door Febee in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 2
  • 347x gelezen
Reageer met een Emoji
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 binck

What goes around comes around. :-/

2
2 foshizzle

Who cares, kakkerlakken verdelgen mag altijd als deze de hand bijten die men voedt

5
3 Cremabatida

Die mortieren waren een reactie op eerdere aanvallen van de IDF.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/520590-eu-legt-schuld-voor-oplopende-spanningen-midden-oosten-bij-israel
EU legt schuld voor oplopende spanningen Midden-Oosten bij Israhel.

En zo is het altijd al geweest. Vanaf dag 1 dat de zionisten Palestina koloniseerden.

12
4 samcash

** gebruiker verwijderd **

@4 : Jij spoort niet.
Elke actie van Israel is een antwoord op een aanval van de palestijnse terroristen.
Het wordt tijd, dat Israel dat criminele zooitje plat gooit.
Palestijnen willen geen vrede. Die willen louter oorlog.
En dat kunnen ze krijgen. Hoop ik.

5 verwijderd23596913

* Verwijderd door de redactie *

6 Willem Wip

Sonny & Cher Hit uit 1967 The beat goes on,

"Drums keep pounding a rhythm to the brain
men still keep on marching off to war"

9
7 Hendrianus

Doelen in Gaza? Zijn er dan nog zinvolle militaire doelen?

11
8 Hendrianus

@4 Onzin, raketten vanuit gaza is antwoord vanuit Israël.
Zo is het altijd al geweest, alleen de media berichten het vaak pas als Israël terugslaat.

0
9 Snuggles

@5
Besteed geen tijd en moeite aan poster 'samcash', dat is een Hamas-volgeling. Hij ziet -net als Hamas- héél Israël als "bezet gebied". En met dergelijke lieden is het kwaad kersen eten, dus laat maar waaien.

Hamas heeft net weer miljoenen dollars gekregen van foute arabieren uit Qatar. Want Qatar steunt Hamas volop.. Dus hebben ze nu weer een Grote arabische Mond en wanen zich winnaars. Ze willen niet weten dat het IDF nog aardig is tegen ze, om maar geen burgerslachtoffers te maken. Laten we nooit vergeten dat de terroristen van Hamas voor 100% zijn "opgemengd" met de burgers. Volledig in strijd met Conventies van Genève die stelt dat militairen gescheiden horen te zijn van niet-militairen. Hamas leerde die tactiek van o.a. Saddam Hoessein, die dat ook flikte. Het IDF zal dus altijd ook burgers raken als ze Hamas-doelen willen uitschakelen. En als dat gebeurt, zien we Hamas heeeeel snel grote tranen janken "dat er zielige, wanhopige, radeloze, ongewapende burgers door Israël zijn vermooooord!!!" NEE, Hamas gebruikt burgers als 'levend schild', in de hoop dat ze sneuvelen, zodat ze met hun lijken de vijand kunnen beschuldigen en zwart kunnen maken. Mensen voor propaganda gebruiken.

Hamas is een goddeloos zooitje ratten, compleet zonder menselijke maat, zonder moraal. Het is een doodcultus, ze verheerlijken de dood en zien het aardse leven als een soort "schaduwwereld" waar je als martelaar aan kunt ontkomen. Dat wordt de kinderen daar al wijsgemaakt, zodat die kinderen zich als 17-jarige vol enthousiasme opblazen temidden van een groep "vijanden". De islam is één van de meest gruwelijke religies van de laatste 2000 jaar.

1
10 weerman

@5
Je weet niet waar je over praat of je bent doortrapt gemeen.
Het land heet Palestina en de Palestijnen hebben er 2000 jaar onafgebroken gewoond in tegenstelling tot de joden die het land vrijwel allemaal verlaten hebben om her en der de wijde wereld in te trekken, de diaspora.
Toen na 1850 jaar, besloten ze om Palestina opnieuw te koloniseren en de autochtone bevolking buiten te flikkeren. Dat is precies wat er is gebeurd in 1948 en jij vindt dat de Palestijnen maar stil ergens in een hoekje moeten gaan zitten. Vond je dat ook toen de Duitsers Nederland bezetten in de 2e wereldoorlog?

9
11 samcash

Weerman heeft intussen wel geleerd dat hij het op argumenten en historische kennis niet van mij kan winnen. Dat komt omdat ik de waarheid vertel en hij alles aan elkaar moet liegen om zich in de discussie staande te houden.

Zinonisten zijn een goddeloos zooitje ratten, compleet zonder menselijke maat en zonder moraal. Het zijn landveroveraars die totaal geen menselijke waarden bezitten. Ik beschouw ze al de laagste diersoort op aarde.

8
12 samcash

** gebruiker verwijderd **

@11 : Ik vind dat terroristen uitgeroeid moeten worden.
Elk diersoort staat hier ver boven.

13 verwijderd23596913

@12
"De waarheid"? Nee, je eigen waarheid, indoctrinatie vanuit haat, vol bewezen onzin. Maar; ik ga met een Hamas-volgeling niet in discussie. Ju geeft ik geen platform om je smerige (Joden)haat te verspreiden. Je laatste zin is pure Haat. Zó heeft je moeder je vast niet grootgebracht (opvoeden is een te groot woord, constateer ik...) en je hebt jezelf al die haat aangeleerd. Dat zal dan op een dag ook je ondergang zijn; op haat kan niemand leven.

1
14 weerman

@13
Begrijp ik dat goed? Dus als iemands land wordt bezet door een vijand van buitenaf, dan mag hij zich daar niet tegen verzetten, want dan ben je een terrorist. Is dat wat je bedoelt?

7
15 samcash

@14
Bewezen onzin weerman? Dus Palestina is niet gekoloniseerd door zionisten? Leg eens uit waarom de nieuwkomers dan nog steeds zo genoemd worden? Zelfs door andere Israeli's?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Isra%C3%ABlische_nederzetting
'Een Israëlische nederzetting is een vestiging of kolonie van Israëliërs in gebieden die door Israël zijn veroverd en bezet gedurende de Zesdaagse Oorlog van 1967. De bewoners ervan worden aangeduid als kolonisten. Deze, volgens internationaal recht illegale nederzettingen, bevinden zich op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever van Palestina, waaronder het door Israël geannexeerde Oost-Jeruzalem (in weerwil van Resolutie 478 Veiligheidsraad Verenigde Naties) en op de op Syrië veroverde Golanhoogten. Tot 1979 respectievelijk 2005 waren er ook nederzettingen op het schiereiland Sinaï en in de Palestijnse Gazastrook. '

Dat is de waarheid weerman. Kijk er maar eens goed naar want je bent zo gewend aan je eigen leugens dat je niet eens meer weet wat waarheid is.

7
16 samcash

Zeg samcash, heb je nog iets ON-topic die mortieren op burgerdoelen in Israël? Nee he? Het blijft bij anti-Israëlisch geraaskal, zie ik. Nou, dat ga je dan maar lekker in je eentje doen; ik ga een biertje pakken. Veel te warm om met Hamasvolgelingen ruzie te maken. Zeker als ze altijd schelden en denken "de waaaaarheid" te verkondigen. Triest en vermoeiend, fout volk. Dat dat Nederland binnen kon komen is een schande!

0
17 weerman

@17
On topic. Die mortieren kunnen ze verwachten als de bezetters van Palestina. In feite gun ik ze alles wat ze over zich heen krijgen. Er zijn geen burgerdoelen in Israhel, het zijn allemaal militaire doelen.
Dat is gewoon eenvoudige logica. Als je andermans land bezet houdt, leef je in staat van oorlog met de inheemse bevolking. De Duitsers waren in 40-45 ook niet onze vriendjes. Ieder normaal denkend mens zal dat begrijpen.

En dat is het probleem met zionisten; ze kunnen niet normaal denken. Ze weten dat het koloniseren van Palestina helemaal fout was en daar geven ze nu de Palestijnen de schuld van. Die onberedeneerde haat is zo groot dat ze het hele volk uit willen roeien.

7
18 samcash

@18

Dank je. Zeker als je zegt: "Er zijn geen burgerdoelen in Israhel, het zijn allemaal militaire doelen.", dan zie ik dat je precies dezelfde waanzin als Hamas uitspreekt. We kunnen dus wederom herhalend concluderen dat jij gewoon een Hamas-volgeling bent; een geradicaliseerde moslim, waarschijnlijk. Een gevaarlijk manneke.

Je raaskalt in elke zin, praat ver "uitroeien" terwijl geen volk zo snel groeit als die arabieren, "allemaal militaire doelen"; zo praat je moord op burgers goed. Vond zelfs de anti-Israëlische VN. Een echte Hamas-adept. Walgelijk.

2
19 weerman

@19
Leugenaar. Iedere Israeli heeft zijn militaire dienstplicht vervuld en zijn uitrusting en wapens mee naar huis gekregen. Ze zijn nog steeds militair en kunnen van de ene dag op andere opgeroepen worden. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Het zijn dus allemaal militairen met verlof. er zijn geen onschuldige burgers in Israhel, het zijn allemaal militairen.
Blijft over de kinderen. Als verantwoordelijke ouders moet je geen kinderen in een oorlogsgebied laten spelen. Iedereen weet hoe gevaarlijk dat is. Dus het is de verantwoordelijkheid van de ouders als er iets gebeurt met hun kinderen.

7
20 samcash

@20
Je hebt je punt gemaakt, hoor. Als Hamas-volgeling die Nederlands spreekt kom je wel lollig uit je woorden, al zie je de zaak vanuit één, discriminerende, kleinerende en onjuiste invalshoek. Je kwaakt Hamas-propaganda, die is jou blijkbaar ingegoten, ooit. Ik denk dat heel veel posters 'blij' zijn met de duidelijkheid en dat een gesprek met jou, een gesprek met een Hamas-volgeling is. Een terreurorganisatie die uit is op totale vernichtung van Israël en dien -Joodse- inwoners. En blijkbaar vindt jij dat een prima plan en werk je er graag aan mee.

We weten genoeg, als we jouw nick zien.

1
21 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
StockingpornFlatass PornXx Indian SexySpy Cam In MassageXxxvibeosHot Milf BoobsAdult Film DikhaoManuel PornPorna 694chan Como AcessarViolet PornAnime TitiesKendra Roll NudePantsed NakedSerena HentaiXnx PornhubPorn NublisHusband And Wife Share CockKrissy Lynn MassageCollection Best PornFree Ltina PornSexygirlspicturesPornos RetrosEropean PornFree Mobile Sex VideosDani Danial HotCandylove PornWhoreteenNaughty Alysha PornFunny SexyvideosAdultphonechatRiley Reid RapPorn Hd Best QualityNude Tiktok LivesSuckingdick PornWatch Porn MoviesXxn Video HindiNatasha Nice PronBrothersisterpornSappire EroticaBrazil Fetish FilmsPıblic PornHarley Quinn Comic PornAngelo GoshackWw Xxx SexyIndian MasturbationPorn Hd OnlineBig Boobs Animation PornManga X OrigineSexe AravePprno LegendadoUllu Nude Web SeriesLatest Telugu Porn VideosSpank Bank.comMouthsoapingBhabhi Ki NangiXxx Xvideos IndianSophia Leone Hd VideoAsian Message Happy EndingTaboo 3d PornDaughter Sucking DadIndean Free PornHentia CumshotNaked Hot Black ChicksSaxy BfAmritha Aiyer HotJana Kramer NudesBrandi Love CompPorn Air HostessXvideos TamilGianna Spade PornWww Xhamster CoDog Female PornBig Titted GfTera Patrick FuckJapanese Full Hd Porn VideoAnalized.comFree Henrai PornXxxxx VedioHand PornOasi Das XvideoBaileys Fuck BuddyBd SexxxHistória Em Quadrinhos PornográficasRomantic Bhabhi HotPorn Father And SonNuru Massage Video FullElectro BdsmHd Porn UbeBenchodIndian Bhabhi XSdmf-032Owen Gray TattooHot MsFake Public Agent PornVietnam Sex VideoStickamteensPornur ComSeda TosunIndian Handjob VideosMomsexmoviesPorn Lesbian HumpingFallout NudeErome LeakedXvodsNew Hd Hot Sex VideoAll Porn Sex VideoDisree DulceLos Mejores Videos Pornos XxxXxx XsePris AngelBhoot Ki ChudaiSexy Redd Sex TapeCzechbıtchVideoxx.comعرب للسكسFilmes Pornos JaponesaRd PornPornhubbSex Video AssamesGym Mom PornIncest Sex PornRomance PornUnhentai.comNaked Girl LiveAmateur Titty FlashFree P O R N MangaPornô Com BonecaSakse BfHot Sexy Aunty XxxRandi NudeXhamstervideo DownloaderThaiand PornSouth Indian Actress NakedZillapornArt Porn VideoMirganj AllahabadLesbians Sucking TittysEmily Willis GangbangedBree Olson GangbangLos Mejor Videos PornosHuge BoobiesNetvideogirl PornXx Video LiveMilf StarsX Master SexyBig German TittiesStellar Loving Pool PartyFingerinassActress Hot Xxx