U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 19
Na toezeggingen van Duitsland en Frankrijk gaan de Italiaanse havens weer open voor bootmigranten. De twee landen zijn bereid elk een kwart van alle opvarenden op te nemen. De rest moet verdeeld worden over andere Europese landen ...

8 maanden geleden door iedereen heeft recht op mijn mening

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
1
42
LEES MEER OVER

* Verwijderd door de redactie *

201 grv    
8 maanden geleden door grv

Ze leren het nóóit. Inderdaad tijd dat er wéér verkiezingen komen in Italië.
Deze nieuwe regering, laat weer teveel z'n oren naar Brussel hangen.

202 Strongoli    
8 maanden geleden door Strongoli
1
Meld

@202 Hopelijk valt deze regering snel, en er is een kans dat dit gaat gebeuren. Dan word Salvini de grootste denk ik.

203 benbenieuwd    
8 maanden geleden door benbenieuwd
1
Meld

't Zijn daar in Italië gewoon de zetbaasjes van de EU (lees Duitsland) die nu een regering gevormd hebben.
En om ze met het grote belazeren van Italië voort te helpen, worden er vanuit Europa allemaal valse beloften geuit.
Benieuwd hoelang de Italiaanse burgers deze duidelijke onwaarheden zullen slikken.

Want het gaat voor die Merkel en Macron regiems gewoon op politieke zelfmoord neerkomen, als zij een kwart van die gesmokkelde dobberaars op gaan nemen.

Ik ben bang dat er andere motieven achter zitten.
Het zal er wel op neerkomen, dat Brussel nu definitief (en dat ook gezien wat vanuit Turkije nu weer Griekenland binnen dobbert. En wat Turkije deze kant uit wandelen wenst te sturen) die andere (nu vaak nog onwillige) lidstaten wil gaan dwingen om gelukzoekers onbeperkt op te nemen.

Trouwens, die beslissing om gelukzoekers onbeperkt op te nemen, volgens mij is die wat Nederland betreft allang genomen.
Vergis je daar niet in.

Want het is natuurlijk wel heel toevallig, dat ondanks b.v. de vele bouwstops, welke dankzij de effecten van het strikt toepassen van het EU stikstof arrest o.a. onze sociale woningbouwprojecten dwarszitten.
Er nu toch voor €40.000.000 een nieuw gerenoveerd asielzoekerscentrum in Gilze, met vele nieuwe gebouwen bij gebouwd, met spoed uit de grond gestampt gaat worden..


Toch slim van die eurocraten, Italië er onder.
Enzo kan de nieuwe voorzitter van de EU commissie, wat dobberaars, gelukzoekers en lidstaten betreft lekker met een schone lei beginnen.

Ik zeg geef ons Nexit nu!
En een nieuwe grondwet!
Kunnen wij ook met een schone lei beginnen!

204 tegenzinnig    
8 maanden geleden door tegenzinnig
2
Meld

Voor de volgende verkiezingen zal Italië zoveel mogelijk taxiboten binnen halen voor de EU, in ruil voor geld. Als dit geen slavenhandel is weet ik het niet?

205 Verwonderd    
8 maanden geleden door Verwonderd
1
Meld

"We hebben gezien hoe Salvini in 2013 een partij had die op 4 procent stond en er 37 procent van maakte. Hij leek even de premier van Italië te worden. Een potentiële politieke aardbeving voor Europa. Dat is voorkomen. Maar dit lijkt de laatste kans voor Europese regeringen en de regering van Italië om te tonen dat je migratie kunt beheersen zonder Salvini's wreedheid."

Welke wreedheid? Heeft hij mensen overboord laten gooien? Heeft hij die mensensmokkelaarsboten gevraagd, mensen op te vissen met de intentie ze de EU binnen te sluizen, tegen de wil van de autochtone bevolking, en ze vervolgens geweigerd? Nee he?

206 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
2
Meld

Men heeft weten te voorkomen dat Salvini te machtig werd, daar is echt een grootscheepse campagne inclusief chantage en wat niet al, tegenaan gegooid om dat te bereiken, met de hakken over de sloot. Nu kan de omvolking gelijk weer volle kracht vooruit. En blij dat ze zijn bij de EU, die blankenhatende ego-trippers.

207 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
3
Meld

Wat de EU niet allemaal mogelijk maakt heel Europa overstromen met die negers


208 Joepie    
8 maanden geleden door Joepie
1
Meld

Nog meer van dat tuig bedankt

209 Joepie    
8 maanden geleden door Joepie
2
Meld

Dit aftreden heeft de EU bereikt

210 Joepie    
8 maanden geleden door Joepie
1
Meld

als de Afrikaantjes dit horen/lezen, zal er wel weer een run komen op opblaasbootjes. mij benieuwen hoeveel tienduizenden of honderdduizenden de oversteek gaan maken, nu ook de veerdiensten van Duitsland weer volop in bedrijf zijn

211 Roomboterbabbelaar    
8 maanden geleden door Roomboterbabbelaar
1
Meld

Godverdomme wat een puinhoop question

212 skapoe    
8 maanden geleden door skapoe
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

Echte vluchtelingen ok, maar stop gelukzoekers, criminelen en andere jonge mannen die uit veilige Noord-Afrikaanse landen, waarvan het meerendeel hier helaas aangetoond, de boel verzieken.

213 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Migranten-deal = mensen-handel, dit gaat over mensen die met schepen uit Afrika gehaald worden, een handel waar miljarden verdient worden, waar veel Afrikaanse mensen omkomen omdat ze op onmenselijke manier door de handelaren vervoerd worden. De leiders van de Europese landen ondersteunen deze handel en de elite verdient er goed aan. Die Afrikanen gaan ingezet worden om te werken voor de bedrijven van die elite. VOC?

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/smokkelaars-verdienden-7-miljard-dollar-aan-migranten~a2228c1f/

214 Ruud100    
8 maanden geleden door Ruud100
1
Meld

De omvolkers, Soros, Merkel en Timmermans voorop, kunnen weer een sigaar opsteken. De omvolking heeft even een vertraging opgelopen door een oprisping van autochtoon verzet maar dit is weer gesmoord en nu kan de genocide op de oorspronkelijke autochtone Europese bevolking weer verder.....zo veel zelf-haat is nog nooit vertoond in de geschiedenis van de menselijke culturen!

Gelukkig dat de VS met Trump en Engeland met de Brexit de algehele weg-met-ons-implosie van de EUSSR ontsnapt zijn......er is nog hoop voor de westerse cultuur en verworvenheden.....!

215 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

@214 "...Migranten-deal = mensen-handel, dit gaat over mensen die met schepen uit Afrika gehaald worden, een handel waar miljarden verdient worden....De leiders van de Europese landen ondersteunen deze handel en de elite verdient er goed aan. Die Afrikanen gaan ingezet worden om te werken voor de bedrijven van die elite. VOC?...."

En hier maar moreel verontwaardigd klagen over 'Zwarte Piet'.....

Blijkbaar ligt Zwarte Piet gevoelig omdat de trans-nationale elite weer een nieuwe VOC-tijd aan het starten is.....autochtone en nationale burgers zijn hierbij overbodig geworden en kunnen vervangen worden door de nieuwe proletariërs uit Afrika en de moslimwereld....

216 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

Mooi, Duitsland en Frankrijk helpen Italie, maar nemen samen maar de helft op.
De rest van de EU wordt daardoor gedwongen de andere 50% op te vangen.
De grote 3 regeren, de rest heeft maar te accepteren...

217 icnivad    
8 maanden geleden door icnivad
1
Meld

@206 "...dat je migratie kunt beheersen zonder Salvini's wreedheid."..."

Het westerse systeem functioneert op massa-migratie. De Noord-Afrikanen hebben al lang gehoord dat als je eenmaal in Europa bent je uitkering, huis en voorzieningen geregeld zijn en dat je 2 a 3 keer per jaar heen en weer kunt vliegen tussen gastland en thuisland voor vakantie en familiebezoek....

Daarom wordt het vliegverkeer, ondanks de CO2-hysterie van diezelfde Brusselse elite, niets in de weg gelegd maar kunnen miljoenen Fransen niet meer auto rijden, laat staan op vakantie, vanwege de hoge belastingen op benzine.

218 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

@203 "... en er is een kans dat dit gaat gebeuren. Dan word Salvini de grootste denk ik....."

Brussel zal de dan inmiddels genaturaliseerde immigranten met stemrecht oproepen vooral links te stemmen....het zogenaamde 'Timmermans-effekt'.....

219 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
0
Meld

Lega is terug gezakt naar 30%

Nog 10% eraf graag dan teken ik ervoor. Cordon sanitair.

220 Smite Gait    
8 maanden geleden door Smite Gait
4
Meld

@24 "...Toch ergens wel mooi van Khadaffi destijds, die kon de EU chanteren met de vluchtelingenstroom te stoppen...."

En dat was van de baan toen Obama en de NATO, als bij afspraak, ineens Khadaffi wilden verwijderen en het land verwoesten.....TOEN begon de grote migratiestroom en omvolking van Europa....later verergerd door de door Brussel aangewakkerde oorlog in Syrië (Rutte 60 miljoen voor Syrische jihadisten!)

221 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

Hoppa de belastingen kunnen weer omhoog om de ongewensten tot in jaren van veel gratis middelen te voorzien, de bouw van nieuwe woningen waar de ongewensten gratis kunnen verblijven kan weer opgestart worden. Wordt de bouw gehinderd door stikstofbesluiten? Dan wordt dat ongetwijfeld van tafel geveegd. De wachtlijsten in de ziekenhuizen worden weer langer want de tsunami van ongewensten zal ongetwijfeld veel medisch leed opleveren. Brrrrrrrr wat een land

222 nostradamus666    
8 maanden geleden door nostradamus666
1
Meld

@220 "...Nog 10% eraf graag dan teken ik ervoor. Cordon sanitair..."

Nog beter is dat jullie ophoepelen naar Noord-Afrika! Zitten jullie meteen midden tussen jullie geliefde knuffels en blijft Europa gespaard!

223 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@223 Persoonlijk vind ik dat we mensen als u naar Noord-Afrika moeten sturen. Met een knapzak in de blote kont.

224 Smite Gait    
8 maanden geleden door Smite Gait
3
Meld

@217 "...Mooi, Duitsland en Frankrijk helpen Italië, maar nemen samen maar de helft op.
De rest van de EU wordt daardoor gedwongen de andere 50% op te vangen.
De grote 3 regeren, de rest heeft maar te accepteren..."

PRECIES de reden waarom Engeland niet langer door Brussel geregeerd wil worden....!

225 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@221 , maar de echte aanstichtiger was Sarkozy, geouwehoer over wat wapendeal, otan volgde.

226 caso    
8 maanden geleden door caso
1
Meld

@224 Dacht het niet dus omvolkers zoals jij die gaan maar daar heen

227 GEENSTIJL    
8 maanden geleden door GEENSTIJL
4
Meld

@227 Ik ben fanatiek zaaddonor in 11 westerse landen. Voor Soros!

228 Smite Gait    
8 maanden geleden door Smite Gait
2
Meld

Zwarte Piet komt dit jaar uit Italië question

229 Berpke de Poes    
8 maanden geleden door Berpke de Poes
2
Meld

13 Oktober komt er een grote demonstratie in Rome tegen de regering.
Salvini roept zijn achterban daartoe op en hij verwacht 5 miljoen mensen op de been te krijgen. We gaan het meemaken.

230 Berpke de Poes    
8 maanden geleden door Berpke de Poes
2
Meld

Hieraan kunt u ook zien dat de media niet het eerlijke verhaal vertelt en de mensen een loer draait in het verdoezelen van de waarheid...

231 Tjeesus...,    
8 maanden geleden door Tjeesus...,
2
Meld

@228 Succes daarmee

232 GEENSTIJL    
8 maanden geleden door GEENSTIJL
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

233 E.Meel    
8 maanden geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

234 E.Meel    
8 maanden geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

235 E.Meel    
8 maanden geleden door E.Meel

@233 "kiezersbedrog"

Ach ja, iemand meent het respecteren van de Trias Politca, de onafahnkelijke rechter, diens besluiten & de wetten af te kunnen als kiezersbedrog.

Wie bedriegt er nu werkelijk ?

"afgeserveerde Salvini"
Man man man ... u weet niet waar u het over hebt.
Met alle macht hebben de andere partijen voorkomen dat er nieuwe verkiezingen komen, omdat de grote winaar dan de volgens u 'afgeserveerde' Salvini zou zijn.


236 no mail today    
8 maanden geleden door no mail today
1
Meld

@234 Que? Je zit weer eens verkeerdquestion

237 lisaaatjuh    
8 maanden geleden door lisaaatjuh
4
Meld

E.Meel..., je bent echt een natnek...

238 Tjeesus...,    
8 maanden geleden door Tjeesus...,
1
Meld

We kunnen net zo goed gelijk fuseren met Afrika, dan hoeven ze niet allemaal in een bootje te stappen. Nieuwe naam van de 2 gefuseerde werelddelen: Afropa.

239 wiseguy    
8 maanden geleden door wiseguy
0
Meld

We missen een Trump in Europa! Trump beschermt de Amerikaanse burgers tegen globalisering, massamigratie en omvolking terwijl de kardinalen van de Linkse Kerk in Brussel alles doen om massa-immigratie, islamisering en omvolking te versnellen!

240 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze...
Gezondheidsminister Hugo de Jonge beticht hij...

22 uur geleden door AD

Biden ligt ver voor op Hillary's peiling...
Een nieuwe nationale poll van Fox News peilt...

15 uur geleden door zeikenderechter

CDC VS bevestigt onverwacht laag sterftecijfe...
De media zwijgen.

1 dag geleden door Proemevla

Viroloog Koopmans waarschuwt: 'Tweede co...
Nederland trok er massaal op uit deze week. S...

18 uur geleden door Crezee

Blauwe Moskee organiseert dienst voor mensen...
Een moskee in Amsterdam hield vanmorgen als e...

21 uur geleden door Cody


ADVERTENTIE


Laatste reacties
xtremy
Minister: slachthuizen die te weinig doen teg...
@12 Ik had het niet over Vion. ...

minder dan een minuut geleden door xtremy

Gekste Henkie
Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze hebb...
@172Ja hoe je over Rutte denkt is me duidel...

1 minuut geleden door Gekste Henkie

De Vliegende Brabander
Meer dan 40 procent Republikeinen denkt dat B...
Een ding is zeker. Noem het of mij wat je wil...

1 minuut geleden door De Vliegende Brabander

Gekste Henkie
Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze hebb...
Als het heel hard gaat met de epidemie, zijn ...

1 minuut geleden door Gekste Henkie

Voorzittershamer
Ministerie: toch geen uitverkoopverbod om win...
Onderzoek nou eens eerst zaken of het kan of ...

2 minuten geleden door Voorzittershamer

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig