PvdA snoept kiezers af van D66, GroenLinks en SP (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  40 Reacties

  • 7
  • 438x gelezen
Reageer met een Emoji
3
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waait óók met alle winden mee.
Duidelijk een fan van dit kabinet, met z'n geslijm deze week voor vak K.

1
1 Strongoli

Laat zien hoe DOM een grote groep kiezers is laten zich iedere weer belazeren door de Pvd? (niet van de arbeiders) en niet van de gewone burger!
Pensioen verkwanselt Klijnsma, verpleegzorg uitgekleed van Rijn e.z.v.!

3
2 Zie Hier

@2 Partij van de Asocialen?

5
3 benbenieuwd

@1

We zijn inderdaad een raar volk partijen zo als pvda en anti burger partij VVD. Met nog altijd met de meeste schandalen en puin hopen trekken nog altijd stemmen. Het lijkt wel of deze mensen graag op een spijkerbed wil liggen en door iemand met flink wat over gewicht te laten bespringen. question

3
4 magikeven

De kiezer heeft een kort geheugen vrees ik.

2
5 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@3 Partij van de armoede. De PvdA strijdt al zolang ik de PvdA ken (meer dan 50 jaar) tegen particulier geld: tegen het eigen huis, tegen de eigen auto, tegen het aanvullend pensioen en tegen erfenissen. Al dat geld moet van hun richting de staat. Iedereen moet aan het staatsinfuus en afhankelijk zijn van PvdA ambtenaren, regenten en politici.

2
6 Conradijntje

Snoepen? En ze hebben al een rotte bek.

2
7 Lambaster

@5 Het geheugen van de voorheen PvdA kiezers is beïnvloed door verkeerde uitleg over de motieven van de PvdA om Nederland uit het moeras te trekken,Die smoesjes zijn uitgewerkt.

7
8 jantje van leiden

@6

Je gelooft 't zèlf echt, hè..?

question

14
9 Gremdaat

@9 Erfenissen moesten 100% belast worden met als motivatie van de PvdA dat kinderen van rijke ouders geen voordeel in het leven mochten hebben ten opzichte van kinderen van armere ouders.
En toen ik als jonge student in een koophuis ging wonen werd door de lokale PvdA gedreigd het pand te gaan kraken want Nederland moest huurland blijven.

1
10 Conradijntje

Ik sol neut op links partijen gaan stemmen ook niet op D66 CDA Groen-Links PvdA. Ik ben het spuug zat dat wij door all de links partijen maar kaal geplukt worden en tweeverdieners met of zonder kinderen en rijke flink vooruit gaan elk jaar en eenverdieners met 10 tot 15% op jaarbasis achteruit voorall de mensen de parttime werken.

4
11 Gunther

@11 U heeft de laatste dagen de politiek niet gevolgd? Blijkbaar niet want dan zou u weten dat het de rechtse partijen onder aanvoering van de VVD zijn die door u terecht benoemde maatregelen genomen hebben.

9
12 jantje van leiden

Ik denk dat het allen maar tweeverdieners en rijke zint de op de linkse partijen blijven stemmen waar onder op de PvdA. Maar dat nou 800.000 mensen in armoede moeten leven heft de PvdA zelf aan mee gewerkt onder het Kabinet Rutte I II III. Linkse partijen blijven gewon dictatuur partijen.Het wordt tijd dat de Rechtse partijen maar aan de macht kommen dan pas gat het met nederland beter waar de democratie weer terug komt de nou onder links niet meer bestaat.

3
13 Gunther

@10

Sterke argumentatie.
Hoe lang blijft u nog hangen in de 70's...?

9
14 Gremdaat

@11

Ik meld het nog maar 's een keer: Jij mag helemaal niet stemmen, kneus.

10
15 Gremdaat

@14 Een iets modernere uitspraak van een PvdA politica: burgers die niet van allochtonen houden zouden eigenlijk naar heropvoedingskampen gestuurd moeten worden. Nu kan de politiek/overheid afdwingen dat ik me aan de wet houd en me netjes gedraag in het publieke domein maar kan mij niet dicteren waar ik van houd.

1
16 Conradijntje

@8
Door het beleid van oa de PvdA is Nederland in een moeras terecht gekomen.

1
17 abessijntje

Ik heb de debatten wel gevolgd maar praten en uitvoeren is en verschil. Ik heb PvdA niet horen parten over all de eenverdieners , chronisch zieke, mensen de parttime werken , of over het eigen risico wat partijen van PVV FvD en Denk wel gedaan hebben.

1
18 Gunther

Voor de Gemeenteraadsverkiezingen maag ik wel gaan stemmen maar dan stem ik allen maar op Recht en beslist niet op Links hier uit Limburg.

1
19 Gunther

@18 Het eigen risico afschaffen ben ik ook voor maar hebben ze ook uitgelegd hoe ze dit gaan financieren.Dat is wel nodig wil je geloofwaardig wil overkomen als je een dergelijk voorstel doet.Misschien de premie verhogen ? Een sigaar uit eigen doos ?

5
20 jantje van leiden

@19 Dat mag, niemand die u een strobreed in de weg legt.Wat wonen we in een mooi land hé en dat zonder dat de PVV en FvD ooit aan een Kabinet deelnamen.

4
21 jantje van leiden

Bitter en onrechtvaardig. Waar politici als Agnes Kant werkelijk en oprecht begaan waren met minderbedeelden, zelf in de praktijk in achterstandswijken hebben gewerkt, is de PvdA een regenten- en bestuurderskliek pur sang, en ook nog eens van de ergste soort. De lieden wie de schoen past zijn ons allen genoegzaam bekend.
Erger nog: ieder sociaal-economisch principe heeft deze partij midden jaren negentig onder voormalig vakbondsvoorman Wim Kok 'afgeschud' (de 'ideologische veren'). Nooit heeft de PvdA zich bekommerd om huurstijgingen welke vooral de zwakkeren in de samenleving trof. Nee, ongebreidelde immigratie, integratie, integratie, integratie, integratie, waar het even kon met bewuste denivellering en achterstelling van 'gewone' mensen, de ruggengraat van de samenleving die integer hun werk doen.

1
22 Citrusvrucht

Van D66 en GL naar PvdA is lood om oud ijzer.
De SP zakt nog verder af dan de vroegere mijnwerkers in Limburg..

5
23 Wild Rover

De wel stemmen kunnen zint 35 tot 45% te lui om stemmen te gaan.

0
24 Gunther

@22 Als u denkt dat de PvdA in en tijd van welvaart met vele banen beschikbaar de uitkeringen gaat verhogen heeft u pech..Wel meer loon voor werkenden dat zou het streven zijn van de PvdA.

4
25 jantje van leiden

Het eigen risico kan wel afgeschaft worden als te de dividendenbelastingen pakken waar nou de 2 tot 4 miljard euro naar werkgevers (bedrijven ) gaan.

0
26 Gunther

@22 +++
Ik zie de PvdA qua organisatie als een soort maffia. In Den Haag hebben ze dankzij de kiezer niets meer te vertellen maar doordat ze de MSM in handen hebben, de fnv er veel grote PvdA steden zijn en achter de schermen de belangrijkste partij van het kartel zijn hebben ze het in de maatschappij nog steeds voor het zeggen. In Den Haag zijn ze gedecimeerd en toch gaan de meeste burgemeester, commissaris van de koning en EU baantjes naar PvdA bewindslieden, rara hoe kan dat?

0
27 Conradijntje

Jullie moet maar niet zeggen dat eenverdiener vooruit gaan.
Koopkrachtcijfers per inkomensgroep
INKOMENSGROEPKOOPKRACHTSTIJGING
Tot 22.000 euro 1,4 procent
22.000 - 35.000 euro1,8 procent
35.000 - 52.000 euro2,2 procent
52.000 - 75.000 euro2,4 procent
75.000 en hoger

0
28 Gunther

@11
De vaste lasten zijn de afgelopen tien jaar nog nooit zo hoog geweest. Echt de periode van Rutte en de PvdA.

0
29 hopefully

De kiezers moeten maar meer naar NOP politie kijken dan weten te minst waar partijen over praten en wat te bereiken wollen en te goede komt voor burgers.

0
30 Gunther

Zakkenvullende grachtengordel socialisten met stevige vinger in de linkse staatsmedia. VARA/BNN die onevenredig veel zendtijd heeft en die dit land en haar kinderen indoctrineert met zieke linkse klimaat- en milleu-ideeën. In het misbruik van onvolwassen kinderen voor dit doel (zie Salafistische indoctrinatiemethoden) doen zij volop mee! EU glibberaar Timmermans (PvdA) wil stemrecht voor 16-jarigen! De man is of misdadig of gek!
Nederlands erfgoed, tradities? Dat moeten de kinderen beter maar vergeten, dan hoeven inburgeraars het ook niet te weten.
Het plotselinge respect en het prijzen van Wilders in de linkse media na jarenlange haat-campagnes, heeft mogelijk slechts tot doel kiezers bij het oprukkende FvD weg te halen.
Een uiterst vies zooitje, deze grachtengordel socialisten!

0
31 logikus

@31 D66 en GL net zo. question

0
32 Wild Rover

@30 Gunther: Je bedoelt NPO Politiek waarschijnlijk. Bedenk dat NPO ook links is en laat zien wat zij vinden dat wij moeten zien... (VARA/BNN programma's etc.)
Niettemin, dit is de link: https://nos.nl/livestream/npo-politiek

0
33 logikus

Voor mij is er maar een partij van de arbeid, de SP. Zij stemmen echt goed voor middeninkomens.

0
34 hopefully

"Socialisme is het verdelen van armoede." "Nivelleren is een feest."
Dat charlatan Rutte nu zo vriendelijk is tegen links en ze vakkundig probeert in te pakken, heeft alles te maken met steun zoeken voor zijn eigen, voor de burgers steeds weer catastrofaal gebleken VVD plannen.

1
35 logikus

@34
Houden zo.

0
36 abessijntje

@6
Kun je van de huidige regering ook zeggen. Wet van Hillen weer afgeschaft. Verdien je net een middeninkomen, dan mag je zware huurverhogingen verwachten. Val je tussen wal en schip op de woonmarkt. Kun je beter niet teveel gaan verdienen. Mag je meer betalen voor dezelfde stenen.

0
37 hopefully

@37 Na WO2 leefden we in de burgerlijke maatschappij van de christenen en de liberalen.
Eind jaren zestig kreeg je de hippie en provo beweging, de maagdenburg bezetting en de democratisering van de overheid. Vanaf die tijd werden de werkplekken op gemeentehuizen, scholen, ziekenhuizen, departementen, provinciehuizen ingenomen door PvdA sympathisanten. We hebben dus al een jaar of vijftig, los van Den Haag, een linkse PvdA maatschappij. Ook de MSM wordt gedomineerd door het welbekende PvdA geluid. Vandaar dat ze zich tegenwoordig uiterst conservatief gedragen, ze zijn als de dood voor verandering. Ook bang voor de arbeider geworden dat die hun linkse feestje komen verstoren.
Zo'n programma als DWDD laat toch zien dat de PvdA een partij van decadente gesettelde oudere heren (die binnen zijn) is en niet meer geïnteresseerd zijn in veranderingen - dus zo conservatief zijn als de pest. De rollen tussen links en rechts zijn gewoon omgedraaid. De PvdA houdt zich de laatste 30-40 jaar alleen nog bezig met salon socialisme. Zij zijn maatschappelijk aan de macht ook al zijn ze tijdelijk gedecimeerd in Den Haag.

0
38 Conradijntje

Zijn toespraak van afgelopen week was wel goed om aan te horen, maar hij is niet te vertrouwen. Hij probeert die misselijke Rutte te imiteren met een glimlach en uitbundig gedrag.

0
39 Verwonderd

De PVDA komt zachtjes weer terug. De SP lost de problemen van traditionele PVDA stemmers niet op, groenlinks is een samenwerkingspartner voor de PVDA, en D66 is een liberale partij.

0
40 Arno82

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Dus hun teentjes worden niet alleen langer maar ook kleuriger :)...

2 minuten geleden geplaatst door soapbox

Nighthawk
Muziekdraadje

Jesse Green - Nice ‘n’ Slowhttps://www.youtube.com/watch?v=ulDxrxFYBxw...

4 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Sarcoff
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Om een gerucht te lezen, wat waarschijnlijk gewoon een verzinsel is moet ik het FD betellen voor 1 euro, zelfs met 10 euro toe hoef ik die krant...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Nighthawk
Muziekdraadje

@3130 Ha die Strongoli.. Dank je wel. Ja had het thuis hartstikke druk, toen overleed plotseling een van m'n oudere zussen. Zij was de 4e i...

5 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Verwarde mensen zijn wat anders dan pure driftkikkers. Met verwarde mensen heb ik compassie, maar driftkikkers mogen ze wat mij betreft direct e...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Nederland keurt veel asielverzoeken goed - De Nieuwkoper

De meeste komen hier puur voor alles "graties" naartoe.Jonge mannen hoofdzakelijk.Stop de tsunami 😡😡...

8 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

@2 De wetenschap van school leraartje Hugo de Jonge of de wetenschap van Prof. Masanori Fukushima, Professor Emeritus of the University of Ky...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bram brabant
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

80% goedgekeurd.Man man man.90% van al dat asielvolk wat hier binnenkomt heeft helemaal geen recht op asiel.😡😡😡😡...

10 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

wildersfan
Ukraine Situation Report: M1 Abrams Tanks Withdrawn From The Fight, Officials Say

Heeft NATO nu verloren? Ze druipen af......

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
ClebjihadAdulltworkKnotted DildoMilf StoreisDesi School XnxxCaught MastE621.netDoujin MoNaughty MachinLatina Tenn PornOkxxxcomWww Bhabi ComDesi Hindi SaxNaked Big BoobsVideos DeponoPornos XxxvideoPinkerton HentaiGooner CaptionViolet Summers Xxxالسكس العربيCzech Gay FantasyMileena Rule 34Vivid VideosBahu PornFattyvideoDeepthroat Throat BulgeInfluences Gone Wild6annonce.comYouxxxxAnjali X VideoAdult PornoAdian Massage PornGay PorndadSex Indian PicWww Keralaxxx ComStep Mom Lesbian PornMoney Talks PormTs PorneFull Body OrgasmNady Coco NudePornpics InterracialBailey Brewer Tow BallRed MilfproductionYoung Asian SexHorny CheerleadersBokepbaratNipple Suck LesbianHemestarWww Xxx 4k ComMallu Hd Sex VideosXxx Mom StoryAmature Porn VideosIndian Bf Movie VideoRough Gang BangPorn DestructionBrazzer Video FreePinaypiesPaige Van Zant NudesSnackychanTeenie FuckManhwa HentaiJapanporn FreeTarzan Porn MovieUllu Series HotBarebackbasterdsOrgasumsReallifecam.comkHot Pornstars FemaleHot Sexy Xnxx VideoTamil Sex Free VideoHindi Sex PleaseDabofkiaLulu LoveFree Pictures Nude WomenGacha Life SexsGrandpa PornIndian Desi Sex HdBlue Film InHindi Sex CoItalian Sex FilmStrapless DildoHindi Gay Sex VideoXxxviodsFamily ThreesomepornMature PusseysScrew My WifepleaseNo Panties ClubXhams T ErMonkey EscortReddit Gone Wild 30ScanmangasBrace Face PornHomemade Ebony ThreesomeAngelica PornBlacked OnlyfansTooturnttony NakedLesbains Kissing HotXnx Hot PornVr Porn Female PovTwistesMy Pornstar BookAll Sxe VideoSite De Vidéos PornographiqueScarlet Johanson PornCubby Women NudeQuiet HentaiNadan XxxLena The Plug Vs Jason LuvHot Dakota FanningPokemon Rivals D ArtIndian Girl Live SexAnal GapFilm PornoarabePornogay MexicanoSon To Mom XxxSasha Grey XnxxBhabhi Ki ChutSunny Leone Sexy Video Sunny Leone SexyBreast SuckingLebanese PornDixie Trailer PornWifeswap PornSpankbang.comCockcageTgp1 Brazzersnetwork ComJob Sex VideoBibi GriffoSarah Young PornFat Milfسكس اروپاKurumi KashiwagiBig Breast LoversMia Khalifa X X X XCharles Oliveira PornHot GirlsexRockbitchGay Sauna PornDack OutdoorsPorno SensualXnx BfThroatpie GifsBrooklin Love OnlyfansTailor Porn VideosPorn MElectra RayneSex ChinesAvjialiLena And JasonluvMasalasrrnBrazzerscom