door Hangingmen in Politiek  ·  24 Reacties

  • 13
  • 573x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hmmm ik heb niet zoveel op met hoe Greta dit allemaal doet, en ze is nog erg jong, maar ze komt wel authentiek over. Was Marcel van Roosmalen op die leeftijd ook een buikspreekpop? Hij zal dat vast tegenspreken.

5
1 Tussenderegels

Dram(a) queen Greta...

6
2 Ghurka

De nietsontziende volwassenen die vinden we bij alternatief rechts die bedreigen kinderen en vrouwen en doden politici etc. Tijd dat we die doodscultus van populisten en extreem rechts heropvoeden.

16
3 Smite Gait

Al deze op-de-persoon gerichte commentaren laat alleen maar zien dat al die critici geen inhoudelijk weerwoord tegen haar boodschap hebben. Ze zijn helemaal overstuur van een meisje van 16 met een Asperger-syndroom, maar met een goed stel hersens. En dus zien we na haar VN-toespraak de meest smerig en onzinnige vuilspuiterij verschijnen, vooral uit rechts-kapitalistische hoek.

Het is het laatste gesputter voordat deze fanatici tot hardere acties over gaan, helaas. Als het geschreeuw, de beledigingen, het op-de-persoon spelen en de onzin, de leugens en de zwartmakerij niet helpen, volgt de volgende fase: die van geweld.

Greta moet maar oppassen; het blijft niet bij deze vuilspuiterij, er volgt erger, omdat mensen haar boodschap niet willen horen. En aangezien de boodschap niet te bestrijden is en toch wel weer de kop opsteekt zolang de mensheid blijft gaan voor winst en materialisme, zal men proberen de boodschappers kapot te maken. Typisch menselijk gedrag wat al vele duizenden jaren bestaat. Alleen helpt het geen zier; de afbraak van natuur en milieu gaat gewoon door, totdat het de schreeuwers persoonlijk raakt. Dan gaan ze wel anders praten.

Ik hoop dat dat snel zal gaan gebeuren.

13
4 optimist

@3 Kampen oprichten zoals in China? Dat zie jij wel zitten volgens mij.

5
5 Vrijbuitertje

* Verwijderd door de redactie *

6 Beta

en als popidool om een nieuwe generatie te indoctrineren.

3
7 korrieporrie

@6 Inderdaad.

2
8 Positivo

Begin een erg vieze smaak in mijn bek te krijgen hoe men het klimaat (en ook Greta Thunberg) misbruikt voor een smerige commerciele belangen om van het klimaat een winstmodel te maken voor grote multinationale bedrijven. Zon en wind zijn discontinue en over de batterijen van electrische auto's wil men maar niet spreken.

De werkelijke klimaat/milieu helden kan je alleen vinden ergens ver weg gestopt op MSM of op schimmige sites en die zij volwassen en hebben levenservaring. Het is een mythe te denken dat zinnig klimaat en milieubeleid samen gaat met oneindige economische groei, consumptisme en maatregelen, die beter zijn voor de portomonee van multinationals dan voor het klimaat.

Zie : De aarde draait door - VPRO tegenlicht 16 dec 2018 - Voormalig milieuactivist Paul Kingsnorth (zeg maar de Greta Tunberg van de jaren '80/'90 en aan heel veel acties mee gedaan). - https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2018-2019/de-aarde-draait-door.html
Zie Thuleanperspective (voormalig metalartiest Burzum) [ver rechts] https://www.bitchute.com/channel/hhoe86QNkKLo/

Willen we echt iets voor het klimaat en milieu doen dat zouden we veel eenvoudiger moeten leven en gebruik moeten maken van het geen wat de natuur in ons omringende leefomgeving ons biedt.

Ik denk dat Greta Thunberg als ze 10 a 15 jaar verder is dezelfde route kiest als Paul Kingsnorth en anderen van de Dark Mountain (https://dark-mountain.net/) project. Ze is niet dom en met meer kennis en levenservaring zal snel gaan doorzien dat ze gebruikt wordt voor andere vage corporate belangen.

Verder zal gedeiend milieubeleid beter op een eco-conservatieve basis (kleinschaligheid - lokaal etc) gebaseerd kunnen worden dan op een eco-modernistische basis (mondiaal - grote bedrijven - winst ....)

Overigens de aarde kan prima zonder ons.... Wij niet zonder de aarde.

2
9 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@9 "Willen we echt iets voor het klimaat en milieu doen dat zouden we veel eenvoudiger moeten leven en gebruik moeten maken van het geen wat de natuur in ons omringende leefomgeving ons biedt."
Om geloofwaardig over te komen is het handig om een paar rijke mensen als voorbeeld te nemen die vele malen eenvoudiger gaan leven. Bijvoorbeeld de leden van het koninklijkhuis. Zo'n voorbeeld zal zeker werken.

1
10 ThWil

Staat gelijk aan kinderverkrachting.

2
11 niet-alles-geloven

@4

Die tekst komt mij heeeel bekend voor.... Da's plagiaat.

0
12 weerman

@12
weerman,

'k had je naam er onder willen zetten, maar toen stond het er al; excuses!

1
13 optimist

@13

Is goed hoor. question Fijn dat je het met me eens bent. question

0
14 weerman

@10 De elite gaat niets doen en dat weet je net zo goed als ik. Ik denk dat een vreemde coalitie van voormalige linkse ecoactivisten (waaronder ikzelf), die het geloof in het modernisme verloren is gaat samenwerken met eco-rechtse groepen zoals de nationaalanarchisten etc. om zo een beweging van onderaf op te zetten om in kleine gemeenschappen - ver weg van de beschaving - op het platte land te leven. Deze groepen hebben de beste overlevingskansen als het ineenzakken van het moderne Westen komt.

Met de huidige politiek en maatregelen gaat het klimaat niet gered worden en ik zie het niets anders dan het spelen van het orkest van de Titanic (houd de mensen bezig om te voorkomen dat er paniek uitbreekt - We weten allemaal dat paniek het slechtste is wat er kan gebeuren). Ook mijn naam "Nos Calan Gaeaf" de avond voor de eerste winterdag gebruik koppel ik het verloop van een jaar (qua seizoenen) aan de levensloop van het moderne Westen.

3
15 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Haar ouders zijn lid van het extreemlinkse Antifa, nou dat weet ik genoeg, lock them up.

1
16 DNEUS14

Heeft kritiek op een puber tja als weg kijker vind je het niet leuk natuurlijk door een puber feiten te horen. Als ze ongelijk had kun je dat toch gewoon onderbouwen maar schelden gaat gemakkelijker dus. En doen we net of er helemaal niks aan de hand is tot dat het te laat is .

We weten allemaal wel dat hier en daar niet goed gaat helaas wil de overheid gelijk onbetaalbare oplossingen en die worden door onze strot geduwd zonder echte resultaten. En dat zit ons echt dwars en daar kan dit meisje niks aan doen.

1
17 magikeven

@3 er is niets zo laag bij de grond als voor politieke doeleinde kinderen gebruiken.

Een propaganda techniek die is ontwikkeld door de communisten en de nazi's.
Ook nu erg populair bij klimaat doeleinde.

Met een kind heb je geen argumenten nodig want ik heb haar geen 1 horen zeggen.


Nu ook

1
18 meneer van het nieuws

@17 er wordt een kind ingezet zo dat kritiek niet mag.
Politieke pedofilie noem ik dat.

Als je op de podium klimt kan er boe geroep komen.

0
19 meneer van het nieuws

@19

Waaraan kan ik onderbouwd lezen dat een organisatie of anderen haar hier toe opdringen of dwingen ?

Tussen boe roepen en schelden zoals sommige zit nogal verschil

1
20 magikeven

Roosmalen is hier de buikspreekpop van de immer opgefokte populistenkudde. Maar dat weet ie zelf ook wel.

5
21 Biesbush

@18 Plaatjes gekeken op Twitter? Wat is dit dom zeg. Onbeschrijflijk dom.

2
22 Biesbush

De kleine actrice..... hoe zou ze het eigenlijk doen zónder een ingestuurd toneelstukje met het script in haar handen?

Nou, zo:

0
23 Congo

@15 Ga je je dan met je medegenoten vestigen in Wales? Zelf blijf ik lekker in Nederland. En pas als degenen die zo met de mond van bovenaf roeren en sturen maar zelf niet het goede voorbeeld geven, vind ik dat een ieder moet weigeren wel aan hun ideetjes gevolg te geven. Het is allen voor een en een voor allen. Maar ik wens je wel succes met jouw missie.

0
24 ThWil

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

Lijkt wat op ‘queers for Palestine = chickens for KFC” ...

10 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

22 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

28 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

29 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

30 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

32 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

33 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

37 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Beautiful Anal VideoNacked VediosLesbich PornPorn Casting CouchMeganbrooksxo-Maa Beta PornXxx Video Sexy VideoXxx Full RomanceExposed ThotsMandy Muse Full VideosSex Xx XnxxFinnster NudeZavazaviSeductive Sex VideoShakeela XxxxPrince Yahshua XxxDrunk PornThai BabesBlack Amtuer PornYouporn FrancaiSkip The Games Grand RapidsXxvedioXxx Video NehaMallu Maria AuntyNaked Beach PartyMia Milkova Porn VideosVideos Pono LesvianasBf Indian XxxEnglish Nanga VideoAlissa Hart PornMalayalam Adult Web SeriesMilf City GameStep Sister Sexy PornBrazzers Free Xxx VideosAsmr De SexoGay Anime SexPriya Rai Hd PornGame Of Thrones Porn ScenesStrip Naked PublicVídeo Chamada PornôRough DoggyCouples Videos Porn69 Porn VideosFamilia TufosNude ZeldaPornandroidJenna Lynn Meowri Onlyfans LeaksBella RayeeSharing Bed XxxSexy Blue Blue SexyErotic MilfXxxx Teen VideoWrestling Divas NudePlug Talk LeakedCadida RoyalleAnti PronTamash InsertMaturesex StoriesOnlyfans Nude LeaksTeens With Perfect TitsAtq OfficalMum Sleeping Son Sex VideoGelbooeuAngrejan Ki Blue FilmLaundry PornBedpage HoustonLive Sec VideoIndonesia PornvideosKim Kardashia Full SextapeBig Booty Black Naked WomenNaked Tic TokVidios De Sexo BrasileiroEnglish 3x BfHot Sexy BootySissy Porn CaptionsStella Cox BbcXxx StorieeVivastreetescortXxxofSister Sex New VideoMy Retro TubeCzech VrThree Some TumblrOral Sex HdRussian Step Sister PornReal Teacher And Student Sex VideoLow Quality Porn DownloadMoma And Son PornNaked Kathleen TurnerHomemade Girlfriend SharedDalechateaBrazing ChatTyph PornMssapphireAnal BloneReal Boobs ImagesAunty Ki JawaniFull Hd Bf Sunny LeoneHomemade Rough SexMen Sucking DicksEl Mejor PornosPeliculas PornografucasNatasha UdovenkoNked TitsSexvodieXxx Desi BabesExploitedmoms ComLisa NudeNiccole Watterson PornXnxx KhetKajal Sexy Xxx래전드 야동Mia Khalifa HotX Vedios DownloadPorn Xx HindiYoung Pawg69 OrgasmWife Watches Husband PornDevil Is A Part Timer HentaiHuge Tits SelfieBlaire IovyGay CumdumpScarrlett Johansson NakedSquiting From AnalXnxx Gay TamilBig Boobs Sister XnxxSkylarmaexo LeakNeha Sharma PornDubai Sex Video HdIncestvidzBbc CuckholdNude PlatmatesFilm Taboo 2LiterociaMikayla Demaiter NudeErica Elaniak NudeBbw EcortsXxhot VideoPorn Star Xxx ComAngelina Jolie Hot SceneTelugu Bf CinemaStep Sister Porn HotYour_dollss CamPuta LocraBrittni De La MoraCollege Girl First Time SexThe Dreamers Nude Scene_rileyreid_Bouncing Tits On TumblrBlackerotica