'Trump denkt dat andere EU-landen voorbeeld van Brexit zullen volgen' (nu.nl)


Donald Trump denkt dat andere Europese landen het voorbeeld van het Verenigd Koninkrijk zullen volgen in het verlaten van de Europese Unie. ...

door Havermout in Buitenland  ·  131 Reacties

  • 32
  • 1465x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Het viel me ineens op. Sorry voor offtopic. question

2
101 lieveschat

@29 : "Gaat GB helpen met de handel en is dus ook voorstander van de Brexit."

Natuurlijk is Trump dat. Na een Brexit heeft de VS een veel sterkere onderhandelingspositie t.o.v. GB en bepalen ze de spelregels. Trump onderhandelt met het mes op de tafel en gaat GB echt geen cadeautjes geven.

3
102 Ongeregistreerd

@23 Iedereen weet zolangzamerhand wel dat Trump typisch zo man die is die geboren is met een zilveren lepel in zijn mond, dat hij altijd aan het hoofd van een imperium heeft gestaan en bij alles wat hij zei het hele leger van jaknikkers op hem heen begin te applaudiseren "Well said, Mr Trump". De beste man heeft zo ziin eigen belevingswereldje opgebouwd en nog nooit heeft iemand gezegt: " Hé Trump denk eens na, dat kan je niet zeggen "
Tja en dan krijg je dit

4
103 Piet Pijlenboog

Ik begrijp dat de Trumpies Trump weer gelijk geven.
Dan ben ik heel benieuwd wat ze vonden van de opmerking van Trump dat humanitaire crisis in Syrië de schuld is van Rusland en Assad. En dat Obama ervan langs greep nauwelijks en veel te laat heeft ingegrepen in Syrié..
Op dat gebied was ik het deze keer namelijk wel met Trump eens..

9
104 GreyB

Trump is geen Europeaan mensen. De EU is voor hem gewoon een potentiele concurrent. Of de EU al dan niet goed is voor de Europese burger zal hem een biet zijn. Logisch, dat is/wordt niet zijn baan.

3
105 BlackNinja

@94 DeNavo was nodig om ons juist tegen de Russen te verdedigen.... Niet de Russen maar landen als SA zijn onze vijanden met al die idiote moslims.
Wat betreft de Verdragen we hebben het Europese verdrag van vluchtelingen, een heleboel landen werken al niet meer mee met dat verdrag (Oost-Europa).
Ook hebben we Schengen, Duitsland in de persoon van die gek (Merkel) stelde dit verdrag buiten werking. Weet je het nog??
En zo kan ik nog uren doorgaan....

4
106 waarom toch

Van mij mag die hele EU uit elkaar klappen, voordat Europa bestuurd gaat worden door
niet-westerse mogendheden zoals Turkije en Mekka-land Saoedi-Arabië.

6
107 wiseguy

@67 @50 zei ".heb Rusland nl niet op zoveel leugens betrapt als de eerst genoemden." Rusland, niet Poetin zelf. Jij verengt het tot Poetin alleen. Daarnaast is Poetin een autocraat / dictator, dus wat het Kremlin zegt, Sputnik of Russia Today (geen persvrijheid en die twee zenders zijn propaganda zenders van het Kremlin en er rechtstreeks door betaald).

Dus ja, hou eens op met trollen.

3
108 Dutchy

Yes Trump. Soon we choose for NEXIT!

8
109 VVDwegermee

* Verwijderd door de redactie *

110 VVDwegermee

* Verwijderd door de redactie *

111 VVDwegermee

@109 ja, liever in je uppie niets in de melk te brokkelen hebben dan met zijn allen sterk staan... dat is wat jij wilt.

2
112 TedjeR

@110 / @109 / @111 spreek voor jezelf.

3
113 Dutchy

@111 Behalve natuurlijk dat Rutte gewoon gekozen is en er verkiezingen komen. Dat jij hem weg wilt hebben moet je zelf weten. Jij kiest voor een NEXIT niet iedereen doet dat en verder natuurlijk kan je altijd NEXITen door buiten de EU te gaan wonen kijken hoe geweldig de rest van de wereld is.

2
114 VaY

@112 Net gehoord dat GB een prachtige handelsovereenkomst met de VS gaat sluiten. Daar staan we als EU weer met onze stoffige, beperkende handelsverdragjes met de VS (Met een saus onwerkbare dure Parijse milieu idiotie).
Nu ook omdat we lid zijn van de EU mogen we niet met Rusland handelen. Ik voorspel u dat de Engelsen en Amerikanen mooie handelsverdragen met elkaar zullen maken.
Ik voorspel u ook dat GB een zeer sterke en krachtige economische groei zal kennen buiten de EU.
U zij gegroet en Trump wordt namens mij en velen anderen bedankt.
Blijft u maar fijn achter Merkel en consorten aanrennen... succes!

8
115 waarom toch

@115 dream on.....

2
116 TedjeR

@115 We handelen gewoon met Rusland. Als jij je eens inleest over zaken waar je over wilt schrijven kom je niet met zoveel onzin aanzetten.

2
117 VaY

@114 minderheid in Nederland wil een Nexit. Sterker nog, het aantal is gedaald, sinds de Brexit, ze maken daar een rotzooi er van en de mensen zien de gevolgen. Volstrekt logisch dat de meeste zo iets hebben van, mah, misschien niet heel verstandig.

@115 lol. Rusland wordt terecht gestraft omdat ze voor het eerst sinds Hitler een stuk land heeft geannexeerd en rotzooi aan het trappen is in buurlanden. Naast de sancties mag er volop gehandeld worden, geen probleem.
Eerst fout.

"Net gehoord dat GB een prachtige handelsovereenkomst met de VS gaat sluiten." ook gehoord uit de mond van Trump. Nu vind Trump dat alle deals die Amerika gesloten heeft slecht en hij gaat er fantastische deals - voor Amerika - van maken. Succes Groot Brittanie.

" Parijse milieu idiotie" gelukkig ben jij niet aan de macht, hoog tijd dat het milieu voorrang krijgt, anders loopt het slecht af voor de mensheid, de aarde zal het wel overleven uiteindelijk, er komt dan alleen een andere dominante diersoort.

Waarom toch zo naief en achter iemand als Trump (en Poetin) aanlopen, je kan het veel beter dan dat, echt waar question

3
118 Dutchy

@102 Jij denkt dat de Engelse gek zijn. Nou ,mooi niet. Die laten zelfs Amerika vallen als het hun niet zint. Het is onmogelijk dat Trump de hele natie tegen zich in het harnas jaagt, denk ik. Al zou ik het wel wensen om de arrogantie van Amerika te breken.

2
119 Verwonderd

"Trump denkt ... " ... kijk dat is dan toch al weer een hele vooruitgang ...

2
120 mightimouse

Europa was sterker en strijdbaarder voor de EU bestond. Brussel heeft Europa verzwakt. De VS heeft via de NAVO de defensie verzwakt. Zij maken daar de dienst uit. Niet de NAVO bondgenoten.

3
121 Verwonderd

@120 of een journalistieke uitglijder van de eerste orde question

2
122 TedjeR

@119 Heeft niks met arrogantie te maken. Het GB is klein ten opzichte van Amerika. En het GB staat met de rug tegen de muur als ze een harde Brexit nastreven.
Dus dan kunnen ze weglopen, maar wat dan?

@121 voor de NAVO en EU (en haar voorgangers) vocht Europa z'n 2000 jaar elkaar de tent uit, daar naar terug dan? Europa was het meest gewelddadige continent van de wereld.

4
123 Dutchy

Dhr Trump heeft naar 't lijkt vooral ervaring met hoge gebouwen en grote cirkels van geld-stromen die hij dan omzet in meer macht en profiel in zijn waan van
grootsheid . ( Narcisme ?)
Het lijkt een uit de hand gelopen complex van een gevecht met innerlijke
demonen die constant de grootse plannen en gedachten van de narcist
in de war willen schoppen en waartegen alleen de grootst mogelijke grootsheid
en macht als bewijs van die Grootsheid kunnen worden geplaatst en worden
uitgestraald.
Het kan mee vallen , maar afgaande op de taal van zijn gezichtsuitdrukkingen
en mimiek vrees ik dat hij heel goede adviseurs en wijze mensen nodig zal
hebben die hem kunnen leiden om niet snel naar de exit van zijn waanwereld
te worden verwezen.

2
124 m+m = Z

@124 Het naar beneden brengen van het aantal nucleaire bommen is goed nieuws voor iedereen en hoeven met name de Russen en Amerikanen niet ontzettend veel geld uit te geven aan deze onzinnige bommen.

Maar goed dat is dan niet echt iets om over te onderhandelen, dat moet je gewoon doen.

(cadeautje aan Poetin dus, zeker als hij ook nog even de sancties opheft en de Krim geeft aan Rusland)

0
125 Dutchy

Ik heb inmiddels schokkend veel van Trump geleerd:
1. ik ben tegen een Verenigde Staten van Europa, stel je voor dat zo'n idioot hier president zou worden? Genoeg kandidaten, genoeg stemmers om het te laten gebeuren.
2. Putin is de grootste leider van de wereld, hoe harder andere wereldleiders werken om zich aan zijn ambities te onttrekken hoe meer de situatie in zijn voordeel uitpakt. Het is blijkbaar moeilijk hem te negeren?
3. Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat hele volksstammen hun bevoorrechte positie in dit land graag inruilen om even te kunnen janken of uiting te geven aan hun woede. Dat heette het lot. Met de directe manipulatie van Trump om ookin Europa het populisme wind in de zeilen te geven, ben ik tot slot religieus geworden. Vanaf vrijdagmiddag helpt alleen nog maar bidden. (Nee, en dan niet naar Allah)

0
126 Trompetsignaal

@120 De VS zeuren al jaren dat de EU landen meer aan defensie moeten besteden, maar het lukt ze niet om het af te dwingen. Ik denk dat Trump daar afgelopen weekend wel in geslaagd is.

0
127 Trompetsignaal

Hij zou zomaar eens gelijk kunnen hebben...

2
128 Anonymousje

Engeland zal in ieder geval onze handel met Rusland overnemen, zet daarna bunders tuinderkassen neer, en wordt de spil waarom de enorme Russische grondstoffenhandel draait. In de EU zullen wij de Russische erts het uitstekende hout en graan gaan importeren via Londen. Niet meer Rotterdam.
Hoe kan het dat de EU steeds consequent de verkeerde beslissingen neemt, en volkomen voorbij ziet aan de democratische wil van de bijna alle kiezers.
Dt is met hun oorlogszuchtige houding zo, hun idiote bijna religieuse apenliefde voor Clinton, hun bloederig gestook met hulp van de media in de Oekraïne, en het veroordelen van Trump al voor hij president is.
Dan heb ik het nog niet over het volledige falen in de pseudo-asielstroom door West-Europa.
Zit daar een bedoeling achter of is Brussel alleen maar oerdom.

2
129 Mollevanger

@129 trol.

"Zit daar een bedoeling achter of is Brussel alleen maar oerdom." wat zit er bij jou achter om Rusland continu te verheerlijken en EU de grond in te stampen?

Voorbeeld, Rusland's economie is kleiner dan Italië, niet significant dus. Maar blijf vooral geloven in RT of welke andere "nieuwsbron" je ook bezoekt.

0
130 Dutchy

@74 Wat een kortzichtigheid...Dus het enige wat teld is economie en geld....zeker zo een VVD eikel die geld het enige belangrijke vind.....

0
131 Bluemagneticmonkey

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Big Bopper - Chantilly Lacehttps://www.youtube.com/watch?v=4b-by5e4saI...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Little Eva - Loco-motionhttps://www.youtube.com/watch?v=eKpVQm41f8Y...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Het is eigendom van geworden van de internationale elites....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Dion & The Belmonts I Wonder Whyhttps://www.youtube.com/watch?v=pAPEfdjvTqE...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Danny And The Juniors - At The Hophttps://www.youtube.com/watch?v=lPV5FrydqDE...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jay & The Americans - Cara Miahttps://www.youtube.com/watch?v=1sFy5_kmEi4...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Monkees - Last Train To Clarksvillehttps://www.youtube.com/watch?v=ZcXpKiY2MXE...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Yardbirds - For Your Love (1965)https://www.youtube.com/watch?v=HU5zqidlxMQ...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Yardbirds - Shapes Of Things (1966)https://www.youtube.com/watch?v=tOc-_GpfF1w...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Cream - Strange Brew (1967)https://www.youtube.com/watch?v=hftgytmgQgE...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Nude Mom And SonBig AssaCandace VonKerri Russell NudeBoobs Sucking PhotoHot Hard XnxxCollede XxxIndian Girls Showing BoobsSuicidegirsEmiru AssRex Morgan ComicsDred XxxSuki Sin TwitterAlura Jenson SquirtSophia Leone Lil DSharing My Wife With FriendsMax 80 EscortsPelículas Por NoPhim SẽBig Latina Booty AnalMature Nude SelfieSweater PornNude Angelina CastroJav DownloaderLive PornographiquesXhamster VideosBate Papo PornoHandjobcumChennai Aunty X VideoEmo Girl MasturbatingPorn Hub Hidden CamPorn GellrySexy Video Full Hd 2018Isabella SupranoPorn Short StoriesJenna Reid PornFree Porn VidiosSexchatroomXhamstzrliveJunglee Sexy PictureMia Khalifa Showing BoobsNaked Babes BeachBest Free Hookup SitesLewd NijaJaiden Animations NudeNaduhlycabral LeaksBlue Film Full Hd HindiMilf PussyArab Belly Dance NudeMia KiaraWhoreslutX 비디오SituspornoPhotos PornographieBlack SexeVerpornocomicKtissy LynnMiranda Cosgrove PornFuturamma PornStockard Channing NudeBarjarsInsextAmine Comic PornIncesto BrasileiroCharlotte Gainsborg NudeBrazzers PhotoXxx Anty Sex VideoBarbieddollStore Sex VideoHumiliated In BondageDildo FuckingPawg AssRen Tv OnlineBlack ShemalespornPegging OnlyfansHotsex BlackTictok Porn成人导航TwitterpornEroprofilwNatashacrownPoonam Pandey PicsKelsey Kane XxxNude BodypaintingHot India PronBarely Legal Teen18 Sal Ki Ladkiyon Ki BfLarkin Love CreampieHoney Seleect無料 エロ 漫画Mangaporno GaySamantha Sam MansonVidio Sexsual JepangSexy Gay SexStreamer Nip SlipsHindi Triple Sex VideoBrazzers Full Vid FreeTities VideosTamanna Xxx VideoJapan Force XnxxSister Brother BrazzersSandra Latina PornSunny Leone Nude PicsBack Scene Of PornMaria Rodriguez PornMilf At PoolCumflation ComicJatden ColeSetena Williams NudeViloet MyersKat Karma PornUrvashi RautelaxxxCummed In My MomPerla LopezViralvediotubeBrande RoderickOliviaowensKat YoungOmegle Only GirlPornhubmature成人 网Naked Sexy GifLarkin Love BreastfeedingWebsite PornHentai Em HqRomantic Sxe Video台湾 SwagGoo PornSsbbw PawgAnal AuntyGhettogaggers.comFilms Gratuits XGetsomegirl.comWife Sex StoryInkapornNhentai BetVoyeur HousesElka HughesTamil GayFull Open Sex VideoCute Sexy PornMila Anne PornApril.carter NudePorn In YoutubeXsome RedditElsababy OnlyfansSislovemeOld Man Boobs PressingBengali Boudi Xxxx VideoShame Porn