Meeste statushouders blijven in Nederland (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Sloddervos in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 27
  • 955x gelezen
Reageer met een Emoji
3
7
41

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

wie had dat kunnen denken?

1
1 de redelijkheid

"Slechts 4,3 procent keert terug naar het land van herkomst."

Dat bewijst toch wel dat ze hier niet voor de veiligheid komen, maar gewoon voor de luxe die onze overheid ze biedt.

0
2 Sloddervos

gewoon een tijdelijke verblijfsvergunning geven, desnoods maximaal 5 jaar en dan retour.
.

1
3 de redelijkheid

Dat betekent misbruik van het asielrecht. Schuilen voor bommen en granaten is één ding, maar dat landen voor altijd en eeuwig onveilig en onbewoonbaar blijven is nonsens. Dit moet snel veranderen. Asiel moet altijd tijdelijk zijn. En de kosten die het met zich meebrengt moet een lening zijn, zoiets als bij Stufi. Veiligheid staat dan voorop en niet welvaart.

0
4 schrootflint

Gek he?
In het buitenland hanteren ze andere normen om deze profiteurs te "verwennen".
Daarom komen ze hier.

0
5 Strongoli

* Verwijderd door de redactie *

6 Anti-racisme

Te blijven allen maar voor het geld hier waar te jaren gratis op kosten van alle Nederlandse belastingbetalers leven wollen waar te ook nog niet werken of zich aanpassen wollen en dan vooral de moslims met hen putzlappen op heen hooft. Dit hebben wij allen te danken aan alle VVD D66 CDA CU SGP Groen-Links PvdA stemmers te danken. Een als hier aanslagen geplekt worden kunnen wij te minst zegen dat het de schuld is van het linkse kabinet Rutte + stemmers de links blijven stemmen all jaren. Waar Rechte partijen niks mee te doen hebben.

1
7 Gunther

@6 Nee, daarom moet je dat reglementeren. Zodra het vakantielanden worden, kan men daar ook permanent terugkeren. Weer opnieuw beginnen, ja, dat is dan het lot van de Asylant. Als dat tevoren bekend is, is het maar half zo erg. Sterker nog, dan komt nog maar de helft van die gasten hierheen. De oorlogen en onrust worden nu nog teveel gebruikt als een kans om de lang gekoesterde wens van een leven in de EU waar te kunnen maken, zonder dat daartoe altijd een dwingende reden is.

1
8 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

9 Anti-racisme

Zo'n naïef luilekkerland vinden ze nergens meer.

1
10 gaulette

@9 Jawel hoor. Ik loop al wat langer mee en heb zelf voor het IND gewerkt. Dus kom maar op met je zieligheid.

2
11 schrootflint

Toch niet zo vreemd.
Ze krijgen alles wat ze willen gratis.
Dus dan blij je toch hier.
Dacht dat bedoeling was dat ze hier tijdelijk waren.
Maar door die rot regering hebben ze de kans gekregen om hier te blijven.
En wij ons te pletter betalen aan die gasten

2
12 annie

FvD heeft eerder al aangedrongen om haast te maken met het terugsturen van Syriers omdat het merendeel anders sowieso een vast verblijfsvergunning zou krijgen. Het kabinet doet niks, die vindt het allemaal wel prima.

1
13 Cody

Waar zijn die 15% van de zoek geraakte statushouders?
Me dunkt dat de cijfers weinig concreet zijn als de onzekerheid (1 op de 7) groter is dan het aantal repatrianten (1 op de 23).

Wat ik me afvraag: hoeveel van die 70% heeft er wat van gemaakt: hoeveel houden de eigen broek op? En geldt dat ook voor diegenen(12,5%) die naar een ander EU land zijn ge-door-migreerd? question

1
14 Gandalf

@9
u weet niks.

2
15 120db

Geef ze groot gelijk van een van de meest royale verzorgingsstaten terug naar een woestenij waar niks is en je hatd moet werken.....ik vind die 4% die teruggaat nog hoog!

0
16 Arthur2000

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door stichting Open Deur.

1
17 upanddown

Een land vol met kuffars die 40 uur per week zich apelazerus werken om jou gratis huis inkomen te geven en je zoon die zich uit kan leven op kuffarmeisjes voor die moslimamaagd trouwt... ja iemand bij zijn verstand gaat niet terug.

0
18 Arthur2000

Ik kan mij het wel voorstellen. Zelf ken ik zo'n gezin. Keihard gewerkt om het Nederlands te leren. Bouwen weer een nieuw bestaan op en de kinderen voelen zich inmiddels meer hier thuis. Geven toe dat hier veel zaken beter geregeld zijn. Wat zou je zelf in zo'n situatie doen? De man van dit gezin is overigens gewoon aan het werk.

13
19 hopefully

Nee natuurlijk niet, want hier hoef je niet te werken en krijg je een uitkering, een huis en gratis een zorgverzekering. Wij zijn Gekke Henkie.

0
20 B55

** gebruiker verwijderd **

Die percentages zijn wel leuk voor de bühne maar over hoeveel personen gaat het concreet ?

21 verwijderd682241

Ze moeten stoppen met permanente verblijfsvergunningen. Maak het tijdelijk en bekijk elk jaar of ze terug kunnen. Verder stoppen met recht op sociale voorzieningen voor wie hier nooit gewerk heeft. Dit land is een luilekkerland voor onrendabele profiteurs. Het is een keer mooi geweest.

0
22 Akiron

Dit klein landje wordt vol gepropt met Arabieren en Afrikanen door onze regering, wij vinden het wel best

0
23 wijs

@22 Tijdelijke verblijfsvergunning wordt uiteindelijk altijd permanente ,dus wassen neus

0
24 wijs

binnenkort in dit theater... met uw kop naar het oosten.

0
25 t.rap.er.niet.in

Duizenden statushouders reizen vrolijk een aantal keer per jaar naar het land/regio vanwaar "gevlucht". Logisch dat ze hier blijven, werken doen de meesten niet, uitkeringen en toeslagen zijn gratis. De gewone man/vrouw moet steeds langer doorwerken, er is iets goed mis in dit land.

0
26 Sneeuwbal

@26 "reizen vrolijk een aantal keer per jaar"

En aangezien de meeste officieël geen betaald werk hebben kun je je afvragen waar ze dat van doen ...

0
27 no mail today

Laat duidelijk zien hoe ziek gedogistan en de EU zijn! Triest, in triest, van List en bedrog Rutte & Co . Statushouders zouden "tijdelijke" verblijfsvergunning krijgen, van 5 jaar, maar tijdelijk betekent voor deze landverhuizers permanente verblijfsvergunning, niets tijdelijk dit is echt leugen en bedrog, dan nog, maar niet te spreken van de illegalen, die uitgeprocedeerd zijn., wegwezen met al deze "dure" mee-eters..Wan beleid!!! Grrrrr.!

0
28 Widaan

Die mensen valt niets te verwijten kan je een hongerige kat op spek binden en dan verwijten dat die ervan eet?

0
29 Arthur2000

@26
Dit wordt o.a betaald van diezelfde uitkering en toeslagen.

0
30 Sneeuwbal

Niet verrassend dat die profiteurs hier blijven hangen. Uitkering, toeslagen, een huurwoning met voorrang en ga zo maar door. Ze worden gepampered en als ze iets niet bevalt trekken ze een grote bek open en krijgen ze meer voor elkaar dan de autochtone bevolking hier. Wat hier binnen komt gaat dus nooit meer weg. Echt een aanwinst voor ons land, maar in de meeste gevallen niet heus!

0
31 Christiaan

@31 En Ernie stuurt er nog veel meer!

0
32 Arthur2000

boeren betalen fosfaat rechten voor hun koeien.
Maar de overheid importeert steeds meer fosfaat met tienduizenden tegelijk in de vorm van steeds meer migranten, vluchtelingen en economie vluchtelingen
Ook hun hebben een enorme bijdrage in fosfaat toename
dus het is niet meer dan billijk als dat terug betaald word aan de boeren.

Je kan NIET met twee maten meten.

0
33 dloops

En als ze dan blijven.. dan gooien ze een nikab over hun geslachtsrijpe dochters en sturen die wél terug naar het 'onveilige land' om daar een neefje en/of een bruidsschat op te hengelen.
Hoe start je een tsunami ?

0
34 icnivad

* Verwijderd door de redactie *

35 Dirk2137

@3
5 jaar is nog te lang, 3 jaar zou de norm moeten zijn en dan hup terug naar het veilige land.

0
36 Interessant

"statushouders"..naar woord..

0
37 netcat

Niet zeuren, dat zouden wij ook doen in hun situatie. Vrij wonen, zorg en geld is toch niet iets dat ze thuis zullen krijgen. Waarom denk je dat ze de hele families hier naar toe halen. Wij zijn hier de gekken die dat graag willen.

3
38 niet-alles-geloven

Den Haag/Brussel verzamelt moslim in verband met de Islamisering.
Men wil zo snel mogelijk een islamitisch bewind, ik begrijp echter niet waarom links dat zo graag wil. Onze minderheden zullen het dan niet best hebben..

0
39 Xmod

@38 Spreek voor jezelf, ik val niet onder jou "wij".
Ik heb altijd tegen deze import gestemd..

0
40 Xmod

En voor al deze kansloze werkloze parasieten moeten wij maandelijks belasting betalen. Opzouten. terug naar eigen land. Veel landen zijn gewoon veilig, zoals Marokko!

0
41 SergioLeone

En wederom geen verassing en niet allen de statushouders maar iedereen die hier wil blijven, of dat nu mag of niet... ze blijven toch. *kots*

0
42 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

43 GL weg ermee

Zeker dit lezen:

https://revu.nl/artikel/3883/europees-kalifaat-in-2043

Ze voorspelde de aanslagen op de Twin Towers, de tsunami van 2004 en de opkomst van Islamitische Staat. De visioenen van de Bulgaarse helderziende Baba Vanga

2043
De aanhoudende oorlog in Europa zorgt ervoor dat vrijwel iedereen het continent ontvlucht. Uiteindelijk overwinnen de moslims. In 2043 is Europa’s transformatie tot een islamitisch kalifaat een feit, met Rome als hoofdstad.

0
44 SergioLeone

Mogen allemaal blijven van het stelletje onnozele "bestuurders" die dit allemaal hebben veroorzaakt en duurt niet lang meer dan nemen deze permanente "blijvertjes" in gedogistan het heft in handen, maar dan zitten onze "bestuurders" allang hoog en droog in een veilig "oord" en jan met de korte achternaam draait voor hun desastreuze daden op!, maar ..... alles gaat goed volgens Rutte & Co. question

0
45 Widaan

Wie hier mag blijven moet wel gaan werken vind ik. Geen levenslange uitkeringen dus.

0
46 Frangipani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

23 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

30 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

41 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

6 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

NK. App
Liya Silver VideosIndian Chudai Hd VideoRaven Lane ExcogiPo RnosuStep Monther FriendExbiiHot XesAffect3dAngels Of LondonAthena PoleminoHd Teen Porn ComTelugu Kajal Sex VideosTop 10 Indian PornFeet Tickle TortureVideos Pornos De Los FamososBella Thorne PussyAlura Jenson GangbangedAllison Parker BlowjobNicks Indian PornBreastfeeding XxxBrazzers Oil MassageIndian Girl First TimePerfect Boobs VideosFacialabuseSkybri PornExtremecreampieGay SexteenGalilea Montijo CogiendoBlack Gay OrgyIdeepthrotQuadrinhos Eroticos De IncestoReal Moms NudeSquirt..orgJasminx NudeReality Kings IndianEscorts PornOnlynudesBrazzers Porns HdEbonygloryholePorn Start NameAmateur TittyfuckSec Video HdXnxx MachineDasi Sex XxxXx X CartoonChinee PussyQuif PornAhley Anderson PornRomanian NudeManhwa IncestVictoria BanxxSxxxxxItadaki Seieki DubXxnx PagesGia Page PornLove RandilanAdivasi SexFemmes Arabes NusIndian Bhabhi Mms VideoTushiLatestporn VideosBeautiful Black Naked Womenسکس شواذSaxbfNina HartleyxxxDesi Chudai ComNude Women BeachSwinger GamesTs4rentمواقع افلام سكسيةHentais Sem CensuraMemepornTubesex XomXxx Com Hd IndianIndian SsxXx English HdJessica BankockKareena Kapoor Ki Sexy VideoPorn ClubSexy Black PornosForhertubzColby Smothers NudeBengali Panu GolpoBbw Girl XxxBrazzers ProRonday Rousey NudePornos HardsPaige Spiranac HotTwinks Blow JobTamil Big Boobs Sex VideosWwwxxxvedoCougar Blowjob'sBig Titty DaughterCumming SelfieHd Por IzleEmilly WillisFreshxdollts'sTitsvideos ComSexy Mom PronTorrent XxxCebebrity PornKabine NovinhasSofiaspams NudeZootopia NudeAlecis TaeKamasutra A Tale Of LoveTeresa Lavae PornPornographic TvNxnn IndianXxnx Desi GirlBhabhi Ki Gand ChudaiBig Boobs Milk SuckingPorn Star Michelle TuckerSoank TubeAsian Big Boobs XxxWhat Is R4rPornographie SexyFgo HentaiValentine Day Sex VideoSkylar Vox FullNew NetvideogirlsAll Sexual PositionsPorn Videos For BlackGay Porn With Straight MenNude Girl DanceSex Hot VillageMom Loves BbcShemalekissingFull MoviespornSkinny AnalFrest AnalSukebe ElfDhinchak Pooja Mms PornAoi SanoPorn SleepingPorn Margo SullivanSlime GirlhentaiMelieconiakNude Porn Hd VideoXxxhdindianDandy-874Porn Video Of RussiaSnapchat Free NudesJavtufulPornografia LésbicaFit Girl NudeBella RosepornBhabhi Ki Chut Ki PhotoNicole Aniston TeacherIndian Webcam Porn Videos