Tweede Kamer zet kabinet aan werk na inval Turkije (nu.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  39 Reacties

  • 16
  • 680x gelezen
Reageer met een Emoji
19

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Voor de bühne, Trump zou ook de Turkse economie vernietigen.

2
1 Klu Klugs Klauw

Dus ze kunnen wel ergens gelijk werk van maken, zolang het niet over Nederland gaat.

1
2 upanddown

Tegen de tijd dat de VN actief iets gaan ondernemen zijn er volgens mij heel veel Koerden omgekomen en nog meer IS-ers ontsnapt en onderweg naar Europa..

3
3 mama1975

Nederland wacht op EU.
Schijters.

1
4 Keesklets

En dan komt dit,,,,,,,Dit is een verhaal mensen genaamd
Allemaal, iemand, iedereen en niemand.

Er moest belangrijk werk verricht worden en ALLEMAAL
Was er zeker van dat IEMAND het zou doen.
IEDEREEN had het kunnen doen, maar NIEMAND deed het.
Daarover werd IEMAND heel kwaad, want het was toch de taak van ALLEMAAL.

ALLEMAAL dacht dat IEDEREEN het wel zou doen, maar NIEMAND realiseerde zich dat ALLEMAAL het niet zou doen.
Het einde van het liedje was dat IEDEREEN, IEMAND de schuld gaf, en NIEMAND deed wat IEDEREEN had kunnen doen.

1
5 lizzy

"Wat de VVD betreft moet er hard worden opgetreden, maar moet het kabinet zich niet wagen aan economische maatregelen, vanwege de handelsbelangen met Turkije."

Daar dachten ze bij Rusland heel anders over.

1
6 B55

Zorg maar eerst dat hier geen vijfde colonne hier leeft !
Ze zijn al zelfs doorgestoten naar de tweede kamer

0
7 psje

Hebben de terroristen van DENK hier al hun mening ''overgegeven''?

''overgegeven = dubbelzinnig uiteraard''

0
8 iedereen heeft recht op mijn mening

* Verwijderd door de redactie *

9 Strafpleiter

* Verwijderd door de redactie *

10 Captain Hero

"Wat de VVD betreft moet er hard worden opgetreden, maar moet het kabinet zich niet wagen aan economische maatregelen, vanwege de handelsbelangen met Turkije.

Economische maatregelen zouden Nederlanders kunnen raken, stelt VVD'er Sven Koopmans. "De sancties moeten effectief zijn", aldus de oud-VN-diplomaat die niet wil dat Nederlandse, maar ook Turkse burgers economisch geraakt worden."

Typisch VVD. Het hele punt van sancties is dat ook de burger zich geraakt voelt, wat hebben sancties anders voor nut? question

0
11 Bluth

persoonsgerichte financiële maatregelen tegen ministers van de Turkse regering en Turkse militairen die bij de inval betrokken zijn zal niet veel helpen. Wel gezamenlijk MET Amerika en Europa een totaal handels embargo tegen Turkije instellen voor de komende 20 jaar. En een toeristen embargo. Alleen dit zal helpen. Er word zeer veel gemaakt in Turkije en dat is dan over.

0
12 Zeeuw

Als Erdogan de grenzen open zet, zet de EU de grenzen open om alle Turken die in EU wonen terug te sturen naar Turkije.

2
13 Pluten1

@13 , dat zou een stunt zijn.

1
14 caso

@11 woorden van de VVD, maar geen daden, wat een klootzak die VVDér, oologsmidadiger.
Hoop dat Sven Koopmans VVD, snel de meest pijnmlijke karma dood sterft, wat een NSbér.

1
15 Goldrush

@15 Deze is nog leuker;
"Hoewel minister Kaag stelt dat het momenteel niet mogelijk is daar te onderzoeken of er Nederlandse goederen uit het zogenoemde NLA-programma worden gebruikt, moet het kabinet er van de Kamer in een brief uitgebreid op terugkomen."

Er zijn daar al waarnemers actief voor de VN. Het is absoluut mogelijk om te onderzoeken of er Nederlandse goederen uit het NLA-programma worden gebruikt. Ze willen het alleen niet onderzoeken, omdat ze ook wel weten dat die goederen uit het NLA-programma waargenomen zullen worden.

0
16 Bluth

Nl gaat niets doen, Kaag is ook een klootzak, zelf Peter Omzicht is al een jaar stil, dei zal wel een paar centjes gekregen hebben om mooi voor in de kerk te gaan zitten en zijn geld tellen.
NSB regering hebben we, ze zouden allemaal de doodstraf moeten krijgen.

1
17 Goldrush

Hoop geschreeuw maar weinig wol weer in de kamer.
@8
Ja, daar zou ik ook wel het standpunt van willen horen.

0
18 Marrie

En wat denken ze dan te gaan doen?
Nog meer Toyota's maar ISIS sturen?
Turkije aanvallen?
Wat denken ze te gaan doen?

Ze hadden allang die miljarden stroom naar Turkije moeten stopzetten, maar nee, ze stemden voor meer geld naar Turkije en voor gesprekken over toetreding.
Ze hadden daar al lang geleden tegen moeten stemmen.

Wat ze nu roepen zijn loze woorden, want ze durven niet toe te geven dat ze fout zaten wat betreft Turkije, ondanks dat bijna de hele bevolking van Nederland tegen was.

Geef eerst toe dat je fout zat. Dat je had moeten luisteren naar de bevolking die je vertelde dat Turkije fout was.

0
19 beastyboy

Ja dat gaat niet helpen. Helemaal afknijpen die Turken en anders bombarderen.

6
20 Kobus

Erdogan heeft de EU in zijn zak. Het westen heeft eerst de Turkse geldpotten goed gevuld opdat de Turken zoveel mogelijk op drift geraakte Syriërs opnemen/tegenhouden. Nu kan Erdogan doen wat hij wil want als het Westen dreigt met sancties en veroordelingen zet hij gewoon de poort open. Krijgen we al die ‘vluchtelingen’ over ons heen. Kunnen we voor de tweede keer de beurs trekken; eerst om ze buiten de deur te houden en nu om ze alsnog op te vangen. Erdogan lacht zich een scheur in de broek. Hij heeft ons liggen en hoe! Al die oproepen om actie te ondernemen tegen Turkije moeten derhalve allesbehalve serieus worden genomen...

0
21 Ghurka

@5
Leuke grap, maar er zit een foutje in de laatste alinea.

ALLEMAAL dacht dat IEDEREEN het wel zou doen ....
Dat moet zijn:
ALLEMAAL dacht dat IEMAND het wel zou doen...

1
22 beastyboy

Als een NATO lid zig zo extreem gedraagd, en NATO zelf doet niets, zegt dat ook veel over NATO zelf, zo triest dit, al die mooie woorden van NATO propaganda.

0
23 Goldrush

Nu.nl wordt ook gecontroleerd door Erdowaanzin.

0
24 iSlam FM!

@23 Zie de illegale bezetting doot TR van Cyprus, waarvan akte !

0
25 no mail today

Niet mee bemoeien , we hebben daar niets te zoeken

1
26 Vageali6888

@19 Ze gaan Blauwhelmen sturen als "buffer", inclusief ontoereikend mandaat in een inferieure uitrusting en bewapening. question

0
27 Bluth

Hoe veel Turken er in het algemeen zelf over denken wordt wel duidelijk in de commentaren behorende bij het volgende filmpje.....

https://www.facebook.com/266622333487715/posts/1391368527679751/

0
28 Congo

Zullen we het kabinet naar het front sturen. Mes snijdt dan aan twee kanten. Win win situatie!

0
29 SergioLeone

Europa heeft ook een bufferzone nodig. De bufferzone ligt vanaf de grens van Hongarije en Griekenland tot aan de zee van Marmara. Dit is al de grens van Europa, laten we het nu definitief maken.

0
30 Pluten1

@30

Simpelweg een VN safezone maken waar wel wat te halen valt , en wereldkundig maken dat hier geen gratis geld/vergunningen/woningen meer uitgedeeld worden.

Blijft 90% weg

0
31 Vageali6888

Leest u nog even mee?!
"De Kamer wil dat het kabinet met behulp van de Europese partners Turkije stevig aanspreekt op de militaire operatie tegen de Koerdische strijdkrachten, die tot voor kort als bondgenoten van het Westen streden tegen Islamitische Staat (IS)".
Stevig aanspreken! je zou je hier helemaal gek om lachen als het niet zo triest was. We worden geregeerd door een stel stoffige kantoorsmurfen, die geen idee hebben wat er in de grote boze wereld gebeurt. Erdogan start een oorlog waarbij onschuldige slachtoffers vallen, aan beide kanten. Maar niet getreurd! het komt helemaal goed. Want Nederland gaat samen, alleen is te eng, met de andere stoffige Europese regerings-smurfen Turkije stevig aanspreken! .

0
32 Sneeuwbal

Lees het artikel en huiver. Grote woorden maar 1 grote slappe hap. Precies wat we gewend zijn van de laffe en slappe politici en precies wat dictator Erdogan ook verwacht. Vandaar dat hij rustig door gaat met zijn offensief. Hij weet verrekte goed dat alles vanuit Europa met een sisser af zal lopen.

0
33 Christiaan

"Economische maatregelen zouden Nederlanders kunnen raken, stelt VVD'er Sven Koopmans. "

"Karabulut pleitte er ook voor om het NAVO-lidmaatschap van Turkije op te schorten, maar dat is niet mogelijk, stelt minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) die minister Stef Blok verving."

"Ook de motie om de wapenleveranties aan Turkije te staken, ziet het kabinet niet zitten. "

Plas. Glas. Was.

1
34 Wendel

Onze land- en tuinbouw heeft enorme schade geleden, permanent, van de boycot tegen Rusland, die wij niet wilden maar US ons opdwong. TOEN gaf het niet, dat Nederlanders geraakt worden in hun levensonderhoud.

Zelfs opschorten van het NAVO-lidmaatschap zit er niet in? En wat als Turkije officieel in oorlog gaat met een ander land, bijvoorbeeld Irak of Syrie? En Rusland zich er weer mee gaat bemoeien? Dan worden wij door onze Amerikaanse leger-bevelhebbers ingezet, of we willen of niet, voor de Amerikaanse belangen, zoals altijd. VOOR Turkije, TEGEN de Koerden, die strijden om de Turkse genocide te overleven.

Zelfs het stoppen van wapenleveranties is teveel gevraagd, tenzij de rest van de EU meedoet, anders lopen wij inkomsten mis die de rest van de EU graag in onze plaats incasseert. Zo. Dan weet je hoe echt deze verontwaardiging is, dit meeleven met het alweer onschuldig geschonden Syrie en de Koerden. Goh wat zielig, maar het mag geen geld gaan kosten. De CO2-hoax, verzonnen om blanke landen, en vooral hun inwoners, leeg te trekken, DAAR hebben we WEL geld voor.

2
35 Wendel

@35 "permanent"

Toont u dat eens aan.

Denkt u nu echt dat er niet al lang andere afzetgebieden zijn gevonden ?

2
36 no mail today

Maar sancties drijft Turkije nog verder in de richting van Rusland. Ga zo door.

0
37 Commodus

@37 Ze gaan maar !

0
38 no mail today

Gauw een hoge muur bouwen om die dreigende stroom migranten tegen te houden waarvan Erdogay dreigt ze onze kant op te sturen.

0
39 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

Nina Hagen - Ballroom Blitzhttps://www.youtube.com/watch?v=bbhCWULN-rc...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Nina Hagen - Naturträne •https://www.youtube.com/watch?v=qHhJ3oaWHi0...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Siouxsie And The Banshees - Happy Househttps://www.youtube.com/watch?v=amR6-neQBPE...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@33 Bij Rusland speelt altijd alles aan de grens, tijd dat het naar binnen keert. Dat is al aan het gebeuren....

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Olivia
Muziekdraadje

Siouxsie And The Banshees - Hong Kong Gardenhttps://www.youtube.com/watch?v=Y-l9GQJRl9Y...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Als ik in de zon lig, ben ik zwartAls ik kwaad ben, ben ik zwartAls ik ziek ben, ben ik zwartAls ik het koud heb, ben ik zwartAls ik het...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@73Iedere niet neger die dat woord gebruikt gebruikt het als scheldwoord bedoeld om mensen vreselijk hard te kwetesen ... ALTIJD!!Dat snap j...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

elsemiek
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@4 Ik zat ook al te zoeken waar dit nou allemaal over gaat , Ronnie Flex is toch wat erger bezig gebruikt ook niggah Anouk mag dat vervolgens ...

5 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@31De Oleh Tyahnybok die Nazigroeten niet schuwt in de regering zetten, past goed bij Azov en de extreemrechtse milities op Maidan. Af...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

elsemiek
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@161 Ja die periode eind sept /okt hadden wij ook in ons hoofd , nou duurt dat nog even maar tijd gaat snel , en dat hele Iran vetrouw ik ook ...

13 minuten geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Desi Bad MastiHot Indian Teacher PornAnime HentieMaria Kazi PornHd Fully PornMena Suvari NudeTeacher Student Xx VideoNtr NhentaiVintage Bi Pornسكس مرهقاتRei Kitajima PornAurora Jolie PornFoto PornographieAugust SkyeNcole Kidman NudePorn With Big BallsIndiansexvedioXxx Tushy ComEmarrbbHello Sexy BfPawg Lesbian PornGranny RapepornNetvideo GirlsAnne Hathaway LeakedJason LucWww Xxx Vedio InSaree Romance SexCory Chase Family TherapyXvideaAella OnlyfansMissax VideosSex XxnxxVadina SexPornwild.comBengali Bp VideoHindi Sex Video Hd NewTampa SwingersYogabella PornPorn MadurTamil Nadigai XxxSeksi PicharPoen Videos FreeLund ChusMs.trigga HappyPron TvSexvideos LoveReal Honeymoon Sex VideoDogs Cumming In WomenBrazilian Butt Lift PornShemaletwitterFree PorenAdult Work ConUltraflmsFilmes De PornográficosNaked ModeXxx Ass FuckCoco_koma LeaksSaree PronCuckolding Reddit19 Years Girls Sex VideosXnxx KoriaBlonde PornsBhabhi Sex AudioPofnhubEbony FacefuckBouncing Tits OutTabboofantazyLive Porno GratisBella Heathcote NudeWww.xvideoscomWwe NakedRiddhima Tiwari NudeXxx Full Hd Video DesiKrystal StealPorn Discord ServetOnlyfakes.appXvideosred ComEat Mt PussyLocal Village Sex VideosRashmika Mandanna ChudaiBokep DipaksaNew Kerala PornHd Srx VideoUmi YatsugameSexystewardessCaught MasturbatorsXnxxcomLatinlecheKeerthi Suresh XvideoNaked TeensSwathi Naidu Bath VideoTubegallreسكس الدياثةAshemal TubesNatalie Hall NudeHaya Noufal PornXxx Video VillegeTeen Xxx Hd VideoSex Video GamesDesi ClitAsshole RubNailed HardcorePerscope PornLeaked Celebrity NudeXxx Dasi BfKakinada Sex VideosSexy Saree Sex VideoKarmen SantanaPornos HispanosMinkey PornPhotoacimpanhantesBig Asspornstars欧美 女优BangalasexDoodhwali Bhabhi Ki ChudaiVitoria Beatriz XxxTouch My Wife Full PornSquirt.orfBlack Porn Old WomenKarmen CalienteZmeenaorr SextapeMelanie Marie SislovesmeJordan Falls PornBlack Nude TeenagersThamilsexvideoSara Jay Rim JobPorn Gif AnimePornhub CoXxx Blue Sex VideoKorea 1818Sex Full Movie TeluguLatina CastingpornTsseductionsCelebjohSweetie Fox NudeJenny Popach NudeTeen Fuck PicsActress Porn IndianLilth LustMommy Needs A Man Penny BarberComics VelammaSimpzor NudeAzhotwife XxxPussyspacrTanjiro X Nezuko PornPornhuboXnxx BrazzrsChristine Baranski NudeVideos Pornos Caseros.Navellick