door Havermout in Showbizz  ·  49 Reacties

  • 10
  • 1156x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
9
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

pff wat gedroeg hij zich weer als een betweterige lul!!!

4
1 ikzelf

Ik heb niet zoveel met Peter brrrrrrrrrr de Vries. Maar hij heeft hier wel gelijk....

24
2 LoydMorris

@2
opzich wel, alleen de manier hoe hij tegen sonja tekeer ging sloeg nergens op!

5
3 ikzelf

@1 Sterker nog hij is een betweterige lul

1
4 wijs

@2 gevalletje pot verwijt de ketel. Hij vond het toch ook prachtig wanneer er een crimineel in zijn programma verscheen?

11
5 Gut

De Vries is een lamlul eerste klas.

2
6 Tsaar

@3 Sonja kan wel tegen een stootje hoor!

0
7 LoydMorris

Ergens heeft Peter wel een plaat voor zijn kop.

0
8 Nerva

Wat is het toch een onbehouwen hork! Ik begrijp niet dat ze die vent nog ergens voor uitnodigen.

3
9 Cody

@9

Hij trekt kijkers, eendje. Mensen die zich aan hem ergeren…..

8
10 WijzeDwaas

@10 Als ik me aan iemand erger, zap ik weg. Dus ik zie er het nut niet van in.
Het is gewoon onbeschoft zoals hij Sonja voor schut probeert te zetten.

2
11 Cody

Klein-zielige Peerke r de Vrieske weer jaloers zeker omdat zei hem kon spreken en hij niet? Of zat hij toen in de Koepel in Breda?

3
12 vis

@11

Ik heb niet gekeken. Ik mocht die Sonja Barend nooit. Afschuwelijk mens.

11
13 WijzeDwaas

@13 Ik zag die kop al zitten, toen heb ik 'm op 'n andere zender gezet. Is een reflex. Nu, vanwege dit topic, heb ik gekeken wat er aan de hand was.

1
14 Cody

Vreselijke kerel die Peter R.

1
15 Interessant

We gruwen massaal van de criminaliteit.... Maar omdat het om Sonja Barend gaat, is het voor velen blijkbaar geen probleem dat een zware crimineel een mooi podium kreeg.

8
16 LoydMorris

@13
Heeft u wat gemist.
Staaltje van schitterende live-tv.
De Vries stond echt voor gek, sonja gaf eerlijk toe dat het destijds géén eerlijke tv was geweest, maar tóch moest De Vries haar nog wegzetten als een klein kind en deed hij net of hij haar niet begreep.
En laten we wel zijn, de uitzendingen van destijds met Joran van der Sloot, waren oók wel sebsatie-uitzendingen te noemen.
Maar dat is hij zeker vergeten...

1
17 Strongoli

* Verwijderd door de redactie *

18 dmpr1

@17

Ze doen alles voor de kijkcijfers. Holleeder werd op een gegeven moment ook zo’n knuffelcrimineel. De Vries doet het en anderen doen het ook.

6
19 WijzeDwaas

Hier is het terug te kijken:

https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/695249

0
20 Cody

* Verwijderd door de redactie *

21 dmpr1

@18 Ook weer van de partij? question

2
22 Cody

@19
De enige echte knuffelcrimineel blijft voor mij Aage M. Die heeft nooit geweld gebruikt zo ver ik weet. En uit de kluis van de Nederlandsche Middenstandsbank in Helmond stal Aage Meinesz toen 600.000 gulden. Maar de particuliere spaarkluisjes liet hij toen bewust ongemoeid.

1
23 rebo

Die oudjes kunnen beter om de bloeddruk denken.

2
24 Wild Rover

@23

Dat was de goede ouwe tijd, Rebo!

4
25 WijzeDwaas

@25
Ja Dwaasie een klein beetje nostalgisch is het toch wel. Behalve de mijne toch ook wel een klein beetje jouw tijd. Bepaalde dingen waren toen toch wel veel simpeler dan tegenwoordig.

0
26 rebo

Petertje liet zich van zijn slechtste kant zien.
Walgelijke kwal is het.

0
27 arcenist

@26

De echte grote boeven van toen zijn we wsl vergeten.
Net zoals ik Sonja Barend al weer vergeten was.
En dat we toen maar 2 netten hadden, zodat ze nauwelijks te ontlopen was…..

8
28 WijzeDwaas

@28
Ik weet wel dat mijn ouders er altijd naar keken en dan dacht ik "he bah daar heb je dat zeikmens ook weer." Met dat simpeler bedoelde ik dat eigenlijk meer in zijn algemeenheid. Zo had je bijvoorbeeld ook Willen Duys met zijn programma "Voor de vuist weg." Dan kon je af en toe de gasten al niet eens meer zien van alle sigarettenrook, en dan hingen die goudvissen rochelend over de rand van die vissenkom die daar op tafel stond naar adem te snakken. Zoiets zou je je vandaag de dag niet meer voor kunnen stellen dat het er dan nog zo aan toe gaat.

0
29 rebo

@29

Ja, ze maakten slechte televisie in onze jeugd, Rebo. En je had niet eens netflix waar je naar toe kon vluchten. Geen wonder dat we rondhingen de maagdenhal. Je moest toch wat?

7
30 WijzeDwaas

@30 slechte televisie als objectieve vaststelling of als jouw subjectieve mening?

6
31 Gut

@29 "dan hingen die goudvissen rochelend over de rand van die vissenkom die daar op tafel stond naar adem te snakken"

Hahaha

0
32 Cody

@31

Een keiharde vaststelling, Gut. Heb je nooit een herhaling van oude programma’s gezien?
Maar in die tijd wisten we niet beter.

5
33 WijzeDwaas

@30
Ik kijk nooit televisie meer eerlijk gezegd. En als er dan wat is wat ik achteraf dan toch wil zien dan ga ik wel naar "Uitzending Gemist." Tegenwoordig heb je natuurlijk vreselijk veel dingen om je mee bezig te houden en te vermaken zoals -tig netten op televisie, computers, smartphones enz. enz. enz. Dat zie ik hier ook aan de kermis. In mijn jeugd was die 's avonds afgeladen met vooral allemaal volwassen mensen die dan naar al die volksspelen gingen kijken zoals bijvoorbeeld tobbetje steken. Dat is hier allang niet meer het geval. Nu zie je 's avonds misschien nog een stuk of 20 a 30 volwassen mensen op die kermis, omdat die dan hele kleine kinderen bij zich hebben waar ze het voor doen.

0
34 rebo

@32 question

0
35 rebo

@35 Ik krijg er beelden bij. question

0
36 Cody

@34

Dat doe ik ook. Ik kijk vrijwel alleen nog achteraf.

We zijn in een mooie tijd opgegroeid Rebo. Als ik het zelf had mogen uitzoeken dan had ik niet in een andere tijd willen leven.

5
37 WijzeDwaas

@33
"Maar in die tijd wisten we niet beter."

Dat is nu juist de clou dat je het in de context van die tijd moet zien. Neem nu de Fred Haché en Barend Servetshows uit die tijd. Daar sprak toen heel Nederland grote schande van tot zelfs in de Tweede Kamer aan toe. Dat het staatsgevaarlijk was, en dat het de allerhoogste tijd werd dat de minister van het toenmalige CRM moest ingrijpen. Als je die show nu ziet dan denk je "is dat nu alles en maakten ze zich daar nu zo druk over en dat tot zelfs in de regering aan toe." Dan zijn er tegenwoordig nog wel andere dingen die ze je laten zien die veel schokkender zijn.

0
38 rebo

@38

Helemaal waar. Fred Haché en Barend Servetshows vond ik wel grappig. Omdat het provocerend was. Koningin Juliana die spruitjes schoonmaakte was schokkend. Een blote tiet ook. Konden we maar weer worden zoals we toen waren, Rebo. Toen was een kinderhand nog gauw gevuld. Volgens mij heb ik ooit nog wel eens „een van de acht” gekeken. Nu zou je de deur op slot doen als je „een van de acht” zou kijken, je wilt niet betrapt worden.

4
39 WijzeDwaas

@39
Dat had ik toevallig laatst op mijn werk met "een van de acht." Toen zei ik namelijk "licht uit, spot aan" en toen keek een jonge collega me heel verbaasd aan en die zei "wat zeg jij nou?" Dus ik hem uitleggen dat er vroeger een quiz was en dat daar dan op het einde al het licht uitging met uitzondering van een spotlicht gericht op die kandidaat.

0
40 rebo

Petertje was innig bevriend met topcrimineel Cor van Hout. Zegt natuurlijk heel veel over betweter Peter R. de Viezerik...
De Vries is een zesjes figuur en precies om die reden wil hij steeds weer nadrukkelijk laten zien dat hij het altijd beter weet dan een ander.
Onbeschofte azijn-zeikerige oude kwal is de Vries!!

0
41 Fleur48

Sonja wil ondanks alles nog wel mooi oud gevonden worden, in tegenstelling tot de Vries die nooit een fris jong ding geweest kan zijn.

0
42 shym

Peter keek aldoor de tafelheer aan in de hoop op bijval/hulp.

0
43 Voorzittershamer

Peter R de kwal zou beter eens door de media op een zijspoor gezet moeten worden met zijn enorm arrogante gezemel elke dag.

1
44 Doordenker

Nee, toen topcrimineel Willem Holleeder bij college tour van Twan Huys uitgebreid zichzelf tof en belangrijk mocht komen vinden, dat was lekkere tv. Of niet.

0
45 schrootflint

Wat DWDD bezielde? EEeehh……… kijkcijfers?

2
46 rolstoeltje

@41
Precies Cor van Hout was toen Petertjes beste vriend. Ik vermoed dat Cor hem informatie vanuit de onderwereld doorspeelde.
En Willem Holleeder lijkt mij iemand die dat nooit zou doen, daarom had Pertertje zoveel haat tegen Holleeder.
Petertje zou zich moeten schamen dat toen Nederlands zwaarste crimineel zijn beste vriend was.
Ook nu praat Petertje nog heel positief over Cor van Hout. Volgens Petertje was Cor het brein van de organisatie, hij vond het een heel slimme vent. Dat Cor echt zo slim was vraag ik me af als ik zijn opnames terug kijk. Maar ja, het was Petertje zijn beste vriend, en die kan hij moeilijk een domme sukkel noemen.

En wat betreft de actie van hem tegen Sonja Barend, hij moet zich kapotschamen. Hij valt Sonja Barend aan omdat zij Stanley Hilles had uitgenodigd. Dat had ze nooit mogen doen volgens Petertje omdat hij een ordinaire bankrover was, waardoor medewerkers van de bank bang waren. Maar hij was nota bene goed bevriend met Cor van Hout die Heineken en chauffeur had ontvoerd. Denkt Petertje niet dat zij bang waren, of maakt dat in dit geval niet uit omdat Cor zijn beste vriend was.

0
47 Niet wit niet zwart

Er word hier wel veel afgegeven op de Vries, maar heb je gezien hoe arrogant en nonchalant die ouwe doos op haar stoel zat te schuiven. Zo van; dit varkentje ga ik even de oren wassen. Ik ben het met vele eens dat Barend 'n vreselijk wijf is. Voorloopster van de antirook maffia. Elke week mocht Lexie over haar kruistocht tegen roken komen zeiken. bij Barend. Deze keer krijgt de Vries mijn stem.

7
48 Verwonderd

@45
Ja maar dat was bij de linkse Twan. Dan mag alles, als maar de juiste propaganda verkondigd wordt.

0
49 beastyboy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Vijf gewonden na steekincident met zwaard in buitenwijk London

@11 “Je scheldt, …” Lol, schrijft de grootste scheldkanonnier van NK :-). ...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Snorrie
Beïnvloeder die werd betaald om Pfizer te promoten, zegt dat COVID-prikken haar hartaanval hebben veroorzaakt - Dissident.one

Bizar, een influencers wiens foto alleen op infowars is te vinden....

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LVosje
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Dissident.one, het lijfblad van de goedgelovige medemens met een verstandelijke beperking....

3 minuten geleden geplaatst door LVosje

Kim Jong-un
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

@14 Iets eten heeft een ander effect dan iets ingespoten krijgen....

3 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Wedergeboren
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@42 Goh ... Heb je al door voor wie het wél (let op de accent aigu) bedoeld is? Dan had je behulpzaam kunnen zijn, en schrij...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Bij toeval ontdekte 17e-eeuwse schilderingen, verdwijnen na onderzoek weer achter plafond

jammer. dan hadden ze vernield kunnen worden door klimaatprotesteerders door er wat op te gooien, want daar kom je bij de rechter toch mee weg...

8 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Snorrie
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

@16En weer blijkt hier je totale gebrek van kennis uit.Gefundeerde angsten kunnen alleen optreden bij iemand die een diagnose van een echte ...

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Strongoli
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@40Dank voor de uitleg.Het nieuwe "wel", is mij nooit geleerd en ik ben het ook in mijn latere omgeving (werk), niet meer (taalkundig gezie...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Weetal
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

Is daarbij inbegrepen, dat er minder kip zit in soep?Of minder fruit in drankjes?Dit zijn alleen maar schijngetallen.Om het minder duur te...

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

Graaier1000
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

'" de middelbare school"Tja, dingen veranderen.Net zoals men bvk het woord 'neger' niet meer bezigt, zijn ook spellingsregels veranderd.Du...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Pornografia FlacasRuslan AngeloCelebrity Nude PhotsXxx KLupe FunetesErotic Nude IndianIndian Actress Without DressGiantess Boob Crushافضل مواقع اباحيةMalibu Strings CompetitionXnxx StepsonUncensored Yaoi HentaiHd Sexy Big BoobsQudio PornPorn GratiAmourant NudeRyan Reynolds NakedSara Lyn ChaconRowsveeIndian Hindi Sex HdAnimation Porn HindiPennis MassageHarley Quinn Poison Ivy PornTnx FlixF.r.i.e.n.d.s NakedSophia Caponi The Early GuestGujarati Bhabhi XxxXx Video OnlineLesbian Rough FacesittingVidéos Pornographique GratuitAshton SummerSteffy Moreno OnlyfansKira Noir BjStranger Sex VideosBbcfuckingVoyerur WebAdkaniNabraskawutLorde AssSextop.negJogos XxxAlexox0 OnlyfansCollege PawgYoustripSummer Dress PornCharli D'amelio NudesIndian Aged Aunty SexOriental Massage Near MeCock PumpSexy Chut ImageXxx Video In BiharTictoknakedReddit Tik Tok ThotsUm Filme PornôManga HemtaiTamil Aunty XxxxYuu ShidonaBig Booty Women PornHentaifingeringAsian Twinks PornQuiero Ver VideospornoXxx Kiss PhotoVintage PronSecret Love SexSavita Bhabhi Hot CartoonLinda Lovelace VideosBiqle.orgSexo Caseiro AmadorNude Strip ClubsEkaterina Lisina OnlyfansBerazerzz HdXnxx Hd Quality VideoNaked Latino WomenNude Dance In PublicIndian Anal Xxx VideoBeach TittsBlack GangbangpornHonk Kong PornShadbase HqRough PornhubHot Gil PornXmasterpornXnxkajalIpz 508 UncensoredPonoxxSex Aunty SexSex Movie Sex Movie Sex MovieAsian Actress NudeAsian Massage PornGay White PornPorn Latina FreeSexe PornaXvideo Bangla BoudiBrezeer ComCartoon Sex FilmIndian Hot Sex VHot Kissing PrankUncensored Chinese PornArab Chicks NakedFreaky PornNew JapanesepornSpankbang OnlyfansVídeos De Pornô Com MulheresKaren PornıvankovLola.lynnLinda Cardellini In A BikiniNatalaya NemchinovaIndian Cute Girl XnxxPrincess Leia PornstarFamily Guy Porn GamesX Desi Hot VideoChudai Ki KahaniPorn CheatersMarati SeksThrobbing CimShemaly ComMulher Caga Na CalcinhaBengali First NightHoled PornScary Movie PornHomemade AnalSex Hd MilfNipple Suck HotPelícula Pornográfica En EspañolPornô EscravoHelltaker PornBig Tiited MilfSex Short FilmVirgin CreampiedSubmit Your FicksXlxxcomHentai Manga ShotaPornhub PhotoHentai NewsPorns TopPornography InterviewMuture Porn VideosBangla Blue Film DownloadIndian Naughty AmericaAndhra Sex Record DanceMyhentigallerySocial Media GurlsJewelsirlBeeg SaxFree Black Poron MoviesXbadx DollyKinky XxxFucking SisterTiktok Nude