door Strafpleiter in Politiek  ·  47 Reacties

  • 39
  • 990x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Strafpleiter

Uitstekende actie. Ik hoorde van de week op de radio dat we ook eigenlijk al geen koffie meer mogen drinken vanwege onze ecologische voetafdruk en stikstof uitstoot die de produktie van koffie met zich meebrengt. Het wordt tijd dat die idioten gestopt worden anders maken die hypocrieten alles kapot.

2
2 Querulijn Xaverius,

Ja logisch ook. Het moet een keer klaar zijn met dat klimaatgezeik.

5
3 Kobus

Dan moeten die boeren maar even wachten met het zelf willen herstellen van het Malieveld.

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/boeren-willen-zelf-schade-op-malieveld-herstellen/ar-AAIYWYS

1
4 in holland

mee bleren het is hunnie schuld. Elk een beetje nadenkend mens die maar even een beetje om zich heen kijkt ziet dar er wel wat aan de hand is. Alleen wij als spelde kop in de wereld kunnen het niet oplossen en is dus geld verspilling als landen er geen reed van aantrekken. Daarbij is het de vraag naar producten die het bepaald en daar ligt de oplossing gedeeltelijk kijken wat je koopt waar word het gemaakt en bestaat het uit. Dat hebben we zelf in de hand.Wijsvinger rechts moet ook naar hun zelf kijken net als hysterisch links veel ellende is ook door hun zelf ontstaan.Maar ook schijn oplossing als elektrisch rijden die pas na 70000 km rendabel word en dit
://www.mo.be/nieuws/levensduur-van-uw-batterij-stijgt-die-van-een-congolees-kind-daaltOok halveren van vee boeren wat hier niet meer word geproduceerd word door de vraag in andere landen voor ons gedaan waar minder regels zijn. Met als gevolg nog meer vervuiling en door verplaatsing van het probleem en blijvende vraag zal het vervoer van producten net zo vervuilend zijn.Vegetarische onzin https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/23/deforestation-a1570844https://www.veganisme.org/waarom-er-binnenkort-vegan-magnums-te-koop-zijn-onwaarheden-over-veganisme/hier dieren besparen zo genaamd om ze ergens ander uit te roeien en oerwouden slopen En dan nog dit https://www.gezondheidsnet.nl/vitamines-en-mineralen/helft-van-de-veganisten-heeft-vitamine-b12-tekort .Kort om we worden gek gemaakt doe normaal kijk naar je zelf wat je kunt doen in plaats hysterisch schreeuwen of vingertje heffen en wijzen

5
5 magikeven

@2
Als er verkiezingen gehouden worden, hoor je niks meer over klimaatmaatregelen die alleen maar bedoeld zijn om ons aan de bedelstaf te brengen.
Dan is het afgelopen met dat gedram.
Door blijven gaan zoals nu betekent electorale zelfmoord.
Dus schiet op met dat 113 nummer.
Of eigenlijk niet?

3
6 in holland

Remkes kan wel inpakken met z'n advies!
En deze regering er achteraan. Het gaat straks finaal mis en dan ligt het hele land plat.

2
7 Nicks R. Van

Bouwvakkers gaan actie voeren op het Malieveld

Misschien kunnen die bouwvakkers uit solidariteit een flink aantal pensionado's mee laten liften die gekort dreigen te worden.

3
8 in holland

Ach ja, na ons de zondvloed toch? We kunnen altijd nog de vluchtelingen overal de schuld van geven voordat we de hand in eigen boezen steken.
/sarc off

27
9 PuurHagelslag

@9 Ik vraag me af of het de radicaaltjes van NK allemaal wel wat uitmaakt.
Als men maar tegen kan zijn, lekker kan zeiken en vooral verongelijkt kan zijn naar de "gevestigde orde". Ze vinden het heerlijk...

23
10 MacGu

Waarom gewoon niet 1 miljoen dubbele paspoorthouders eruit knikkeren? Los je heel veel problemen mee op, onder andere het stikstofuitstoot met 1 miljoen mensen.

4
11 Klompenbrekertje

@2 Overheden laten teveel mensen geboren worden (deden en doen niets om geboortebeperking te propageren, in tegendeel) en zeggen tegen deze mensen vervolgens dat ze geen recht hebben op een normaal leven en dat ze een egoïst zijn. Regeren is vooruitzien, maar het feit dat alles nu tegelijk komt laat zien dat de waan van de dag regeert.

4
12 Conradijntje

@6 Wie gaat er opnemen bij dat 113 nummer? Pia Dijkstra (D66) van het euthanasie voorstel?

3
13 Conradijntje

@12 er is wel degelijk een geboortebeperking geweest. In Nederland bestaat deze eigenlijk nog.
In de jaren ‘80 mocht een Chinees gezin maar 1 kind hebben, in Europa is ook de bevolking gevraagd om minder kinderen op de wereld te zetten. In Nederland kennen we, op een enkele na, geen gezinnen meer met 10 of meer kinderen. Dit was een christelijke zaak, het hebben van grote gezinnen.
In zuid Amerika, waar het christelijke geloof groot is, is het nog steeds christelijk verplicht om een groot gezin te stichten.
In Afrika is een kind het pensioen voor de ouders, dus veel kinderen daar geboren ondanks dat er voor ze in eigen land geen toekomst is. Er is wel geprobeerd om via voorlichting en condooms om een vorm van geboortebeperking te creëren. Helaas houdt het christendom dit tegen.

7
14 Pluten1

En zo wordt de maatschapoelijke onrust steeds groter door het wanbeleid van de kabinetten Rutte. Ondanks dat blijft de VVD de grootste partij in de peilingen. Worden die peilingen nu gekocht? Is er stembusfraude gepleegd bij de vorige 2e kamerverkiezingen? Of is de Nederlandse kiezer die op de VVD stemt zo oliedom?

2
15 SergioLeone

@14 Van China is bekend dat ze te laat waren met de 1 kind politiek. Verder zullen de Chinezen nog veel meer last dan wij hebben van een gebrek aan werkenden en een teveel aan gepensioneerden. Zowel de economie als de godsdiensten zijn gebaat met meer mensen dus overheden doen niet erg serieus aan stimulering van geboortebeperking. Ook overheden zelf zijn gebaat bij meer mensen.
Verder houdt de kinderbijslag in Nederland niet op bij het 1e of 2e kind.
Alleen tussen circa 1950 en 1970 was er in Nederland aandacht voor geboortebeperking. Dat we geen gezinnen met 10 kinderen meer hebben komt door de afname van de invloed van het christendom in de maatschappij ook weer tussen 1950 en 1970. De koningin hield ergens rond 1950 een toespraak waarin ze de boeren aanraadde om naar Australië of Canada te gaan omdat Nederland met z'n 10 miljoen inwoners wel heel erg overbevolkt was. We zijn nu met 17-18 miljoen. VNO-NCW mikt op 50-100 miljoen in 2100: voor de economie dus.

3
16 Conradijntje

Het hele land moet plat. Naast de boeren en bouwvakkers moeten ook het zorg- en onderwijspersoneel meedoen. Gepensioneerden die jaar na jaar hun pensioen zagen slinken (geen indexatie) en nu ook nog eens gedreigd worden met kortingen moeten meedoen.

1
17 SergioLeone

@15 Alle kartelpartijen zullen het beleid dat in Brussel gemaakt wordt voortzetten.
Wil je ander beleid? Dan kom je uit bij de partij voor de dieren, misschien FvD, misschien PVV, misschien de ouderen partij maar dat maakt nog geen meerderheid.

3
18 Conradijntje

@16 Aanvulling Dat het slechter gaat met de economie is mede een gevolg van de vergrijzing.
Een economie met relatief veel 20 tot 65 jarigen is booming en een economie met relatief veel 65+'ers en weinig 20 tot 65-jarigen draait slecht. De overheid leeft bij de waan van de dag en heeft niet gespaard voor het met pensioen gaan van de babyboom generatie. Kortom: overheden zijn in het algemeen niet gebaat bij geboortebeperking maar moeten op een gegeven moment wel door ruimtegebrek en milieu/klimaatproblemen: de wal keert dan het schip en niet het overheidsbeleid.

2
19 Conradijntje

De protesten van de bouwsector konden ook niet uitblijven.
Te gek voor woorden.
Dat duizenden bouwprojecten waar vergunningen voor afgegeven zijn --- gewoon stilgelegd worden.
Al die bedrijven met hun wernemers en toeleverings bedrijven gaan financiële problemen krijgen.
Is dat de achterliggende bedoeling van onze zogenaamde Overheid , althans van de EU.

Straks in Buitenhof -- komt er een heuse Hoogleraar Stikstof --- question question
Ik ben stikbenieuwd.
Wat die te vertellen kan hebben.
En hoe hij Leugens kan onderbouwen ----- Kijken 12.00 uur naar de heuse Hoogleraar.

1
20 Jalinda

@16 ; Nou nee. Ik woon op de Bible Belt en ook de meeste streng Christelijke gezinnen zijn beduidend kleiner dan vroeger; vooral gezinnen met 2 kinderen.

De echte reden dat de Nederlander steeds minder kinderen krijgt:

1) Anti conceptie middelen. Na het op de markt komen van vooral de pil, schoot het geboortecijfer omlaag. Babyboomers kregen gemiddeld 1,6 kind per gezin. Zelf kwamen zij uit de traditionele grote gezinnen en kenden de armoede die daarmee gepaard ging. Met 1 of 2 kinderen konden zij hun welvaart behouden en hielden tijd en geld over voor lux zaken als vakanties.

2) Welvaart en sociaal vangnet. Vroeger waren kinderen de verzekering tegen armoede bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ouderdom. Na het ontstaan van de sociale vangnetten was dat niet meer nodig; niet de kinderen maar de staat zorgde daarvoor. Door de welvaart stierven ook minder kinderen waardoor het ook niet meer nodig was om veel kinderen te krijgen om er zeker van te zijn dat er voldoende overbleven voor de verzekering

3) Veranderende arbeidsmarkt. Deze is relatief nieuw. Het wordt steeds moeilijker om aan een vaste baan te komen en nu het vooral aan de onderkant van de arbeidsmarkt noodzakelijk is om beiden (fulltime) te werken is zwanger worden een soort Russische Roulette geworden. Met een flexbaan of tijdelijk contract is de kans bijna 100% dat zwangerschap wekloosheid betekent en het vinden van een nieuwe baan is lastig, zeker voor een jonge moeder. Dit is ook één van de oorzaken dat allochtonen grotere gezinnen hebben dan autochtonen; Voor mensen in een uitkering is een kind extra inkomsten, voor mensen met een flexbaan is een kind minder inkomsten.

1
21 Mariska3

@3 Dit is geen klimaatgezeik, dit gaat over het milieu (stikstof bemesting), en dat is wat anders. Ik sta verder achter de protestactie. Ze zullen tenminste tijdelijk iets moeten doen zodat iedereen verder kan. Het is van de gekke dat gezonde bedrijven gaan omvallen omdat ze niet meer mogen werken.

2
22 Tussenderegels

boeren bouw en grondwerkers en ikje ga op 30 okt mijn afkeuring laten zien en horen

1
23 Gratiebarmhart

@21 De verminderde invloed van het christendom en de beschikbaarheid van anticonceptiemiddelen ging min of meer gelijktijdig. En de strenge christenen mochten die anticonceptiemiddelen niet gebruiken van de kerk in het begin. Dus ik denk al uw 3 punten + verminderde macht van het geloof binnen de maatschappij hebben bijgedragen.
Ik ken overigens meerdere bible belt types met 4-6 kinderen die alle Bijbelse namen hebben ...
10 kinderen zoals vroeger komt echter nauwelijks meer voor.

2
24 Conradijntje

@24 ; Het klopt dat er nog steeds streng Christelijke gezinnen zijn met 4 tot 6 kinderen, dat ontken ik nergens, zij zijn echter in de minderheid. Buiten het Christendom zie ik hier trouwens heel wat gezinnen met 4 kinderen bij wat wij vroeger 'yuppen' noemden; mensen met een hoog inkomen. Kinderen als statussymbool (en lekker veel vrij van werk) voor de welgestelde tweeverdieners.

Mag ik trouwens vragen wat je probleem is met Bijbelse namen? Bijna alle Nederlandse namen hebben een Christelijke oorsprong en veel (niet alle) buitenlandse namen hebben zo'n Tokkie nasmaak. Jordy, Bryan, Ashley en Kaylee....

2
25 Mariska3

@25 "Mag ik trouwens vragen wat je probleem is met Bijbelse namen? "

Geen, maar sommige namen waren wat ongewoon, apart, minder bekend. En als je ernaar vroeg kreeg je het hele erbij horende Bijbel verhaal.

Je woont in de bible-belt, propageert voor zover mij bekend het christelijke geloof niet maar ik zou volgens jou geen probleem mogen hebben met Bijbelse namen? Of je was alleen benieuwd naar mijn mogelijke motivatie?

2
26 Conradijntje

Er is geen stikstofprobleem, net zoals er geen klimaatprobleem is.
Er is alleen een groot probleem met de linksfascisten binnen de EU die de Europese bevolking willen manipuleren met wetten en regeltjes.

1
27 PeKa

Gasunie die bouwen 3x nieuwe stikstof fabrieken.
Nederlandse volk gaan dan massaal stikstof verbranden en door de verbranding krijg je meer stikstof vervuiling in de lucht.
Het Nederlandse volk gaat vervolgens betalen voor de stikstof vervuiling in de lucht.
Begrijpt het Nederlandse volk het allemaal nog?
Is dit lachwekkend of is het triest?
Hoort zegt het voort!
Waar blijven de protesten?
BRON:
https://utilities.nl/air-products-bouwt-drie-stikstoffabrieken-gasunie/

1
28 opabert

het maakt niet uit of je vvd cda d66 pvda of groenlinks stemt,
je krijgt toch het zelfde beleid al lijkt de samen stelling anders het blijft gelijk.
oppositie voeren word al heel lang niet meer gedaan.

1
29 Gratiebarmhart

De boeren,
De onderwijzers,
De ouderen,
De bouwvakkers,
Het verplegend personeel.

Gaaf land!

1
30 Hannie1

Wist u dat stikstof wordt gebruikt als extra voeding voor uw groente?
Al honderden jaren waren er heel veel boeren en koeien, schapen, varkens die liepen en poepte buiten op het land. De bevolking groeide in aantal, de natuur groeide en bloeide en na de oorlog zijn een groot aantal huizen gebouwd.
Laatste 15 jaren zijn er veel minder boeren, de koeien, schapen, varkens staan in de stal en de poep ligt in de opslag of wordt gedroogd of verwerkt in tuinaarde en er worden minder mensen geboren en minder huizen gebouwd.

1
31 opabert

Wanneer tonen het Nederlandse volk lef om openlijk de boeren en de bouwvakkers te steunen!
Gedurende een week staken in Nederland?
Langzaam rijden = geen boetes innen minder accijns?
Een weekje minder eten of 2 dagen vasten?
Wij zijn geen slaven en ga voor je vrijheid.

1
32 opabert

@14
""In Afrika is een kind het pensioen voor de ouders,""

Dat heb ik altijd al een politiek correcte en misplaatste uitleg gevonden. Afrikanen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa vertonen hetzelfde voortplantingsgedrag.

1
33 Reconquista

@28 Dat is een van de redenen dat de boeren demonstreerden, namelijk dat de overheid niet of te weinig kijkt naar de gevolgen van nieuw beleid. Ambtenaren zijn over het algemeen wereldvreemd.

0
34 Myth63

@33 Klopt ""In Afrika is een kind het pensioen voor de ouders,"" is de economische verklaring.
Er is echter ook nog een culturele component waarom ze meer fokken.

0
35 Conradijntje

@29 De kartelpartijen heten niet voor niks kartelpartijen: in de kamer bestrijden ze elkaar op leven en dood maar in de kleine overleg kamertjes zijn ze het allemaal roerend met elkaar eens en verdelen ze de poet.

0
36 Conradijntje

@36 precies toneel voor de buhne en in het geniep de ware aard.
stiekemerts waar je niets maar dan ook niets mee te maken willen hebben.
gelukkig keren steeds meer mensen zich er van af.

0
37 Gratiebarmhart

Nog even en wij moeten stikstofuitstoot rantsoeneren.

0
38 Klompenbrekertje

helemaal goed ! NL tegen de klimaatsdrsammers !

0
39 Ransack

@9 Je hebt wel een punt want zonder die migranten hoefden er geen nieuwe huizen gebouwd te worden.

1
40 de kikker

@30 Gevolg van EU lidmaatschap.

1
41 PeKa

Een te recht en sollen ook nog meer acties komen da wij het niet meer alles pikken van de idioten partijen van D66 Groen-Links CDA VVD CU SGP DENK en PvdA de zelf zonder verstand in de tweede en eerste kamer zitten.

1
42 Gunther

mooi de baggeraars sluiten nu ook aan.
30 okt boeren baggeraars grondwerkers de bouw en burger.

1
43 Gratiebarmhart

@32 helemaal mee eens heb dat al eerder geschreven ook. Gooi Nederland op slot... de haven, de luchthavens, de snelwegen en kijk eens welke wonderen er worden verricht.. Bouwvakkers, ziekenhuispersoneel, luchthavenpersoneel, havenarbeiders, gepensioneerden, leraren en natuurlijk de boeren.. Mensen zat die mee kunnen doen.. waarom laten we ons doen door die van het pluch van Den Haag?

1
44 starboy2500

Zou wel een mooi gezicht zijn naast de tractoren en peloton bouwvakker, vrachtwagens,schofels en kranen richting den Haag en Brussel.

Wel triest dat het kaffë volk maar blijft toe kijken terwijl dit iedereen veel gaat kosten. En landen om ons een nergens last van hebben. Duitse snelwegen mogen mensen hard blijven rijden. En megastallen worden overal gebouwd.

Weg met de landverraders. Tijd voor een Neurenberg 2.0

2
45 Tyler

@45 ah joh, gekkie. zwaar getafeld misschien ? probeer morgen eens een oliebol met roomwitte rozijnen man, knap je an op

4
46 oculus amet

wordt druk op het malieveld, denk dat ik maar een stalletje begin met rotte tomaten en eieren, lijkt me een prima verdienmodel. wat zullen ze daar tekeer gaan aha alleen lost het niets op natuurlijk, maar toch evengoed een leuk dagje uit.

3
47 oculus amet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Natuurlijk. Als 80% van de mensen met een paarse neus verantwoordelijk is voor de meeste ellende, dan pak je, en controleer je uiteraard alleen ...

4 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Wedergeboren
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

   Pascha/kalief Erdogan noemde ons NL'ers toch nazi-overblijfselen of zoiets? Wat zal Markje allemaal wel niet hebben gedaan om weer ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

veld1866
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

@5 Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom....

10 minuten geleden geplaatst door veld1866

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@5Nee, wel de spreekwoordelijke omgedraaide maag. als je leest waarom het CIDI Bosma als antisemiet wordt betiteld . ...

11 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@5De vraag is natuurlijk, waarom ze de bevrijding niet in eigen land vieren....

13 minuten geleden geplaatst door sockknitter

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

https://www.agroberichtenbuitenland.nl/actueel/nieuws/2021/06/23/algerije-droogte-dit-seizoen-heeft-impact-op-de-landbouw....

13 minuten geleden geplaatst door eh

spookrijder
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Schijnheilige poppenkast, ze zijn allemaal knettergek. Denk om uzelf, uw geliefden, uw kinderen en (achter)kleinkinderen. Trap er niet in....

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@10 Fijn dat je het begrijpt, top ! 😎 ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bleke Betty
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@2Het enige wat je als theocratische/dictatoriale overheid nodig hebt, is angst héél veel angst. En dat creëer je door openlijk dermate gr...

20 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Solo Indian PornFuqtube ComHemtai GalleryBronwin Aurora NakedB Grade ActressRubypeachxoSexmuviJungle Sex ComGranny CreampieLesbian Massage Seduce PornMilfed PornChat AvenuegaySubscribestaradultPorngsmesTarzan Xxx Hd VideoEmilybloomGay Porn PaymentCock WarshipBrazil PronBunny AyumiFull Vidoe PornBig Big Natural TitsRomancexnxx3dmonster PornPorni FeetVidéo Sexe BrutalPiumi Hansamali PornHot Sexy Naked BoobsShemalechastityKajal Sex SexTgirl CumingCheyla Collins XxxAsa Akira TwitterSexmex PornstarsCbinese Pornسكيس لوطSexo Rico.Jenny Scordamgalia NudeLil NakedVideosxxx ComIndian Xxx Video In HindiAnime HentaaaiPornopipeSpanking VideosSexbaba NetConan Exiles PornThighjibElena Koshka NudeHijib PornKullad Pizza Couple Viral VideoBaby Doll Sex VideoCathy Heaven BjBoku To Misuki SenseiAaron Brink InterventionX Videos In Hindi AudioIndian Girl PornIndian Kamasutra SexHd Indian Girl SexAyano MurasakiLatina MasturbatingAsa Akira NakedXnxx KeralaMom Xxx MomSex With ThiefIndonesia XvidioCelina Smith OnlyfansPawg DpKi Toy JohnsonW.w.w.beeg.comAshoka PornAlxy StarXxx Very VideoBalls SuckingNude Sex PornPunjabi Song SexPublicflashingCody Lane AnalFree Porns WebsiteNude Jenna FischerKulhad Pizza Couple Viral MmsPorn Gay Men BlackHardcore Double PenetrationFunny NudeAubrey Babcock AnalPorn Thailand MovieStars France NuQimmah Russo NudeSleeping Step Mom XnxxMarilyn CrystalOld Man Hot SexPornô FotosCuchold PornMulher Pelada NuasLily Lane PornhubFace DildoNel Zel FormulaSite De Rencontre Pour Du SexePour Sex VideoMoms Seducing SonsHttps Nhentai NetJeux Porno ApkFree Lexbian PornSissyporn GamesArie RebelMum Sex Video ComUtahjaz OnlyfansChess PornBaddihubX DtoryHd Video SexxxDaisy Taylor PovAlette Ocean AnalPorn PikachuTop Ten XxxSexy Bf Video SexyLadies Versus ButlersHouse Wife KelleySlim Thick LatinoMilitary Babe Glory HolePussy SlurpNude Masseuse Near MePorncomics FemboyPornos IndiensDeepfakes PornographyXfantzy.comGirlkissJonah WheelerTrukaitFull PornoTeen PainalAmateur OyeurLisa De LeeuwChatpic OrgBest Asian BlowjobDrew Barrymore In The NudeCelebritysexKottayamsexEating PusyIndian Real NudeHot Mom XxcHindi Xxx CoDesi Group X VideoHebtai FoundryPorn Gay CruisingSelena Loca FartStripper VideosCuaght MasturbatingLesbain Porn CartoonTelugu Aunty FuckingCena Sex Video