door Havermout in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 2
  • 398x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We gaan samen lekker naar de afgrond. Onze politiek is alleen maar bezig met hun werkgelegenheid en economie terwijl dat allemaal niets meer uitmaakt als ons milieu onleefbaar wordt.

Ik wil niet rondlopen met een gaasje voor mijn mond en moet uitkijken dat ik aangevallen wordt door het geïmporteerde tuig.

3
1 niet-alles-geloven

De klimaatplannen zijn erg dom want ze hebben geen meetbaar effect op het klimaat, óók niet als de hele wereld het Nederlandse beleidsplan zou overnemen.

1
2 Ogod

Het gaat hartstikke goed joh.
Het wordt steeds veiliger. (yeah right).
Nederland hoort bij de gelukkigste landen top 5 (volgens sommige).
De gemiddelde Nederlander heeft minstens 16000€ op de bank. (proest).
Onderwijs is goed. (lmao)
Nee ik vind helemaal mooi hoor.

S/OFF

0
3 Truffelaar

@1 Milieubeleid heeft wel zin, itt. klimaatbeleid.

2
4 Ogod

@1
Maak je niet zo druk over het milieu als de werkgelegenheid en economie stil komt te vallen zullen er weer tienduizenden bedrijven failliet gaan iets wat goed voor het milieu is toch?
De gehele EU staat op instorten mensen kunnen niet meer veilig over straat we worden leeg gemolken door onze overheid maar hee we zorgen er dan wel voor dat het hier 0,000007 graden kouder word en die 1000 miljard de rekening van die milieu waanzin mogen u en ik betalen fijn toch?

1
5 Nexit-En-Snel

Land gaat met de dag harder achter uit..
En maar roepen dat zo goed gaat..
Waardeloze regering hebben we.

2
6 annie

Het gaat slecht en dan denk ik op de eerste plaats aan de zorginstellingen en ziekenhuizen die omvallen dus moeten sluiten. Verpleegkundigen die ontslagen worden omdat ze te duur zouden zijn en daarvoor in de plaats onervaren, vaak buitenlandse goedkope hulpen ingezet worden. Ja ik hoor dit soort verhalen wel van mijn gediplomeerde verpleegkundige dat ze een buitenlander in moet werken die ook nog eens de Nederlandse taal niet machtig is.

0
7 Interessant

Ik heb de vragenlijst ingevuld. Vooral gemopperd over de schrijnende corruptie in Nederland.

0
8 groenengeel

Ik vind de situatie zeer zorgelijk. Starters kunnen bijna geen woning meer krijgen. Pensioenen verdampen alsmede ons spaargeld. Zorgkosten rijzen de pan uit. Er hangen hoge klimaatkosten boven ons hoofd, die helemaal niet goed doordacht lijken.

Vooral eng vind ik de negatieve rente in een top economische periode. We weten de gevolgen niet, maar kan niet gezond zijn.

0
9 hopefully

Het meest enge vind ik, dat mensen het allemaal pikken en gewoon dezelfde partijen blijven stemmen.

0
10 hopefully

@10 Ze zijn allemaal hetzelfde daar in Den Haag en als je je niet conformeert dan pakken ze je aan, maken ze je af.

0
11 groenengeel

@10 De kartelpartijen zijn ook direct of indirect eigenaar van de MSM. De media staan niet aan de kant van de burger. Burgers die protesteren worden voor terrorist of extreem rechts uitgemaakt.

1
12 Conradijntje

@11
Dus niets meer doen. Ook niet meer proberen?

4
13 hopefully

Het ergste vind ik de indoctrinatie op scholen en censuur en propaganda in de media.
Een eigen mening mag niet meer in Nederland.

0
14 JanHaring

@13 Ik denk dat je inderdaad er weinig tegen kunt doen...

0
15 groenengeel

@4
Dat ben ik met je eens. Maar daar beginnen ze niet aan, liever rekken en zwijgen. De normen wat soepeler hanteren, boetes geven die niet betaald worden, dingen toe blijven staan terwijl het ernstige vervuiling oplevert, windmolens die ontelbare vogels verhakselen, die door hun slagschaduw teveel invloed hebben op hun omgeving, om over hun magnetisch veld maar te zwijgen want men ook maar liever doet. Enorme velden met zonnepanelen ten koste van groen en natuur i.pv. de logsche stap, eerst alle daken vol van bedrijfs/overheid gebouwen en boeren loodsen en stallen... en dan krijg je het antwoord dat het netwerk dat niet aankaan... ook met die ondingen op zee niet... Het lijken wel gestoorden, waanzinnigen verwikkeld in de 'kleren vd keizer' het is onvoorstelbaar. Het is mij allang duidelijk dat voor de klimaat gestoorden, klimaat geen natuur is, geen dieren, die doen er niet toe... alleen het utopische klimaat is belangrijk. De klimaat-ofielen interesseren zich niets om dat alles. Men negeert het feit dat het klimaat nooit statisch is geweest. De klein ijstijd bv.. nog niet zolang geleden.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Kleine_IJstijd

"De Kleine IJstijd begon rond 1430 en duurde tot halverwege de negentiende eeuw. Gemiddeld lag de temperatuur in ons land zo'n 1 tot 2 graden lager dan nu."
https://www.knmi.nl/kennis-en-datacentrum/uitleg/kleine-ijstijd

Ok, dus de temperatuur is langdurig 1-2 graden lager geweest dan nu en dat noemde men de kleine ijstijd, en nu is men bang dat het 1-2 graden warmer wordt...? Dus terug naar normaal!

Hoe het ook zij, het is bespottelijk om 1000 miljard in (diepe zakken) een scenario te investeren wat nutteloos/zinloos is. Geen enkel effect. Wij van het gas af en de buren subsidie om aan het gas te gaan... dat is waanzin! Die mensen moeten opgenomen worden, die sporen voor geen mm.

1
16 Bleke Betty

@16 tis véél meer dan 1000mld., mákkelijk 10x zoveel als je benodigde buffers meeneemt.

1
17 Ogod

@15
Je kunt in ieder geval gaan stemmen. Ook al komt die partij niet in de regering, het kan een kritische noot zijn. Anders heb je helemaal een geluid.

1
18 hopefully

@11 Fysiek maken ze je echt niet af. Dat is het "mooie" van het neoliberalisme: fysieke gevangenissen zijn niet meer nodig. Met geld kunnen ze alles regelen en dissidenten inmaatschappelijke zin isoleren.

1
19 Conradijntje

Kloten en de toekomst nog veel erger.

0
20 Pelikaan

@18 Fvd, SP, PVV, 50+
@20 Klaag niet over vandaag, morgen is het erger (Murphy's Law)

1
21 Ogod

@16 Na WO2 moest Nederland herbouwd worden en dat leverde veel geld op voor de doeners in de maatschappij.
In Duitsland veerde de ecoonomie nog meer op door dat herbouwen: werd Wirtschafswunder genoemd. Midden jaren zeventig was Nederland zo'n beetje af en kreeg je diverse crisissen (wo de oliecrisis). Midden jaren tachtig kreeg je een economie gebaseerd op neoliberalisme: geld verdienen met geld.
Dat ging ook goed tot de crisis tussen 2008 en 2013. Men probeert nu dat Wirtschaftwunder opnieuw te genereren door Nederland qua energie infrastructuur compleet te herbouwen. Alleen zitten de gekozen oplossingen dermate rommellig, irrationeel in elkaar dat ze alleen heel naieve jonge mensen er warm voor krijgen. Het idiote is dat die jongeren niet zien dat die hele energie transitie niets met het klimaat te maken heeft maar puur met het redden van het kapitalistische neoliberale banken systeem.
En gaat de overheid dictatoriale maatregelen toepassen wanneer de burger geen trek en/of financien heeft om 80 mille per persoon (3.2 ton voor een gezin met 2 kinderen) te lenen voor de energie transitie?

1
22 Conradijntje

Slecht het vervalt
bijna niets heeft waarde of krijgt waarde
de politiek is waardeloos en dat trekt heel hard door.

0
23 Gratiebarmhart

@22
Zelf heb ik dat gevoel ook heel sterk. De klimaatmaatregelen zijn bedoeld om de economie weer op gang te brengen (de reële dan). Er is veel vergrijzing en we potten over het algemeen te veel geld op onze banken op. Met de klimaatplannen zie ik nu ouderen, die weinig meer uitgeven geld vrijmaken voor zonnepanelen en dat soort zaken.

Mensen gaan weer eens nieuwe auto's aanschaffen i.p.v. tweedehands. Met electrisch rijden zul je wel moeten.

3
24 hopefully

@24 Dat oppotten door ouderen is wel nodig. Met 2.8% inflatie per jaar en het niet indexeren hebben ouderen reeds 30% minder koopkracht als in 2008.

1
25 Conradijntje

@25
Ik zie ook liever dat je rustig geld op je bank achter de hand kan hebben.

0
26 hopefully

Hoe het met Nederland gaat kunnen we dagelijks zien en lezen in het nieuws. Onder de regeringen Rutte is Nederland helaas een ziek land geworden, We moeten ons kapot werken met meerdere banen, en betalen ons scheel aan allemaal onzin. De menselijke maat is er volkomen uit, en de corruptie viert hoogtij, het gegraai gaat in vele sectoren gestaagd en zonder enige schaamte volop door. Steeds meer mensen moeten zich aanmelden bij de voedsel banken, vele jongeren leven op straat, er is een groot tekort aan woningen , en als die er al komen worden de meest geclaimd voor de nieuwkomers, en ouderen krijgen niet meer de zorg die ze verdienen. Verder zien we dat het geweld op straat in flinke mate toe neemt, waarbij er niet geschroomd word een agent KO te meppen, elkaar met messen en stukken hout te bewerken, of neer te schieten. Het respect is verdwenen. Het kraken van asieltuig blijft maar door gaan, en we worden verplicht er steeds meer binnen te halen. Nederland is geen baas meer in eigen land en worden we gedicteerd met regeltje en wetten opgelegd van uit Brussel onder regie van de zelfbenoemde opperhoofden Merkel en Macron. Nederland is flink afgegleden, de criminaliteit stijgt en is kapot bezuinigd. En de regering.. Die is te slap om al deze problemen werkelijk aan te pakken, al denken ze allemaal van af hun warme stoeltje dat ze het zo goed doen, maar de werkelijkheid is anders..

0
27 Jill

@25
Echt wel. Al was het maar om de zorgkosten op te kunnen brengen. Je weet niet hoe gestoord ze nog meer worden in dit land en voor je het weet heb je geld nodig om aan hun dictatuur te voldoen en de bank geeft je geen lening meer. Niet als je oud bent, of je moet een grote koffer eigen geld meenemen wat dan dus derhalve ook niet meer ter beschikking hebt voor bv weer de zorg die je nodig hebt. Als oudere komt er bij de meesten geen stuiver bij, maar gaat er alleen maar vanaf. En als je behalve oud ook nog bv chronisch ziek bent, of gehandicapt ed... dan kan je helemaal nergens geld lenen.
Daarbij hebben de meeste ouderen geleerd een appeltje voor de dorste te bewaren, dat in tegenstelling to zovele jongeren die alleen maar schuld hebben, door ons de stront uit getrokken moeten worden... en wij maar betalen.
Ik ken er zelf een paar, één stel had meer dan 50.000 euro schuld en ze konden er behalve een telefoon met een gebarsten schermpje en een e-bike die het niet meer deed, niets voor laten zien. 3 jr (meen ik) de broekriem aantrekken en alle schuld is 'vergeven' oftewel kwijtgescholden.
En ja, er zijn mensen die buiten hun schuld om inde schuld komen te zitten, en daar is vaak de overheid (mede)verantwoordelijk voor en die gun ik alle hulp.

1
28 Bleke Betty

@27
Toch blijft de VVD stijgen en de steuners van dit kabinet ook!

0
29 hopefully

@29 Waarschijnlijk vinden de VVD stemmers het geen probleem hoe het land aan het afzakken is, die worden er waarschijnlijk financieel beter van. De meeste burgers hebben Rutte onderhand wel zo'n beetje uitgekotst, en zijn de leugens , het gedraai en alle nutteloze beloftes wel zat.

0
30 Jill

@30
Zou het? Volgens mij stemmen er genoeg mensen VVD, die er niet beter van worden. Volgen totaal geen politiek.

0
31 hopefully

@31 En dat is het probleem, mensen die de politiek niet volgen en als een blind schaap stemmen op mooie beloftes gemaakt door Rutte, en andere partijen. De mensen die de politiek wel volgen en logies nadenken zien dat er een puinhoop van Nederland gemaakt word, en zijn het zat om als melkkoe en tweederangsburgers behandeld te worden.

0
32 Jill

@32 Ik denk niet dat het criterium is van politiek wel of niet volgen.
Alle besluiten van de politiek worden per definitie positief geinterpreteerd door de MSM met minimale of geen informatie betreffende de motivatie en de achtergronden.
Wil je weten wat zo'n besluit voor jou en de maatschappij werkelijk inhoud moet je toch ook andere bronnen (het nepnieuw volgens de overheid) raadplegen.

0
33 Conradijntje

Hopeloos corrupt.

1
34 Wendel

Prima land voor lemmingen!

4
35 Smite Gait

Wil je weten wat zo'n besluit voor jou en de maatschappij werkelijk inhoud moet je toch ook andere bronnen (het nepnieuw volgens de overheid) raadplegen. Daar heeft u gelijk in maar de meeste doen dat niet en nemen klakkeloos aan wat ze voorgeschoteld krijgen.. Ook zien we dat als je al anders stemt je weggezet word als racist, xenofoob, of slechte burgers. Kijk maar naar het aantal zetels die de FVD binnen heeft gehengeld en hoe daar mee om is gegaan. Net als Wilders worden ook die stevig buiten de deur gehouden en zwart gemaakt door de tegen partijen. Hoe democratisch is dat ? En de partijen die zich daar aan schuldig maken, willen nog meer zeggenschap van uit Brussel, nog meer asielzoekers, enz. Ieder weldenkend mens weet dat dat op langer termijn niet houdbaar is, en er niet genoeg geld voor al die onzin is en het land in verval raakt. Mensen zijn het zat, en de politieke pluche plakkers hebben daar totaal geen oog meer voor.

0
36 Jill

Hoe het met Nederland gaat staatsrechtelijk is bewust weggelaten. Dat is allerbelabberdst.

1
37 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2869 Dankje schil, ik drink met je mee.@2870 Jij ook dankje na deze drink ik er ook met kou een mee....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2868 He gelukkig dat scheelt weer een rib....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Nicks R. Van
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Allemaal onder brengen op de achtertuin van van der Burg. Wat denkt die man toch stom!...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

spookrijder
Offtopic

@2843 Gefeliciteerd Baba! Ik neem er een biertje op. Dat hij een gezond, gelukkig leven mag hebben! Proost!...

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

JackKropotkin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Slapen mensen op de grond? Is dat geen genocide? ...

8 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Schildpad
Offtopic

@2843 Gefeli!!Ik pak er een trapistje op : )...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Nicks R. Van
Een koninklijk feestje kan Emmen goed gebruiken. Maar de kosten?

Wie maakt zich nou druk over de kosten? Het wordt allemaal betaald van belastinggeld. ...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@57 Met bagger bedoel ik bijvoorbeeld @3. Dat is nou niet per se hetzelfde als een mening....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

VBOH
Offtopic

@2865 Nou ja vooruit, voor deze ene keer. Omdat je vandaag een neefje hebt gekregen verscheur ik de bon. Dat hij maar snel in gewicht mag aa...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Saxye BfFembysBbc SissiesNeighbor SexXxxomcDesi Pron ComPussyshemaleXvvideoPornos InfielesNude Male SelfiesAsiansexdiary ComP O R H U BGiorgia Whigham NudeKulhad Pizza Viral Video Original LinkJulie Sex VideoMrpussylickingMassiveboobsAsiat PornAli CobrinHeatherbby9Steph Mi NudeSexual CummingBad Girl SexSex Talk AudioHithot PornParlor Massage PornBrazzers FullvideosMuslim Women XxxRealindiansexscandalsStars875Snot PornPorn PerúClothed Female Nude Male StoriesVaginas PrettyXxx Sexy GamePakistani Bhabhi Sex VideoKnot HentaiSheena Ryder StepmomCheating Aunty SexFilm Bokep TerbaruBrasileirinhasFinger Gay PornKareena Kapoor Mms LeakedBollywood Actress Xxx ComOnlyfans LovelyhimeHerscanNude CeelbLina SantosAltyazil PornNapalsexKylie Rocket FeetLily Starfire TushyPaki PornHot And Sexy Web SeriesDesi Hot KissDesi Mast ChudaiTraining Bdsm SlaveArab TwinksReddit Lewd GamingAssistir PornozinhoGirlsdoporn Jane DoeBoobs Sucking RomanceActricespornoFake Nude CelebritiesXx Video SuhagratAgarwal Sex VideoKulhad Pizza Couple Viral Mms VideoShowtime Uta No Oneesan Datte ShitaiTillyktvSpanking From DaddyNikki FritzIxxcGreek God PornTamilusexMia Khalifa Of LeakVercomics PornoAnimesex ScenesGay CumahotCrash Bandicoot PornFollando A Una CulonaBest TitfuckersXnx DasiBoobspressingFemale Pleasure PornJaimee Foxworth CraveTuktukpatrul40 PornPelicula Pornografica MexicanaDoggy Stlye PornGay Black Thug PornhubXxxmiaXxx Video Hd 2018Eroticax PornSavannah Bond PovBrazzars MomStar Wars Rebels PornKindhirlsBig Black Tits PornstarsBlow Job AsmrWwwxvideoXx Sexy MovieHend SexScissors PornHandjob From MotherChristina Hendricks BoobsNude Milf GifAngela XxxTamil B Grade VideosKimijima MioPhoto X AmateurUn Cut CocksPornvedioesBreeding WifeMale Celebrities NudesThroated ComVietnam Girl NudeNude BrazilianCelebrity NippleLatin BoyzAlly Walker NudeSexy Lab DanceKatrina Kaif Nude FakeSeduce Mom SonKipthegamesCartier RougeTeenies Porn TubesSite De Vídeo PornôAkylani LeiXnxx Gandi BatPorh NubHardcorepussyGay Daddy Bear PornThamil Sex XxxDevarbhabhisexJapaneese Porn StarGooner CaptionsPron LinkマスタベVjav ComBig Black NipplesR Sex VideoPorninhindiKerala Aunty Hot SceneCorrina BlakeTaboo Porn TubeEmma StarlwttoCuckold Tumblrسكسي شواذKannada Xvideos ComPornlabs