door Febee in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 1
  • 300x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Wen er maar aan, niets gebeurt toch?

1 gebruiker-verwijderd

Er behoren geen islamitische scholen in nederland te zijn, dat staat integratie in de weg.

3
2 Positivo

@2 Je weet half niet hoe erg je het juist hebt.

4
3 Pirate

Beste ouders van de leerlingen...wen er maar aan....hebben wij de Nederlanders ook gemoeten!

3
4 Ikweetallesbeter

Wat een walgelijke opmerkingen hier en die worden nog geplust ook. Zijn dit nu Nederlandse normen en waarden?

11
5 sockknitter

@3
En die helft die je bedoelt is al erg genoeg.

0
6 Jan met de korte achterlul

@5
Een school die de Nederlandse normen en waarden met voeten treedt hoort hier niet, of wel?

2
7 Jan met de korte achterlul

@5 Dat vraag ik me ook af. Lijkt mij normaal dat je begrip hebt voor de ongerustheid die anderen voelen voor hun kinderen. Als het henzelf was overkomen hadden ze dit soort opmerkingen ook niet gewaardeerd. De mensen die vinden dat anderen hier maar aan moeten wennen zijn geen haar beter dan islamitische radicalen: geen greintje gevoel meer jegens hun medemens.

10
8 Mrs. K

@7 Leg eens uit hoe ze dat dan doen? Volgens mij behoort vrijheid van religie nog altijd tot de Nederlandse waarden. Wat jij wel of niet "vindt horen" is overigens totaal niet boeiend. We hebben hier wetten waar iedereen zich moet houden, dat is voldoende.

10
9 Mrs. K

Misschien gaat het om vandalisme bij een verlaten gebouw, zoals de politie zegt en heeft het niks met de Islamitische achtergrond van de school te maken. Op de openbare basisschool waar ik vroeger op zat is ook brand gesticht en bij veel andere openbare en christelijke scholen gebeuren zulke dingen. Ik heb de indruk dat sommige ouders van de leerlingen van de islamitische school wel heel snel in paniek raken of in de slachtofferrol kruipen, dat lijkt me nergens voor nodig.

3
10 RoosjeB

@9
Precies! En uit de eerste hand weet ik dat islamitische scholen zich nauwelijks ergens aan hoeven te houden. Een voorbeeld is de citotoets, de antwoorden worden tegelijkertijd met de vragenformulieren verstrekt. De inspectie doet hier, na melding, niks mee. Meer laat ik hier niet los i.v.m. plicht tot geheimhouding.

1
11 Jan met de korte achterlul

@11
Heeft de media ook aandacht aan besteed, vele leerlingen van islamitische scholen kregen een vwo-advies naar aanleiding van de score terwijl een eenvoudige test uitwees dat ze met moeite het vmbo-b haalden.

1
12 Jan met de korte achterlul

Gewoon sluiten die handel.

0
13 Fritz Fapmann

@12 Dus je hebt kennis van een fraudegeval, houdt dat voor jezelf en gaat vervolgens klagen dat men zich niet aan de wet houdt. denk je dat die kinderen mette hoge Cito-scores niet door de mand vallen op het VWO? Of krijgen ze daar ook stiekem de antwoorden bij hun toetsen?

7
14 Mrs. K

@11 Hier in Rotterdam hebben ook een aantal van die scholen problemen maar er wordt hier gewoon ingegrepen. Desnoods sluit men de school.

2
15 Mrs. K

@14
Dit is een landelijk probleem!
Daarbij: blijf maar mooi wegkijken.
Ik ga snurken, morgen weer de hele dag les.

2
16 Jan met de korte achterlul

Hoort dat enge baardmannetje niet gewoon in de woestijn? Het straalt een en al anti-integratie uit.

0
17 grivots

@16 Hoezo 'wegkijken'? Ik stel je een vraag. Als je kinderen naar een opleiding stuurt met een te hoog niveau zullen ze het niet redden. Mijn vraag is dus hoe ze mee kunnen komen op een VWO. En als dat niet kan, wat sjoemelen met een CITO-toets dan voor zin heeft.

5
18 Mrs. K

De korte lontjes bij het niet hebben van een antwoord zijn weer eens kenmerkend.

6
19 Mrs. K

@mevrouw kortelontje
Hierbij de antwoorden:
- het gaat niet om mij noch om één fraudegeval
- voortgezet onderwijs heeft zoveel problemen door die fraude dat er een soort toelatingstesten zijn, vervolgens worden die door de ouders niet geaccepteerd, advocaten, rechters worden erbij gesleept en onderwijs mag hier niks openbaar van maken
- als, in een enkel geval de media er lucht van krijgt wordt dat zo snel mogelijk in de doofpot gepropt

groet

2
20 Jan met de korte achterlul

@20 Ik probeer het nog een keer, stel precies dezelfde vraag nu voor de derde keer: hoe kunnen kinderen mee komen op het VWO als dat niveau eigenlijk te hoog voor ze is en ze enkel een VWO-advies hebben gehad door te sjoemelen. Aanvullende vraag: als ze niet mee kunnen komen op het VWO wat is dan het voordeel van die oplichting?

2
21 Mrs. K

@20 Ik geloof je op je woord, wil enkel weten wat het voor nut heeft om te sjoemelen als zo'n kind het niveau toch niet aankan.

2
22 Mrs. K

@21
antwoord 1: totaal niet
antwoord 2: geen enkel reeël voordeel, enkel fictief voor de ouders

1
23 Jan met de korte achterlul

@22
Misschien dat islamitische ouders het idee hebben dat hun kinderen goed kunnen leren?

1
24 Jan met de korte achterlul

@22
Het voordeel zit niet bij het kind maar bij de basisschool.
Als bovengemiddeld veel kinderen een VWO advies halen, doet de school het dus zeer goed en is de financiering veilig gesteld.

Als dat er dan op de middelbare school niet uit komt, dan krijgt die middelbare school de schuld.

1
25 Realisme graag!

@10 Tuurlijk, nergens voor nodig. Scholen beschieten is niets om je ongerust over te maken, komt dagelijks voor.

6
26 Mrs. K

@25 Dank voor het antwoord, daar kan ik tenminste wat mee. Maar valt dat dan niet op als er zoveel VWO'ers uit een klas komen of als alle kinderen het achteraf slecht blijken te doen op de middelbare school? En die ouders en kinderen hebben er toch ook niks aan dat hun kind halverwege de brugklas van opleiding moet veranderen?

2
27 Mrs. K

@22
Daarbij, het kost de scholen (zie je het meervoud?) enorm veel tijd, geld en energie om met die fraude fatsoenlijk te kunnen omgaan. Zeer veel hoogingestroomde leerlingen moeten niveaus lager geplaatst worden. Dat levert zeer veel stress op.

1
28 Jan met de korte achterlul

@27
U leest/neemt mijn plempsels niet serieus, ok.

1
29 Jan met de korte achterlul

@25
Was het maar zo simpel. De waarheid is dat de waarheid verbloemd wordt.

1
30 Jan met de korte achterlul

@27
Een schooladvies gebaseerd op de cito toets, zou natuurlijk onafhankelijk moeten zijn. Als kinderen het dan toch niet waarmaken kun je het gooien op discriminatie of de cultuur op de middelbare school.

Een mooie reden om dan ook een islamitische middelbare school te starten en hier financiering voor te vragen.

3
31 Realisme graag!

Ik stop ermee om nog te reageren, verspilde energie. Het beste ermee. Doei.

2
32 Jan met de korte achterlul

@26 Als u zich wat in de materie verdiept zou hebben dan zou u weten dat er regelmatig scholen en bedrijven en andere gebouwen die in het weekend leeg staan beschoten worden. Dit zijn volgens de politie vrijwel altijd acties van vandalen die hun wapens willen uitproberen en het heeft volgens de politie niks te maken met het feit dat het om een islamitische school gaat. Het lijkt mij dan ook zinloos om die school te gaan beveiligen, want die sukkels die willen schieten die gaan hun wapens waarschijnlijk het volgende weekend op een ander gebouw uitproberen. Als er een concrete dreiging zou zijn dan is het natuurlijk een heel ander verhaal en dan zou zo'n school wel beveiligd moeten worden, maar daar is hier dus helemaal geen sprake van.

0
33 RoosjeB

@30
Dat zeg ik toch ook?

Met geeft hiermee de illusie dat de kwaliteit van die school goed is.
En hiermee is de financiering en dus het voortbestaan veilig gesteld.
Dit gaat niet om de kinderen, maar om de school.

2
34 Realisme graag!

@33
Jij vind waarschijnlijk dat gutmenschen wegkijken?
En dit is zeker geen wegkijken?

Ongelofelijk dat je dit goedpraat!

4
35 Realisme graag!

@35 Want jij weet het allemaal beter dan de politie?

0
36 Yisrael

@28 Dat bedoelde ik dus: zeer veel hoogingestroomde leerlingen moeten niveaus lager geplaatst worden. Dat is voor iedereen nadelig, behalve voor de school. Maar wat hebben ouders en leerlingen eraan om daaraan mee te werken? Is voor hun toch ook heel nadelig? Alleen de school heeft er dus voordeel van.

2
37 Mrs. K

@36 Dat wou ik nou ook net schrijven. Als de politie zegt dat het niks met de Islamitische achtergrond van de school te maken heeft en dat het om vandalen gaat dan lijkt me dat duidelijke genoeg, ook voor de ouders van de scholieren. De politie gaat heus geen risico's nemen met het leven van kinderen.

0
38 RoosjeB

@35 Ten eerste gebruik ik het woord gutmenschen zelf nooit, dus ik vind het wel vermakelijk dat u dat wel doet en dat u zichzelf blijkbaar als gutmensch ziet. Verder kijk ik helemaal niet weg, bij een concrete dreiging ben ik voor beveiliging, maar volgens de politie gaat het hier om vandalisme en dat komt duizenden keren per jaar voor bij leegstaande gebouwen en objecten en als de politie zegt dat er geen beveiliging nodig is dan heb ik er vertrouwen in dat ze gelijk hebben. Waarom heeft u geen vertrouwen in het oordeel van de politie? Bij de eerste school waar mijn dochter op zat (een openbare school) zijn op het schoolplein ook een keer kogels gevonden en daar is ook ingebroken en er is brand gesticht in een bijgebouw, heel vervelend allemaal, maar ik ben nooit bang geweest dat mijn dochter daarom gevaar zou lopen op school. In het weekend heb je helaas vervelende sukkels die niks te doen hebben en die dan dit soort rottigheid uit gaan halen. Dan kunnen we wel allemaal heel hysterisch gaan doen, omdat het nu toevallig bij een islamitische school is gebeurd, maar daar creëer je alleen maar onnodige angst en paniek mee en daar is niemand bij gebaat.

0
39 RoosjeB

@38 wou is wilde, ik ben moe en ga fouten maken en plat praten en schrijven, tijd om naar bed te gaan.

0
40 RoosjeB

@33 Dat weet ik niet. In de buurt waar ik woon is het gelukkig niet normaal om in de weekends scholen te beschieten. De zaak schijnt nog in onderzoek te zijn, dus alle conclusies omtrent motief (waar jij al een kwajongensstreek van hebt gemaakt) zijn voorbarig. Verder geef je geen enkele blijk van empathie als het om de ouders van die leerlingen gaat, die vertonen volgens jou "slachtoffergedrag". Misschien dat jij gewend bent om dagelijks beschietingen mee te maken, ik niet en die ouders zo te zien ook niet.

4
41 Mrs. K

Is een incidentje...
En de dader is waarschijnlijk kansarm, wordt gediscrimineerd en kan geen stageplek krijgen .....Dus hij kan er zelf niets aan doen ..Oh ja, en een slechte jeugd gehad, en het was een goeie jongen ...

(dat excuus wordt altijd andersom gebruikt) (als er weer eens een oud omaatje in elkaar getrapt is om 20 euro )

0
42 Big Tony

@41 Zolang je niet weet uit welke hoek dit komt kan je ook niet zeggen of het bedreigend is.

1
43 Dune

@24 Sorry, las je reactie te laat. Dat zou idd ook een oorzaak kunnen zijn.

2
44 Mrs. K

@43 Waarom niet? Het feit dát er eerst brand gesticht wordt en daarna geschoten zou zijn is voor de meeste mensen al bedreigend, wie het ook gedaan heeft. Uit welke hoek het komt is nog niet bekend: de politie is nog bezig met onderzoek.

3
45 Mrs. K

@41 Lees mijn reactie van @39 eerst maar eens. Aan paniek zaaien heeft niemand iets, dat is voor de leerlingen en hun ouders al helemaal niet goed.

0
46 RoosjeB

@13 Fritz Fapmann
"Gewoon sluiten die handel."

..Sluiten en opheffen die school, dan kan hij ook niet meer beschoten worden..Dat zijn nog eens oplossingen...
Wel een beetje "met de botte bijl" , maar ja, waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders..

1
47 Big Tony

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@46 vos-haren-streken. ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@41 Ook Parry levert geen bewijs. Het oosten van Oekraïne nu nog als onafhankelijk bestempelen is dan ook alleen maar iets voor totale le...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@43Dat waren de Sovjets, niet te vergelijken met het Rusland van nu.Al willen velen graag in die nostalgie blijven hangen omdat het lekke...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Antoon - Oliviahttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

19 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Jeffrey Sachs die oost europese landen hielp met hun economie na de koude oorlog is redelijk duidelijk Jeffrey Sachs: Biden Has DESTROYE...

21 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

Cremeren is een beter alternatief.Het wordt tijd voor grafbelasting.Tientje per maand lijkt me redelijk....

23 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Bandera moet dat zijn, niet Banderas natuurlijk....

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Muziekdraadje

Willy deVille Heaven Stood Still-https://www.youtube.com/watch?v=cSrKUVcqT80...

23 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Downside Of Townhttps://www.youtube.com/watch?v=r5BZAsFoA8U...

25 minuten geleden geplaatst door Olivia

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@40 "Geeft wel aan hoe diep de Oekrainse liefde voor Rusland zit." Door de ruSSen stierven in de jaren 30 miljoenen Oekraïners een v...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Egyt PornAlexis AveryBengali FingeringBangla Woman SexJeniffer Lawerence NakedMama PornsSexy Girls Without BraMind Xontrol PornSexse BigTwitter XvideosPowg PornWww XnxxmChinessexAunty Romance XxxImogensyPorn For.womebDesenhar Mulher NuaFurries With Big TitsMsaje XxxLarapornFull Nude PicsIsis Love SaunaJungle Fever MeanHomemade Mature BlowjobAll Porn CategoriesGay Carttoon PornMom Fre PornXvideo SisterTitty CakeSkipthe Games .comCamarad VoyeurManwha AdultDesixxxhdAndy Castle Scott DemarcoDoujins FrenchSexy Kriti SanonPornstar PussyHot Sexy Women Sex VideoVideo Sex FranceTrans FudendoVictoria Justice LeakedCreampied PicsGay Black Twinks PornXnxx Gay DesiPoonam Pandey Hot PornAnime BokepGypsy PornhubSexo Con NegrosX Video 10Kolkata Hot SexSunny Leone SxxX Vedio KannadaMom PorneXhamster Friend MomHarlothubFreeones BoardSexemodel.Porn ArqbMommy Porn FreeRose MonroesexNaked Beach In CanadaMandy Muse Full VideosStreamersgonewildSkylar Mae OnlyfansEllie_handygirlPovstoryXnxx Telugu Sex ComEsocrt AlligatorNude SportSex Video Hd MeSuperhero XxxDani Daniels Onlyfans LeakedPerrito PornBree Brooks Cock Milking HandjobCreampie GirlsSukihana LeakPorn HutsKorina Kova MomFlashing Truck DriversClubber Lang PmvLatina XvideNsfw AsiaAmyaugustXnxx Hindi CartoonSamantha Nude VideosSablique Von LuxBaddiehub.comKajal Sex MoviePorn SportCandice BrielleHindi Porn DanceDaughter CumshotsHot Naked StepmomJanis FrenchBhad Bhabie Only Fans LeaksPono GratuitAmime Lesbian PornJulie With The Cake NudeBeautiful X VideoTwistyshardPorn GamssHome Porn VideoGamespornCatrine Bell NudeTallest Porn StarsSxvdoMarilyn Monroe SextapeBangla Sex PicLena The Plug ThreesomeAmazon Position SexualNewsroom PornXxxnnxPorn Best LatinaPopular Pornhub VideosAmouranth Onlyfan LeaksSnniy LiyonShare Bed PornRihanna SextapeEllieeilishLesbian Strapon PormVideos.pormosTrannysoloBella Poarch Tyga TapeWhat Happened To PornhubHentai LovelyGif SexAmanda Wilde NudeVideos Reales PornKayla Nicole NudeFace Smacking PornStacy Cruz PlanetsuzyTelugu Bf FullIndian Aunty Sex Video DownloadOffice FuckMutal MasturbatingSofia Martinelli XxxVideo PonografiaFatal Models LemJayla PaigeAbbylynnxxx NudeLily Fox NudesFacefucking GaggingGabbie Carter GolfCumming In Her FaceBecky Whyte PornReal Girls Of RedditNetorare HentaiBig Ass FuckCheer Leader PornTight Young Pussy