door Inter in Politiek  ·  245 Reacties

  • 31
  • 1586x gelezen
Reageer met een Emoji
6
2
1
59

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Links om of rechts om, hier wordt gewoon een kinderfeest mee verkloot

0
201 GroenOog

Zwarte Piet is van oorsprong een nachtalf of nachtwezen, vandaar zijn beweeglijkheid en springerigheid, Hij begeleidt Wodan , de Germaanse oppergod, op diens Wilde Jacht.
Tijdens de Wilde Jacht bracht Wodan de krachten van de duisternis onder controle en gaf de mensen geschenken, ten teken van vruchtbaarheid voor het nieuwe jaar: de terugkeer van het licht, de lente, zomer en een volgende oogst.

Ondanks de christelijke laag die eroverheen gekomen is, is het oorspronkelijke culturele erfgoed opmerkelijk goed bewaard.

Het enige dat hoeft te gebeuren, is Zwarte Piet nachtzwart te maken, dus zwart met een heel klein beetje blauw. Past volkomen binnen de traditie. Eventueel krijgt hij een maantje of ster op wangen en voorhoofd. Kinderen vinden het prachtig.
Probleem opgelost.

Deze oplossing is al vaak genoeg geopperd, maar wordt genegeerd.
Waarom?
Omdat politici en (hun) groepen van activisten de maatschappij in de ban willen houden van de tegenstellingen tussen bevolkingsgroepen: blank versus niet-blank, tegenwoordig zelfs, speciaal uit de VS overgeplant : boos wit ( de eeuwige dader) tegen onschuldig zwart (het eeuwige slachtoffer).
We moeten met zijn allen de tunnel is en Den Haag zal bepalen wanneer we het licht zien.
Dan weet je dat er verdeeldheid gezaaid gaat worden, mensen in Haagse hokjes worden gedreven en vrijheden ingeleverd moeten worden . Uiteindelijk kom je dan in een nieuwe verzuiling terecht, waarin de oppervertegenwoordigers van nieuw ontstane bevolkingsgroepen de dienst uitmaken. Een zeer lukratief model voor sterk geslonken politieke partijen, die nu voor de toekomst niet meer zeker zijn van behoud van macht, carrieres en privileges.
Verdeel en heers.

Wat de NTR betreft die, precies getimed, op Prinsjesdag bekend maakte geen Zwarte Pieten te tolereren bij de intocht in Apeldoorn: de gezamenlijkheid van de oude verzuiling geeft duidelijk aan Nederland totaal niet te vertegenwoordigen, doch slechts radicale splinters.
De omroepbazen kunnen dus van alles zijn, maar beslist geen publieke omroep. Laat ze hun eigen niche beginnen als Social Justice Warrior kanaal op internet. Publiek betaalde middelen en salarissen komen hun niet toe.


Tot slot: het VN Charter verbiedt politici de cultuur van een volk te vernietigen. Zwarte Piet is duidelijk eeuwenoud cultureel erfgoed. Niet de burgers, maar de politici moeten op eieren lopen. anders moeten zij van het toneel verdwijnen, omdat zij de culturele rechten en vrijheden van hun burgers hebben geschonden en daarmee de mensenrechten.

1
202 duurendaal

Muur om Amsterdam.
Willen we niets meer mee te maken hebben.
Rot stad is geworden.
Met die Halsema als Burgemeester al die gluipers van GL.
Dit kinderfeest blijft met Zwarte piet.
Al die idioten in die stad die er niet horen .
Moeten in land gaan wonen waar ze het niet vieren.
Bij ons blijft zwarte piet.!!!

1
203 annie

Kut Sylvana Simons, next.

1
204 Pollens

@203
Bagdamsterdam, een stad die zijn ziel verloren heeft.

Ik heb er ooit gewerkt, ging er veel uit en heb er veel plezier gehad, ook Waterloo plein was toen nog gezellig. Veel plekken die ze hebben vernietigd, Amsterdam is gesloopt en verraden. Ik mijd het nu als de P. Wat een bende.

♫♪.. Amsterdam huilt, waar het eens heeft gelachen..! ♫♪

Zwarte Piet is onze zwarte Piet, en ik wil een verbod op 'white-face' Ik wil dat al de goedgevoelverslaafden zich evenveel gaan verzetten tegen "white face' het is een belediging voor de blanke, het is cartoonesk, het is provocerend...
Vergeet de kannibalen niet, de kookpotten..
Vergeet de vele miljoenen blanke slaven en slavinnen niet..
Vergeet de genocides op de Christenen en de blanken niet (nog gaande) enz.
https://www.google.nl/search?biw=1097&bih=539&tbm=isch&sa=1&ei=lvWYW_qXG8LKwQLY1qigAw&q=african+tribes+paint+their+face+white&oq=african+tribes+paint+their+face+white&gs_l=img.3...21274.25280.0.27848.15.15.0.0.0.0.49.607.15.15.0....0...1c.1.64.img..0.0.0....0.1Z3ctarSIIs
https://www.google.nl/search?q=white+face+in+africa&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjo1OXr-IXeAhXF26QKHS5_DNoQ_AUIDigB&biw=1097&bih=508

Weg met White Face!! Een symbool vd haat tegen de blanken.

Is dat geen haat? Nou, dat is Zwarte Piet ook niet!

1
205 Bleke Betty

Bekeer je weer tot de Linkse Kerk anders volgen excommunicatie of brandstapel...!

2
206 CoolMemories

@11 "...CPN is weer terug...................je krijgt geld als je precies doet wat wij opdringen....."

De Linkse Kerk is ook een neo-marxistisch bolsjewistisch complex! In de tijden van Lenin, Stalin en Mao moest men ook kiezen: vóór de internationale communistische partij en tegen de burgers (bourgeois) of..... verbanning naar de Goelag....!

2
207 CoolMemories

Amsterdam weer hoor. Foute stad.

0
208 xtremy

@19 "....ik word hier zo boos van, alles wat van ons is moet en zal kapot, ondertussen komen er 800 moslims per week NL binnen! ik haat onze overheid...."

De VS hebben Trump die subsidies aan universiteiten die te veel de Islam propageren wil stoppen. Hier in Europa is de politiek nog helemaal gegijzeld en behekst door de Linkse Kerk.....Europa loopt altijd wat achter op de VS!

0
209 CoolMemories

A`dam van die palen afzagen en afzinken daarna vol storten met aarde en er een mooi park van maken.

0
210 Truffelaar

@210
Zo is dat, maak er maar een diep nap'tje van. question
Dat is meer passend bij de werkelijkheid! ^^

1
211 Bleke Betty

Eng links Amsterdam, brrrrrrrr.

0
212 Spraypaint

En als die organisaties nu geen behoefte hebben om met de gemeente daarover te spreken? Leuk dat de gemeente wil praten maar misschien heb je daar als organisatie helemaal geen behoefte aan. Je doet toch niets dat verboden is als je een sinterklaas feestje organiseert met zwarte piet daarbij?

0
213 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

214 Undertaker

@212 Het ergste is nog dat de rest van Nederland aan het Amsterdamse feestje kan meebetalen.

0
215 RazorBlade

@211 N.a.p.
Net Aangelegd Park. question
Ik ben voor.

0
216 Truffelaar

@214 Ik denk dat dat heel lastig gaat worden voor de gemeente Amsterdam om dat juridisch af te dwingen. Wat jij als organisatie doet met zwarte Piet gaat de gemeente geen **** aan.

0
217 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

218 Undertaker

Waar bemoeit die trut zich mee. Ga je gebroed eens beter opvoeden.

0
219 niet-alles-geloven

Wij hadden alleen surinamers en mensen uit donker Afrika als zwarte piet laten spelen. Uiteraard gaven we ze ook een paar roetvegen omdat we anders problemen met de gemeente zouden krijgen. Zo hielden we de traditie toch goed in stand. De kinderen hebben een fijne dag gehad, en wij hebben ook nog eens heel hard gelachen.

0
220 Ektoplasma

@218 Uiteraard mag een gemeente voorwaardes stellen om subsides te krijgen maar die moeten wel enigszins redelijk zijn en in verband staan met datgene waar je subside voor aanvraagt. Ik verwacht dat iedere rechter er gehakt van maakt als de gemeente eisen gaat stellen welke feesten een organisatie viert en hoe die feesten dan gevierd moeten worden. Wat is het volgende? De partij van de dieren die subsides gaat intrekken als er binnen een organisatie vlees wordt gegeten?

0
221 RazorBlade

"Volgens Simons is het niet wenselijk dat organisaties subsidie ontvangen en tegelijkertijd ‘een karikatuur in stand houden met aangetoonde discriminatoire aspecten’, "

Volgens mij is het niet wenselijk dat Simons onzin uitkraamt question

0
222 Opa

* Verwijderd door de redactie *

223 Nederlander

Het zou beter zijn als organisaties de gemeente Amsterdam op gesprek vroegen, en de gemeente Amsterdam vroegen waarom zij Nederland zo verraden ? Waarom zij beleid voeren, die dit land uiteindelijk de afgrond in werpt ?
En die gemeente vragen: of zij zich wel realiseren dat zij daarvoor eens op het matje geroepen kunnen worden, en het dan vies bijltjesdag voor die gutmenschen, linkse mensen en die land- en volksverraders gaat worden ?
Ben benieuwd hoe die: "$@#@@$!!", gemeente, daarop zou reageren !

0
224 Flipper

@222 Mevrouw SS ontvangt toch ook geld van de gemeenschap dit dan ook maar stoppen dan aangezien dit ook niet wenselijk is gezien de onzin die zij uitkraamt.

0
225 psje

Misschien wordt het tijd dat wij eens in gesprek gaan met die kleine minderheid van Pieten haters. En wie zijn die nep Pieten eigenlijk? Tijd om deze anonieme radicalen aan de schandpaal te nagelen.

0
226 Reconquista

Ik ben blank, autochtoon en houd van tradities en folklore. Ik houd van het originele sinterklaasfeest.
Waarom worden mijn rechten niet vertegenwoordigd?

1
227 rlw

Het opgeheven vingertje. Logisch, de blanken zijn er in de minderheid, zoals in alle grote steden in Nederland, Frankrijk, GB, Duitsland.

1
228 Wendel

Toon eerst maar eens aan dat we hier niet te maken hebben met wat negers met een slachtoffercomplex in plaats van daadwerkelijk een maatschappelijk probleem!

Tradities aanpassen kan altijd. Alleen waarom ook na het geven van valse leugens over discriminatie en racisme? De argumentatie is niet op orde dus kan er nooit een verandering uit volgen!

0
229 Vaartuig

@223 Juist door dat gif naar elkaar wordt het verkloot voor de kinderen

0
230 GroenOog

Sylvana weer kort door de bocht..

Kan die zich niet inzetten voor belangrijkere zaken zoals uitzetting van alle illegalen diw Amsterdam onveilig maken....

0
231 Logic

* Verwijderd door de redactie *

232 Alt-Wrong

@114 Juist andersom werkt het niet toch???? rekening houden met..........

0
233 Thomas

"Ook wil Simons dat er een verbod komt op het inzetten van Zwarte Piet in openbare ruimtes. "
Lolz... Naast de burka en bivakmuts verbod dadelijk ook een schmink verbod question

0
234 DikkeTor

Ha .. De Amsterdamse linkse dwangbuizen worden van de plank getrokken.

@201 Voornamelijk linksom

0
235 sparta

@235 Dat bedoel ik dus, wie hier ook over aan het klootviolen is verkloot het. Heeft niets met links of rechts te maken ! Dat gezeik !

0
236 GroenOog
237 lisaaatjuh

Pleur op S.S. zwart is en blijft zwart.

0
238 Interessant

@227 Door de redenen die u zelf al noemt XD. U bent dus geen kreupele minderheid de extreem snel gekwetst is.

0
239 DikkeTor

Amsterdam gaat in gesprek? Sinds wanneer kan een stad praten? Volgens mij is dat alleen die drammerige aap van bij1. En als die bij mij zou komen zeuren dan zou ik zorgen dat er bij het gesprek een paar donker gekleurde Nederlanders bij zaten die er anders over denken dan zij. Snel uitgepraat

0
240 Zeeuw

Dit riekt naar chantage. Iedereen wordt geacht hetzelfde te denken, anders volgt er een straf.

0
241 B55

Niets is te gek voor giftig groen en bloedrood links: Ideologieën opdringen, waar kennen we dat ook alweer van?

0
242 logikus

** gebruiker verwijderd **

Die bleekgekleurde Haatzaaister krijgt haar zin toch niet. Misschien kan ze zelf meelopen, als Roetveegvrouwtje.

243 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@202 . Prachtig verhaal. +

244 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Die Demona S. glijdt vast nog eens een keer uit over een bananenschil.

245 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@75 De Nederlandse regering drukt er ook van alles door tegen de wil van de bevolking in....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

soapbox
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Dus hun teentjes worden niet alleen langer maar ook kleuriger :)...

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

Nighthawk
Muziekdraadje

Jesse Green - Nice ‘n’ Slowhttps://www.youtube.com/watch?v=ulDxrxFYBxw...

9 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Sarcoff
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Om een gerucht te lezen, wat waarschijnlijk gewoon een verzinsel is moet ik het FD betellen voor 1 euro, zelfs met 10 euro toe hoef ik die krant...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Nighthawk
Muziekdraadje

@3130 Ha die Strongoli.. Dank je wel. Ja had het thuis hartstikke druk, toen overleed plotseling een van m'n oudere zussen. Zij was de 4e i...

10 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Verwarde mensen zijn wat anders dan pure driftkikkers. Met verwarde mensen heb ik compassie, maar driftkikkers mogen ze wat mij betreft direct e...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Nederland keurt veel asielverzoeken goed - De Nieuwkoper

De meeste komen hier puur voor alles "graties" naartoe.Jonge mannen hoofdzakelijk.Stop de tsunami 😡😡...

13 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

@2 De wetenschap van school leraartje Hugo de Jonge of de wetenschap van Prof. Masanori Fukushima, Professor Emeritus of the University of Ky...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bram brabant
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

80% goedgekeurd.Man man man.90% van al dat asielvolk wat hier binnenkomt heeft helemaal geen recht op asiel.😡😡😡😡...

15 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
X Videos Mom And Son IndianNude Scenes From The Wolf Of Wall StreetFelluciablowRiley Reid RimjobHayli Haze4 PornerNaughty MachinmaUpcoming HentaisDiora Bard NudePg PornPornos ChaparritasLeak Celebrity VideosOralcreampie PornKelly Collins BbcFatgirl AnalPblack Porn海角视频Frankie Foster PornSex Video Sexy Video Sexy VideoYu Shinoda PornAnnie ReissBig AsstrannyJennifer Lopez PorneKenzie Madison CreampieDakota James BlackedWhere To Find A EscortAnal PornographieSextape LeakSadhu Baba SexBondage VidsMarathi Mms PornBilu MoveKhole CapriLady Masha-defloweredRed Head BarbieNoida Sex VideoPorn In PartyFreeporn.comPornos Mia CalifaKorean Masturbation Public Koran Filipina Teen Cam SexXnxx IndoneaiaTagsliterotica3gp SexStuck X VideosSexy X MasterBoobs Photo NakedSunny Leone AdultXxx Adult Hindi MovieFull Hd Fucking VideoAunty Bhabhi SexHindi Beautiful SexTwo Girls Hot SexJapan Sex FullSunny Leone Hardcore XxxJoystickcinemaLobester TubeThe Incredables PornDesi Bhabhi Porn MovieDragon Ball Z Pan PornYoung Black AnalPorn GalleryNude Black ChicksJack OffPeni Parker Nudeسکس رجالHot Girl FuckX Vedeo HdReadindiansexstoriesBazzar Xxx VideosDemi Rose LeakMassage Porn VodeosJen Brett LeaksLusciousnancy OnlyfansDudetubrSpicy CamPornos TabouLesbians PornsiteLio Tipton NudesXvideo BanglaMarsela AyeshaCynthia Mom PovP[ornpics.comHot Sec VideoXxx TicherShivada HotTwinkholePorn TalkIndian Teen CreampieBlack People Porn FreeBrazzers PornhdServeur Discord.nudeJohny Sins VideosFelicity Feline Facial AbusePorno SertSuhagrat Mein Choda ChodiSeduced PovRuby May PornMommys Big TittiesNafessa Williams NakedThenicoletHd Ass PornAnal Sex In HindiRomantic Porn HotRae Lil Black VrSavepornAmeature NudeVideos HentaisFlash TitiesSupergirl HentaiWww Sex ComMujhe Ghar Jana HaiSeduce In GymAnal TieAdult Time LesbianIncest Discord ServersLena Paul New PornPron LesMila ShegolLethal Lips PornXxx LolaChanel Preston MassageTelugu Saree XvideosPredator PornHindi Voice XxxSexy Video Swathi NaiduMassage Story EroticTelugu MilfZara Rose NudesSae__ ChaturbateAunty PornMalappuramsexLocal Sex PhotoWww Xxx 20videos ComSextbFree Vrporn SitesOnly Fans Brasil GratisSexing KissEva ElfiwDani Valentine PornTamil Sex SareeDeaux PornDatbitchbarbie FuckedBdsm Lesbian PornOdia Girl SexPriya XnxxDesi Suhagrat Sexy VideoBlow Job On The CouchFeet Worship VideoSavannahbondVideos Porn De Colombianas