Amerikaanse regering gebruikte ISIS om Assad weg te krijgen (marketupdate.nl)


De Amerikaanse regering rekende erop dat de opmars van ISIS in Syrië vanzelf tot capitulatie van de regering Assad zou ...

door goudisgeengeld in Buitenland  ·  86 Reacties

  • 29
  • 868x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Let op Polen, laat je niet afleiden. Er is nu een soort PVV-regering verkozen, die het regeren onmogelijk wordt gemaakt door een voortdurend rellende oppositie, hetzelfde wangedrag in het parlement als in US na de verkiezing van Trump. En daar is US op weg naartoe met al die tanks. US zat in Polen toen zij in Oekraïne de pro-EU-machtsgreep pleegden. Polen wil niet meer hun basis zijn, althans de Poolse bevolking, die willen ook geen schietschijf zijn voor US, vandaar deze keuze. Maar US gaat dat even regelen.

Lijkt off-topic, maar is gewoon meer van hetzelfde, net als Oekraïne, eerst een aantal jaren rotzooi trappen om het er "natuurlijk" te laten uitzien, alsof de bevolking zelf iets niet ziet zitten, verwarring stichten over wat de bevolking wil bereiken met die protesten, en dan een machtsgreep.

Dat spelletje werd in Syrië wat anders gespeeld omdat ze in de Balkan-landen niet via een militaire proxy als ISIS rechtstreeks militair kunnen aanvallen, maar voor het overige vergelijkbaar, hetzelfde patroon.

Wij kunnen ons hier niet veilig voelen en over het verre Syrië discussiëren zonder ons te realiseren dat hetzelfde gebeurt in de Balkan-landen, op een andere manier, op de drempel van ons huis.

2
51 Wendel

@51 ,

u bent zojuist gezakt voor het examen buitenlandexpert.
Op zich wel knap dat u zoveel volslagen nonsens bij elkaar weet te brengen.

7
52 jodelatedieho

@52 : En u, met uitsluitend ad hominems, en beledigingen van PVV-stemmers als bijdrage, wilt dat beoordelen? Zelf lekker veilig geen inhoudelijke mening geven, maar alleen lekker schelden? Gemakkelijk en goedkoop, noem ik dat. Vereist ook geen onderzoek, geen serieuze meningsvorming, geen risico om op je gezicht te gaan omdat je je vergist, een bron had gemist. Nee, echt iemand die een ander de maat mag nemen qua expertise ergens over.

1
53 Wendel

@50 ; Je leeft nogal in een zwart-wit wereld is het niet?
Hoeveel onthullingen en bewijzen heb jij nodig voordat je gaat inzien dat de anti-Rusland propaganda niets anders dan propaganda is? Dat jouw zogenaamde 'realistische' visie je wordt aangepraat? Je lijkt wel een rat die de rattenvanger van Hamelen achterna loopt.

Van enig inzicht in geopolitiek kan je jou in het ieder geval niet betichten.

Of ben jij één van die betaalde EU trollen die de EU heeft aangesteld om op fora de mening van de Europeaan pro-EU te beïnvloeden?

2
54 Mariska3

@53 ,

ik heb werkelijk geen idee waar u op doelt.
Ik scheld nergens, ik heb nooit iemand uitgemaakt voor PVV'er.
En uw verhaaltje is werkelijk een verzameling bij elkaar geraapte nonsens voortspruitend uit uw eigen gedachtekronkels.
Ik ga niet eens om bronnen ter onderbouwing vragen want die heeft u niet.

3
55 jodelatedieho

@15 Assad en zijn vader hebben toch veel minder bloed aan hun handen dan die smerige Amerikanen die overal graag hun invloed en ondemocratisch systeem willen.

1
56 niet-alles-geloven

@3
Probeer je weer de Amerikaanse rol te verdoezelen ? Dit topic gaat niet over de massamoordenaar Assad of over de rol van Rusland. Daar zijn genoeg topics over, maar jij probeert in al je berichten weer de aandacht weg van Amerika te leggen. Toevallig, ik schat van niet.
Verder wederom geen populair topic bij allen die de VS verafgoden.

2
57 johnny87

http://topdocumentaryfilms.com/power-principle/

Voor wie Amerika een beetje wilt begrijpen.
Zo ging het in het verleden en zo gaat het nog steeds.

1
58 Malinois

** gebruiker verwijderd **

Kijk met dit verhaal in je hoofd nog even terug naar het 'ongeluk' met de twin-towers, en het derde broertje dat ineen zakte.
Ik vertrouw die Amerikanen voor geen meter.

59 verwijderd9139144

De VS heeft de situatie in alle landen in de russische invloedssfeer proberen te manipuleren. Er zijn altijd wel ontevreden elementen en groepen binnen een samenleving en die vormen over het algemeen een minderheid. De VS heeft die minderheid bewapend omdat zij een anti-russisch regime wilden installeren net al in oekraine.

Dat heet geopolitiek en dat bestaat gewoon en de VS heeft nu toegegeven dat ze geopolitiek bedrijft in die regio en daarmee heeft ze miljoenen doden op haar geweten.

De invallen in Afghanistan en Irak waren gericht op olie, grondstoffen en amerikaanse invloed in die landen. De tribale twisten in Afghanistan pakten gunstig uit voor de VS. Hun verdeel- en heerspolitiek faalde toen er één groep dominant werd. Al voor de inval in afghanistan hebben de VS taliban leiders laten vermoorden. Saddam Hoessein hebben ze laten vermoorden door het eigen volk omdat hij de amerikanen niet meer diende en de olieprijs wilde beinvloeden. Moammar Khadaffi hebben ze laten vermoorden door het eigen volk omdat hij de reservestatus van de petrodollar wilde vervangen door een gouden standaard.

De VS hebben de strijd verloren. Het duurt nog even voordat dat besef is doorgedrongen maar feitelijk hebben ze de strijd al in 2008 verloren omdat de amerikaanse bevolking haar belangen niet meer zag gediend met het sneuvelen van hun zonen en dochters in landen die de belangen van bepaalde groepen maar niet de totale amerikaanse bevolking dienen.

Het VS tijdperk is over en er komt iets nieuws. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan maar hoe eerder we dat in het westen inzien, hoe eerder we ons daarop kunnen aanpassen. De VS gaat zich nu met Trump naar binnen richten. Wellicht wordt de EU een nieuwe grote speler. Ze heeft de infrastructuur, geografische lokatie en opgeleide arbeidspotentieel mee om een dominante mogendheid te worden. De enige vraag is welke economische keuzes ze intern maakt over de verdeling van de rijkdom. Wordt het een socialistisch model of een kapitalistisch model?

0
60 Hollander1967

@59
Inderdaad ook 911 heeft er mee te maken. Trump weet als bouwer van grote gebouwen, dat de Twin Towers waarvan hij de constructie goed kende, niet hebben kunnen instorten door de impact van de vliegtuigen noch de schade en brand als gevolg daarvan.

De heersende samenzwerende elite met hun banken, oorlogsindustrie en veiligheidsdiensten die ook JFK hebben vermoord, vrezen dat hun agenda voor een wereldwijde dictatuur met Trump als president in duigen valt.

Kijk bijvoorbeeld maar wat Trump heeft gezegd over 911:
https://www.youtube.com/results?search_query=trump+on+911

Daarbij zij er zo ontzettend veel film opnames waarop de explosies van 911 te horen zijn, waarna de torens instorten. Ook bracht de reguliere media in het begin naar buiten dat er overal bommen verborgen lagen.
https://www.youtube.com/results?search_query=911+explosions
https://www.youtube.com/results?search_query=911+explosions+eyewitness

4
61 Reactie

@51
Precies we lijken te leven in een post-democratische tijdperk. Waar de wil van het volk continue wordt genegeerd. En je stem alleen telt als je een politiek correct vakje inkleurt, wat inhoud instemmen met pro globalisatie, richting een wereldwijde dictatuur. Alle helden die strijden voor behoud van soeverein landelijk bestuur, worden continue door de nep nieuws propaganda fabrieken uitgemaakt voor slechte mensen, racisten of fascisten. Terwijl het omgekeerde de waarheid is!

De oppositie tegen Trump, Farage, Wilders of Le Pen. Of het negeren van de uitslagen van de EU referenda zijn allemaal het bewijs dat de heersende macht anti-democratisch zijn geworden.

Ze willen hun werelddictatuur gaan realiseren, waar de EU een opstap naar is. Ongeacht wat het volk wil. Dat is de strijd die we heden maar al te duidelijk zijn, de strijd voor het behoud van onze democratie, behoud van soeverein landelijke bestuur, en uiteindelijk ook de strijd voor onze vrijheid!

0
62 Reactie

Het is te gek voor woorden dat veel grote nieuws kanalen, er continue voor kiezen om de slechte praktijken van de heersende macht, met al haar oorlogen, proberen te verkopen aan de mensen.

Het zijn daarmee geen journalisten meer, die de democratie beschermen, door de macht te controleren. Nee ze zijn heulers met de macht geworden die propaganda verspreiden, waarmee de democratie verloren raakt.

En het is helemaal schandalig dat die zelfde media wel iemand die geen onderdeel vormt van de heersende macht (Trump) continue belasteren, met allerlei ongefundeerde beschuldigen en totaal uit zijn verband getrokken berichten.

Hiermee kan je zien dat de media die dat doen, geen journalistiek bedrijven, maar propaganda.

Geef Trump een eerlijke kans, en beoordeel hem op zijn daden, niet op smerige leugens die continue over hem of zijn karakter worden verteld.

Trump is geen puppet van Rusland. Het enige wat Trump en Poetin gemeen hebben is dat ze beide ook tegenstanders zijn van de werelddictatuur, waar veel van onze leiders al zo veel jaren naar toe werken. Waarbij de media die in hun zak zit het volk manipuleert om daarmee in te stemmen.

Gelukkig zijn er heden via het internet vele nieuwsbronnen makkelijk beschikbaar om toch nog op de hoogte te blijven wat er gaande is in de wereld.

0
63 Reactie

@1 Daarmee is de VS ook verantwoordelijk voor de vluchtelingen stroom. Daarom is er denk ik de deal met vriendjes als Europa om dan de vluchtelingen stroom op te vangen en mee te doen in de leugenachtige retoriek.

0
64 case

@59

Afghanistan en Irak waren vrij gemakkelijk binnen te vallen na dat 'ongelukje' (9-11).
Afghanistan met hun grondstoffen/mineralen, papaver/heroïne was een gemakkelijke buit.
Irak ging iets moeizamer. Saddam, eerst goed bevriend met de VS, was toch iets moeilijker.
Maar met wat leugens over MVW (kernwapens), valse beschuldigingen (de couveuze baby's) en wat nep/vage satellietbeelden van Colin Powell, was ook hij snel verdwenen van het toneel.

-Niet vergeten; Er werd gestreden tegen Al-Qaida van Osama bin-Laden aka Tim Osman (CIA agent).
En uit welke hoed kwam Al-Qaida?
-

Syrië was ook een target.
Maar daar zit Assad en die is wat moeilijker te bespelen (met dank aan Iran en Rusland).
In dat land moest dus wat gebeuren om er zo in te kunnen vallen.
De Arabische Lente bracht uitkomst.
Al heel snel werd duidelijk dat de vreedzame protesten van de oppositie misbruikt werden door allerlei groeperingen die geweld wilden gebruiken tegen Assad.
In eerste instantie werden de demonstraties gewoon toegelaten.
Pas toen er vanuit die beweging agressie kwam, kwam het Syrische leger in actie.
Niet andersom.

Maar wie zorgde voor die agressie?
Heel plat; De VS.
In het vacuüm wat zij geschapen hadden in Irak, is IS ontstaan. Zij hebben zelfs IS gesteund. Met wapens/materieel maar ook financieel.

"In de hoop dat zij Assad omver konden brengen."

Maar alles verliep anders.
De Russen gingen zich ermee bemoeien.
Zij willen dat de zaken in de wereld normaal verlopen en dat niet zomaar een wereldmacht de diensten gaat uitmaken in andere landen.

De VS is er niet voor het welzijn van de wereld en de burgers.
Zij doen dingen alleen voor eigen gewin.
Thank God we hebben ook nog Rusland wat een beetje tegengas geeft.
En tegen wie zitten we (de VS en de EU) te fitten?
Tegen Rusland.

Over dat land kun je veel vertellen en schrijven, het valt in het niets waarmee de VS bezig is.

Zie de link in @58
Het is een lange rit maar dan heb je ook wat.
De VS probeert het overal; in M-A, in het M-O.
Vijanden creëren en dan later gebruiken als bondgenoot.
En wij (de EU) hobbelen er rustig achter aan.

Knettergek zijn wij.
Nee, nog erger, wij hebben het bloed van vele miljoenen mensen aan onze handen kleven.
Niemand schijnt het te deren en de meeste mensen leven hun leven. Gaan zonder wrok slapen en staan de volgende dag op alsof er niks aan de hand is .

De VS wil geen buitenlandse inmenging in hun politiek of beleid.
Zelf doen zij niet anders (anders kun je geen wereldmacht zijn).

Het vreemde is, dat alles haast bekend is.
En dan toch lopen we de VS achterna als een loops hondje.
Anderen zijn niet beter.
Maar wij zijn zeer zeker niet beter dan zij.

Amerika doet niks zonder eigen gewin.
Dat betekent dat een ander met een verlies komt te zitten.
En wij hobbelen er maar slaafs achterna.
Wie is er nu gek?

1
65 Malinois

@65 Degelijke uiteenzetting. Ik wil Libië toevoegen. De Westerse smeerlappen durfden de vernietiging van dat land zelfs een 'humanitaire actie' te noemen.

0
66 case

@61 Als jij nog steeds denkt dat 9-11 een false flag was dan ben je echt niet goed bij je hoofd.
Zeldzaam dom!

6
67 arcenist

@67 ,

Tja salafisten bewapenen. Operations NorthWoods. Merkel die afgeluisterd wordt door de Amerikanen. Dan krijg je dat als je eigen integriteit te grabbel gooit. Jij weet net zoveel als een ander en dat is in ieder geval minder dan de top. Dus het enige wat je zeker weet is dat je het eens bent met de mensen die om te beginnen geen bal integriteit hebt. Dat is prima, maar om een ander dan niet goed bij zijn hoofd te noemen.

Regeringen moet je niet vertrouwen.

0
68 Robot

@67 "Zeldzaam dom!"

Zeg dat maar niet tegen de 2300 architecten en ingenieurs die het officiële verhaaltje van de vliegtuigen zo de prullenbak in gooien. Die zijn zeker niet zeldzaam dom.

https://en.wikipedia.org/wiki/Architects_%26_Engineers_for_9/11_Truth

1
69 Dune

Jammer dat het Syrische volk niet massaal in opstand komt en elke buitenlander of binnenlander die daar de boel verstiert een koppie kleiner maakt.

0
70 21st Century Guy

@67

Complotters zijn per definitie niet goed bij hun hoofd. U maakt dus een overbodige opmerking. Dat hele 9/11 complot is een stille dood gestorven.

10
71 WijzeDwaas

Laten we even de feiten van 9-11 weer even terug halen. James Corbrett heeft het mooi samengevat in 5 minuten:

1
72 Unmasking

@71 Ga je eerst maar eens wat meer verdiepen voordat je het reclamepraatje klakkeloos gelooft.

Lang niet alles is een complot, maar niet alles is wat het lijkt. Lees dat linkje naar wiki maar eens door. 2300 architecten en ingenieurs is iets anders dan een stel illuminati-gekkies.

1
73 Dune

@72 +++ Haha, mooi en cynisch samengevat. question

1
74 Dune

@73

Ik ga die discussie niet over doen. Ik heb jarenlang de complotters op nujij op dit onderwerp in hun hemd gezet.

7
75 WijzeDwaas

@75
Je hebt een punt, maar zelf sta je ook behoorlijk in je hempie na de overwinning van Trump. Ik heb je vreselijk te kakken gezet.

0
76 johnny87

@3 "...Wist je niet dat er al 4 jaar oorlog was voor Amerika zich überhaupt ging bemoeien met Syrië?..."

Ben je nou echt zo dom...?!
Wist je niet dat zodra de opstand 'ontstond' de militanten meteen de zwaartse en modernste Amerikaanse wapens ter beschikking hadden waarmee tanks en vliegtuigen vernietigd konden worden en het Syrische regeringsleger konden overrompelen.....rara hoe kwamen ze meteen aan die wapens waardoor in enkele weken een full-scale oorlog uitbrak en duizenden jihadisten naar Syrië deed trekken die hun soldij in dollars kregen en communicatiemiddelen van ons ministerie van Buitenlandse Zaken.....?!?

1
77 CoolMemories

@76

Meen je dat nou?

2
78 WijzeDwaas

@23 "...En welke daden zijn dat dan wel?..."

De Multi-kulturele samenleving en het toestaan van diverse politieke stromingen...behalve dan die van de Islam en communisten....om begrijpelijke redenen....

1
79 CoolMemories

@78
Ja ik meen het als ik zeg dat je een punt hebt.

0
80 johnny87

@48 "...Dat Assad weg moet is een feit. ..."

Het is helemaal niet moeilijk; daar gaat het Syrische volk over! -en niet de CIA, Brussel of ene Verwonderd...!

0
81 CoolMemories

@75
Misschien durf je nog wel een compilatie van nieuwsberichten te bekijken die live gefilmd waren op 911, waarin explosies te horen zijn en ooggetuigen het steeds hebben over bommen en explosieven!

1
82 Reactie

@71

U hebt geen idee hoe het gaat.
9-11 is geen stille dood gestorven.
Ja, dat willen ze de massa doen geloven maar in werkelijkheid zijn er nog vele organisaties bezig met dat event en ook lopen er nog tig rechtszaken.

9-11 houdt op de dag van vandaag nog miljoenen mensen bezig.
9-11 heeft de wereld op z'n kop gezet.
Al die mensen willen gewoon een gedegen onderzoek naar die gebeurtenissen en niet een rapportje lezen van een kliekje die zeggen; 'Dit is het officiële verhaal en daar moeten jullie het maar mee doen.'
Tot op vandaag zijn er nog meer vragen dan die de officiële commissie heeft beantwoord.

En diep van binnen weet bijna iedereen dat die hele zaak stinkt.
Het is alleen te groot om te kunnen geloven dat er iets anders speelt dan het officiële verhaal.
Maar gezien de gevolgen voor de hele wereld, de gevolgen die we nu nog steeds zien, lijkt het me beter dat we (de wereld) een onderzoek instellen die echt alle vragen gaat beantwoorden.

Fasten your seatbelts want de uitkomst, de antwoorden op al die vragen, kan nog wel eens schokkend zijn.
Op 9-11 vonden niet 3500 mensen de dood door een lijpe terreuractie die nooit plaatsgevonden kon hebben.
Sinds die datum zijn er 100.000den mensen afgeslacht voor een groter doel dan de veiligheid voor Amerika.

Iemand die 9-11 classificeert als een terreuractie door een CIA-agent (Tim Osman) Osama bin-Laden en niet ziet wat die zogenaamde actie heeft veroorzaakt in de wereld.....
Diegene moet z'n muil houden over complotten.
Diegene is blind en kan geen complot herkennen.

Tjonge...wat ziek is de wereld (bepaalde mensen) eigenlijk.

1
83 Malinois

@83 ,

Jep de zaak stinkt, en gezien de geschiedenis reden genoeg om in dat geval de overheid te wantrouwen. Wees gerust, iedereen met zijn volle verstand weet dat dit zaakje in ieder geval stinkt.

0
84 Robot

"Het is alleen te groot om te kunnen geloven dat er iets anders speelt dan het officiële verhaal."

Wie was dat nou, die zei dat als de leugen maar groot genoeg was, iedereen het zou slikken voor zoete koek?

0
85 Wendel

https://en.wikipedia.org/wiki/Big_lie

Churchill heeft hem bedacht, meende ik al, en Hitler en Goebbels hebben hem overgenomen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Big_lie

"His primary rules were: never allow the public to cool off; never admit a fault or wrong; never concede that there may be some good in your enemy; never leave room for alternatives; never accept blame; concentrate on one enemy at a time and blame him for everything that goes wrong; people will believe a big lie sooner than a little one; and if you repeat it frequently enough people will sooner or later believe it."

0
86 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Erotic ComicsBlue Pill MenTeen Porn VideosDickdrainers Full VideosMeetandfuckTied Up GangbangJapanese Porn UncensoredHuge Saggy TitiesVidio ChatruJerking Off In OublicValeria KayWww Teen Sex ComSex CosplayHindi Hot RomanceWonder Woman SexPawg AssHordpornGrup PornosPerverse Family.comNude Kate MaraBritish-pornstarsBig Boobs KissingBengali XxbfTori XxxMallu Aunty MariyaKenzie ReevespornKrista Alen NudeJaquie Et Michel TvGibis PornográficoGay Suck BallsRomantic Couple XxxBlue Sexy Film SexyBest Hardcore Sex VideosFamilystrocks ComXxx Hindi Hd PornMffpornBbc Breeding PornPlugtalk XxxLuscious.netPornographie De BlackNsfw DiscrdCast Of CalifornicationIndian Sex Video HdBrazzer Male PornstarBest PorncollectionSani Loon XxxPorna FreeAlanis Morissette NudeShower DildoSisters Hot FriendBlackporn BbwHotlesbiansBigbootyexpoBent Over SkirtOverwatchrule34Glory Hole XxxChunky CumFlower And Snake MovieBad Masti XxxXnxx Com DownlodeSex .comKebaya Merah XnxxMumbai Red Light Area Sex VideosXvideo FirstRip Her Up PornTaylormadeclips PornFacefuck GifJonny Sins XnxxGentle Femdom PornKorian XnxxDeep Throat GifBf Picture KannadaNaughty Masseur ComSophia ChugranisAtid-557Horney StepmomBrandi Love Mia MalkovaAlina Lopez BlowjobsNhentai.nryPorn Pics.cimCreampie CideosLana SharpovaXxx Video NightSnapchat Porn LeaksIncest ComicsFuq.coimTwitter IncestoSex Video English HdHot Boobs Sex VideoNicrosexAva Addams VideoPorn Hd MuslimHottest Family Porn3d Porn VideosBackpage AtlantaBangoli XxHindi Gay XxxDesi Sexy Porn VideoSex While YogaSuggar Dady PornSexual Stories EroticJordi El Ino PollaRaquel Welch NudeBroke Straight BoysBig Tittie PawgUnbirth PornThe Modifyers R34Claire Evans PornhubGraceeecharisssIndian Sex Hd PornNew Desi Mms PornRobyn Lively NudeFree Adult MovieGirlfriend Galleries NetPelicula Pornos XxxBrezeer ComBaap Beti Sex VideoIndian Girl Fuck PornHentai SisActrices Pornos EspañolaTamil New Aunty Sex VideoKate Winslett NideStepmom Sharing Bed With StepsonNvgtubesFree BangerbrosNsfw_gifCharurbareHunvr-207Angeli Khang Sex SceneBig Tits GropedDownload Porn OnlineDaftsex.cocmVideo Sexo XvideosBridgit Mendler NakedNaked CuddlingKate Winslet Hot SexSweed PornStep Daughter Blow JobsR/nsfw ListingPolskie PornosyVideosde SexogratisSecretbenefitsNicki Minaj NudesBig CockpicsTaylor Swift Nude Fakesسکس مخفی ایرانDainty Wilder AnalFull Hd Sex Video Full HdBlue Movie OpenSpiderman Xxx