Immigratieland? (verenoflood.nu)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Kiki in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 6
  • 513x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nah net nog bij 2 vandaag een ''Amsterdamse'' school gezien.
Iemand die dit program in 't buitenland ziet, zou denken dat het een school in donker Afrika betreft.

5
1 Arthur2000

@1 Rotterdam niet veel beter.

4
2 student1255

@1 Wonen er nog Nederlanders in Amsterdam dan? question

3
3 Opa

@1 Als jij mensen met een andere huidskleur niet gewoon als Nederlanders kunt zien begint daar gelijk al het probleem. Hoe moeten ze zichzelf dan ooit als Nederlanders gaan zien?

29
4 Gewoon een student

Het is inderdaad arrogante waanzin om dit land niet als vol te beschouwen.

3
5 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

6 bosco

* Verwijderd door de redactie *

7 bosco

@6 Boomers gaan op korte termijn in grote hoeveelheden de pijp uit. En het geboorteratio van niet-westerse migranten in Nederland ligt geheel tegen de mythe in nauwelijks hoger dan die van autochtone Nederlanders.

20
8 Gewoon een student

@4 Misschien heb je wel gelijk maar ik heb al wat decennia achter de rug. En het is een één of maximaal twéé generaties volledig verkleurd. Een verandering die toen als multiculturele verrijking werd verkocht, wat nergens werkt en overal tot wantrouwen, conflicten, stammenvorming en armoede leidt alleen blijkbaar in Nederland. En definitief is: als het experiment mislukt kan het niet ongedaan gemaakt worden.
Ik vind het nog een wonder dat het nu (schijnbaar) nog zo goed gaat in Nederland, nog steeds goede voorzieningen, nog steeds relatief rijk. Maar iets zegt me dat die welvaart net zo stabiel en fundamenteel gerechtvaardigd is als de record Dow Jones onder Trump. Plastic en op instorten.

1
9 Arthur2000

* Verwijderd door de redactie *

10 bosco

@9 Hoe je het ook wendt of keert. De mensen die er nu zijn blijven nou eenmaal hier. Die gaan niet meer weg. Dus we moeten toch een manier vinden om met elkaar te kunnen leven. Elkaar erkennen als volwaardige landgenoten is hierbij een belangrijke eerste stap.

20
11 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

12 Strafpleiter

@4

"Hoe moeten ze zichzelf dan ooit als Nederlanders gaan zien?"

Wat zou u er van vinden dat ze zich dan ook als Nederlander gaan gedragen? Misschien een idee?

4
13 Opa

@10 Ik werd pas juist bekritiseerd omdat ik dezelfde zin toen te PC verwoorde. Dus ik dacht; laat ik dit keer maar gelijk duidelijk zijn.

Het is gewoon een simpele onontkoombare realiteit. Het leven is eindig, en de meest omvangrijke generatie van Nederland nadert gewoon haar levenseinde. Daarna zal de bevolkingspiramide er automatisch weer wat gezonder uit zien.

Het is verder helemaal niet zo dat ik persoonlijk iets tegen Boomers heb. Niet per definitie in ieder geval.

22
14 Gewoon een student

@13 Je als Nederlander gedragen bestaat niet. Kijk maar naar de diversiteit die er alleen al onder autochtone Nederlanders bestaat wat dat betreft. Je aan de Nederlandse wet houden zou voldoende moeten zijn.

17
15 Gewoon een student

@11 Hebben we decennia lang geprobeerd, echter komt het vaak niet van 2 kanten.

3
16 solidsteel

@11 Uiteindelijk komen we dan in een land terecht dat qua structuur, cultuur, standaard van leven, omgangsvormen meer gemeen zal hebben met een (Noord) Afrikaans land. En dat gaat pijn doen bij vooral autochtonen die weten hoe het was.
Ik heb jongere vrouwen als collega gehad. Ze vinden het al normaal om door allochtonen respectloos en gevaarlijk en als ''hoeren'' benaderd te worden en praten het zelfs goed. Dat was vroegah wel anders. Emancipatiebeweging, was dat dan voor niks of geldt dat alleen voor autochtone mannen.

3
17 Arthur2000

@15 "Je aan de Nederlandse wet houden zou voldoende moeten zijn."

Hoezo kortzichtig.............................................

Wellicht is het ook handig om uzelf te verdiepen in de taal, de gebruiken, gewoontes etc van een land (aanpassen wel eens van gehoord?) waar men wil gaan wonen.

3
18 Opa

@17 dan schaffen we wel de verzorgingsstaat inclusief uitkering en toeslagen want die hebben ze daar ook niet. net zoals democratie, vrouwenrechten en homorechten.

volgens regressief links is dat vooruitgaan

1
19 Handalf

Mijn dochter is in multicultureel Almere opgegroeid. Zij zegt zelf: ik ken niet anders, dit is mijn wereld, ik zou niet weten wat ik met die van veertig, dertig, twintig jaar geleden moet.

Ik vind wat de generatie onder mij - die van mijn dochter dus - vindt over de ontwikkeling van de samenleving talloze malen interessanter dan de mening van de generatie boven mij.

11
20 Smiling

@9 .
In mijn jeugd, de jaren 50 keek je vreemd op als er een Indonesiër langs liep omdat die kleur nog niet zo bekend was in Nederland.

1
21 nog een keer

@19 Dat bedoel ik da's wel de consequentie. Je kan iemand wel uit Afrika halen maar je haalt Afrika niet uit die persoon. En dat is niet vrijblijvend want gedrag heeft consequenties.

1
22 Arthur2000

Ik las gisteren een heel verhaal dat het helemaal niet waar is, dat wereldwijd de bevolking toeneemt. En heel gedetailleerd welke landen allemaal onder de 2,1 kinderen per koppel zitten. Het schijnt dat de mormonen en streng-religieuze groepen de enigen zijn, wereldwijd, die er nog boven zitten.

China, die jarenlang een heel strenge 1-kind-policy hanteerde, hele mensonterende drama's, zit ook ver onder de vervangingsquota.

De reden: urbanisering, mensen gaan minder kinderen krijgen zodra ze van het platteland wegverhuizen richting stad. Op het platteland kan men altijd extra paren handen gebruiken, in de stad emancipeert de vrouw en krijgt een opleiding, een baan en wil niet meer genoeg kinderen krijgen, alleen als ze wordt gedwongen door heel fanatieke religie.

Urbanisering is sowieso waar de eigenaren van de wereldbol, bepaalde bankiersfamilies dus, op aansturen door de hele wereld buiten bepaalde voor bewoning bedoelde gebieden tot natuurgebied te verklaren, en wel heel rigoureus. Het kappen van regenwouden zou daar best eens deel van kunnen zijn.

Je ziet ook op de site van VN al jaren plannen hoe die bewoonde stroken in stad-achtige stukken worden verdeeld en hoe die moeten worden ingericht. Geen gigantisch hoge flats, opvallend genoeg, en groen en buurtwinkels. Liefst zelfvoorzienend en op zichzelf staand, succes natuurlijk verzekerd wat betreft totale controle/onderwerping.

2
23 Wendel

Men zegt hier dat de boeren weg moeten omdat ze gif over het natuurgebied zouden strooien. Terwijl die natuurgebieden op de lip van de boeren zijn gekropen, niet andersom. Zich steeds uitbreidende natuurgebieden, in Nederland, met deze bevolking?

4
24 Wendel

@24 de boeren zijn al decennia de gifmakers van de natuur -- als er geen wetgeving was dan was geen gewas of dier veilig bij de boer.

13
25 alt-right-delete

@16 Dat is alsnog nooit een reden om op te geven. Als we opgeven blijft het namelijk zo of wordt het zelfs nog erger.

17
26 Gewoon een student

@18 Het probleem is dat die gebruiken, normen/waarden etc. veel minder gemeengoed zijn dan vaak wordt ingebeeld. Ook onder autochtone Nederlanders bestaat hier enige variatie in. Natuurlijk zijn er bepaalde grote lijnen. Het is voor sociale cohesie fijn als iedereen daar min of meer bij in de buurt komt. Maar variatie zal je altijd blijven houden.

Taal is een ander punt. Niet in staat zijn te communiceren staat maatschappelijke participatie direct in de weg. Dus dat is een veel fundamenteler probleem dan culturele variabelen.

15
27 Gewoon een student

@26 “The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results.”

2
28 solidsteel

@28 Die logica gaat hier niet op omdat het een nog immer gaand proces is. En bovendien, zoals ik al stelde. Het is simpelweg onze enige optie.

We kunnen nou eenmaal niet full Nazi Duitsland gaan en alle buitenlanders het land uit schoppen/vernietigen. Of full Apartheid Zuid-Afrika en alle etnische minderheden segregeren/onderdrukken.

12
29 Gewoon een student

@15 Inderdaad de Nederlander bestaat niet, Maxima had dat goed gezien. Mensen die zeggen dat iedereen moet integreren zijn in mijn ogen mensen waar ik als geboren en getogen witte Nederlander in geen geval bij wil horen. Mijn eerste gedachte is: 'We are the Borg(, you will be assimilated, resistance is futile)' question

2
30 Myth63

@23 Ongeveer de helft van de landen zit onder de 2.1. Dat zijn alle westerse landen en zuid Azië. Veel andere landen, zoals India zullen dat niveau binnenkort bereiken. Maar dat zelfde land, India, zal waarschijnlijk eerst nog wel het land met de meeste mensen worden, meer dan in China. De reden daarvoor is dat de vorige generaties nog wel veel kinderen hadden, waardoor deze kinderen, ondanks de kleine gezinnen die ze zelf stichten, voor een enorme groei zullen zorgen. Die groei is onontkoombaar.
Daarnaast groeien veel landen in Africa nog wel hard.

Conclusie: de wereldbevolking gaat eerst nog flink groeien.

0
31 Myth63

@31 zuid Azië moet oost Azië zijn: Japan, China, Hong Kong, Taiwan, Singapore, Zuid-Korea.

0
32 Myth63

Nederland is een klein land, het land is vol; zelfs overvol.
Immigratieland is de mantra van gestoorden; steeds meer woningnood, steeds meer files en minder grond voor landbouw, natuur/cultuurlandschap. en intussen worden de enclaven van criminelen en terroristen, pedo's groter. gewoon complete waanzin..

1
33 Handalf

@29 Je kan beginnen met de groep niet groter te maken zodat je geen samenleving binnen een samenleving krijgt die tegenstrijdig zijn. Tenslotte moeten ze integreren en dat gaat niet als ze zichzelf afzonderen door een eigen commune op te richten.

2
34 solidsteel

@33 Exact.... Helaas zijn er maar enkele politici die het échte probleem, waar Nederland mee kamt, inzien. De rest van die hypocriete zooitje durft zijn/haar bek niet open te trekken en zitten enkel belachelijke maatregelen te verzinnen.....

1
35 LoydMorris

@1 Dat was bij EenVandaag , ik zag een kind met blond haar en blauwe ogen , bij nadere bestudering bleek hij nogal negroïde gezichtskenmerken te hebben. ^_^

2
36 21st Century Guy

Heb onlangs een item gezien bij een vandaag over het lerarentekort... De meerderheid van de leerlingen zagen er niet oorspronkelijk Nederlands uit om het zo eens te zeggen...maar ja je mag niks zeggen dat de helft of meer een niet nederlandse achtergrond heeft.. hoezo dan geen immigratieland?

1
37 starboy2500

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@14 Ik weet niet wat er gaat gebeuren Snorrie....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@14 De Russen hebben een munitie trein met westerse wapens geraakt. Dat was vandaag of gisteren....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ABRACADABRA
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

alle boeren in de EU kunnen het hoofd niet meer boven water houden. daar zorgen die Europarlementariers wel voor...

7 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@11En straks huppelen ze weer achteruit.Ze zijn al bijna 800 dagen bezig en zoveel terreinwinst hebben ze nu ook niet.En zodra het volge...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@83 zegt hij die elke dag een incontinentie luier moet dragen....

15 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@11 Of de mensen in oost europa hebben iets meer kennis wat een russische overheersing inhoud....

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@80 Ja , jong - maar een luier? Serieus?Er zijn wel behandelingen voor bedplassen hoor - vraag je uroloog maar eens....

25 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@77 Mensen erbij lappen en het dan over niveau hebben. Je kijkt Elsemiek wel, die deed dat vandaag ook. Vieze wijven. 🤮...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@71 StrongoliDus jij eist van mij dat ik in mijn reactie van @37 had moeten reageren op de reactie van @45 ?Dat is niet mogelijk....

27 minuten geleden geplaatst door Querido not

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@79 Dat had je verkeert begrepen, ik ben jong van geest....

31 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Best Hd PirnSexs KoreaBoobscruiseEbony PirnR TrapsSexlogsKickasskandyBengali Xxxxx VideoKannada SaxHot B Grade SexJogo Mais 18SissypeppoSaexy VideoSex Hot Big BoobsKendra Porn VideoBollywood Actress Fucking VideoHorny Lily Porn VideosMall XxxGf Sex BfNude Country SingersCam Sex DirectBella Brookz PornArabi CreamDaniellexxvv PornTeen Sex FuckChachi Ki XxxLifhtskin PornMilky TitsMothers PornGirlfriend Shared With FriendEscorts.comX Hampster.comInfluencersgonewilfBellsa PornAunty Hot Sex VideoForeign Sex Full HdRipped JeanspornPorn Hd Free PornCatherine Zeta-jones NudeRommatic PornFist Lesbian PornBihar Village PornAlahnaly NudesDesi Village Girl SexRomantic Couple NudeHard Lesbian TribShare The Bed PornBdsm Test ComWww.pornodoPorn AbusadaTğrk PornChaterbSex Video.comXxx Video Desi IndianBangla Sexy SexBounce Boobs PornJadi West PornFuntanari PornEporndrThick Ass PornDnz PornSali Ki ChutClubseventeensSelena Adams PornstarMy NudesWatch HentiaBest Trans Porn SiteFitsidCaty Perry NakedPiper Perri LesbianXnxx RusianHolly Body PornNaked Pretty TeensGifs Do PornSweetdeliciusVideo Sexs IranPaoli Dam XvideoCumeaters GayBbl AnalXxxjaponaisBalence Ton NudeNycbisexcoupleNight Sex MovieAmaranth PornJuicy Desire PornRiley Ried LeakKissa Sins And Johnny SinsRoberta GemmaKashmiri ChudaiTamanna Bhatia PornXxx BasFemboy Feet PornMen N Women PornDesisinsFree Sexiest Porn VideosWww.beeg.colmCeleb Fakes NudesAnimeshentaiNikki Minaj PornBusty Porn VideosXhamster Free Porn VideosPhim Sex VietnamSmall TittyMotherleaaManga HeintainHugecumshotOlivia LuaMallu Prone VideosGujarati Xxx Sex VideoSexy Midget PornEmma Watson Porn VidSm调教Frenchporn VideoGobin CaveRaj XnxxIndian Girl On BedLauren PhillpsSoftcore FilmsHottest Pornstaسكس كلاسيكياتLesbian Porn In LoveBritney Spears AssBoobs Hard SuckSkybri LeakEntinsityShooshtimViva StritIncest Porn RealNude Colony VideosWhat Happened To XbunkerJacquie Et Michel StreamingAunty Ki Chudai Hindi MeinSex Dance VideoAnkita Dave Porn VideoXvirgin PornSecret Crushes Keira Croft And Sonny MckinleyBrcc MariahAnalfatMuslim Xxx MovieSexs Irani JadidSexy Bf KatrinaEva Elfie GangbangBrutal DilldoesBlack Instagram ModelsSissy Porn Tube.stripchat.comCasting SxyprnFox PornXnxx XnxxAmaranta Hank