door Havermout in Binnenland  ·  278 Reacties

  • 7
  • 1543x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 Niemand wordt verplicht om voor de PVV aan de slag te gaan, dat is een eigen keuze.

3
251 ijskonijn

@250 klopt en naar nu blijkt voor deze mensen een slechte geweest maar het ontslaat de PVV niet van het fatsoenlijk behandelen van hun personeel. En uit inspecties blijkt dat dat niet gebeurt. Men heeft niet bijgehouden hoeveel uren mensen daadwerkelijk werken en dat is gewoon fout.

2
252 streek

@243 Ik heb niet zozeer problemen met mensen die "blind doof en achterlijk" zijn, maar des te meer met mensen die niet inzien dat ze met Wilders nog veel verder van huis zullen raken.

1
253 W. Anstalt

@252 Heeft ex werknemer Heemels zich fatsoenlijk als werknemer opgesteld? De greep in de kas, zijn cocaïne verslaving laten slecht werknemerschap zien. Dit soort hypocrieten stappen na buiten toe om het eigen onfatsoen ten toon te spreiden.

5
254 ijskonijn

@253

"..dat ze met Wilders nog veel verder van huis zullen raken"

Waarom denk je dat dat zo is ?

6
255 Vageali6888

@254 Lees er ook eens wat over in een andere krant. Bijvoorbeeld:
http://www.parool.nl/binnenland/pvv-ers-klagen-partij-aan-wegens-slechte-behandeling~a4448179/
De schellen vallen je van de ogen als je dat leest. Werknemers onfatsoenlijk behandelen (en dat is nog zwak uitgedrukt), is schering en inslag daar, en wee je gebeente als je de vakbond om hulp vraagt.
Dan wordt het trouwens ook duidelijk dat het helemaal niet om Heemels gaat, maar dat hij alleen wordt aangehaald omdat " 'stress en werkdruk' zijn drank- en drugsgebruik aanwakkerden".

1
256 W. Anstalt

@255 Kijk maar eens naar de haat en de verdeeldheid die hij nú al heeft weten te zaaien.

1
257 W. Anstalt

@257

Die komt voornamelijk door nep-nieuw ... Wilders wil namelijk helemaal niet alle marokkanen het land uit / is geen vreemdelingenhater / wil helemaal niet stoppen met handel binnen de EU etc.

Noem nou eens inhoudelijk zaken waarom je denkt "dat we met Wilders nog veel verder van huis zullen raken" ?

6
258 Vageali6888

@258 Enwaarom doe jij feiten stelselmatig af als nep-nieuws? Geen betere argumenten voorhanden?

2
259 W. Anstalt

@259

Welke feiten ?

7
260 Vageali6888

** gebruiker verwijderd **

@212 Het licht dat het bij de PVV van geen kanten klopt. Partij voor de Vrijheid....maar wel dingen willen verbieden.
Kan aan mij liggen maar eh...hoezo vrijheid?

261 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@213 Het is goed bedoeld hoor. Ik gun iedereen namelijk altijd het beste. Geen PVV dus.

262 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@220 Oh, dus zo gaat Geert dat doen. Hij stuurt iedereen die hij niet duldt gewoon weg. Hahaha. Slaap lekker verder.

263 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@241 Gelukkig gaat Geert het straks veeeel beter doen.
Partij voor de vrijheid...en dan zaken willen verbieden.
Als jij vindt dat dat klopt moet je er vooral op gaan stemmen.

264 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@231 Wat zijn jullie voor een rare twee-eenheid joh?
Als het te heet onder de voeten wordt gaan jullie samen weg?

265 verwijderd23941

@260 De feiten waar je kennelijk blind voor bent. Ik vind het in ieder geval nogal merkwaardig dat je, zonder je al te veel van feiten aan te trekken, vraagt om inhoudelijk te reageren. Mag je doen natuurlijk, maar wees dan zelf eerst eens redelijk en noem niet alles 'nepnieuws'.

0
266 W. Anstalt

@266

En je kunt dus NUL feiten opnoemen...merkwaardig

5
267 Vageali6888

@266

btw , ik plaats vrijwel bij al mijn beweringen officiele bronnen (check maar na) , in tegenstelling met de strotvloed aan valse beweringen en insinuaties zonder enige officiele bron....nep-nieuws dus..

7
268 Vageali6888

@267 @268
Wat jij wil. Ik verwijs naar de tweedracht die Geert reeds in Nederland veroorzaakt heeft, en jij reageert door naar feiten te vragen. Wat voor feiten wil je nog meer?
En verder heb je in dit onderwerp al diverse malen volslagen ten onrechte het woord 'nepnieuws' gebruikt, dan ben je op het gebied van feiten ook vrij snel uitgepraat en kan ik je weinig serieus nemen.
Maar blijf vooral lekker in je eigen wereldje leven hoor.

0
269 W. Anstalt

@269

Begrijp je niet dat jij een mening poneert ?
Mijn mening is dat de islam intolerantie en tweedracht "is" , en Wilders terecht waarschuwt voor de gevolgen voor onze samenleving nu en in de toekomst.

Het is nep-nieuws dat de pvv nooit moties ingediend hebben op gebied van veiligheid zoals gesuggereerd werd / dat de PVV gelijk staat aan VVD is nep-nieuws / dat de voetbalwet niet mede door de pvv is aangescherpt is nep-nieuws / dat de pvv 80 miljoen bezuinigd heeft op het OM is nep-nieuws / dat Gouda een telegraaf hetze was is nep-nieuws etc.etc.

En dan heb ik het alleen maar over dit draadje.....de ladingen nep-nieuws op andere draadjes zijn niet te tellen..

6
270 Vageali6888

@270 goed en dan nu een inhoudelijke reactie graag op het feit, en nee dat is geen nepnieuws, de arbeidsinspectie heeft geconstateerd dat de PVV sjoemelt met de uren administratie en daaruit volgend de klacht van 2 mensen dat zij nooit zijn betaald voor de vele uren die zij hebben gewerkt.

1
271 streek

@270
Over moties heb ik het bij benadering niet gehad.
Over dat de PVV gelijk staat aan VVD heb ik het bij benadering niet gehad.
Over de voetbalwet heb ik het bij benadering niet gehad.
Over dat de pvv 80 miljoen bezuinigd heeft heb ik het bij benadering niet gehad.
Over Gouda een telegraaf hetze heb ik het bij benadering niet gehad.

Waarom precies kom je dan wel aanzetten met nepnieuws als reactie op @257 ? Wat heeft dat in vredesnaam met nepnieuws te maken? Loop je Wilders zo blind achterna dat je niet ziet wat hij doet en waar hij op uit is?

0
272 W. Anstalt

@271

Als de pvv de arbeidstijdenwet heeft overtreden door slechte registratie van de gewerkte uren moeten ze daarvoor beboet worden, simpel.

Ik vraag me alleen wel af hoe die afgedankte ex.pvv'ers hard gaan maken hoeveel overuren ze tegoed hebben , als ze die al hebben...

Als ze het over "blanke slavernij" hebben weten ze
1). niet wat slavernij inhoudt
2). zijn het watjes en hadden ze al lang (zelf) moeten opstappen

6
273 Vageali6888

@272

jij zegt dat ik al meerder malen iets nep-nieuws heb genoemd hier , en dat was inderdaad o.a. op de punten die je noemt.

"Waarom precies kom je dan wel aanzetten met nepnieuws als reactie op @257 ? Wat heeft dat in vredesnaam met nepnieuws te maken?"

Dat leg ik in @258 uit ... de haat en verdeeldheid waar je het over had is grotendeels veroorzaakt door nep-nieuws over Wilders.
Zelfs de stelling van het OM dat Wilders zijn "minder" uitspraken alleen achteraf genuanceerd heeft is nep-nieuws...

6
274 Vageali6888

@274

"de haat en verdeeldheid waar je het over had is grotendeels veroorzaakt door nep-nieuws over Wilders."

Nee nee, niet de zaken gaan verdoezelen nu.

Haat en verdeeldheid komt enkel en alleen door hoe Wilders zich opstelt en uitspreekt en continu mensen als minderwaardig behandelt. Denk aan 'kopvoddentax', het Polen-meldpunt, Arib geen hand geven omdat ze Marokkaanse is, de 'minder minder' uitspraak, schofferen van de rechtbank enz. Dat doet Wilders helemaal zelf en heeft he-le-maal niks te maken met nepnieuws.

0
275 Kopkaas

@245 : "Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de misdaad. Pakistanen Chinezen Polen Russen Surinamers Autochtonen Turken plegen minder misdaden.."

Volgens het CBS plegen de Antillianen gemiddeld vaker een misdaad, dus dat is geen valide reden om alleen naar Marokkanen te kijken. Daarnaast is het overgrote deel van de Marokkanen geen misdadiger. Bovendien, wat heeft dit met moslims te maken? Pak de misdadigers aan en laat de rest met rust. Dan is er ook minder reden tot polarisatie en radicalisering.

0
276 Ongeregistreerd

@275

De kopvoddentax krijg je cadeau , dat sloeg nergens op. Ik kan me voorstellen dat je tegen symbolen van een ideologie die je vreselijk vind bent, maar die term was onnodig kwetsend.

Het Polenmeldpunt was een MOE-lander meldpunt , en niets mis mee. Zijn vrouw is een MOE-lander dus discriminerend zal het wel niet bedoeld zijn question

Ik heb geen beeld gezien waar Wilders Arib de hand weigert (alleen heresay) , misschien heb jij die voor mij ?
Daarnaast is Wilders nooit persoonlijk tegen Arib geweest , maar tegen het feit dat ze een als iemand met een dubbele nationaliteit en aanhanger van de islam het hoogste ambt in de 2e kamer vervult.
Persoonlijk kunnen ze het prima samen vinden
"Ik kende hem heel goed, uit de tijd dat dat hij nog bij de VVD zat. Toen hadden we allebei de portefeuille gezondheidszorg. We hebben samen opgetrokken en veel met elkaar gelachen. Ik wist altijd precies wat ik aan hem had."
"Arib was net aan het bellen met haar dochter toen hij opeens aan kwam lopen en zijn hand op haar hand legde. ‘Ik kom je even groeten,’ zei hij. Toen Wilders ook de groeten wilde doen aan haar dochter, gaf Arib hem de telefoon en hoorde ze hem telkens zeggen: ‘Nee, dat is niet zo, dat is niet zo.’ Bleek dat haar dochter hem had gevraagd: waarom haat je ons? Arib: ‘Voor zichzelf kan Wilders het persoonlijke heel goed scheiden van het politieke."
"Kijk, je kan van alles zeggen van Geert Wilders, maar hij heeft wél respect voor de Kamer. Hij kent het Reglement van Orde volledig uit zijn hoofd, hij weet precies wanneer hij zich op welk artikel kan beroepen.’"
https://www.vn.nl/als-ze-aan-de-kamer-komen-komen-ze-aan-mij/
Bosma over Arib : "U bent een goed mens"
http://nieuws.marokko.nl/29425/pvv-draait-over-khadija-arib-u-bent-een-goed-mens/
Dion Graus over Arib :
"u bent de beste kamervoorzitter"


Die "minder" vraag is uit de context getrokken , en de suggestie werd gewekt door de media en politici dat Wilders alle marokkanen het land uit zou willen zetten. Dat was nep-nieuws ...
Dit is nooit meer vertoont bij de 1000 herhalingen van "minder,minder" :
"wie zich gedraagt mag blijven"
"niet alle marokkanen het land uit"
"alleen criminelen uitzetten"
etc.etc. zowel voor als na die avond



Als de fragmenten uit het filmpje hierboven bij de herhalingen op tv waren geplaatst was er helemaal geen opheft over "minder" ontstaan ... nep-nieuws door MSM ..

5
277 Vageali6888

@276

De PVV kijkt helemaal niet alleen naar marokkanen , ze willen criminele Antillianen net zo goed terugsturen..
"Criminele Antillianen terug naar de Antillen"
http://pubnpp.eldoc.ub.rug.nl/FILES/root/verkiezingsprogramma/TK/pvv2012/PVVTK2012.pdf

Marokkanen plegen het groots aantal geweldsdelicten op straat en zijn ruim 20 keer vaker gewelddadig veelpleger dan autochtonen.

Reden genoeg om het wel over ze te hebben, los van het feit dat ze de meest antisemitische/antidemocratische/homohatende/vrouwendiscriminerende/ongelovige hatende ideologie op aarde aanhangen.... Ook logisch dus als je wilt de-islamiseren.

"Pak de misdadigers aan en laat de rest met rust. Dan is er ook minder reden tot polarisatie en radicalisering."

Lijkt me niet verkeerd om te stoppen met het dweilen met de kraan open , en preventief beleid te voeren (geen immigratie van die groep meer) want de politie kan het nu al niet meer aan...

6
278 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
UpornoDreed OnlyfansFreshpornoNude TiktokSexe Dessin AniméPornhub.coDanidanielsOlgun PornosuMarnie HentaiVídeos De Sexo DuroFuta BallsBravo TeenIto MayukiCandid NipPorn AudoPron IxxxFilmes Pornô Com As NovinhasBang Bros Net WorkBarbara Bouchet NudeXxx Hd Hindi NewIndian MasterbationXxn Sex HdJessica WeaverpornLexica.artNoodlemagazinwH マンガGonewildausioSite Pornographie BlackPowerful Sex For A Wild Housewife In HeatEbony Bbw Blow JobsDesi Sex PicDrink XxxTruth Or Dare XnxxDisasterpiece IsabellaLesbien Strapon PornPorn Hub CimPeeing Her PantiesId.xhamster.comKim Kardashian SexieZmsfmDeep Throat GifsKo XnxxTamil Mallu Aunty SexHindixxxcomMaid Forced SexNaruto GaysexEsperanza Gómez Only FansBollywood Heroine NakedSkylar Mae Xo PornBollywood Actress Pron VideoNikki Narcos XvideosSharing Young WifeEroticas PornosReal Rencontre PornoBr Skokka ComMom And Aon XxxNaked Women ModelsCock TsDesi 4k PornCowgirl Sexual PositionCocochat.frBig Boott PornAstarbabyxo OnlyfansXxx Sex Romantic VideoJapanese Prone VideoWww Desi Girl SexHijab Sex XxxPorn Men For WomenXvídeo Os MelhoresFutanari PornosuXhamster StepsisMale Solo MasturbatingDesi Bur Chudai VideoKam Umar Ki Sexy VideoNude Couple SelfieIndian Bf VideoBerzzers New VideoFaploX ViseosPorn Phone Full HdHighschool Dxd SexyFacesitting Smother BbwOnlyfans GrstisHalloween PornParis Hiltom SextapeSexmuvisJennifer-mendezBruce Venture Porn VideosSissy HypnosisHottest Pornstar All TimeNaked People PicsEmiy Willis PornElla Hughes Space JunkIndian Suhagrat SexyMia Malkova Blacked RawVr Gay PornNipple Sucking PornNikki Minaj Nude LeaksDo Ladkiyon Ka SexSugar Baby IndiaIndian Short Sex VideosAriella Ferrera MoviesBigass XxxxDiapersex VideosKaedialang PornPorn CowErika JordanXxxxxvSexy Boudi PornBhabhi Sex Hindi AudioSahara Knite XxxXx Sister And BrotherForce XxxpornRiley Reid InterracialRoast Beef Pussy LipsPorn Hd BrazzerzPornor So GostosaJogo PornôsBrightemily NudeHindi Girl XnxxTamil Aunty XxxxAnushka Shetty Sex PhotosXxx Vedios InT_o_princessxoxo OnlyfansYiny LeonPorn ShoplyfterPorn.com GratisChaturbate.Kristen Hancher DildoAlyssa Quinn PornGrandma BbcAdult Porn ComicaAsians NakedErin Krakow NudeXxx HoliwoodForced Kissing VideosEromrEhentai. OrgBig As Black PornJennifer Morrison NakedForced Sex Videos ComHousewife Kelly AndersonAudrina Patridge NudeLive Sex Video TamilX Aunty ComAmateur Nude PhotographsOnlyfans Leaked RedditHardcore Scissoring LesbiansMurmaid PornFrench Hentai Scan