door Nieuwsgierig in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 3
  • 329x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Er valt niks te doen, salafisme valt onder de vrijheid van meningsuiting en onder de vrijheid van godsdienst. Is iemand anders van mening dan dient hij/zij aangifte te doen tegen een bepaalde salafist.

17
1 WijzeDwaas

Helaas komt links nooit verder dan verbaasd zijn of wegkijken, ergens iets aan doen ligt niet in hun lijn!

Kijk naar Amsterdam!

1
2 Zie Hier

Politici zijn altijd geschokt. Ik noem het onkunde en wanbeleid !

1
3 Een hardwerkende ZZPer

@1 er valt best wel wat aan te doen men wil niets doen.

1
4 Gratiebarmhart

Rutte: ik ben geschokt?

1
5 rlw

* Verwijderd door de redactie *

6 Captain Hero

@4

Gekkies als Baudet en Wilders beweren dat er wat te doen valt. Maar die willen steevast buiten de wet opereren.

12
7 WijzeDwaas

@6

Fascisme is extreemrechts. En dat moeten we idd toe laten. We kunnen Wilders en Baudet niet deporteren. En in vergelijking met het fascisme is het salafisme kinderspel.

16
8 WijzeDwaas

@7 kom je met twee gebrek aan beter ?
als er de wil is, zie de motorclubs.

1
9 Gratiebarmhart

@9

Een motorclub is een misdaad syndicaat. Daar is bij het salafisme geen sprake van.

14
10 WijzeDwaas

@10 de stroming is best misdadig en zet alles op scherp
moet je gewoon niet willen.

1
11 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

12 Captain Hero

@11

Het is uw mening dat het misdadig is. Uiteindelijk is het de rechter die uitspreekt of persoon A een misdaad pleegt. Zijn religie of ideologie doet daarbij niet ter zaken. Want er is vrijheid van religie in ons land.

11
13 WijzeDwaas

@1
CP'86 werd al verboden voor een paar leuzen als 'eigen volk eerst' op sticker en folders. Pedo vereniging Martijn werd ook verboden en hoeveel motorclubs zijn er inmiddels verboden?! Het kan dus wel.

1
14 Reconquista

@13 gaat om de groep of club niet op de persoon.
gelijk motor club pedo clubs.

1
15 Gratiebarmhart

Hier word alles tegenwoordig toch op verwarde mensen gegooid, verkrachten, terroristische aanslagen plegen, en op mensen insteken...
Valt allemaal onder verward. @13 ...
Volgens onze rechters, die het vertrouwen in de rechtsstaat flink aan het ondermijnen zijn...

0
16 Logic

@1 Hierom! (zie onder)

Zou niet alleen moeten gelden voor een enkele salafist, maar voor alle scholen die kinderen op basis van geloof zich laten vervreemden van de samenleving (net als een sekte) en dat ze niet me anderen mogen omgaan! (En onze regering maar heel veel geld uitgeven aan allerlei subsidie-clubjes om de integratie te bevorderen, het is water naar de zee dragen op deze manier!) En wat worden we toch gediscrimineerd valt steevast te horen!

Het is dus geen godsdienstvrijheid meer maar het opleggen van godsdienst en leefregels en we kunnen beter spreken van godsdienstdwang!

Soheila Rodjan schrijft haar verhaal op twitter ik heb er even samen een geheel ervan gemaakt:

Want wat doet het met een kind wanneer hij/zij nooit in contact komt met andere kinderen/mensen buiten hun eigen religieuze gemeenschap? I

Ik zelf leefde in 2 werelden. Zodra ik op school was voelde ik mij ergens vrij.. ik had vriendjes en vriendinnetjes, wel moest ik opletten dat Ik niet gezien (betrapt) werd door familieleden terwijl ik bijvoorbeeld in de pauze buitenliep met mijn "kaffir " vrienden.

Mijn vrienden had ik alleen doordeweeks tussen half 9 tot 4u smiddags. Een sociaal leven buiten schooluren? Dat was ondenkbaar en alleen een stoute Fantasie.. laat staat meedoen met sociale activiteiten, sport, feestjes etc.. Dit voelde verstikkend, eenzaam en verdrietig. Op "niet islamitische" mensen werd neergekeken.
Daar hoorde je nooit 1 goed woord over. Ik ging juist kritisch nadenken toen ik wél vriendschappen sloot met "andersdenkenden". Ik voel de mij intern steeds meer distantiëren van mijn eigen gemeenschap... en dit al bewust vanaf mijn 10e ongeveer.. maar wat kan je maken als 10 jarige? Ondertussen werd je als kind al verscheurd door je interne mentale strijd en in mijn geval.. de liefde voor mijn oersterke alleenstaande moeder van 5 die geen kant op kon en het beste wilde voor haar kinderen.. maar wanneer je eenmaal onderdeel bent van "het systeem".. you can run, but you can't hide.. ik ben eruit, maar het beheerst nog steeds mijn leven

Bron:

Haar verhaal is ook verschenen in Vrij links:

https://twitter.com/mariekehoogwout/status/1172381475414528000

Soheila Rodjan komt aan het woord op het onderwijsdebat:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=138&v=zKC9u5Qri60

0
17 Nieuwsgierig

wij,de mensen ,zien al een aantal jaren dat het de verkeerde kant op gaat maar als we dat te kennen geven word je bij extreem rechts neer gezet.
of ze maken de mensen uit voor tokkies etc.
er werd niet ingegrepen en er word niet ingegrepen want dit wat er nu allemaal speelt is juist de bedoeling,dit is wat ze willen en wij kunnen het lazerus krijgen .

0
18 ongelovenloos

Vrij-links die iets over Moslims zegt.....ik dacht dat de monitor misschien ondersteboven had gezet en het vrij-rechts was. Maar nee echt, vrij-links.

ff doorlezen en dan staat er: "Salafisme is een vorm van religieus extreem-rechts. Net als niet-religieus extreem-rechts bedreigt het onze maatschappij, en dienen we het te bestrijden."

ah ja, natuurlijk, noem het fenomeen gewoon "extreem-rechts" en je kunt ook als linksmensch iets over Moslims roepen. Ziet u ze ook, moslims met nazi vlaggen en roepen "alle buitenlanders eruit, Nederland voor de Nederlanders" ?

0
19 Winterpret

@14
-
Bijna ieder jurist zal u kunnen vertellen dat er binnen de huidige wetgeving voldoende aangrijpingspunten zijn om een uitwas als het salafisme adequaat aan te pakken.
Dat is het probleem ook niet.
Het probleem is de onwil van de huidige politici en ambtenaren om hier wat aan te doen.
-
Het is voor mij onbegrijpelijk waar die onwil om te handelen bij de ambtenaren en politici vandaan komt. Die kinderen zijn de dupe en later de gehele samenleving.
/-
-

0
20 MrCally1

* Verwijderd door de redactie *

21 Rooie Roggers

@18 Ja, er worden hier duidelijk groepen tegen elkaar opgehitst en uitgespeeld! We kunnen onze kop wel in het zand steken, maar daar bereiken we niets mee, hooguit dat vervreemding en ook haat tegen elkaar toeneemt! Polarisatie, buitensluiting, waarom horen we partij Denk daar niet over?
Daar blijft het oorverdovend stil en die hebben juist discriminatie als speerpunt voor hun partij, maar dat werkt alleen maar 1 kant op daar!
Kopjes thee en naar een moskee gaan zullen helaas ook niet helpen als er scholen zijn die net zoals de dame het zo goed verwoord hun kinderen isoleren en blijft het een probleem en zullen veel Nederlanders hier ook genoeg van krijgen!
Cirkel rond!

0
22 Nieuwsgierig

@19 Duidelijk dat je niet bekend bent met Vrij Links want een van de kernpunten is secularisme/anti-georganiseerde religie.

''ah ja, natuurlijk, noem het fenomeen gewoon "extreem-rechts" en je kunt ook als linksmensch iets over Moslims roepen. Ziet u ze ook, moslims met nazi vlaggen en roepen "alle buitenlanders eruit, Nederland voor de Nederlanders" ?''
Extreemrechts kent wel meer smaken dan alleen racistische reactionairen en mensen met nazivlaggen. Een van die andere smaken is religieus fascisme. Islamitische stromingen die extreem conservatief, autoritair, anti-egalitair enorm hiërarchisch zijn kun je m.i. met recht extreemrechts noemen.

1
23 ThierryBaedet

@19 Vrij links is links zoals het eens is geweest, jaren terug. Links van nu is daar niet meer mee te vergelijken! Ik kom nog uit de tijd dat links echt anders was!

0
24 Nieuwsgierig

@20
Ja dat is bizar. Als het om daden tegen vervelende vreemdelingen of chaotische immigratie gaat slaan ambtenaren en politici helemaal dicht en veranderen in een klap in autistische zombies.

0
25 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

26 Beta

@25
-
Inderdaad, en ik verbaas mij daarover en blijf met de vraag zitten waar dat nu precies vandaan komt. Ik kan niet geloven dat dit alleen van een linkse doctrine afkomstig is.
Is het misschien angst voor de islam, of angst voor de EU politici, of zelfkastijding ?
-
Het is voor mij onbegrijpelijk dat politici en ambtenaren na al die jaren nog steeds geschokt zijn, of dit veinzen, en er feitelijk niets tegen doen. Terwijl Nederlandse kinderen overduidelijk in grote getale geestelijk verkracht worden door die salafistische monsters. Als er al iets gedaan wordt door ambtenaren of politici, wordt het gedaan met de grootste tegenzin zo lijkt het.
-
Bah! Onbegrijpelijk!
/-
-

1
27 MrCally1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

33 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

37 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Girls Video BfPor No Gay GratisHentai TrapXxx Hindi SeriesOpps Wrong HoleKoreaxxxReverse BjJav EnglishSex Hd FullSex ProMia MulattoFree Pornographic FilmsBig Beautiful WomanGrace Slick NudeFalcon StudioThick Woman NudeFree Lesbian Porn VideoaWillow Ryder Full VideoHeather KozarHuge Tittie PicsFilm KamsutraWattson On Holiday DzooworksAt Home PornDisare SpencerXraypornHiroin Ka XxxJuq-219Israel Blue FilmWonyoung DeepfakeBangladeshi Sex Video MovieHd Teen Sex MoviesLinsey Love PornEbonyhomemade PornGay PornhairySpicy CamTurkısh Porn.FemboyblowjobSmall Tit NudistsHd PrnJana Kramer NudesJapanixxx ComPakistanisex MoviesWomen Massage EroticPornor GSexy BlwjobFirst Time Gay SexXxx MaluTamil Serial Sex VideoKinkyspaXxx Bathroom MomBrandi Love CreampieBig Booty PawgsNipple Slip At Water ParkTastyblacFree Fem PornTeenanger XxxIndian Wedding Night PornIndian Bhabhi Doing SexDiamond Jackson PovPorn ScissoringChicassexEvery Ounce Counts Atlanta MorenoLost Bet NudeBangoli XDesi Xxx VdoIndonesia NgeweDambooruTiktok Porn FypAnushka MarchandeDownblouse PicturesLatino Lesbain PornVira GoldBondage WrestleBlake Blossom Dick DrainersXxx Black PornBoob Bite PornTelugu Sex Videos First NightDesigroupsexHuge Boobs TubeTatsy BlackForcedsex XxxNaughtymachinmaHentsifoxCh AturbateVidéo Pornographie BlackHot GrannyShaadi Sex VideoXxx Bhabhi ImageErotik Film IzlemeSunny Leone Boobs SexWww Sex Xxx HindiGender Swapping PornBlackgrannypornGross Fat Butthole Dick PoopMom And Daughter Lesbain PornBackroom Casting Couch CompilationCelebfapPorntrex..comVideo Xxx DesiHomegrown PornMegnut LeaksTurkidh PornPorn Gif SquirtHumoliation PornBest DeepthroghtBeauyy PornSax Sax VideoAsian FacefuckAnalonly PornI FluencersgonewildMeilleurs Pornos FrançaisMadison Mckinley IsnerPokimane Nude LeaksHardcore Pornstars PicsFilme Pornô Os MelhoresHow To Finger SomeoneLocal Boudi SexSite Pornographique Pour FemmesMallu Hot BathWaka InoueThreesome Boob SuckGroping VideodHouse Wife With Big TitsMuscleshemaleMalabar SexSuhagrat Video Full HdMukut ResortAsian Girl PornLena The Plug Bbc Full VideoCute Teen NakedChimocurves NudeMariah Mallad NudeRedhwad PornIndian Homo SexFitness Mom NudeTubegalore ComEbony Lesbuan PornGivemeyoungWwe Victoria NudeBig Tit Latin TeensWheel Of PornDestiny Lane VideosSe X TapesDesi Love Sex VideoWww Xxx BoobsSivr-248Thong Cumshots色情 AsmrBig Boobed Midgetsوسيكس