• 12
  • 507x gelezen
Reageer met een Emoji
2
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een Moslim die dreigt met het sturen van Moslims naar het NIET- Islamitische Europa

Wat kunnen we daaruit opmaken?

1
1 iedereen heeft recht op mijn mening

Welkom welkom... laat ze maar allemaal komen...

22
2 groenengeel

Misschien is het nu eindelijk eens tijd dat de EU de buitengrens massief gaat bewaken en hermetisch af te sluiten, met militair geweld als nodig.

2
3 supermax

Nee.

1
4 caso

Slappe hap de regering hier !

2
5 Toronto Blue Jays

Goed voor de werkgelegenheid al die huizen die gebouwd moeten worden.
[Sarcasme off]

2
6 Eric

Erdobluf....

3
7 iSlam FM!

Binnenkort hoor je in Nederland alleen nog maar Arabisch praten op straat en in de winkels,..

2
8 iedereen heeft recht op mijn mening

Niet gaan terug dreigen, gewoon alle financiële navelstrengen van Turken en Turkije tussen Nederland, afklemmen.

2
9 Marrie

Onbetrouwbare eikel. Het geld heeft hij geincasseerd. Trump is in zijn leugens getrapt en nu gaat hij nog een stap verder.
Het wordt idd hel

1
10 Lets keep it cool

@9 En terug laten betalen....

1
11 iSlam FM!

@1
Dat Erdogan volgens mij helemaal niet zo een vrome devote moslim is, en zoals hij zich graag voordoet. Dat de islam dus vermoedelijk niet zijn hoofddoel is, maar enkel het middel om dat doel te bereiken. En dat hoofddoel bij hem is waarschijnlijk herstel van het Ottomaanse rijk.

2
12 rebo

Trouwens .... de meeste Koerden hier hebben ook een dubbele paspoort... een turkse en nederlandse... deze erdokoerden ook meteen posten samen met de erdoturken.

De enige geintegreerden zijn ataturkjes, aleviet-turken en aleviet koerden... voor informatie.

2
13 iSlam FM!

Erdogan wil 1 man aan de macht,..

Het geloof is een makkelijke manier om de schapen zoet te houden en te onderdrukken,.. De gevangenissen in Turkije zitten vol met mensen die het niet eens zijn met Erdogan,..

1
14 iedereen heeft recht op mijn mening

Kan nederland en eigenlijk heel Europa niet dreigen alle turken terug te sturen en dan met name alle criminele turken en dan ook gelijk alle dubbele nationaliteiten afnemen en ze ook allemaal tot persona non grata verklaren. Heeft hij al zijn geliefde stemmers ook weer terug. Kunnen we ook gelijk zien of ze dan ook nog zo blij zijn met hun gekozen dictator.

0
15 A Passenger

Een te grote bek van islamieten vraagt een grotere bek terug. Anders begrijpen ze het niet.

1
16 gaulette

Het is een schande dat de EU en de regeringspartijen wegkijken van de aanval op de Koerden. Mensenlevens, en dan nog wel van degenen die in Syrië de kastanjes uit het vuur hebben gehaald, zijn blijkbaar niets waard.

0
17 Mrs. K

Dan stuur je toch alle Turken terug naar hun geliefde vaderland

0
18 wijs

@2 zo snel mogelijk zo'n gigantische puinhoop hier laten worden; misschien dat den haag immigratie dan eens op de agenda zet... anders 2030 onhoudbaar

0
19 maarten1234

Daaraan kan je duidelijk zien dat voeren van oorlog meer kost dan alleen het bonnetje van Rutte van 60 miljoen en de kosten van wat vliegtuigen die bommen gooien... Miljoenen mensen zullen opgevangen moeten worden opgevangen... Allemaal zullen ze een huis nodig hebben plus een uitkering plus medische zorg en etc...

0
20 groenengeel

@17
Voor de EU en de VS zijn de burgers maar gewone pionnetjes op het speelveld.
Met hetzelfde gemak als ze nu daar levens opofferen, offeren ze straks ook ons op.

1
21 Marrie

Neo-Ottomaanse sultan

Vanwege dit militante gedrag wordt Erdogan al de neo-Ottomaanse sultan genoemd – of zelfs de nieuwe kalief, de heerser over alle moslims. En hoewel het nog lang niet zover is dat delen van Syrië en Irak daadwerkelijk onder Turks beheer vallen, zien analisten de ontwikkelingen met zorg aan.

Turkije als de bakermat van de volgende kalief: wie dat ook met zorg aanziet, is die andere kalief – de zelfbenoemde kalief Abu Bakr al-Baghdadi, leider van Islamitische Staat. Na een radiostilte van ongeveer een jaar liet Baghdadi deze week weer van zich horen. Hoewel zijn belangrijkste buit in Irak –de stad Mosul– onder zware aanvallen ligt van een internationale coalitie, liet hij niet na zijn pijlen uitgerekend op Turkije te richten. „De Turken zijn jullie gebied binnengedrongen”, zegt hij in die boodschap. „Vertrouw op Allah en val Turkije aan!”

Het lijkt een kwestie van tijd voordat de kalief van Islamitische Staat zijn grondgebied kwijt is. Nu tegelijk echter steeds duidelijker wordt dat Turkije zijn oog op het zieltogende kalifaat richt, vrezen de inwoners niet zonder reden voor nieuwe strijd.

De schaduw van Ottomaanse tijden valt over Mosul. En er kan geen twijfel over bestaan: een nieuwe sultan, ooit eerste burger van het oude Constantinopel, is er klaar voor.

0
22 Sempre

Europa heeft er helemaal geen antwoord op als die 3,6 miljoen vluchtelingen onze kant op komen, behalve dan "jullie zijn welkom" met Merkel en Macron vooraan. Zolang Europa geen plannen heeft om de buitengrenzen te bewaken, en iedereen in een bootje zonder problemen hier voet aan vaste wal kan zetten, mogen de Turken wat mij betreft heel Syrië bezetten.

1
23 wiseguy

Nederland en terugdreigen...., question
Erdodwaas maakt Nederland voor fascistisch en nazistisch uit en wat zegt Mark? Erdodwaas hoeft z'n excuses niet aan te bieden hoor we willen gewoon een goede relatie met hem...
Slappe hap question

2
24 Lias

En daar is deze dictator mee bezig ....

0
25 Sempre

Die dwarrel mogen ze wat mij betreft economisch geheel uitwringen.
In Istanbul kotsen ze hem al uit, nu de rest nog ff..

0
26 Sjaak Trekhaak

@25 aanvulling op @22

0
27 Sempre

En waarom doet Erdogan dat? Omdat iedereen in Europa nu moord en brand schreeuwt dat Turkije heeft gedaan wat het moest doen: het veilig stellen van haar eigen buitengrenzen. Daar zouden we juist blij mee moeten zijn, want Turkije vormt een belangrijke buffer tussen Europa en het midden-oosten en bewaakt daarmee indirect de buitengrenzen van Europa. Het is zowizo niet bijster slim om zo tekeer te gaan tegen Turkije, want met 773.000 actieve militairen heeft Turkije een van de grootste permanente legers in de wereld en het op één na grootste leger van de NAVO.

Al dat zogenaamd politiek correcte geouwehoer hier werkt uiteindelijk alleen maar tegen ons.

14
28 yadasampati

@12
Laat "waarschijnlijk" maar weg, dat is z'n ultieme doel.

2
29 Lias

* Verwijderd door de redactie *

30 GL weg ermee

Waarom gooit Trump geen moab b.mb op die turken, dat is Europa ook bevrijdt van de islam.

1
31 DNEUS14

Erdogan kent de verleiding om dieper betrokken te raken bij de etnische en religieuze oorlogen in Syrië en Irak: hier is de hoofdprijs de mogelijke uitbreiding van Turkije met Aleppo en Mosul, ooit welvarende parels in het Ottomaanse oosten. Hoe Poetin op deze ontwikkelingen zal reageren, is onbekend. Poetin zit vast in het Syrische moeras met zijn alliantie met Assad en Khamenei; zal hij proberen zich daarvan via Erdogan, vers lid van het gilde van autocratische heersers, te bevrijden en hem los te weken uit de NAVO?

1
32 Sempre

Wat een onzin.
Vroeger hadden die Turken nog geen nagels om aan kont te krabben en toen hadden we hier ook een bloeiende economie.
Zijn die Turken nou zo belangrijk?
Ze zijn economisch vooruit gegaan dankzij buitenlandse investeerders waar ze in principe van afhankelijk zijn en als die zich terugtrekken blijft er van Turkije geen reet over.

0
33 van Keulen

@15
Goed idee. Als Erdogan alle vluchtelingen naar Europa stuurt, dan sturen wij alle Turken in Europa terug naar Turkije, om plaats te maken voor de 3,6 miljoen vluchtelingen.

0
34 wiseguy

@29
Dat denk ik zelf ook wel maar ik dacht "ik zal het hier niet al te genuanceerd (niet al te eenzijdig) neerzetten. question

1
35 rebo

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/erdogan-verheerlijkt-gewezen-landsgrenzen-ottomaanse-rijk-en-laat-alarmklokken-luiden-tot-in-athene~ae074b0f/
Dus hij is nog lang niet klaar ....Machtswellusteling is het..... niets meer en niets minder......We gaan nog wat beleven met dat Turkije....

0
36 Sempre

Herstel @35
Ik bedoelde natuurlijk ik zal het hier genuanceerd neerzetten

1
37 rebo

Allemaal zijn ze schijterig Turkije heeft Europa gewoon in zijn broekzak.

0
38 Billiger

die adolf erdogeit is vast bij goebels in de leer geweest...
wat een mafklapper.... maar wel een heel gevaarlijke!

0
39 t.rap.er.niet.in

Wij zijn weer helemaal terug bij af. En alles begint weer van voor af aan. Er zijn veel te veel mensen
op deze aardkloot en dat is het hele probleem.

0
40 Jij Wel Dan

Die Erdogan krijgt dus geld van de EU om die vluchtelingen op te vangen, direct die betaling stop zetten.
Hij wil 3,5 miljoen vluchtelingen naar de EU sturen.
EU moet de grens hermetisch afsluiten en alle turken die in de EU werkzaam zijn terug sturen naar Turkije.(incl. de uitkeringstrekkers)

1
41 WHuls

Ik heb alvast een zangkoor uit Apeldoorn ingehuurd!


of deze!

0
42 HORK

En dat zou ons véél meer dan 28 miljard gaan kosten. Dus vraagt hij slechts een klein bedrag.

1
43 niet-alles-geloven

ach we weten hoe sterk nl is, met het mh17 verhaal question

0
44 maarten1234

Natuurlijk zouden we keihard terug moeten dreigen met de intentie om dat ook op te volgen.
F.ck verdragen, opzeggen die ketens van faalbeleid en ellende.
Nederland moet megalomane gestoorde Erdolf/Turkije even mededelen, dat alle gelden stopgezet zullen worden, alle criminele Turken uitgezet (waar dan ook) en er een totale boycot kont op alles van, naar en uit Turkije, als hij zijn Ottomaanse machtsgeile bek niet houdt! Sodemieter op met die kudt turk. Toeteren ze niet, dan schreeuwen en eisen ze wel. :X

0
45 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@56 Alles wat gericht is tegen de handelingen van de staat Israël is altijd omstreden en wordt al heel snel J(met een hoofdletter)odenhaat aang...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

2 uur geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Porn In SareeNun AnalSexiest TiktokDirtyshiVeronica Rodriguez XxxSamantha Sex FilmLadki Kaise ChodeBobbie StarrXvodeiRed Tube LiveDouble Penetration PornSam ShockPorno Xxx GratisBikini FuckHentai DoujinnFilme Pornografia De SexoNiki Minaj NakedXnxx CartuneSex Video Hd SexStripper NakedPorn FiscordCumming Inside Her ThroatEmma Stone Sex SceneUpsirt No PantiesAmateur Cumshot SwallowUllu Original VideoRemoving Clothes PornNaked Boobs SexyForce Porn Free VideoReneerose PornPornstar Escorts RedditMulher Pelada De AnimeLesbins SquirtingSunny Leone Porn Full VideoPornografías En VideosOk.xxHunter Biden SextapeSofia Bevarly NideHouse Maid Sex VideoYiddiesDesisexgirlFifty Shades Of Grey SexLexington Steele CaramelBlack Naked GrandmaDouble VaginallyBig Fat TittiesFree Lesbian Porn CideosXxx Desi XnxxBondage TumblrPicture Blue SexyHalloween Costume PornRachel MayrosePretty NudesFucherama PornStep Sis Anime PornTriple Anal PornMother Less PornFotos De Anime PeladaHard PornxxAbigail Shapiro TitsAngila White NudeTallyberry NudeHome Xxx VideoBoxing PornWife Caught Cheating Hidden CameraSexe SiteDsvr-1282Beastility VidsXvideos TailorVideospornosxxxMelieconiakAll Hd MoviesPierbiDaisy Stone PormClea GaultieکصWhite Phat AssesFuclingScionessHidden Cam BathCartoon Sexy BpStep Brother Gay PornSavita Bhabhi Porn HdFwtina PornFilipino PornosAngie Dickensin NudeMommygotboobsSex Sex Sex Sex VideoDesi Video SexNew Xnxx Hd VideoXnxx Tamil VoicePeachjarsNaked DadPorn TranAliona Meriacri NudesReshmika XnxxVanessa Hudgens SexBest CumshootsFuta HubReal Incest Sex VideosMassageporn AsianLinkgpElse Jean PornBlack PenisListcrawler Baton RougeBest Erotic Hollywood MoviesReluctant SexBoogie Nights NudeStep Sis Sleep PornViolet Myers Fucks FanStarwars PornWww Nude Videos ComJoybearDeadpool SexHeintai AnalEbony Bbw JoiWitchkinksDirty TiktoksPorn OnlyfanAlly LyonsWebcam Sex VideoHindi Bollywood SexRomantic Oral SexTeen Couple XxxArab Bbc PornEgotastic AllstarsVivatsreetSaxy BfForcedthreesomeSmit MangaJerkoff DiscordGaysex TwinksAv4 Us VideoFunny XvideoKourtney LoveSani Leyuni XxxCailtin Fink PornNude Picture Of CelebrityJodie Sweetin NudeRandi Khana XxxDiper PornHunnypaint PornGender Bender Porn.comicsAnal MilkPornôportuguêsEvelyn Gonzalez NudeYou Porn LesbeanSlimewave PornHemtai UncensoredAmateur Porns