door Havermout in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 0
  • 472x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hij heeft het blijkbaar wel gedaan ander had hij vast geen bekentenis afgelegd.

"De moordenaar van Kennedy heeft in de loop der jaren altijd gezegd dat hij zich niets meer herinnert van de moord, of van zijn oorspronkelijke bekentenis."

Wel heel vreemd dat hij zich niets meer kan herinneren van zijn bekentenis.

6
1 TheoTheo

* Verwijderd door de redactie *

2 Chat Baker

Volkert kwam er een stuk beter van af.
Maar ja, dat kwam links erg goed uit, als het al dan niet in opdracht was.

6
3 Positivo

@3 U bent vast een beetje jaloers he op de bekendheid van Volkert, u bent nl niets meer dan een anonieme toetsenbord held hier waar niemand echt in geïnteresseerd is.
Wilt u uw suggestieve opmerkingen dat het links goed uitkwam even met feiten onderbouwen? Dat geldt zeker voor uw laatste complot theorietje dat het al dan niet in opdracht van links was. Als u een kerel bent moet u zich publiekelijk laten interviewen om het aan te tonen, of om u zelf voor eeuwig belachelijk te maken.

12
4 reality

@4 Uw nick is evenals mijn nick compleet omgedraaid.
Kortom, ik ben geen postivo maar een negativo, en jij geen realist maar eerder een naïef sulletje.

5
5 Positivo

@5 Ik ben meer realist dan u ook maat iets positiefs in u hebt. U bent een droeftoeter en eigenlijk bent u meelijwekkend. Gelukkig hebt u het zelf niet in de gaten. Nu even een kerel zijn en uw suggestieve opmerkingen niet meer anoniem hier verkondigen maar met naam en toenaam in de courant. dan bent u echt een kerel.

8
6 reality

@6 Doe jij dat dan maar eerst hier op nieuwskoerier naïef sukkeltje.

6
7 Positivo

@7 Dat hoef ik hier in tegenstelling tot u niet te doen. Ik heb in echte vakbladen gepubliceerd, terwijl u niet verder komt dan wat onzin hier hahaha.
Ik constateer dat u wederom geen enkel feit hebt aangeleverd om uw suggestieve opmerkingen te staven. Dat is toch wel een beetje triest he?

7
8 reality

@4
leg jij dan eens uit waarom dries van aght heeft gezegd dat volkert op zijn steun kan rekenen als hij vrij is,ook financieel.

de kogel kwam van links ,als je dat nu nog niet weet .
volkert was/is links.
degene waar fortuyn tegen was was oa links .
melkert was na de moord ook gelijk vertrokken .
lees eens tussen de regels door misschien dat het je dan opvalt ,of je wilt het niet zien natuurlijk.

4
9 ongelovenloos

@9 Sinds wanneer is Dries van Agt links ?

8
10 RonMVV

@10 dat krijg je met die links-rechtsverwarden op extreemrechts.

8
11 TedjeR

@11 question

Ze zullen Hans wiegel ook wel links vinden

7
12 RonMVV

@8 Welke vakbladen?
Privé of libelle?

5
13 Positivo

@9 Wat goed van Dries. Dat is pas een echte socialist hahahhaha. Ik denk dat Dries u ook wel financieel gaat ondersteunen, denkt u ook niet.
De kogel kwam van rechts hoor en niet van links. Als u een scheet laat, stinken dan alle rechtse onderbuikjes dan ook?
Volkert was rechts hoor, hij schoot met zijn rechterhand. I was on the crime scene.
Ach iedereen die tegen Fortuyn was, die was links? U houdt er wel een eenduidige, maar simpele redenatie op na.
U houdt nogal van suggestieve opmerkingen en complotten lees ik. Melkert is gewoon vertrokken zoals u en ik dat ook regelmatig doen. Is Melkert ook vervolgd en aangeklaagd ergens voor?
Ik heb geprobeerd om tussen uw regels door te lezen, het is mij helaas niet gelukt. In uw tekst staat al niet zoveel laat staan tussen uw regels.

6
14 reality

@13 Landelijk professionele vakbladen en aantoonbaar. U komt, hoe triest het ook is, niet verder dan de NK. Maakt u zich geen zorgen hoor, u raakt mij niet met u sarcasme. Sarcastische mensen zijn vaak heel zuur en eenzaam. Vast herkenbaar voor u.

4
15 reality

@15 Zet je artikelen even online zou ik zeggen, het zal wel links geleuter zijn.
Maar misschien krijg ik nog enigszins respect voor je door de band genomen onrealistische zienswijze na het lezen van je artikeltjes,
Is het niet ter lering voor mij, dan is het wel ter vermaak.
Dus, als het aantoonbaar is, toon het dan aan.

4
16 Positivo

@16 U komt niet verder dan wederom inhoudsloze opmerkingen. Als u uw email hier neerzet, ga ik u informeren. Ik denk, gezien de soms agressieve reacties hier, dat het voor mij niet verstandig is om mijn persoonsgegevens hier te dumpen. Als u echt geïnteresseerd bent mag u van mij een publiek gesprek regelen dan wil ik graag met u over de inhoud van de door mij gepubliceerde artikelen spreken.
Gezien uw reacties hier zou ik u aanraden om maar snel iets te regelen dan, kunt u echt nog iets opteken.

4
17 reality

Weest niet bevreesd lief kind, ik heb een veel te druk bezet leven om mij met betogingen, bedreigingen en andere onzin bezig te houden, de enige onzin waar ik mij aan bezondig is reageren op NK op het stupide gezwam van linkse trollen, (zonde van mijn tijd trouwens)
Maar zet een stukje van je betoog op NK wat je produceert in de volgens jou vakbladen, of noem de vakbladen, zonder naam en toenaam.

3
18 Positivo

@18 voor@17

2
19 Positivo

@19 Op verzoek een klein deel van een van de door mij gepubliceerde artikelen.
Zingevíngen het zoeken naar de' eigen' authenticiteit is van alle tijden en iedere levensfase. Vragen als 'wie ben ik?' en 'wat rechtvaardigt mijn bestaan?'vloeien hier uit voort. Het
politievak voegt echter nog een dimensie toe, namelijk de betekenis van het uniform. Wat is de betekenis van het uniform voor de identiteit?De politieorganisatie is, in het kader van opsporingsonderzoeken, voortdurend op zoek naar die ene unieke vingerafdruk, ter vaststelling van de identiteit. In hoeverre (her)kennen we onze eigen vingeraÍdruk/authenticiteit nog? Wie ben ik? In welke mate ontleen ik mijn identiteit aan het vak of uniform, heb ik mij hiermee vereenzelvigd en wat betekent het, als dat wegvalt?

Wat is de betekenis van het 'zijn' voor de ontwikkeling van de medewerker en wat is het belang voor de politieorganisatie als geheel? De mens kan zich alleen dan optimaal ontwikkelen,
als hij weet wie hij is en waar hij vandaan komt. Authenticiteit, anders gezegd 'zijn', is meer dan een abstract en zweverig begrip. Authenticiteit draagt bij tot een professionele politieorganisatie waarin het beste uit de medewerker wordt gehaald. De Zelf-Kennis-Methode
(ZKM), die wetenschappelijk internationale erkenning geniet, kan van grote waarde zijn in de ontdekkingstocht naar die authenticiteit.

,Authenticiteit en zingeving.
Zingevingen het zoeken naar de 'eigen' authenticiteit is van alle tijden en elke levensfase. Vragen als 'wie ben ik?' en 'wat rechtvaardigt mijn bestaan?' vloeien hier uit voort. Het
politievak voegt echter nog een dimensie toe, namelijk de betekenis van het uniform. Velen starten hun loopbaan bij de politie op relatief jonge leeftijd. Van de een op de andere
dag trekken veelal jonge mensen het politie-uniform en daarmee wellicht ook een 'nieuwe' identiteit aan. Onderzoek toont aan dat het dragen van een uniform van invloed is op de identiteit en het gedrag van de drager, wat nog versterkt wordt door de positionering van de drager door de maatschappij. Wat is de betekenis van het uniform voor de identiteit? Ben ik mijn uniform of juist niet? In hoeverre ontlenen medewerkers hun identiteit aan het uniform en
wat is de betekenis daarvan op het functioneren? Selectie vindt vervolgens plaats op voor de uitoefening van het beroep essentiële kwaliteiten. Kwaliteiten ontwikkeld tijdens de levensloop van de mens, vooral vanaf de geboorte tot de vroege volwassenheid. Kwaliteiten waarvan de
oorsprong ligt in overlevingsstrategieën, die het kind heeft ontwikkeld om het hoofd boven water te kunnen houden. Deze strategieën ingezet in het volwassen leven, worden
dan vervormingen, waarbij sprake is van aangepast gedrag. Onder deze overlevingsstrategieën zit een dieperliggende overtuiging (angst). Zichtbaar (manifest) gedrag wordt vooreen groot deel bepaald door automatisch onbewuste (latente) patronen. In een professionele politieorganisatie is het nodig dat medewerkers inzicht verwerven in deze patronen. Hierdoor krijgt men zicht op de dieperliggende motieven van het eigen handelen, waardoor kwaliteiten
beter tot hun recht komen. Men is beter in staat om het eigen leven beter richting te geven. Een van de methoden om medewerkers hierop meer zicht te geven, is de Zelf-Kennis-Methode (ZKM).

3
20 reality

@20 Ik vind dat je hiervoor een plus verdient, omdat je op mijn verzoek ingegaan bent, het komt op mij ietwat zweverig over, temeer daar ik nou niet zo van uniformen gecharmeerd ben, vooral niet indien mensen zich gaan vereenzelvigen en hun identiteit gaan ontlenen aan het uniform wat ze dragen.
En die essentiële kwaliteiten die met uniformen samenhangen zijn dus het dienen van de heersende machten, waarin het eigenlijk niet uit maakt of die goed of slecht zijn.
Kortom, het uniform en gedrag prevaleert boven het eigen ik en authenticiteit.

Bij uniformen behoren ook rangen en standen, dat is ook een rare vorm van discriminatie, ga bijvoorbeeld nooit tegen je meerdere in,
Mensen in uniform doen mij eigenlijk teveel aan robotjes denken, ze kunnen alleen de aan hun toegewezen taak aan.
Ik had je eigenlijk al ingeschaald als iemand die in de psychologie werkzaam was.
Toch bedankt.

2
21 Positivo

@21 Ik houd het kort. Wat ik hier geschreven heb is nog maar een pennenstreek van het hele artikel. Er is weinig zweverigs aan, integendeel de mensen die deze vorm van coaching en begeleiding ervaren zijn over het algemeen meer authentiek, zijn doeltreffender, gelukkiger, mentaal veel sterker en maken vaak ook een meer succesvolle carrière.
De rangen en standen in een leger of elders hebben geen discriminatoire betekenissen, maar zijn echter bedoeld om het functioneren van het team als geheel sterker te maken en duidelijk voor een ieder om verantwoordelijkheden aan te geven. Het is niets anders dan termen die in reguliere bedrijven worden gebruikt of bv. de benamingen in een voetbalelftal. Dat het bij u een gevoel van discriminatie oplevert zegt iets van de associaties die u er van krijgt.
Ik heb zeker psychologie gestudeerd, echter ook bedrijfskunde en management, HTM en rechten. Zo zie je maar weer dat je niet te snel ergens een stempel op moet plakken. Ik geef lezingen in zowel Afrika, westerse landen als in de oostblok en Rusland.

2
22 reality

@22 Reality, wat jij schrijft past helemaal in dit tijdsbeeld, je zwemt eigenlijk met de stroom mee, daarbij heb ik ook de indruk dat jouw ideeën bevordert worden door multinationals en overheden.
Waarschijnlijk word wat jij doet, met subsidies gestimuleerd.

Van mij mag het, maar verplicht niet iedereen met de kudde mee te blaten.
Helaas ben ik te individualistisch van aard, dus onze standpunten botsen op vele vlakken.
Jouw waarheid is niet de mijne, de woordenwisseling zoals nu is positief.
Zie het als ter lering ende vermaak.

2
23 Positivo

@4 : Qui bono?

2
24 Wendel

@6 : En doet u dan gelijk maar niet alleen uw volledige voor- en achternaam maar ook uw woon-adres? Uw bankrekeningnummer en pincode?

3
25 Wendel

@8 : U in vakbladen gepubliceerd? Over breipatronen enzo?

2
26 Wendel

Wat het "artikel" niet vermeldt, is dat uniformen bij uitstek geschikt zijn om je identiteit achter te verbergen en te gebruiken als kapstok voor je eigen persoonlijke verantwoordelijkheid als mens. En het is erg herhalend en langdradig.

2
27 Wendel

@26 U komt niet verder dan wat onzinnige geblaat hier. Geef uw emailadres hier of uw pesonalia als u een held bent dan bent u een kerel en geen gevulde koek. In tegenstelling tot u kan ik dat aantonen. Ik voel mij echter niet geroepen om dat t.o.v u te doen. Er is wel enige intelligentie voor nodig om het te kunnen lezen en begrijpen. Daar acht ik u helaas niet toe in staat gezien uw bijdragen hier.

0
28 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

1 minuut geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

9 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

11 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

14 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

18 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

24 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

27 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

36 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
New Girls SexGalidiva ComIndian Mom Xxx HdAurora Bronwin PornReal.sister And Brother PornAly TayNhentai.nryAssreddit4tube.comCheap Ecortsسكس كترجمArsle KhadBailey Jay NudeChavon TaylorMia MalkoaOdia Sex PhotoXxx ComingXxx Full BpJapani Mum SexHarley HazeKolkata Sex FilmBoyfriend Gay Sex VideoRandi Ki Chut ChudaiUoupornSexo Con Mi HijastraCortoon Porn MoviesFatelmodelBengali Sexy SexPornbvideoWww Milf PornPhoenix MariaSakura SenaSophia ChugranisBritt Blair And Khloe KingsleyHot Babe AnalJav Sub IndiOnlyfans.ckmReddit Massive CockJuegos X XxHd Full SexsChatrandPornhub AppJosiejaxxonRedhead Lesbian PornActress Nude BollywoodTelugu Telugu SexHd Fuking VideoIndian Bhabhi Video SexColegio PornBlacksextubeSexual Games.comLauren Hutton NudePorna AltyazıNiksindian Hd PornSoftcore X VideosFlat Doggy StyleBackroom Casting Couch LolaRedgubeJapanes Mom And Son PornAnimes PeladaLezbiyenlerin PornolarıPorono VidoesXxx PotoSean Cody StuShyla Stylez Hot FuckingXnxxcolmekEmilia Clarke XxxIndian Sex Videos Free DownloadSali SexMalayalam New PornTamil Sex Romance VideoWww Xxx Sexi Video ComGogo BarBody Swap PornCeleb JihHinata Hyuga NakedAnime Dub PornSalma Hayek BootyGames Of DesireLatestporn VideoPornwaHorror And PornHentai TokyoAnime Characters NakedLynda Carter HotDevar Bhabhi Ki XxxLacey Wildd NudeAtkigdom.comNekopoi HentaiHotleak.vioVideos Porn Free DownloadCockninjastudiosBoots PornNude Babes In BikinisXxx PeopleAlejandra Quiroz PornRei Katjima18comic.vipAraqueenbae LeakSardi Ka MausamIndian Sex PositionBlack Babe PornMatureflashersExtream Rough PornVideos Pornos Gratis En HdMassive CumshotStep Mom Porn ComicsChibi1311Big Cook Porn VideoReddit KpopfapCummingJapanese Women SexChodacudiGranny Georgia PeachCreampie Cuckold EatHm PornArina HashumotoWaifumiia LeakedSex With My AuntXxx Vabi VideoGay Sex Male TubeIndian Desi Hd XxxMikako AbePorn China MovieArchie Choi PornHot India PronHuge PenisEbony Orgy'sHarley Dean PornhubSex Com Sex ComBengali Erotic MoviesSlut TrainingTila TottiVer PornografisNhentai ScatEnf VideosXxxviviGirls Hd Porn VideosHentai Fairy TailFroggy StyleDeeptroat TeensSophia Leone ThreesomeMaturebbcLifejasminKelly Lebrock NudeSleeping Sexx VideoBig BpobsEbony Double Penatrationصور بزازGay Porn With Bears