Project Veritas - #ExposeCNN deel 3 (projectveritas.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door PabloEscobar in Buitenland  ·  114 Reacties

  • 10
  • 629x gelezen
Reageer met een Emoji
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@97 Smite Gait: Elke mening die je kan voorstellen staat wel ergens op internet te lezen, zelfs zeer uitgebreid dat de aarde plat is.

@11 Endandit smaad James O'Keefe die juist voortreffelijk onderzoekswerk verricht, een grote dienst in deze tijd, naar de zeer grote bias van in dit geval het grote media kanaal CNN.

Laat op zijn minst dan @11 ook enig bewijs leveren waar hij die valse mening over James O'Keefe vandaan heeft geplukt.

En waarom bemoeit u zich ermee, als u zo goed weet dat @11 Endandit gelijk heeft. Doe zelf dan wat moeite om dit bewijs te tonen. I.p.v. u te verbergen achter de domme uitspraak: zoek maar in de alles omvattende vergaarbak van het grote internet, waar daadwerkelijk elke mening wel te vinden is.

Meningen zijn geen feiten, een klokkenluider die daadwerkelijk de gang van zaken filmt bij een nieuwsorganisatie levert wel feiten op.

Die lieden als @11 Endandit en u blijkbaar maar al te gaan ontkennen. Omdat jullie niet opzoek zijn naar waarheid, maar enkel om uw pro globalistische politieke overtuiging te propageren.

Een politieke richting die naar een wereldregering streeft, waar de VS door de moedige standvastige Trump godzijdank van afgeweken is. En daarom de goede man alleen maar haat over zich heen krijgt van alle pro politieke globalisatie kanalen en media, en onverbeterlijke gelovertjes in het heil van een steeds nauwere vorm van een wereldregering zoals u.

7
101 blauwe_schildpad

@101 Wat endandit schrijft klopt als een bus.

Je kan het niet weerleggen.

7
102 Smite Gait

@102
@Endandit beweert dat James O'Keefe zijn werkwijze is dat hij de beelden in de documentaires zo verknipt dat hij antwoorden van mensen achter andere vragen monteert. Zodat het lijkt alsof ze iets totaal schandalig antwoorden, terwijl dat een antwoord was op een hele andere vraag. En in die context helemaal niet raar of opzienbarend was.

Hoe kan ik dit, ook voor u, weerleggen, als ik nog geen eens weet waar hij die nonsens vandaan heeft? Voor alsnog ga ik uit van zijn grote duim, of het dom napraten van een verzonnen (politiek gedreven) reactie van iemand anders, of mogelijk zelfs een "hit piece", aangezien, zowel hij/zij noch u hier enig bewijs voor levert.

Waar het ook vandaan komt, mijn inziens zijn het valse claims over James O'Keefe om doelbewust de boodschapper aan te vallen, zodat de boodschap, die veel belangrijker is, kan worden ontkent, ofwel in diskrediet wordt gebracht.

Daarbij zijn veel van de onthulling, de gefilmde uitingen van (o.a. hooggeplaatst) CNN personeel ook zonder een voorafgaande vraag heel goed te interpreteren. Omdat ze in enkele zinnen (of nog wat uitgebreider) gewoon een beeld schetsen over de werkwijze. Daar valt, zelfs uit je onterecht uitgaat van kwade opzet van James O'Keefe, niet veel aan te verknippen.

8
103 blauwe_schildpad

@103 ,

geen nonsens maar allang bewezen feiten.
Ga ergens anders trollen dombo.

5
104 jodelatedieho

@104
Wat zijn een triest reactie weer.

En jodelatedieho, waaruit blijkt dan wat @Endandit beweert zo duidelijk bewezen zou zijn? Heb jij in tegenstelling tot je meningsgenoot wel een link of bronvermelding voor me. Of blijft het ook bij u bij enkel totaal feitenvrij gescheld op de boodschapper?

Ik stelde een vraag aan @11 Endandit waar hij zijn smadelijke bewering over James O'Keefe vandaan heeft, dat James antwoorden van mensen op vragen achter andere vragen zou knippen, zodat er een totaal verkeerd beeld ontstaat.

En dan gaat Smite Gait en nu u jodelatedieho direct tegen mij tekeer dat ik dom zou zijn, omdat ik deze vraag stel.

Dit allemaal, omdat het in jullie hoofdjes blijkbaar overduidelijke bewezen zou zijn. Is Endandit jullie grote trol-maatje dat zijn hier neer geplempte mening door jullie na geblaat moet worden als zijnde onomstotelijk waar, zonder ook maar enige bronvermelding?

Terwijl ook jullie twee met geen enkele link komen, waar ik vanaf begin al naar vraag waarin hetgeen Endandit beweert zou bekrachtigen. Zou ik dom zijn, omdat ik het niet bewezen acht. Wat een niveau.

5
105 blauwe_schildpad

@99

Je hebt nog nooit een bewijsje of linkje geleverd van jouw lulverhalen ...

5
106 Vageali6888

@102

Nee , er zijn niet voor niets DNC medewerkers ontslagen na onthullingen van James O'Keefe

- Undercover videos lead to Democratic operative’s firing -
https://www.businessinsider.nl/james-okeefe-video-dnc-trump-rallies-2016-10?international=true&r=US

- Dem operative 'stepping back' after video -
https://edition.cnn.com/2016/10/18/politics/project-veritas-action-robert-creamer-donald-trump-rallies/index.html

7
107 Vageali6888

@107 Netjes toch als iemands meerdere verantwoordelijkheid neemt voor een werknemer die ongefundeerde onzin uitkraamt?

Dara kunnen republikeinen en populisten nog een puntje aan zuigen.

Grote berg onzin dus...

4
108 Smite Gait

@108
Je bent hier ook al bezig met het verspreiden van onzin, ontkennen van feiten en pogingen tot karaktermoord.
Fooral doorgaan, meer mensen zien dan uit welke kuip jouw vlees komt, doorzien de vele leugens en smaad voor wat het is.

6
109 Proemevla

@104
Na de (tot nu toe driedelige) documentaire over Zucker's CNN volledig gekeken te hebben.
Zie ik geen enkele aanwijzing dat James O'Keefe beeldmateriaal totaal zou hebben verknipt wat @11 Endandit beweert, dat antwoorden op vragen na hele andere vragen worden gezet, zodat er een verkeerd beeld zou ontstaan.

In de documentaire wordt vooral vrij uitgebreid de eerlijke antwoordwoorden en gedachten van CNN personeel over de hedendaagse gang van zaken bij CNN onder Zucker getoond.

Slechts zelden is er een vraag te horen die er aan vooraf gaat, omdat de antwoorden opzich al de gehele context in zich dragen van wat er besproken wordt. Er wordt dus niet doelbewust een verkeerd beeld geknipt in de trant van wat @11 Endandit beweert, en wat Smite Gait en jodelatedieho ook volhouden, zonder enige argumenten of bewijs.

Het is een vals argument om de geopenbaarde waarheid, de geopenbaarde feiten, te ontkennen, over hoe CNN baas Zucker die een hekel heeft aan Trump, zijn journalisten dwingt continue uiterst negatief over Trump te berichten.

Medewerkers, ook die er al heel lang werken, klagen erover dat CNN geen nieuws meer bericht, niet meer journalisten de werkelijke wereld in steurt om plaatselijk het daadwerkelijke nieuws te berichten. Maar onder Zucker enkel nog bezig zijn met dag in dag uit hatelijk over Trump te berichten, een anti-Trump heksenjacht.

Dat CNN (mede) door toedoen van Zucker heden geen nieuwszender meer is, maar verworden is tot bijna alleen nog maar anti-Trump infotainment.

Bekijk zelf (de tot nu toe driedelige) documentair waarin CNN medewerkers hun zorgen uiten over het beleid van CNN baas Zucker, hoe een ooit geweldig nieuwsnetwerk verviel tot slechts politiek gedreven anti Trump propaganda.

PART 1: CNN Insider Blows Whistle on Network President Jeff Zucker’s Personal Vendetta Against POTUS


PART 2: CNN Leadership Picks Winners and Losers on Eve of Debate. "...They(CNN) like Warren a lot"


PART 3: CNN Field Manager: Zucker’s 9am Calls ‘BS;’ “...Totally Left-Leaning…Don't Want to Admit it”

4
110 blauwe_schildpad

@Endandit @Smite Gait @jodelatedieho kunnen jullie een slechts enkel voorbeeld geven (of meerderen mag ook) waar in de documentaire er valselijk zou zijn geknipt zodat er een totaal verkeerd beeld ontstaat.

In de trant van wat jullie met @11 blijven beweren, om de werkelijkheid, de daadwerkelijke inhoud van de documentaire, en de belangrijke boodschap die naar voren komt in de documentaire, te staven.

Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

5
111 blauwe_schildpad

@110
gait , endandit , yodelatido etc zitten in de ontkenningsfase.
of ze worden betaald voor die onzin.
hopeloze figuren

5
112 Jongens van de Witt

@112 trollen van het denisova/creeze trollen leger

5
113 PabloEscobar

De NOS is niet veel anders dan CNN...

1
114 Tjeesus...,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Moien
Drinkwaterbedrijven tegen nieuw kabinet: help met aanpak watervervuiling

Hoe zou het toch komen;https://www.nu.nl/economie/6305694/fruittelers-mogen-dit-seizoen-toch-werken-met-verboden-bestrijdingsmiddelen.html...

8 minuten geleden geplaatst door Moien

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

3 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

6 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

6 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

6 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

6 uur geleden geplaatst door eh

NK. App
Bangladeshi Bf FilmMovies Erotic FreeCarol Lynley NudeXxx Hd 2Miya Khalifa Pron VideosNaked FurrieAngela White PoolAmatureshemaleNiksindian FreeVidéos Pornos En StreamingCheap WscortsVideos SexuaisJenna LewisPornogay MexicoNaked Mexican TeenagersBollywood Actress NudeHot Web Series ClipXxx Porn ArabAmerican Xnxx HdXnxx Brother Sister HindiGino ZanettiGay Porn PrisonerSex PicTelugu Girls Porn VideosHindi Bf Video HotXander Corvus BrazzerSister MasterbatingXvideos BlkLndina XnxxLesbian Porn TribbingBeautiful Girl Sex MovieJija SalisexNude Video IndiaStepsistercreampieMallory MalloyClips 4saleMassalseenGay Porn EspañaXn Xx 2022HeroenFree Pictures Of Nude WomenMommy Jacking Me OffNukistreamHaulover Nude BeachLiv Revamped'sAlexandra D'addario BoobsAlison Tyler XnxxAmong Us PornographyNew Xxx Com HindiLatina Solo SquirtTits And Tan LinesFantaci PornShreya Ghoshal XxxSarmilaBottomless GirlsPuthiya Tamil Sex VideoGracie Glam PornTouched PornXxx 3dReddit Ai PornNaked African TeenagersJaponesas Gostosas PeladasSharing GirlfriendLeaked XnxxColegialasenaccionJapan Anal UncensoredBlack To White PornWww.hd Porner.comShiplyfterDesi Xxx RandiNaked Yoga VideoPorn PornKolkata SexShort Man Sex VideoPorn PicInfluenceragonewildSexo TravrstiImagens De Filmes PornôKushboo Sex ImageTictok NudeAsian Petite PornXxx Jija SaliBlue Movie PornCouch PornSpring Break TitsAdultworkmPamyamz OnlyfansKaede NiiyamaAsa Akira SquirtVr PornhuX Vídeo GrátisChica R34X Videos OldPanda PornographyMmf BisexualCarter Cruise GangbangIndiankinkygirlRetro PornGiantess FetishMegan Rain AnalGirls Without Dress VideosHindi Sexy Bf PhotoGaysex XCynthiajadebabeCuba PornografiaBreastenvyIndian Mom And Son X VideoMilf HubJavmixNaughty America My Friends Hot MomSkin Diamond KissingGarcelle Beauvais NudeBabo PornXnxx LezbienTelugu Video Sex VideoMalik Sex VideoAsian Porn Mom SonErflix PornBoor Ka ImageSales Girl Sex VideosAdultxxxYoung Asian PussyEhentai Weight GainXxx Sexy BhabhiXxx Gay Sex VideoEnf StoriesShanaya Nude VideosTeenager GangbangedPiratebay OrdFree Po Rn HdKendra Lust Mother ExchangeDesi Actress BoobsBryan GozzlingTwerking No PantiesBareback RtDakotas Chophouse TylerHentai Gender BenderMalizia Movie OnlineLive Sex MmsMallu Hot SiteLi Rong RongFamily Nude In BeachNude Isla FisherWwwxxxindianTelugu Aunty Sex HdPorn Mam And SonXhamxterGloryhole Swallows ComFollando En EspanolGandi Xxx