• 6
  • 773x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nu maar hopen dat de Curaçaoënaars niet alle Nederlanders over één kam gaan scheren.
Zoals de hoax-fans hier doen met moslims en andere 'buitenlanders’..

10
1 WijzeDwaas

@1
In sommige landen is het normaal 12 jarige meisjes te verneuken , ik ga geen landen noemen , daar mag je zelf invulling aan geven .

Verder is deze man er nog mild behandeld , flinke kopstoot was op zijn plaats geweest .

6
2 Olivia

@2 Ga het alstjeblieft niet bagatelliseren,..

Het is al erg genoeg dat we er om bekend staan in de wereld. Sterker nog, een aantal jaar geleden hadden we zelfs een pedofielen partij genaamd ''MARTIJN''

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/nederlanders-in-top-drie-van-aantal-gearresteerde-kindermisbruikers-in-cambodja~b4732ec7/

1
3 iedereen heeft recht op mijn mening

@3 Pedofilie en kindermisbruik zijn twee geheel verschillende dingen.

3
4 Smiling

@4 Smiling:

"Pedofilie en kindermisbruik zijn twee geheel verschillende dingen."
Ongetwijfeld kunt U mij het verschil uitleggen, ik zie namelijk het één als een (verwerpelijk en goor) verlengstuk van het ander echter ik kan mij vergissen. Vandaar Uw inzichten gaarne gevraagd.

1
5 Bezorgde Europeaan

@4

Ja, echter beiden zijn verwerpelijk en dan druk ik mij mild uit.

1
6 optimist

@5 Als je pedofiel bent hoef je nog geen kindermisbruiker te zijn. Net zoals iemand die op volwassen vrouwen valt, nog geen vrouwenmisbruiker is.

Filmpje: wel netjes van die gast, hard aanpakken maar ook geen echt geweld. Althans, totdat het filmpje stopt.

0
7 Scrow

@5 Een pedofiel is iemand die seksuele gevoelens heeft bij kinderen. Dat betekent niet dat hij gehoor geeft aan die gevoelens. Een kindermisbruiker misbruikt kinderen, maar hoeft daarbij niet eens pedofiele gevoelens te hebben.

Linda Duits legt het wel aardig uit, vind ik: https://www.brainwash.nl/bijdrage/ik-wil-niet-langer-zwijgen-over-pedofilie

1
8 Smiling

@6 Persoonlijk vind ik het denken een stuk minder verwerpelijk dan het doen. Zoals ik het ook niet problematisch vind als een volwassen man/vrouw seksuele gevoelens heeft ten opzichte van een andere man/vrouw, (in willekeurige volgorde) maar wel als hij/zij zonder werkelijk instemming van die ander tot seksuele daden overgaat. Bij kinderen kun je stellen dat er nooit sprake is van werkelijke instemming.

0
9 Smiling

@8 Smiling,

hier (met Uw antwoord) kan ik wat mee.
Echter, dit is de hamvraag, hoe voldoet de pedofiel aan zijn visuele behoefte?
Plaatjes gemaakt van jonge kinderen? Video`s van jonge kinderen in vermeende erotische omstandigheden?

De praktijk leert dat "seksuele gevoelens" ergens vragen om een bepaalde "ontlading".
Ik ken het artikel van Linda Duits, m.i. een excuus voor pedofiele gevoelens en op sommige punten deze gevoelens begrijpbaar.

Echter ieder weldenkend mens heeft m.i. geen enkel seksueel gevoel bij een kind !!!
Zo wel: vrijwillige of gedwongen behandeling !

Het verschil tussen seksuele gevoelens tussen volwassen vrouwen en mannen, vrouwen en vrouwen en mannen en mannen mag toch duidelijk zijn.

Een kind dient geen "lustobject" te zijn, nu niet en nooit niet !!!

0
10 Bezorgde Europeaan

@3 Ga het alstjeblieft niet bagatelliseren,..

Bagatelliseren ? dat is wat u er van maakt .
Ik reageer puur inhoudelijk op @1 over het thema pedofilie ,
of anders Gelegenheid pedofilie .

3
11 Olivia

@10 Kijken naar plaatjes die geproduceerd zijn met het doel aan pedofiele gevoelens tegemoet te komen (kinderporno, zeg maar, voor de duidelijkheid, in diverse meer en minder stuitende varianten) betekent meewerken aan die productie en dus aan het misbruik. Kwalijk, dus.

Ik weet gelukkig niet hoe het werkt in een pedofiel brein. Mij ontbreekt ook de kennis om te weten of seksuele gevoelens ‘behandelbaar’ zijn. Mijn gevoel zegt van niet - je maakt van een homo ook geen hetero na behandeling. Ik acht het denkbaar dat je een klnd wel als seksueel aantrekkelijk beschouwt, zonder dat je daadwerkelijk iets seksueels uitspookt met een kind - en dat ‘uitspoken’ bedoel ik dan in de breedst mogelijke zin.

0
12 Smiling

@12 Smiling,

deels met U eens.
Ja, ook de plaatjes waaraan pedofielen zich kunnen verlustigen zijn (gegeven Uw reactie) ook een vorm van misbruik !

(Het zal maar een of enige onbezonnen jeugdfoto (in het kinderbadje) van uw kinderen, kleinkinderen, Uzelf of Uw moeder betreffen waarop een dergelijke geillap zich zit te verlustigen.)

Of seksuele behoeften, fantasieën of gevoelens behandelbaar zijn en in hoeverre is voor mij ook onbekend gebiedt. Echter "gezond" acht ik deze gevoelens niet !

Pedofilie en kindermisbruik zijn in mijn optiek beiden verwerpelijk.

0
13 Bezorgde Europeaan

@13 Ik vind de gedachte dat iemand zich aan een kind kan verlustigen absoluut nogal stuitend. Bij het idee dat zo iemand opgewonden wordt van een foto van mijn dochtertje in een kinderbadje krijg ik ook de rillingen, maar objectief gezien heeft mijn kind daar geen last van. De foto is niet geensceneerd voor zijn (of haar) behoeften.

Uiteindelijk zijn gedachten vrij, ook stuitende gedachten. Ik leg graag de grens bij wat wettelijk mag en wat niet - en bij ook maar de minste twijfel is het belang van het kind uiteraard leidend.

0
14 Smiling

@12 Uit uw reactie .....Ik weet gelukkig niet hoe het werkt in een pedofiel brein .

Ik ken dan wel geen pedofielen ( maar het staat dan ook niet op iemands hoofd geschreven ),maar het lijkt me dat het pedofielenbrein hetzelfde werkt als dat van u en mij.
Pedofiel zijn is dan ook de geaardheid zoals ieder mens zijn geaardheid heeft .

Uit uw reactie ..... Ik acht het denkbaar dat je een klnd wel als seksueel aantrekkelijk beschouwt, zonder dat je daadwerkelijk iets seksueels uitspookt met een kind.


Hoe bedoelt deze uitspraak?
... "dat !! je !! een kind als seksueel aantrekkelijk beschouwt "...? in het algemeen of dat alleen de pedofiel kinderen aantrekkelijk vindt ?

Het zou verkeerd gedacht zijn alleen de pedofiel er van te verdenken kinderen te misbruiken terwijl ook hij/zij die zich aangetrokken tot vrouwen/mannen voelt kinderen misbruikt .
Zoals de keurige getrouwde huisvader ,moeder , broer , opa , oom, neef , buur misbruikt kinderen terwijl hun seksuele geaardheid anders aangeeft ,dat zijn de gelegenheid-pedofielen .
Daarom vertrouw nooit blind op iemands blauwe ogen je kinderen toe .

0
15 Olivia

@15 Ja, ieder mens heeft zijn geaardheid. Wat ik vooral niet weet is hoe het werkt als je een geaardheid hebt waar je niet aan toe mag en/of wil geven.

Het seksueel aantrekkelijk vinden van kinderen is nu net wat de pedofiel van de niet-pedofiel onderscheidt, dus daar begrijp ik uw vraag niet.

Tot slot: in mijn eerste reactie gaf ik al aan dat er verschil is tussen een pedofiel en een kindermisbruiker. U gooit ze nu weer op een hoop. Gelegenheidpedofielen bestaan niet, volgens mij, dat zijn gewoon kindermisbruikers.

En prima om niet blind op iemands blauwe ogen te vertrouwen. Aan de andere kant: iedereen maar wantrouwen vind ik ook een tamelijk slecht idee. De meeste mensen zijn immers wel gewoon betrouwbaar.

0
16 Smiling

@16
Uit uw reactie .."Ja, ieder mens heeft zijn geaardheid. Wat ik vooral niet weet is hoe het werkt als je een geaardheid hebt waar je niet aan toe mag en/of wil geven.

Dan blijft er niks anders over die geaardheid levenslang te onderdrukken wil men geen strafdaad begaan . Misschien is er medicatie die hierbij helpen kan .
Ieder mens onderdrukt gevoelens van welke aard dan ook , ik bedoel bijvoorbeeld dat ook de getrouwde hetero seksuele man/vrouw seksuele gevoelens kan hebben voor vrouwen/ mannen buiten zijn eigen echtgenoot en geeft daar niet aan toe, mensen onderdrukken voortdurend seksuele gevoelens , de ene geeft er wel aan toe de andere niet .
Eveneens kan de hetero seksuele lustgevoelens hebben bij kinderen die hij eveneens onderdrukt , en weer andere hetero's geven er wel aan toe.
Weet u wat ik zo gevaarlijk vind , dat alleen het pedofiel zijn als een gevaar voor kinderen wordt gezien terwijl kindermisbruik zoveel breder is .

Uit uw reactie ..."Het seksueel aantrekkelijk vinden van kinderen is nu net wat de pedofiel van de niet-pedofiel onderscheidt, dus daar begrijp ik uw vraag niet."

Begrijp ik u goed dat u denkt dat alleen de pedofiel kinderen aantrekkelijk vind ?

Dat denk ik namelijk niet . De pedofiel onderscheidt zich alleen door zich aangetrokken te voelen tot kinderen , de hetero ! kan ! zich aangetrokken voelen tot zowel vrouwen als ook tot kinderen .

Uit uw reactie ..."...Gelegenheidpedofielen bestaan niet, volgens mij, dat zijn gewoon kindermisbruikers.

Noem het dan gelegenheidsplegers als de naam er toe doet , beiden misbruiken ze kinderen , en daar gaat het om .
De pedofiel verdenkt men van kindermisbruik , en zoals u het noemt "de gewone kindermisbruiker " daar rust van te voren geen verdenking op , daar had men voor de misbruik wel vertrouwen in .

Uit uw reactie "... De meeste mensen zijn immers wel gewoon betrouwbaar.

Dat wil ik hopen , maar weten doe je het nooit .

0
17 Olivia

@17 Ik ga niet op al uw punten in, alleen deze: dat zowel de pedofiel als de gelegenheidspleger kinderen misbruikt. Dat is dus niet zo. Een pedofiel kan levenslang opgewonden raken van kinderen zonder er ooit eentje te misbruiken.

0
18 Smiling

@18 "...Een pedofiel kan levenslang opgewonden raken van kinderen zonder er ooit eentje te misbruiken.

Daar heeft u gelijk bij anders zou het een pedoseksueel zijn .
De gelegenheidspleger heeft de daad al gepleegd .

0
19 Olivia

@19 Pedoseksualiteit is weer iets anders. Zie mijn link in @8

Het klinkt als semantisch geneuzel, maar het is belangrijk om zaken die niet gelijk zijn ook niet gelijk te benoemen.

0
20 Smiling

@20
Uit uw link
Er is een verschil tussen pedofilie, pedoseksualiteit en kindermisbruik. Pedofielen vallen op kinderen, wat niet betekent dat ze ook handelen naar hun verlangen. Pedoseksuelen doen dat wel...

Dat is precies wat ik zeg .
De pedofiel hoeft niet de kindermisbruiker te zijn .
Pedofiel is de benaming voor iemand die zich aangetrokken voelt tot kinderen .
De pedoseksueel voelt zich aangetrokken tot kinderen en heeft seks met kinderen

Zoals een homo zich aangetrokken voelt tot mannen , heeft de homoseksueel seks met mannen .

Wat is volgens u een pedoseksueel ?

0
21 Olivia

@20 Ja aan de enen kant heb je gelijk dat het een ziekte is.
Maar je moet het niet bagatelliseren.

0
22 meneer van het nieuws

@21 Een pedoseksueel verschilt van de ‘gewone’ misbruiker omdat hij/zij de illusie heeft (zichzelf wijsmaakt dat) het kind het wel leuk vindt. Hij/zij houdt van het kind. De misbruiker interesseert zich er op geen enkele manier voor, die is alleen met zijn/haar eigen lust bezig.

0
23 Smiling

We hebben het over ... Het verschil tussen een pedofiel en een pedoseksueel .

De pedofiel houdt van en voelt zich seksueel aangetrokken tot kinderen.

De pedoseksueel houdt en voelt zich seksueel aangetrokken tot kinderen en misbruikt kinderen , hij zoekt vaker naar kinderen om ze te misbruiken .

De gelegenheidmisbruiker of zoals u het noemt "de gewone misbruiker "wat u dan ook bedoeld met Gewoon ,( alsof het gewoon is ) voelt zich aangetrokken tot vrouwen en als de gelegenheid zich voordoet schuwt hij er ook niet voor kinderen te misbruiken .

Dus ik heb het niet over het verschil tussen een pedoseksueel en een "gewone "
misbruiker zoals u meent , maar het verschil tussen een pedofiel ( geaardheid ) en een pedoseksueel ( geaardheid + misbruik )

0
24 Olivia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Wat een gek. Hij lijkt op Volkert trouwens....

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2843 Felicitaties van uit Maastricht. Doe mij maar een red bull red ...

1 minuut geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Biscanna
GeenStijl: 4 & 5 mei comité Amsterdam: "We staan stil bij oorlog en onrecht, met veel nadruk op Gaza"

Ik sta stil voor al die mensen die zijn gestorven voor onze vrijheid, en niet voor terroristen die niks met vrijheid hebben. Kan ook alleen maar...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@6 "Die demissionaire schurken gáán maar door." Tja, het schiet niet met echt op met allochtone Geert, en in de tussentijd zal er t...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"We zouden alleen een bord omhooghouden op het moment dat Bosma een krans legt."Op een moment dat iedereen stil staat en jij met acht mensen i...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Die demissionaire schurken gáán maar door....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@2En staan ze dan ook garant voor alle kosten die Nederland weer en extra voor hen moet maken? Optyphen met die minkukels, die kuitloze para...

9 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Weetal
GeenStijl: 4 & 5 mei comité Amsterdam: "We staan stil bij oorlog en onrecht, met veel nadruk op Gaza"

Dat doen ze om de pro-palestijnen een beetje te temperen.In de hoop dat ze zich koest houden....

10 minuten geleden geplaatst door Weetal

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

https://www.cidi.nl/george-soros-als-boeman-voor-antisemieten/Ja het is ziekmakend, dat Bosma een krans mag leggen op 4 mei....

10 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@59 Ik word er ook niet wijzer van, want het was mij allang duidelijk, maar altijd leuk om te lezen dat mijn wijsheid bevestigd word. 😁...

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Women Sex MovieSex MulaNude Pussy VideoTinydicksLuscios HentaiIndonesian Porn VidNara Ford NudeGum Job PornIndian Gay Site VideosMera XxxXxx New Hindi VideosSites PorngayPornstar PucsSasha Grey XnxxUp PornPornhub3Dancing NudIndian Desi Sex StoriesBusty Office PornTelugu Sex First Night VideosAyu Sakurai UncensoredBbw HentaiJapa Gostosa XxxInfieles XxxIndian CosplayDee CubitusHot Momy PornJilbab ColmekLittlebuffbabeVani Viswanath HotTelugu Sex Porn VideosTight Pants XxxIndaian Pron VideoAdult ManagaBimbolabGarcelle PlayboyCulito CogiendoMandy Flores XxxPorm MuveYoga Girl Xxx VideoPartner Swap PornVídeos Pornográficos AmadoresHappy Ending Videos MassagePorn Sexy MoviesPelicula ErotikasSexy Red OnlyfansLili Reinhart NudeJapanese Hd Sex ComEnglish Video Sex English Video SexXxx Sexy Indian BhabhiBhojpuri Dance XxxIndian Feet SexLebian Mom PornSlut MomAvbdsTik Tok PorPornhd LesbiansPaige Van Zant LeakedHotwife VideoKari Byron SexyRani Sex ComSakila XnxxMasturbating For MotherWfeloverShoplyfter FullNaughty America Sunny LeoneWwe Females NudeFucking BabesCharlotte Sins PornLauren Alexis SextapePorn Gay MexicanosDoctor Nurse XnxxSexy UnderboobTamil Village XnxxYahoo PornGerman Goo GiSex SubIndian Wife BlowjobExtreme Rought PornBbw Cam ChatuPeladas MeninasJaponesa XxxRain MorganKerala Lovers Sex VideosFoto De Mulheres Gostosa NuasSarah ShevonHot Boobs GifShitters Full GifAltyaılı PornolarHindi Movie Sex VideoSunny Leone Ki Blue MoviePornos TubesXxxcaughtTasteyblack PornNiked BreastLexi BellMarleny1 NudesBellabumzy NudeKooku Web Series HotPorn Karina KapoorOpen PornosTıravestı PornosuBara PornXnxx Bro Sis IndianLana RhodesxxxJapanesmomsexBest Only Fans LeaksPornstar PinkieSpying On Mom PornPornographic Games DownloadOld Lady SexJustin MatthewsBlow Job RetroPorn Videos Co In7 Star Movies In Hindi DubbedSunnyleonevidioNicole Ari Parker NudeListcrawler Columbus OhioNatasha Nice DpHentais 20Avril Lavingne NudeFull Romantic Porn MoviesMom Pervert.comXvidvideosFamosos NusSexy Jill XxxMichelle Rodriguez PornXxx Sexi VdioYeasure1234Gb Road X VideoVintage Gsy PornXvideos Mod ApkPhub BabysitterCougar OnlyfansFree Porono VideoSophieturner NudeTips For Eating Pussy18 Porn MoviesLatest Porn ComCrossdresser Porn VideosElf HentaiAnime Sex ToysNude Asian MasageFilme Pornô ComNude BondageXxx Porn BoobsMegatube XxxNigeria SexLadyboy Escort3gp King Sex