Trump valt activist aan (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Limburg in Politiek  ·  43 Reacties

  • 1
  • 454x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Volgens het artikel: "Lewis, een Democraat, verklaarde tijdens een interview dat Trump het presidentschap onder meer dankt aan Russische hacks."

Desondanks is het gebeurt onder Obama, niet onder Trumps bestuur.

5
1 doxbar

Bewuste journalistiek, zal wel iets te ingewikkeld zijn voor de gemiddelde Nederlander.

7
2 leefvandaag

Trump valt deze zielige ondemocratisch doordrammer niet aan, Lewis valt Trump aan...

13
3 Abendland

Man, man, man... hoe komen we aan geen nieuws...

4
4 uahoera

En geloof maar niet dat Trump zich zorgen maakt over de woonsituatie in zwarte wijken. Als hij dat echt zou vinden zou hij andere projecten bouwen dan die hij tot nu toe gebouwd heeft...

6
5 uahoera

Lewis is door rechts en links geliefd voor zijn enorme inzet voor burgerrechten voor iedereen in dat land. Hij was 1 van de organisatoren van de bijeenkomst waar Dr Martin Luther King zijn beroemde speech hield. Zowel links als rechts vallen over het feit dat Trump mensen geen vrijheid van meningsuiting lijkt te gunnen. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Lewis_(Georgia_politician)

Lewis strijd tegen genocide, Amerikaanse oorlogen, banken, wallstreet etc etc. Alle dingen waarvan Trump 'zegt' dat ie er iets aan gaat doen. Er zijn maar bar weinig politici in de VS met zo'n goede naam als John Lewis.

Afzetten die oranje gestoorde blobman. President pisvinger de eerste. Kapitein Tweety de leugenachtige onderknuppel.

12
6 Spandalf
7 Spandalf

"Zelfs andere Republikeinse prominenten riepen hem op respect te tonen voor Lewis."

Ze hadden die Lewis op moeten roepen om zijn toon te matigen,of is 'naast Martin Luther King hebben gelopen' reden om een aanstaande president van Amerika te mogen schofferen

18
8 Hangingmen

@8 Wat hebben rechtse rakkers toch tegen vrijheid van meningsuiting vraag ik me dag in dag uit af? Kapitein tweety pisvinger de eerste mag iedereen affakkelen. Maar als iemand iets tegen de oranje pedo zegt moeten ze hun mond houden van de groupies van deze frauderende pedofiel.

10
9 Spandalf

@8 Ik denk dat democraten evenveel respect hebben voor Trump als de hoeveelheid respect die Trump opbracht voor Obama met zijn geboortecertificaat geneuzel en moslim geneuzel. Gek he?

8
10 Spandalf

@9
Dan heeft u mijn reactie niet begrepen want ik ben zeer voor de vrijheid van meningsuiting,daar om stelde ik ook dat men beter hadden kunnen oproepen tot het 'matigen van de toon' tegen de aankomende president,dat is heel wat anders als je mening niet mogen uiten

Oh, en ik ben geen 'groupie van deze frauderende pedofiel' hoor ik hou alleen niet zo van die harde ongefundeerde aanvallen op de persoon,u daarentegen wel geloof ik?.....

14
11 Hangingmen

@5
Trump heeft een grote bijdrage geleverd aan het economische herstel van New York in de jaren 70/80, duizenden mensen hebben een baan dankzij zijn organisatie...
Lewis heeft, voor zover als ik weet, enkel een stukje gewandeld om de situatie van zijn mensen te verbeteren...

16
12 Abendland

@11 Zijn toon is enorm gematigd. Dat jij de boodschap niet leuk vind doet niks af aan de gematigde toon van Lewis.

Aanvallen op Trump zijn geen aanvallen op een persoon maar op een fascist die een minderheid van het volk achter zich heeft. Bovendien is het aantoonbaar een frauderende pedofiel. ga daar verder niet meer op in. Iedereen heeft google. eenvoudig te googlen Trump fraude en Trump little girls.

10
13 Spandalf

@12 Jij weet ook niet veel over de VS dat weten we inmiddels. 'enkel een stukje gewandeld'. Als je van toeten nog blazen weet zeg dan niks, het staat zo dom chef.

11
14 Spandalf

@13
Dat u hier uw gehele onderbuik over Trump wenst te legen moet u zelf weten en misschien heeft u deels gelijk,maar ik reageer gewoon inhoudelijk op dit bericht en wens daarom niet te worden weggezet als een 'Trump groupie die een ander het zwijgen op wil leggen'

7
15 Hangingmen

@15 Ik wens ook wel eens iets niet. Wie het opneemt voor 'kapitein pisvinger drager van te kleine handjes' is naar mijn mening een Trump groupie. Is gewoon een mening. Waar zeg ik dat je iemand het zwijgen op wil leggen trouwens?

11
16 Spandalf

"Leuk artikel uit de Telegraaf met de kop "Trump valt activist aan" vervolgens wordt de suggestie uit deze kop steeds verder afgezwakt "Trump boos na kritiek burgerrechtenicoon" . tot je leest dat Trump zich zorgen maakt over de achterstand slechte woonsituatie in"zwarte" woonwijken. ..."

In huisregel 10:
"Het is aangeraden om de titel en de eerste alinea van het oorspronkelijke nieuwsbericht te gebruiken. Uw mening over het bericht kunt u als eerste onder uw net geplaatste bericht plaatsen."

OT:
Wat is het toch een schat hè? Wil met iedereen vriendjes worden en de vrede op aarde herstellen..

6
17 GreyB

@16
In uw 'iets wat' vooringenomen reactie @9 ,
"Maar als iemand iets tegen de oranje pedo zegt moeten ze hun mond houden van de groupies van deze frauderende pedofiel."
Verder 'wens ik u' een fijne zondag verder......

3
18 Hangingmen

"De timing van de kritiek is saillant, omdat het weekend in het teken staat van het herdenken van burgerrechtenactivist Martin Luther King Jr.. Ook Lewis heeft aan de zijde van King gedemonstreerd en geniet veel aanzien.

De kritiek van Trump viel dan ook niet bij iedereen in goede aarde. Zelfs andere Republikeinse prominenten riepen hem op respect te tonen voor Lewis."

Dus die Lewis mag alles zeggen omdat hij met King geassocieerd is, en Trump beledigen zoveel hij wil, maar Trump moet andersom WEL respect tonen door geen weerwoord te geven?

4
19 Wendel

@19
Ja,blijkbaar
Schiet mij maar lek.....

3
20 Hangingmen

@19
Trump is bijna de president van Amerika en zou boven alle kritiek moeten staan.
Hij is net een klein kind en slaat wild om zich heen als door een wesp gestoken.
Hij krijgt het nog druk met twitteren als hij alle kritiek zo wil gaan pareren.

Hij zal een keer te ver gaan door mensen zo aan te vallen. Lewis geniet meer respect in de VS dan Trump..

9
21 GreyB

@16 je niveau zakt naar hetzelfde als m'n neefje van 8 als hij kwaad is.

Wie de bal kaatst....

2
22 Eastwood

@16 daarnaast heeft A de beste man meer bereikt dan u ooit zult bereiken en kan B meneer Lewis z'n gedachten ook gewoon voor zich houden.

Als iedereen zegt wat hij denkt krijg je dit soort situaties met aanval en verdediging.

In de VS dus erg ver weg.

Boeiend nieuws gaan we wakker van liggen.

5
23 Eastwood

@14
ROFL... Ik moet m'n mond houden van een tierend kereltje wat z'n zinnetje wilt hebben...

3
24 Abendland

@23
"kan B meneer Lewis z'n gedachten ook gewoon voor zich houden."

Dat kan ja, maar van die politieke correctheid moeten we toch af? Zaken moeten/mogen toch benoemd worden? Of geldt dat alleen voor zaken die jou aanstaan?

@24
Weet jij dan van toeten noch blazen?

3
25 GreyB

In dit geval is Lewis de politieke correctheid waar we van af willen.

Hij staat nu precies aan de andere kant dan in de jaren '60.

5
26 Koffiegebruiker

Wat hebben al die zogenaamde zwarte activisten voor de zwarte bevolking gedaan en bereikt. Niets behalve hun zakken gevuld.

Waarom zou Trump zich inhouden als deze mensen zich bewust bezighouden met zijn positie te ondermijnen omdat hun trut niet capabel was met alle mogelijke hulp te winnen. Bijna alle zwarten hebben op Hillary gestemd dus waarom zou hij zijn beleid aanpassen voor mensen die volledig tegen hem zijn. Obama had 8 jaar de tijd om iets voor hun te doen en ze hebben totaal niet door dat die geen reet voor hun wilde doen .

4
27 niet-alles-geloven

@7
Misschien omdat hij nu in een andere positie zit en het niet alleen maar een zakelijke deal is.
Misschien alleen al om de oppositie te zieken!

3
28 Bleke Betty

@26
Weet je wel wat politieke correctheid is?

@27
Erg volwassen reactie en gestoeld op veel haat...
Niet waard om verder op in te gaan.

5
29 GreyB

** gebruiker verwijderd **

Man, man ,man wat hebben die Trump adepten toch een ongelooflijk roze bril op. Bij hun kan Trump ook werkelijk niets verkeerd doen. Het zijn bij hun altijd anderen die de fout maken, nooit Trump.
Dankzij dit forum ga ik steeds meer geloven dat Rusland wel degelijk de verkiezingen gemanipuleerd hebben, dat doen ze ook met dit forum.

30 verwijderd5929219

@25
Waarom dan toch zeuren en drammen als Trump wat terug zegt...? Het enige wat Trump zei is dat Lewis praatte, praatte en praatte, wat naar mijns inzien een behoorlijk nauwkeurige beschrijving is van waar Mr. Lewis zich voornamelijk mee bezig houdt... Vertel me anders wat deze man allemaal bereikt (op dat wandelingetje na dan) heeft...?

Ik weet heel veel Grijze...

4
31 Abendland

@29
Op Trump zeiken omdat zijn reactie je niet aanstaat en veel gutmensen daarin betrekken? Klinkt als politieke correctheid.

6
32 Koffiegebruiker

Obama en Lewis hebben 8 jaar de tijd gehad om die zwarte woon / werk / onderwijs geweldsellende op te lossen en ze zijn er in die jaren alleen maar op achteruit gegaan,
met Trump hebben ze dus niks te verliezen

3
33 Limburg

@31
Kijk zelf even: https://nl.wikipedia.org/wiki/John_Robert_Lewis

@32
Als Trump reden geeft m op hem te zeiken, dan zeik ik op hem. Dat mag in het vrije westen..

1
34 GreyB

@33
Dankzij de Republikeinse meerderheid in het Congres...

3
35 GreyB

Kan Trump nu werkelijk niets laten gaan? Ik zie liever een republikein dan een democraat in het Witte Huis maar dit lijkt wel een kleuter die om het minste of geringste ontploft.

1
36 Mrs. K

@30 Andersom is dat natuurlijk ook het geval, zie @35 . De rest is gecomplotter.

2
37 Mrs. K

@25 ja hoor dat kan prima.

Maar waarom ageert u dan enkel tegen uitspraken van trump en niet tegen deze meneer?

0
38 Eastwood

@30 Nope, ik zie dit als een discussie tussen twee mensen die ze zelf wel op kunnen lossen.

Trouwens waarom gaan Russen ? betalen voor een forumpje van gemiddeld 50 reacties op een bevolking van 17 miljoen.

Verstand kwijt ??

2
39 Eastwood

@38
Omdat Trump als President elect beter moet weten en niet zo lomp moet reageren.

2
40 GreyB

** gebruiker verwijderd **

@39 Dan kijk maar eens op dit forum naar de pro Russische reacties als het op MH-17 gaat. Ik zeg niet dat de russen betalen voor dit forum maat het is wel verbazingwekkend hoeveel forumleden die pro Trump ook pro Russisch zijn.

41 verwijderd5929219

@41 misschien zijn ze gewoon voor vrede.

Daar wel eens over gedacht ?

1
42 Eastwood

@42
LOL, of anderen niet voor vrede zijn..
Laat me niet lachen.
Als Trump zo vredelievend is, dan zou hij niet zoveel mensen schofferen. Dito voor Poetin...

4
43 GreyB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

5 minuten geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Sarcoff
unser-mitteleuropa.com

@18 Natuurlijk niet, ze drukken er wat dollars bij en de sukkel die het overleeft kan daarna een vinex woninkje kopen, oke, hij rijd wel zonder ...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@9 Onnodige subsidies moeten natuurlijk afgebouwd worden. Ik heb het idee dat het met grof geweld gaat.Mja... de EU heeft geen probleem met ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@2 Daar zou je best gelijk in kunnen hebben, het vervelende is dat wat ik verwacht, vaak werkelijkheid word.Ik heb nooit begrepen dat mensen m...

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90 Ja, lekker makkelijk. Hoezo weet ik dat ook wel? Toen je begon in @60 kon ik er nog om lachen, maar nadat de rest die vrolijk mee deden ware...

22 minuten geleden geplaatst door Biscanna

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@4 Discriminatie is discriminatie , maakt dan niet veel uit of het op basis van ras , afkomst , religie of wat dan ook is....

30 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

ongelovenloos
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Als ze iets duidelijk willen maken moeten ze naar de plek des onheils afreizen in plaats van hier de normale gang van zaken te terroriseren.Wa...

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bob Sleebaan
Verzet tegen komst mogelijk AZC in Watertorenbuurt groeit

In de Tachtigjarige Oorlog tegen Spanje was Dokkum een belangrijke pion in de strijd. In 1572 was de stad enkele uren in handen van de geuzen. D...

31 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Sarcoff
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@9 Het is een absurd beleid, men wil de boeren weg hebben en ze worden gesubsidieerd, als boeren te veel produceren word het door de overheid op...

39 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Kate Winslet Nude SceneWwe Piage NudeSissyhtpnoSexo VillentoTamil Wife Sex StoryAssamese Rendi VideoHot Latina ThreesomeOnline Fans GratisEbony Porn EbonyCatkitty21 PornWw Sex Ww SexHow To Download Videos From PornhubGuy Selector PornBest Joi PornOiled Up Anal ThreesomeViolet Myers RidesFemboy NudeCumming In Deep ThroatPussy XxxXxx Pornographic FilmsGirl Cam OnlineSiliping Xxx VideoIndian Forest PornErotica LiteratureJogos HentaoCharlize Theron NideKeisha DominguezNaughtyatroubleTabatha CashBoob IcsBathroom Sex Videos ComNude Photos YoungHentaïJapanese Vintage PornHot Blowjob VideosStanding FingeringKeke Palmer NudeSexs PlYounger Porn StarsBraziers Sex ComGabi Paltrova PornMabel May XxxAmber Heard PussyAnime Magna PornHentaifreeTaimanin AsagiAtk GirlfriendsAunty Ji SexNiksindia ComManon PornCharacter Ai PornTiktokers XxxFirst SexToradora PornBeautie PornMilfnutcom中文 色情BbwnxxxXnxx Hot SareeLildedjanetXxx Moves PornPornoindoFree Mature PornvideosNike Sports BraBbw Mature PorntubeAmyaugust NudeMonsterpornSexy Xxxx HdHot Bra PornKerala Serial ActressColleg PussyKda HentaiKirby Rule 34Nepali ChutGay Adult MoviesPorn Sun And MomAndroid 18 XxxWww Xvideo Full HdGianpaigeAsian Hot Naked WomenReal Famil PornBelle Delohine XxxKendra Sunderland LatestAnal.mom.sonResident Evil Rose PornBrazzers GrátisMelhoressitespornoKelsey Turner NudeNepali Girl Sex VideoCaramelbbwLesbians In Bikinis PornKenzie Madison VrWife Swapping PronVideo Download HelperBokep Komik黄色 直播Sissy MaidYuahentaiBlue Film MassageIndian Latest Xxx VideosBoxtrucksex Full3dporn FamilyPorn Star DeauxmaHooker SwallowAngelo GoldshackAnveshi Jain XxxDesi Wife FuckTelugu Actress NakedMilked Gay PornMarin Ireland NudeMature Sucking BbcTube8 GayTrans Woman PornSex Bf AuntyBollywood Girls SexKashofficialsDrunk Wife GangbangedAmoranth Only FansPatiet PornCartoon HotsexXnxx For IndianGot Xxx ComBlak Pussy XxxUllu TadapMuslim Aunty PornXxxparodyhdMelhore XvideosX Marathi VideoStepmother StepsonSani XxxxShang MianJessica Williams NudeFilipina Teenager PornNacked At BeachFliz Movies UncutBlondiebabyt NudeVietbunnyyWest Bengal Sex VideoChandler EscortsDani DanielsBokep CantikLacy Kay SummersOlder Sexy Nude WomenGharelu Sex VideoBest Indian PronJaan XxxHd PornomizleCherokee Dass XxxDani Daniels Pornstar18teenporno