaal stoppen met adem te halen scheelt dat een heel stuk op de uitstoot van giftige gassen.

0
58 nog een keer

Welkom in de exteem linkse klimaat dictatuur. De ene extreem linkse partij is nog radicaler dan de ander.
Dat de media en bedrijven ons vol proppen met klimaar propaganda wil niet zeggen dat de meeste mensen hier ook in trappen.

Stem PVV daar red je het klimaat en Nederland mee.

0
59 DONKEY R

De Ruyters zeggen: "Laat die PvdA-ers lekker gaan lopen dan, geen drinken of eten onderweg, niet pissen of poepen want dan is het mooi CO2 neutraal. En wij toeteren wel effe als ze langs de kant van de weg zitten omdat ze niet meer verder kunnen….!:

idioten….

0
60 De Ruyters van Michiel

@55 Het is heel gemakkelijk als (linkse) politiek om te roepen dat dingen verboden moeten worden zoals ook de brandstofmotor of het gebruik van gas. Het uitfaseren van de één en het op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid kunnen aanbieden van nieuwe technologieën (die gedeeltelijk nog ontwikkeld moeten worden) is echter veel te moeilijk voor ze. Indien linkse politici de regie krijgen over de energie transitie gaat het licht gewoon uit en is het finito met de mobiliteit.

0
61 Conradijntje

Zodra de politiek er mee weg komt om als beleid maximumsnelheden af te dwingen zal ze dat doen tot het zwaar negatief wordt. Daar is geen houden meer aan. Als de mensen braaf 100 gaan rijden dan is het binnen een jaar 95. 90. 70 . 50. 30 Dagen dat je niet mag rijden.

Mobiliteit is straks een luxe uit het verleden. Elk terrein waar een overheid kan dwingen zal ze dwingen tot het op is.

0
62 purelogica

Het is simpelweg nepnieuws. Het kan de VVD niets schelen wat mensen vinden.
Daar ligt de macht immers niet.

De VVD is een poppenkast van beroepsacteurs. De zorgnivellering, de Kunduz lastenverhogngen, het dividenddebakel, lastenverhoging op lastenverhoging, het klimaatakkoord, het Marrakech akkoord. De migratie, het massale volksbedrog, de groene gekte. Het afbreken van de democratie, afschaffen van referenda. De VVD is de drijvende kracht achter de collectieve dwangzucht.

Ze hebben nog nooit iets goeds gedaan. Helemaal niets. Alleen maar eenrichtingsverkeer richting de totalitaire dwangstaat. En dat dan aankleden met praatjes gefinancierd en geholpen door de linkse propagandapers.

De VVD wilde het eigenlijk niet. Een kotsmisselijk narratiefje om het blauwe kleurtje op te poetsen en de mensen die zich door de verhaallijntjes in de luren laten leggen en op deze neppartij blijven stemmen een gevoel aan te smeren.

De beul heeft net uw nagels uitgetrokken, u gekookt in heet water en daarna uw hoofd afgezaagd. Maar hij voelt zich er niet lekker bij hoor. Hij vind het eigenlijk helemaal niet leuk. En het is eigenlijk een heel aardige man.

0
63 purelogica

Het wordt tijd de het pluche eens wordt opgeschud door FvD of zelfs de pvv even aan de macht te laten!

[Nee, ik sta niet achter die partijen maar het wordt TIJDELIJK even tijd voor wat anders]

0
64 upanddown

* Verwijderd door de redactie *

65 dmpr2.1

Valt volgens de pvda ook turkije en marokko onder europa? Waarschijnlijk nu niet. Want dat gaat hen een flink deel van de kiezerspotentieel kosten.

0
66 ThWil

Jesse Klaver gaat het moeilijk krijgen. Steeds meer partijen worden groen links. Zelfs de VVD.

0
67 Spraypaint

De stikstofcrisis en PFAS-crisis hebben 2 oorzaken:
1. in elkaar gesjoemelde wet- en regelgeving van lage kwaliteit. Dat is ministers,, ministeries , falende kamerleden en belangenorganisaties allemaal te verwijten.
2. er is te weinig ruimte in Nederland om aan alle gebrekkige wet- en regelgeving , afkomstig van even gebrekkige politieke partijen en ambtenaren te voldoen.

Nederland bezwijkt aan regelgeving en druk op de ruimte omdat het administratief en qua bevolkingsdichtheid te vol is. Zeker als PvdA, GL, D66, CDA en VVD als grote doelstelling hebben om ieder jaar 120.000 migranten te importeren.

Er zullen dus keuzes gemaakt moeten worden.
- wil je een grotere bevolking en bepaalde functies ruimte geven, dan moet je wetten en regels gedeeltelijk afschaffen. Kun je ondertussen betere regels maken.
- het wordt ook duidelijk dat al die regels ontzettend veel geld kosten en schade opleveren. daar kun je de burger niet voor laten betalen. Laat de politieke partijen en belangengroepen dus zelf gaan betalen als ze bepaalde schadelijke regelgeving willen handhaven.
- meer immigratie betekent meer uitstoot. Stop dus met migratie.
- datacentra verbruiken ontzettend veel energie. Laat de overheid het goede voorbeeld geven door data te deleten.
- stop met de waanzin van biomassa. Geen volwassen bomen verbranden en veel CO2 uitstoten, die op papier niet telt en dan vervolgens de burgers verwijten dat de CO2 in de lucht niet voldoende afneemt.
- houd gewoon gascentrales en vang CO2 af. Vang NOx af. Het zijn stoffen die je industrieel of voor plantengroei kunt gebruiken.

1
68 marielouisevankleinmareslag

Strak plan. Laat alle PVDA stemmers direct dit idee opvolgen. NIet meer vliegen en niet harder dan 60 km per uur dus ook geen snelwegen meer gebruiken.

Dat betekent voor normale mensen meer ruimte als je vliegt en geen links tuig meer naast je. En de snelwegen worden minder druk dus minder files. Voordelen, voordelen. Laten de PvdA stemmers dit alsjeblieft met ingang van morgen gaan doen. Please.

1
69 PFL

@39
Die linksen, daar kunnen ze dan biogas van maken.

0
70 WHuls

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

7 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Close Up MasturbateX Video ArabianGirl HeadshaveWet Wap ComCummy KissesDesi Suhagrat SexTessa Fowler PornSunny Leone Xxx Hd Video DownloadPorn Download IndianCybil TroyJapan Com PornExteme Rough PornPlayboy Night CallsSexting ChatNew PornographicRoselyn Sánchez NudesSeduced WifeWild Animal SexAvn Porn AwardsHot NudistsDbsm XxxTop 10 Porn StartsPorn FaciNao CongoXnxx Big IndiaHentai Expoابيلا دينجرButtplug PornYoga Sex PositionsCreampie4kWww Ixxx CpmPorn SpnishPhoto Acompa SantosNunzi'sXvideo Japan MoviePorn Star Hindi VideoBrooklyn Gray BlackedHot Devar Bhabhi SexBhabhi XxcElizabeth Olsen Hot SexyMisstress TReal HomesexNhentai BdsmXvidios PôrnoNude Teenage SelfiesPorn In PubicCardi B Nudes LeakedBihar Ka XxxMei Mei Jjk PornWrestling ErectionCeleb CametoeWaifumiia OnlyfansEva Longiria NudePhatrabbitkullerSex Video English HdKiss AssainVdoxxxXxxmomsanHindi Adult Web Series VideoPorn Hindi Dubbed MovieLena Paul GangbangedPorn NenitaNawtyinnocentnxtdrDesitabooMom Masturbate SonIandea Xnxxسكس 2023You Porn FraFilmes Pornô VídeosAnnonceintimeThick White PornSean DuranDiamond Kitty OnlyfansGoth Egg PornhubBrazzers Hd NewHot Kerala Porn VideosBabysiter NakedGeneralbutchiNo 1 Porn VideoPorn Hindi VidioHighschool Dxd HotIndian Tiny SexFemdomcaningKateelife AnalTwitter Porn VideoJavdh.proCorinna Kopf Sex TapeVieja CogidaPornography IndonesiaKotomitakoXxx Mia KhalifaButterfly PussyPlaybunyy OnlyfansNikki ZerringHellen Mirron NudeEmmalia.razisFirst BlackcockXxx Video Big BootyMind ControlhentaiIndian Bengali XvideoFarrah Aberham PornGentlemans Club PornPorn Toon PornMektoub. My Love: IntermezzoEbony Porn StsrsXx WwwKaname AiHot Naked MomsNao JingujiMia Khalifa Six VideoMom Swapped PornIndian Por HubBlow Job TurorialManga HentaaaiHamster/pornoBbw Scat PornMadison Scott AnalEimi FukadaIndian Horny BhabhiLesbian Porne MoviesClose Up VagStella May2000s PornstarsBbw GabgbangNude Sun BathingXnxx JanwarFor Play Sex VideoXvideo TubeJav Sub IbdoPolicemen Gay PornBrazzers HouseNewxxxvideosPhotos PornHentai SexeBlonde Teen NudeHot Desi Gay SexMommy KinkDesi52 Com VideoOrgasm Sex PornFat MilfFamily X HentaiVideo SexyxxxJavgutuJust Indian PornXnxx Telugu Videos ComJav HypnoCoco VamdiElle Brooks BbcEmily Browning SexyClaudia Valenzuela Porn