door DONKEY R in Buitenland  ·  96 Reacties

  • 28
  • 1175x gelezen
Reageer met een Emoji
12
4
33

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Even antwoord aan de ze "minister" Marokkanen zij afval.

2
51 Uitede aka Espede

Aanvullend, krijgt waarschijnlijk wel een baan bij de VN aangeboden. Daar grossieren ze in dit soort idioten.

1
52 Uitede aka Espede

Op zich heeft hij gelijk. De mens is een soort. De soort is afhankelijk van voortplanting. Homo's krijgen geen kinderen. Dus homo's zijn een doodlopend draadje.

En de linkse fascinatie om de hele wereld homofiel te maken. Of anderszins seksueel verward. Tja. Dat doet wel wat met de demografische plaatjes. Voor zover ze nog niet ten dode waren opgeschreven door het vrouwelijke dominantie probleem.

Homo's zijn mislukte mensen (Gezien vanuit een voortplantingsperspectief). tenzij ze eerst kinderen krijgen en dan homo worden. Of homo zijn maar wel hun plicht doen. Maar ja dan zijn het niet echt homo's. Ik bedoel wie interesseert het nu met wie of wat mensen seks willen hebben zo lang ze zich voortplanten.

15
53 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

54 Nederlander

@53 Waarom ben jij zo gefixeerd op kinderen van anderen?

5
55 Scholar002

Nu heb ik ooit gehoord dat mannen die zich zo uitermate fel uiten over homo's dikwijls zelf sluimernichten blijken te zijn. Zij hebben ook die gevoelens maar raken daardoor totaal de kluts kwijt en gaan fascistoïde onzin uitkramen. Maar gevaarlijk zijn ze wel.

3
56 bozeman

We - de meerderheid, de geestelijk gezonde mensen, hebben niets aan homo's. De leugenmedia is hun domein; want liegen, onzedelijkheid en verdraaien is hun stiel. Google Sodomieten, Gods gruwel praktiseren ze dagelijks en hebben dure ongeneeselijke ziekten; sommigen zijn zo satanisch dat ze transgender willen zijn, of kinderen daartoe dwingen....Het meest harde type mensen. Meestal volledig uitgekotst door hun familie. Hitler was dol op dit soort keiharde wreede beulen. De massamedia (90% is Links ) hebben alle feiten hierover verdraaid, pure criminele geschiedvervalsing, maar dat weet u wel. De Amerkaan Fisher ontdekte, dat de nazi-dictator homo's gebruikte als persoonlijke Lijfwacht, Omdat ze veel ruwer en harder waren, dan de heteromannen....Dit waren de xgn. BRUINhemden. Ze gebruikten daarvoor de uniformen uit Duitse kolonieen (zoals bijv, Namibie in Afrika) die Duitsland kwijtraakte als straf voor de Eerste Wereldoorlog-1914-1918- Hier het ultra-korte verslag van Fischer, duurt maar 58 sec. -, AFA's Fischer: Hitler and the Brownshirts Were All Gay - YouTube
- De nazi;s bestonden uit gays....Zie The Pink Swastika. - Spannend he ? De media en het onderwijs hebben ons jarenlang voorgelogen over de LGBtetc-beweging. Ze hebben de hoogste posities, wat er op duidt dan de wereld zoals wij die kennen op instorten staat. gebeurde ook tijdens de Duitse Weimarrepubliek, De hoogstaande Griekse beschaving en de Romeinse gingen door al die perversies naar de knoppen. We praten over een hele kleine groep, die de hele staat overneemt......Ze zijn ultra-links, aangestuurd door de :uitvinders" van het communisme. Bedoeld om nu het Westen 9 en vooral de christelijke waarden te vernieigen van binnenuit. De media staan hierachter, want velen van hen werken daarin. De Nazi's-nationaal Socialisten hadden daar juist wel de macht; de verwijfde homo;s werden in een kamp gestopt. The PINK SWASTIKA...The Pink Swastika - Dr. A. True Ott with Dr. Scott Livelyhttps://www.bitchute.com/video/MasBkFYoN1lG/ - verwijderd van youtube -

6
57 flessenhals

* Verwijderd door de redactie *

58 bosco

@15 We kunnen nu wel vaststellen dar @14 en @18 ook 2 ideologische
geloofs en rand debielen zijn

0
59 Bollieboos

Veel zielige reacties hier. Een Marokkaanse minister doet een verwerpelijke uitspraak, en vervolgens blijkt dat veel lezers van dit forum niet veel beter zijn.

10
60 yadasampati

@53 Homofilie is een natuurlijk verschijnsel en verder is het geenszins iemands "plicht" (zoals jij zegt) om zich voort te planten. In NL is 1 op de 14 tot 17 mensen homo, dus er blijven genoeg hetero's over die voor voortplanting zorgen. Dat je homo's "mislukte mensen" noemt wijst er volgens mij op dat je zelf niet helemaal goed gelukt bent.

2
61 yadasampati

afknijpen, geen platform geven, afvegen en de drol doorspoelen.

0
62 beertje36

Totaal niet belangrijk wat een Marokkaan te vertellen heeft.

1
63 nostradamus666

@61 Gezien vanuit het perspectief van voortplanting. Een homopaar kan zich immers niet voortplanten. Het is geen waardeoordeel. Meer een simpele constatering.

4
64 purelogica

Dit soort mensen moet je doodschieten.

0
65 Bakgraag

'Hij zei dit toen hem werd gevraagd naar een nieuwe VN-richtlijn. Die wil dat zijn land een wet schrapt die gevangenisstraffen voorziet voor seksuele relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht.'

Achterlijke vent, maar hoe denkt de rest van Marokko daarover?

0
66 samcash

Binnen de regeringscoalitie heeft geen enkele partij het ontslag van de minister gevraagd.

Dat zegt genoeg.

0
67 samcash

* Verwijderd door de redactie *

68 Anti-racisme

Zo DENKen wij ook over bepaalde groeperingen in de BVNL! Tja....question
Minister van de mensenrechten (proest) in Marokko, toont weer wat voor vreselijke idioten daar vandaan komen, met hun ideologie uit het jaar kruik!

0
69 Widaan

Homo's zijn afval ? Nou, zo denk ik dus over Marokkanen zoals hij :-/

0
70 foshizzle

Islam is vrede...... Liefde en vooruitgang...... Oow wacht....

0
71 Rolmops

Mensen die dit zo hard roepen hebben volgens mij zelf overgevoelig anale aandrang!

2
72 Koortje

"Homo's zijn afval", zegt Marokkaanse minister voor Mensenrechten

Daar moeten we toch echt schijt aan hebben.
En deze onverlaat is minister voor Mensenrechten en blijft zitten waar hij zit.
Als ik de kans krijg ga ik zijn deurknop onder stroom zetten.

0
73 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

Het grote voordeel is dan weer dat er geen twijfel meer is wat de bedoeling van die regering is .....

74 verwijderd682241

Daar zal extreem rechts wel heel boos om worden.

4
75 Moien

@75 Daar hoef je niet extreem rechts voor te zijn Om daar boos om te worden

1
76 RonMVV

* Verwijderd door de redactie *

77 erelid

@77 Hier op NK heeft extreemrechts met alles wat te maken, dat weet je toch? question

0
78 foshizzle

** gebruiker verwijderd **

@73 : Misschien moeten we scheit hebben aan alles uit Marokko en Turkije.
Ik word een beetje ziek van dat kutvolk.

79 verwijderd23596913

* Verwijderd door de redactie *

80 erelid

* Verwijderd door de redactie *

81 erelid

@78 Of met extreem links question

0
82 RonMVV

@80 Idd ook ja question haha

0
83 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

84 erelid

@82 Dacht dat je dat als "erelid" wel zou weten.

0
85 foshizzle

@64 doordat een homo geen kinderen kan krijgen met een andere man, heeft hij tijd om de kinderen van andere familieleden op te voeden.Hierdoor hebben die kinderen een grotere kans om gezonder op te groeien omdat die meer middelen krijgen als eten, drinken, bescherming en bij mensen geld. Daarnaast nemen homoparen vaak de oudrelijke rol over als de ouders niet voor de jongen (kunnen) zorgen. Bij lesbische parennligt het ietsje amders omdat hetero mannetjes verkrachten en zo doende een vrouwtje alsnog ongewenst op kind schoppen. Waar de verkrachter nietnhelpt bij de opvoeding wil een ander wijfje dat wel doen. ook hier dus extra zorg en middelen voor het jing. Zeker bij soorten waarbij het mannetje alleen maar sperma donor is. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/homoseksualiteit-zorgt-voor-effectieve-voortplanting~b493fd5e/ (voor meer bronnen kan je zelf google gebruiken 'evolitionair voordeel homo').

2
86 Merlinswit

* Verwijderd door de redactie *

87 erelid

@84 question Hahahaha

0
88 foshizzle

Hm, en in een ander NK draadje jammert de conservatieve garde dat LHBT activisme niet nodig is...

4
89 Pegasus

@89
Ik zal voor de goede orde dat andere draadje, (het zijn er trouwens 2) er even erbij vermelden.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/550616-vader-mag-van-rechtbank-zijn-zoontje-van-7-niet-tegenhouden-om-als-meisje-door-het-leven-te-gaan?page=1
en
https://www.nieuwskoerier.nl/news/551675-texaanse-rechter-blokkeert-geslachtsverandering-zevenjarige-jongen

Waarin Pegassus zich, als volwassen vent, die met rokje en handtasje en lipstick door het leven wandelt, zich als slachtoffer opsteld, omdat ezr mensen zijn die niet willen dat hij zwemles en sexuele voorlichting aan ONZE kinderen geeft.

citaat uit her RD:
De World Professional Association for Transgender Health (WPATH) constateert dat slechts een klein deel (12 tot 27 procent)
van kinderen die op jonge leeftijd geslachtsverandering wensen dat als volwassene nog wil.

Als er mensen zijn die zich zonodig om het geluk van kinderen bekommeren die 'in het verkeerde lichaam geboren zijn', dat ze dat dan doen voor kinderen die gehandicapt (geboren) zijn.
Dan heb je werk genoeg, zou ik zeggen.

1
90 janpietersn

* Verwijderd door de redactie *

91 Strafpleiter

De VN legt de lat wel erg laag voor hun sollicitanten.

0
92 awwesjeng

@90

Rijke fantasie heb je. Teveel trannyporno gekeken?

1
93 Pegasus

Als marokkaan mag je alles zeggen maar ohwee als je iets verkeerds zegt over marokkanen dan janken ze meteen en tussen de tranen door jammeren ze iets over discriminatie.

0
94 A Passenger

@93
Doorlezen van
https://www.nieuwskoerier.nl/news/550616-vader-mag-van-rechtbank-zijn-zoontje-van-7-niet-tegenhouden-om-als-meisje-door-het-leven-te-gaan?
En je ontkomt er niet aan.

"Waarin Pegassus zich, als volwassen vent, die met rokje en handtasje en lipstick door het leven wandelt, zich als slachtoffer opsteld, omdat ezr mensen zijn die niet willen dat hij zwemles en sexuele voorlichting aan ONZE kinderen geeft."

IS CORRECT., geen verzinsel.

Jij doet, als roofdier meer kwaad dan goed voor de LHBT++(-S)

2
95 janpietersn

@95

Dat jij dat in je waanbeelden voor je ziet maakt het nog niet waar. het is puur een product van je eigen perverse fantasie.

1
96 Pegasus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

8 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

15 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

17 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

20 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

24 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

24 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

30 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Marathi Video Sex ComMasturbartePorn Ai GenerationFamilystrokes ComIndian New Married Couple PornLive PirnHimesaki Hana+18 ManhwaPornofeticheBangbros ComeClevesceneXnx VomBig Tits EgirlSherylblossumDidi Ki ChutButter Churner SexualHindi Blue Film HdSushmita Sen PornBest HentaiwebsiteBeautiful AgonyTits TumblrRuby Ashbourne SerkisRuby Mayyy NudeBollywood Hot PhotoTabbu Hot ScenePinkydoll OnlyfanIndian Gf StripsMia Khalifa Xxx Hd VideosShigeo Tokuda XxxArousrSuper DeepthroughtMale Chastity BeltSovereign SyerXnxx FemaleLamba Land Sex VideoPorn Fake TaxPornos BorrachasBig Ass Ts PornFree Ebony Porn TubeStrap OnHixxxSex Telugu CollegeHotstarxxxMuslim Desi SexMaa Ke Sath ChudaiCardi B DesnudaMilf StripSara JatyAky BriMomporn VideoPittsburgh PornVoluptuous VixensAll Actress Xxx VideoXxx Games Free DownloadFeetandsleepSania Mirza XxxBoop Press VideoCollege Girl PussyMom.pov Full VideosReddit Crazy Fucking VideosBeautful Women NudeLive Cam ShowsHow To Masturbate For GuysLexi Luna NudeKore AnalGay Virgin PornDesi Sex Video OutdoorSunny Leone Sex Video Sex VideoDentist PornhubThehun.netXxx Big PronSophie Dee PornographyUndertale FutaTeenie PornOverwatch R34Immoral LiveFreepornsexLobster Tubdسكس اخوانSister Help XxxTelugu Audio Video SexWww Chaturbate ComPakistani Sex PictureMeagan Hall PornGrannies Who Love AnalFuskatoeAnus Pic PornSuckin On My BallsXxxvedieoXnxx BebyTaylor Gloryhole SwallowIzzg_Forced Sister PornDad Rough PornShemale Dom PornCiva StreetQuadrinhos PormosIndian Aunty Fingering VideoTelugu Porn ComDesi Sex 3gpMalayali Sex PicPuta LoculaCoomeet AlternativesXxnyHd Photo SexXnxx Mom RepCunnilingusgifXxx Moves HindiAnal ClipsPoran Tv ComHoodtubeFreeblackpormAmatuer British PornMelanie LynskeynudeXvideoshamsterHaute_for_teacherTo Love Ru UncensoredReshma Hot Sex VideoOmgle NudeXnxxsexualMarleny1 DesnudaCutie NudeXnxx EgyptXxx Pron Video HdBhanupriya AgeSexy Blue Film Blue Film SexyItalian Movie Sex SceneSleep Cream PieVouyer NudesButter Churner PoseUgly Mug ShotsFace SwappornFamosas Do Tiktok PeladasSite De AcompanhatesFreya Von Doom PornArgentinamegustaMyanmar XvideoAndy Jaide Porn69pornoTominaga NonokaR KpopfapIwank TwGay SeductionpornNidhi Agarwal BoobsSex Movie Xnxx ComUniversity Of Wisconsin NudesIndian Sexy Bf HindiBrazzers Full LengthCeleb PornfakesSitus Porrno