door netcat in Binnenland  ·  86 Reacties

  • 38
  • 1377x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
4
48

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@11 Die hebben idd ook recht op onderdak maar waarom moet dat hier zijn
En als we ze dan opvangen waarom in dure panden

2
51 GEENSTIJL

En hoe is het toch mogelijk dat het vertrouwen in ons kabinet gestegen is hoorde ik zonet bij het journaal !?

1
52 Interessant

Meer mensen betekend meer uitstoot ..

1
53 Vageali6888

@17 onrealistisch extreem links brabbelt ook weer wat.

Grappig.

5
54 Eastwood

Ik heb eens goed gekeken of ik ook in Nederland woon .
Ja , toch wel.
Maar hoe kan het dan dat hier een nieuwe wijk in de stijgers staat?
En dat er woningen komen , aangegeven door de burgers via een enquete, waar behoefte aan is : goedkope koopwoningen in een rijtje , wat duurdere voor de middengroep , mooie senioreflats ( niet hoger dan 3 hoog want wij houden niet van gestapelde kippenhokken ) en wat huurwoningen .
En het gaat wat trager omdat er een gebrek is aan bouwvakkers.
Maar hopelijk zijn er nog wat beroepswerklozen die doorkrijgen dat het minimumloon aardig meer is dan een uitkering en de partner lekker bij mag verdienen , die zich melden .

Jemig ! Wat een dom artikel!

4
55 Goodnews badnews

@55
Tsja, als je altijd wegkijkt van problemen, dan zie je óók niets.
En we weten nu wel allemaal hoe goed u het allemaal voor elkaar heeft en dat u op de meest "fantastische" plek in Nederland woont (sarc.).
Kijk maar uit, dat dat uw "perfecte leventje" niet een keer een flinke tegenslag krijgt..
Wie zo hoog van de toren blaast, valt zeker een keer hard naar beneden.

1
56 Strongoli

40 Miljoen uitgeven om een stel nutteloze nietsnutten te huisvesten die nooit of te nimmer ook maar iets aan onze samenleving toe zullen voegen.
Andere bouwprojecten liggen stil vanwege het CO2 debat. Maar voor de ultieme nietsnutten uit moslimlanden en Afrika moet natuurlijk wel een uitzondering gemaakt worden.

Waarom moeten die panden verbouwd worden voor zo'n mega bedrag? Zo oud zijn ze ook weer niet. Van begin jaren 90. Goed genoeg voor een zooitje ongeregeld. Hoeveel Nederlanders wonen niet in huurwoningen, die nog een stuk ouder zijn. Gaan die ook voor miljoenen aangepast worden? Ik denk het niet.

In Nederland wordt steeds meer gekropen voor die migranten. En maar pamperen die lui. Ik begrijp er helemaal niets meer van.

Die 40 miljoen is weggegooid geld. Die panden zijn binnen een jaar of 5 weer volledig uitgewoond door dat volk.

2
57 Christiaan

@ Het zijn niet ONZE vluchtelingen en asielzoekers. Het zijn voor het overgrote deel migranten die door ons uitgekotst worden en die we helemaal niet in Nederland willen hebben.

1
58 Christiaan

Is het nu de bedoeling dat we boos moeten worden en gaan zeggen ´
stikstofregels zijn regels en wij moeten ons er aan houden dus ook hunnie´.
En dan voorbij gaan aan het feit dat die hele stikstofregel een belemmering is op vooruitgang , en het dan onbewust toch accepteren omdat hunnie, het azc , er gewoon schijt aan hebben.

Sublieme propaganda die het onderbewustzijn een fout signaal naar je bewustzijn sturen , dat je door een illusionaire haatgevoelens je eigen vrijheden en rechten ook overboord zet zonder dat je er enig besef van hebt. Logisch , in haat en leugen zit geen realiteit en als je in haat en leugens mee gaat zal je ook geen realiteit meer van de leugens en haat kunnen onderscheiden.

2
59 techcenter

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

61 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

62 E.Meel

@61
Iedereen weet hier dat je uit je nek lult als de onlinetrol die je bent waar nooit maar enig iets positiefs in te zien is.
Enkel liegen en stigmatiseren en discussies online verstoren zodat mensen niet meer op een normale manier kunnen discusseren.
Ik zal me inhouden wat ik van online gasten als jou denk .

Laat mensen leren van je trolreacties zodat ze de volgende keer er niet meer in trappen als ze ergens weer eens zoń onlinetrol tegen komen .

2
63 techcenter

Heel dom artikel. Bouwvakkers zitten niet uit hun neus te vreten want er volop gebouwd in Nederland. Er is zelfs een tekort aan bouwvakkers.

De 40 miljoen voor het azc is een besluit uit 2017 en de bouw is vorig jaar reeds gestart. Voor de huidige stop door het stikstofbesluit. Waarmee de bodem onder het verhaal uitvalt en het dus in de prullenmand kan.

7
64 Violier

@63 Je bedoelt dat als iemand het niet je me eens is hij de discussie verstoort.

Zonder tegenspraak is weinig sprake meer van een discussie lijkt me.

6
65 Violier

@65
Waarom doe je zo serieus terwijl je weet dat je nu aan het trollen bent?
Typische onlinetrol die je er bent, de scheinheiligheid bij jullie soort reageerders siert jullie.
Als je al een mens bent, misschien ben je wel een AI kunstmatige softwaretrol , jullie negatieve reacties lijken wel verdacht sterk op elkaar en dat wereldwijd online.

2
66 techcenter

Immigratie zorgt per jaar voor zo n 100.000 extra inwoners. Is er wel eens berekend wat dat aan uitstoot veroorzaakt? Of mag daar niet over gepraat worden?

3
67 B55

@65 Ik ben inderdaad heel serieus. Vandaar dat ik bijvoorbeeld altijd even kijk wanneer het artikel geplaatst is. In dit geval was dat een goede keuze omdat daaruit blijkt dat het artikel van geen kanten klopt.

Als je geen tegenspraak duldt moet je het toch maar eens proberen op een forum waar je alleen gelijkgestemden ontmoet. Ik weet zeker dat wel zo'n forum bestaat.

6
68 Violier

En maar blijven ontkennen dat er sprake is van een omvolking.

3
69 B55

@60 Dat hoef ik niet aan te tonen want dat is algemeen bekend bij mensen die over een gezonde mate van realiteit en hersenen beschikken. Het feit dat jij mij vraagt om een en ander aan te tonen geeft duidelijk aan dat jij niet over bovengenoemde beschikt. Maar dat zal de gemiddelde forumbezoeker al wel duidelijk zijn.

1
70 Christiaan

tendentieus kletsverhaal, zelfs de telegraaf had geen zin meer in dat sneue geen stijl gedoe en terecht. mag nog overal gebouwd worden in holland behalve bouwactiviteiten vlakbij natura 2000 gebieden zijn grotendeels stilgelegd. Heeft dus geen ruck te maken met bouwen van AZC's en zoveel worden er niet gebouwd, staan er nog genoeg leeg. maar zoals altijd weer voer voor de beperkten die zich niet inlezen maar wat roepen. en dat bepaalde bouwactiviteiten niet meer doorgaan heeft alles te maken met een verhoogd NO2 gehalte wat ontstekingen bij de luchtwegen kan veroorzaken. 20% van de kinderen heeft hier mee te maken en lopen kans op chronische astma en uiteindelijk COPD. Dus tijd dat zaken drastisch worden aangepakt. Die GeenStijl leuterkoek is enkel bedoeld om te trollen en te zieken. sneue gasten daar, wat een losers zeg !

5
71 oculus amet

** gebruiker verwijderd **

@63 Wat zeg je me daar nou? Komen er ook andersdenkenden (=trollen) op Nieuwskoerier? Hè, gadver..... dat motte we nie hebben natuurlijk.

72 verwijderd23941

@67 en @69 kletskoek en dat bedoel ik met dat gelul van GeenStijl, alle kost komt naar boven en worden zaken bijgehaald die er geen zak mee te maken hebben. al gebakken kraai gehad vandaag ? Omvolking hahahahahahaha weet je wel wat dat betekent ? iets opgevangen van je hongaarse popi jopi vriendje misschien. die kraai valt wel slecht bij jou man, niet meer doen zou ik zeggen.

7
73 oculus amet

@73 Wat begrijp je niet ? Ben je wel eens buiten geweest en heb je de statistieken over geboortes en immigratie van het CBS wel eens gelezen ?

3
74 B55

@74 zucht... morgen iets koeler maar het weekend belooft mooi lekker najaar. zag trouwens vandaag een squadron kraaien overvliegen, weet je wel dat de kraai staat voor wijsheid ? zeldzaam voorkomende competentie en eeuwige trouw. Van Gogh heeft een mooi schilderij gemaakt van kraaien boven een korenveld, één van zijn laatste werken. Ga een eens en laad je eens vol met cultuur en kunst, leve de renaissance zou je grote vrind baudet uitkraaien, de wedergeboorte van van alles wat met spruitjes en vrouwen in grote schorten achter het aanrecht te maken heeft, gelardeerd met ionische zuilen om de neo gotische nep te torsen ondergescheten door die verrekte uil van hem.

6
75 oculus amet

Iemand intussen die kan of wil uitleggen waarom het artikel wel zou kloppen?

Nee, niet. Waarmee we de conclusie kunnen trekken dat de GeenStijl scribent tendentieus bezig is en er op hoopte dat niemand even verder zou lezen. Gij trapt er in.

5
76 Violier

@76 GeenStijl was vroeger nog leuk en onderzoekend, is weinig van overgebleven. wat knorrige zeurende ouwe mannetjes die al neuspeuterend en het aan de onderkant van de stoel smerende residu van een etterende neus zich vermaken en op hun broze osteoporoze knietjes slaand gebeente het terminus in de holle ogen kijkend hun laatste braaksel neerpennen.

6
77 oculus amet

@77 question

4
78 Violier

@75 Argumenten heb je dus niet.

1
79 B55

@62
Bouwend Nederland bestaat niet alleen uit woningen bouwen, flapdrol.

2
80 Suwelding

* Verwijderd door de redactie *

81 E.Meel

Tussen 2000 en 2009 werden gemiddeld ruim 76 duizend nieuwbouwwoningen per jaar aan de voorraad toegevoegd. Sinds 2010 daalde dit aantal flink. Het dieptepunt lag in 2014 toen slechts 45 duizend nieuwbouwwoningen werden opgeleverd.

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/04/hoogste-aantal-nieuwbouwwoningen-in-acht-jaar

Aleen al aardig wat achterstand in te lopen dus.

0
82 no mail today

* Verwijderd door de redactie *

83 E.Meel

@81

U zwets en reageert niet op wat ik schrijf.

1
84 Suwelding

Voor dat kutvolk is niks onmogelijk

0
85 Joepie

@54 Er zijn maar weinig mensen hier op get draadje het met u eens. U scoort ietsje minder dan mij hahahahah.

2
86 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
69 Position PornXx Video Xx Video Xx VideoOviya Helen SexShoplifrer PornXvideos CamsManojob CompilationAisanpornSlim Baddies SouthJen BrettPervsisterGinebra Bellucci XxxTanya Tehanna PornBd XnxxContos Eróticos TravestiHinata NakedEvalongoria NudeChachi Sex ComAnal Porn XnxxAlex Wilson Weather ChannelMadrastra PornXxx SexeCartoon Ka BfSexy Open Blue PictureTommy King DadcrushFat Gitl PornMia Malkova SelfiesBrazzers.cokPornographique ViolentTwinks TubeRosee DvineSexxseVictoriaavixenBlack ShemaletubeGroping AnimeTitanic Nude ScneDubai Ki BfX XnnxHindi Romantic Porn VideoCeleb XxPokemon Girls XxxCute Porn DownloadMasterbating Hidden CamLezbiyen PornocuFotos PornograficaScat. PornoStacey SaranXhamster New VideosBridgit Mendler NakedDesi Sex CaughtNude Women PornTüek PornRedmilf ProdNita Marie PornListcrawler HpustonXnxx Tube ComSpicy Tranny TubeAi Chat SexBikini Camel ToeCouple BdsmMorah Mills PornFree Porn Xn'Pormo CaseirosFreshwomenRedhead FuckedNew Village Sex VideosErotic Indian WebseriesCuminmypussyJapan VoyeurismWife Shared First TimePornhubssbbwMy Free Cams.comPublic Places XnxxSexy Moovi HindiMandy Muse DreddManhwa+18Nsex VideoPorno Amateur FrRetro PorrnAs Meninas PeladasAnonymous NudesYoga Pants FuckRandom NudesUnsensered Anime PornTonic MuvesElle.brooke PhubBeeg First TimeHouse Party All Sex ScenesBhad Babie LeakNude Boobs MassageKorean Student SexAmateurcoupleLe Coin PornoBlac Chyna PornForced TofuckGirlsdoporDownload Video PornoTeens Pee PornNickiitheboss TwerkHentai Em QuadrinhoPorn On NetTransgender BrazzersPorn Anal BondageSexual Fun VideosWegie PornSex Chat AvenueJolyne HentaiXxx DrawingQween RogueNc PornDesi Chut MmsFree Undian PornJacquie EtXhamster RapeHoneymoon SexyRednone PornBoobs In OmegleRule34xxx AnimatedNepali ChutBhabhi Ki Nangi PhotoAnimopromKorean Hot SexDancing Bear Full VideosTelugu Wife XxxCumloversAmazon Position SexualPublic PokiesFlesh Light MakingXxx 444Kavya Madhavan Sex PhotosNude IndonesiansAnimal एक्सएक्सएक्सXxx Japanese StepmomHynotised PornThe Hun's YellowBrezzer Sex MovieAnuja Joshi HotBokep Mbah MaryonoHapanese MilfFarm MilfNude Live CamsCreampies In TeensHot Desi Indian SexPrime CupsLesbian Cums In MouthUncensored Japanese LesbiansLittle LainePorn ComkcsArabporn GayViolet SrarrDfandeltales