door Denisova in Buitenland  ·  93 Reacties

  • 14
  • 3715x gelezen
Reageer met een Emoji
7
1
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47

Trump vroeg... Dat had de pers ook al kunnen doen...
Nou hup..., onderzoeken dus..., dan kan het verhaaltje heel anders worden...

8
51 Tjeesus...,

@49 Blijven hopen ...Hoop doet leven question

7
52 Bollieboos

@52

Alles zal straks afhangen van schuivende percentages. Blijft de meerderheid van het electoraat in staten als Texas en Florida net zo dom en simpel als ten tijde van de vorige verkiezingen dan zal er niets veranderen, maar ik heb inderdaad goede hoop.

0
53 Brolin

@51

Had de pers kunnen doen ja, maar het was Trump die dat deed. En daar draait het om.

0
54 Brolin

@54

Moet zeggen..., had de pers allang moeten doen...

7
55 Tjeesus...,

@54

Dat Trump daar om moet vragen en de pers dat allemaal niet wilt doen..., zegt al genoeg...

7
56 Tjeesus...,

Hij heeft het steeds vaker over het doodmaken van politieke tegenstanders.

0
57 Smite Gait

@55

Doet niet ter zake. De president is niet bevoegd om onderzoeken te starten naar politieke tegenstanders en mag een buitenlandse mogendheid niet aansporen hun invloed te laten gelden op de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Er is ook trouwens geen enkel bewijs geleverd door Trump dat Biden daar iets fout heeft gedaan.
"these people are very bad" aldus Trump over de Biden's. Verder dan dat kwam ie ook niet.

0
58 Brolin

@56

Zelfs dat mag Trump niet eens als president!
Maar dat heeft ie de pers ook niet gevraagd, dus over welke "weigering" heb je het?

0
59 Brolin

Die impeachment procedure kan wel een jaar duren en werkt alleen maar in het voordeel van Trump. Beetje vergelijkbaar met het Wildersproces wat ook in zijn voordeel werkte.

4
60 de gezonde roker

@56 pers heeft dat ook al lang gedaan, alleen de uitkomst bevalt jou en Trump niet.
/>
Er zijn ook nog onderzoeken van Bloomberg de WP.

Of deze van huidige of voormalige aanklagers https://www.justsecurity.org/66271/timeline-trump-giuliani-bidens-and-ukrainegate/

3
61 Moien
62 Moien

@60 Het Wildersproces werkt in zijn voordeel? Haalde hij bij de laatste verkiezingen niet eh nul zetels?

1
63 Zucht

@50

Trump vroeg naar oekrainse invloed tijdens de 2016 verkiezingen , Zelensky begon zelf over de rest.
Blijkbaar toeter je CNN na en heb je zelf niks gelezen

9
64 Jongens van de Witt

De Amerikaanse president Donald Trump vroeg de Oekraïense regering expliciet om een onderzoek in te stellen naar een van zijn belangrijkste presidentiële rivalen en suggereerde dat zijn eigen procureur-generaal bij het onderzoek zou worden betrokken.

5
65 Denisova

* Verwijderd door de redactie *

66 Strafpleiter

* Verwijderd door de redactie *

67 Strafpleiter

De tds paardjes draven weer door.
Einde oefening voor Biden en de democraten.

8
68 Proemevla

Trump" s opmerking direct nadat Zelenski het over Amerikaanse militaire hulp heeft:

"President Zelensky: “… I would also like to thank you for your great support in the area of defense. We are ready to continue to cooperate for the next steps, specifically we are almost ready to buy more Javelins from the United States for defense purposes…

President Trump: “I would like you to do us a favor THOUGH because our country has been through a lot and Ukraine knows a lot about it. I would like you to find out what happened with this whole situation with Ukraine, they say Crowdstrike … I guess you have one of your wealthy people … The server, they say Ukraine has it. There are a lot of things that went on, the whole situation …"

"Though"....Oftewel scratch my back ( haal vuil boven over familie van een politiek tegenstander) and i"ll scratch yours. Quid pro quo.
Zal wel stuklopen op een Republikeinse Senaat die al jaren zn ziel aan de duivel heeft verkocht. Maar het Amerikaanse publiek kijkt mee. En zal er het zijne van denken, ook volgend jaar in het stemhokje. 4 jaat nog meer Mafia praktijken in het Witte Huis of niet?

0
69 BlackNinja

* Verwijderd door de redactie *

70 Strafpleiter

Biden zou moeten wete dat hij in zijn eigen val komt. Biden heeft samen met de corrupte voorganger van de huidige predibent van Oekraine de Ukrainse bevolking betolen. IMF geld wat voor de bevolking bestemd was hebben zij samen hestolen. Ook Hillay kreeg dit geld voor haar verkiezingen in 2016. - Game Over für Obama, Clinton und Biden: Ukraine-Skandal erreicht den Mainstream - YouTube
- Allemaal onder toezicht van de corrupte Obama.... Trump heeft zojuist bevolen de opname-capacieit voor gevangenen op Guatano Bay te vergroten met 100. Als Trump weer gaat winnen, dan zullen er vele tribunalen zijn- onder militair gezag- waar velen uit de linkse Swamp te recht moeten staan, voor de door hen begaande misdadige feiten, De massamedia krijgen dan geen geld meer van hen, om het volk leugens te verkopen.

10
71 flessenhals

@71 Jeminee en u gelooft die onzin ook echt?

0
72 Smite Gait

* Verwijderd door de redactie *

73 Strafpleiter

Voor de niet tds'ers, het volledig transcript, geen dwang maar welwillendheid om af te rekenen met de corrupte globalisten:

9
74 Proemevla

@71 ' tribunalen onder militair gezag'. lol . Iemand zit elke avond driftig zn zwarte leren laarsjes te poetsen voor de Dag van de Afrekening. Koekoek. question

0
75 BlackNinja

Zo, nu maar hopen dat de democraten ook hun impeach circus doorzetten en dan het transcript van de zogenaamde whistleblower openbaren.

Hahaha

8
76 Proemevla

@70 Kijk eens naar de odds bij wedkantoren... die zijn sterk in het voordeel van Trump. En dat zijn polls die vele malen betrouwbaarder zijn, aangezien geld hier de drijfveer is en niet een politiek belang.

Volgens de polls gaat Biden met 55-45 winnen.
De odds in de wedkantoren waren vorige week 10-3 in het voordeel van Trump.

Ik weet wel waar ik mijn geld op zet.

5
77 Berpke de Poes

@77 Wat ook logisch is zo lang er geen tegenkandidaat is gekozen. Het ligt eraan hoe die zich houd op tv en in debatten uiteindelijk.

0
78 Smite Gait

@63 Toen was het proces niet meer actueel. Wel blijven opletten.

2
79 de gezonde roker

* Verwijderd door de redactie *

80 Strafpleiter

Nee!

0
81 Weetal

Het transcript is een samenvatting. Waar kennen we dat ook weer van.......?

1
82 Tismewat

@53 Blijven hopen !

3
83 Bollieboos

Grote vraag m.b.t. de opgestarte impeachment is wel ; Beseft de ene vleugel van de democraten eigenlijk wat de andere hier allemaal mee kan losmaken ? Die Nancy wordt straks nog een nagel aan hun (eigen) doodskist. Maar goed, dat de onderste steen dan boven kome. De meeste betrokkenen van indertijd kunnen nog uitgebreid gehoord worden. En de pers zit hier natuurlijk, wereldwijd, bovenop. Veel sterkte allemaal.

5
84 Saysame

@77 Maar afwachten of Biden wel de tegenkandidaat wordt? De primaries zijn nog niet eens begonnen. Alleen gekke henkies zetten nu hun geld al in.

1
85 BlackNinja

@84
Besef jij wel dat Nancy Pelosi er tot nu toe alles aan gedaan heeft om te voorkomen dat haar eigen partij een impeachment-onderzoek zou starten?
Besef je ook dat het overhandigde transcript weer een samenvatting is, en niet de volledige weergave van het telefoongesprek? Besef je ook dat niet eens zeker is dat dit onderwerp misschien niet eens het onderwerp was dat de whistleblower heeft aangekaart? Besef je daarnaast dat de whistleblower méér dan een onderwerp had genoemd in zijn "complaint?
Als je dat allemaal nog niet door had, kun je beter niet reageren......

2
86 Tismewat

@86 Mogelijk besef je zelf niet (helemaal) welke beerput men hiermee heeft geopend.
Het wordt straks natuurlijk hoor en wederhoor, m.b.t. alle kwesties / getuigen uiteraard. Inclusief transcripties, voorzover nog `beschikbaar`. Ook al schijn je dit niet volledig te beseffen, geeft niet hoor. Iedereen kan/mag op een open nieuwsforum als dit reageren..
Maar die Nancy is gewoon een dommerdje, die in haar (kortzichtige) tunnelvisie bijdehand denkt te zijn. We zullen gaan zien wat er allemaal nog naar boven komt.

6
87 Saysame

@64 nog veel duidelijker is dat jij geen engels begrijpt.Bottom of p2--Ukraine Pres says Ukraine ready to buy more Javelins (weapons). Very next line predodent : "I would like you to do a favor THOUGH" & then goes into biden.

0
88 Moien

@87
Nogmaals. Pelosi is geen dommerdje. Ze is een van de weinigen geweest die getracht heeft een impeachmentprocedure te voorkomen. Trump heeft juist haar gebeld om haar over te halen er vanaf te zien. Dat impliceert dat hij weet dat zij die macht heeft, en tevens dat hij nattigheid voelt. Als hij niks te vrezen had, had hij gewoon afgewacht wat er komen zou. Dat er straks een beerput opengaat, vermoed ik ook. Vooralsnog weten we zo goed als niks. Dus terecht dat een onderzoek is gestart.

2
89 Tismewat

@88
wat is de link?
ik heb dat script gelezen
zeg maar waar

@89

Hoe weet je dat hij haar heeft gebeld?
link?

7
90 Jongens van de Witt
91 Tismewat

@87 "Maar die Nancy is gewoon een dommerdje..."
Het enige wat je daarmee zegt is dat je er niets van begrijpt en zelf een grote sufferd bent.

0
92 kritischelezer

Tot zover democratische transparantie en de rechtsstaat.

0
93 Smite Gait

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2815Je bent een treiteraar, en die niet eens normaal Nederlands kent. Dat zegt mij al genoeg. Veel plezier met je postbezorging hè? Het ...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Offtopic

@2814 Zoals ik al zei niet in of op en helemaal niet aan.Bah dat half vergane lijf bbbbrrr...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Rob de Wijk denkt echt dat er mensen zijn die willen sterven voor de EU. Dat geloof ik dus echt niet. De Nederlandse jongens die Nederland tijde...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Offtopic

@2812 Kijk in de spiegel en aanschouw wat je ziet....

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

baba jaga
Offtopic

@2811 Jij moet niet denken dat moet je aan een paard over laten die heeft een groter en knapper hoofd....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2809Haha, nou wees gerust. Ik laat een tokkie niet aan mijn lijf. Niet toen ik jong was, en nu nog niet....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2803 Zie @2778 en @2780Voor alcoholische dranken, is het happy our nu begonnen. Biertje? Wijn? Sterk gedestilleerd?Dus nou niet meer pi...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@28Ja, en dan zoiets uitzenden via school tv (als dat nog bestaat) ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

FrisseBries
Offtopic

@2807Ik heb het goed gezien. Je bent niet te vertrouwen, VBOH....

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Ik was het niet....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Sunny Leone Sexe VideoHex Maniac R34JukujoMilitary Classified GayReal Celebrity PornosYasmin Lee OnlyfansXhamster DoctorPorn With Teacher And StudentPorn Star MovsKerala Girls NakedSky Bri Only Fans LeakedPorno PerfectZbpornsBlack Dick SexXxxvvdoBlack People Sex VideosMeow MiuFotos De PeneXxx DanceBangla Choti StoryBig Ole TittsSunny HusbandRhard PornCamonstersWife Gloryhole90s MilfSophievanmeter NudeHd Reen PornThenicolet OnlyfansPunjabi Bhabhi Sex VideoKatrina Kaif Sex Video Full HdTry Not Tocum ChallengeMmf SexLasbin XxxNaughty America Free Porn VideosHd Hub PornTeacher And Boy SexLicking Wet PussyHottest Web Series IndianNaked TwinksHaryanvi Sex PornDad. AnalDaughter Swap CampingLil KattFree-abbywintersB B W XnxxEvilangel VideoKisimoto_keyHomemade Porn CreampiesNaughty Girl SexSunny Leone Daisy MarieSonny Leon HotHqporner..comArtificial Intelligence PornographyAbigail Shapiro NudeAshley Lane CreampieMassage Handjobs69 Sex ComCheerleader Cream PieSexo EnanosJapan Porn Love StorySpy VoyeurSexmex .vomTenn Japanese PornHottest Naked ChicksYouporbActress NudeMegnutt Only Fans LeakNaked News NakedXimena Saenz Only FansCzech Couch CastingShadbase XxxGymmilfSaraha Banks PornPorn Pict MilfXnx Sex Videos ComFreeuse WifeTwinks Jerking OffVillage Aunty Porn VideosHindi Sex Village VideoXxx Hot GandBoobs Sucking By BossNaked MomBest Porn Accounts On TwitterPorn Mega LinksSexe Et NaturismeCamera Prive GrátisFotos Xx XChinese Hot Sex MovieStep Mon Lesbian PornAlexia Bliss NudeTürkçe PornolarBigcock TwitterSex Bf AuntyFull Hd Porn Movies Free DownloadJack And Jill Tru KaitLeaked Porn ClipsBest Porn Tube SitesGay Videos PornosPorn In Hd Indian4 Inch DickXxxxgirlsWomen Naked PosingSex Full Hd Video ComPron GiftJawani Ki ChudaiPunish Mom PornMotivation PornYoga Pants Dry Humpسكس بزازRough XxxxHollyextraVirging PornMujeres PonografiaXxxn HotBhabhi Devar BhabhiNew Desi Sex Video ComPinay NasturbateOld Woman Sex VideoCum HentaiHotleaks TvPorn Pic CaptionsPetitesgonewildPôrno AmericanoPandoora Kaki NudeGirls MastributingBest Jerk Off InstructorAmatuer Porn TubeCumshor SurpriseSex Johnny SinsNikkisims NudeKarnataka Sex Video ComManhwa SexoOrgy VideosTamil Actress XvideosYoung Man Sex VideoTitanic Drawing SceneBangbros Hd PornBig CockheadsBbc Virtual Reality PornPorno No TwitterSex Whatsapp ChatLesbian SquitingMilena AngelSexy Horny WomenInterracial Forced PornNew Senation PornCzech Fantasy Glory HoleBd HentaiSloppy Toppy