U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 56
Ophef in Duitsland nadat deze gruwelijke feiten aan het licht kwamen. Een Afrikaanse migrant, die uitgeprocedeerd was en dus illegaal in het land verbleef, heeft een 9-jarig Duits meisje met geweld verkracht. De man zit sinds vrijdag achter de tralies maar weigert mee te werken. ...

5 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
1
3
1
67

De Afrikaan doet gewoon wat hem door Merkel en de Linkse Kerk is ingefluisterd......"kom snel naar Europa, verniel onze cultuur en verlos ons van de blanke burgers!"

201 CoolMemories    
5 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

Angela heeft zelf geen kinderen natuurlijk.

202 Hannie1    
5 maanden geleden door Hannie1
2
Meld

@193 Precies! Meel heeft iets uit te leggen, want hier wordt iemand zomaar onterecht beschuldigd en dat is een zeer lage streek om de aandacht af te leiden denk ik.

Maar zoals we wel vaker van hem gewend zijn, zal hij wel met de staart tussen zijn benen afdruipen van dit draadje en er verder niet meer op terug komen en een sorry kan er waarschijnlijk ook niet af bij hem weet ik uit ervaring. Irritant, triest figuur is het!

203 Nieuwsgierig    
5 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@197 Dat is wat ik duidelijk wil maken. Niet alle katholieken zijn rot na alle ellende in de kerk, niet alle amerikanen zijn rot na de ellende van Epstein en zijn vrienden en ook niet alle vluchtelingen zijn rot door de actie van deze ene dwaas/klootzak.

Dat heeft iedereen wel begrepen, en dat is ook zo.
Maar de pedo's moordenaars en verdere idioten in Nederland of Amerika zijn ons/hun probleem, en daar hebben we al meer dan genoeg aan. Dat is al moeilijk blijkbaar om die te weerhouden om hernieuwd op moordjacht te gaan, hebben we met een bataljon aan hulpverleners niet kunnen redden. Maar we halen er nog wel een horde extra bij uit de hele wereld, om op onze bevolking los te laten.
De eigen tbs'ers kan men niet aan, wat willen ze dan tegen nog meer van deze primitievelingen doen .? het wordt hier straks een anarchie, waar alleen het recht van de sterkste telt.

204 Fleudemeu    
5 maanden geleden door Fleudemeu
2
Meld

@204 “Dat heeft iedereen wel begrepen, en dat is ook zo”

Maar waarom zie je dan op draadjes als dit allemaal beschuldigen als “zie je wel, de vluchtingen” etc terwijl je op draadjes over Epstein niet ziet “zie je wel, de Amerikanen” Dat is het punt wat ik wil maken, als het een westerling is die het doet, wordt alleen die persoon aangevallen en doet een vluchteling iets dan zijn alle vluchtelingen fout. Dus daaruit blijkt wel dat niet iedereen het begrepen heeft.....

205 Rare Rakker    
5 maanden geleden door Rare Rakker
9
Meld

@197 ; Dat hoef je niet duidelijk te maken, dat weet iedereen.

Wat ik aan jouw verstand probeer te peuteren is dat jij kistjes appels je huis in haalt waar wel heel erg veel rotte appels tussen zitten en mij voor racist uit maakt omdat ik dergelijke kistjes niet in mijn huis wens. Die rotte appels kan ik niets mee en zij steken de anderen aan. Dus koop ik dergelijke kistjes niet. Ik koop liever een kistje met nauwelijks rotte appels.

Wat jij doet is focussen op de minderheid aan gezonde appels in een kistje vol rotte appels. En dus die rotte appels er maar voor lief bij neemt. Zoals jezelf al zegt: "deze ene dwaas/klootzak", alsof het maar om een enkeling gaat terwijl de cijfers aantonen dat het om de meerderheid gaat.

Daarnaast maakt een rotte appel in een kistje geen menselijke slachtoffers, jouw dwazen en klootzakken wel. Hoeveel meisjes/vrouwen moeten er nagesist, aangerand, verkracht en vermoord worden, hoeveel messen getrokken, hoeveel diefstallen en moorden gepleegd, hoeveel autochtonen geïntimideerd en bedreigd, hoeveel no-go zones ontstaan, hoeveel recreatie onmogelijk gemaakt, hoeveel aanslagen gepleegd.. voordat jij tot de conclusie komt dat het niet om "die ene dwaas/klootzak" gaat? Maar om een cultuur die onze vrijheid en vrede bedreigt?

206 Mariska3    
5 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@203 " Precies! Meel heeft iets uit te leggen, want hier wordt iemand zomaar onterecht beschuldigd en dat is een zeer lage streek om de aandacht af te leiden denk ik."

Meel doet niet anders, en als hij/zij/het moet bewijzen is ie altijd verdwenen

207 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
0
Meld

@206 “Wat jij doet is focussen op de minderheid aan gezonde appels in een kistje vol rotte appels. En dus die rotte appels er maar voor lief bij neemt. ”

Nee ik geef niet alle appels de schuld van het feit dat er rotte appels zijn. Ik generaliseer niet.

“Daarnaast maakt een rotte appel in een kistje geen menselijke slachtoffers, jouw dwazen en klootzakken wel.”

Hahahhahahahah nou wordt hij helemaal mooi. Je komt verdorie zelf met het appelen verhaal!!!!

208 Rare Rakker    
5 maanden geleden door Rare Rakker
9
Meld


@197 A wij hebben in onze maatschappij al genoeg rotte appels echter wij hoeven niet nog eens van ver te halen Het vervelende hieraan is dat de statistieken wel onderbouwen dat migranten terwijl deze maar een zeer klein deel van onze samenleving uitmaken voor grotendeel van criminaliteit en overlast zorgen! (en dan gaat helaas gelden dat de goede onder het kwade moeten gaan lijden om een nog grotere groep veel ellende te besparen)

https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2016/47/criminaliteit

Kijk eens naar het 18de levens jaar! Marokkanen 1139 per 10000 (11%)in tegenstelling tot 209 per 10.000 (2%) MAW criminaliteit ligt bij de Marokkanen ruim 5 maal hoger!(dit beeld is ook weer terug te vinden in de bezettinggraad van de gevangeniscellen)

Voorkomen is beter dan genezen
Of er moet een afdoende manier komen om ons te kunnen verlossen van alle geïmporteerde criminelen (enkeltje thuisland) bij het eerste vergrijp al en deze niet in de illegaliteit laten verdwijnen want dit is vragen om nog grotere problemen


209 psje    
5 maanden geleden door psje
0
Meld

205 Veel van jouw medestanders hebben altijd de mond vol over niet iedereen over een kam scheren, maar zelf doe je niet anders.
Niet iedereen hier op dit draadje zegt dat elke vluchteling/migranten eigenlijk, slecht zijn. Dat is maar een enkeling , maar blijkbaar valt dat niet op...ik weet het niet.
Maar het probleem is..het zijn er gewoon te veel en dat staat niet op hun voorhoofd zodat je ze eruit kunt plukken.
De westerlingen zijn ONS probleem die sturen we toch ook niet op andere landen af, die waren er al en hebben wij mee te dealen. En zelfs dat kunnen we niet.
Denk je dat Thailand blij zou zijn met een horde mannen deze kanten weg, het probleem wat ze daar al hebben met de enkelingen nu...
vindt je ook niet dat onze kinderen, (en de kinderen van de migranten die hier al zijn) een toekomst verdienen in een veilig land.
Moeten kinderen niet veilig kunnen spelen met een beertje in een speeltuin, zonder een steeds groter risico verkracht of erger te worden door een halve wilde.
En als de import doorgaat, komt er dus een steeds groter deel mensen zonder enige moraal of geweten dit land binnen die pakken wat ze willen.
Willen wij dat.

210 Fleudemeu    
5 maanden geleden door Fleudemeu
2
Meld

@205 "Maar waarom zie je dan op draadjes als dit allemaal beschuldigen als “zie je wel, de vluchtingen” etc terwijl je op draadjes over Epstein niet ziet “zie je wel, de Amerikanen” "

Als Amerikanen naar nederland kwamen en heel veel zich misdragen zou men hetzelfde zeggen! Het is dus geen goede vergelijking!

Bij het Epstein voorbeeld zegt men ook vaak "Zie je wel, weer dat clubje extreem rijken die denken dat ze alles mogen"!

211 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

@210 is voor @205

212 Fleudemeu    
5 maanden geleden door Fleudemeu
2
Meld

Ik begrijp eigenlijk nog minder dat hier steeds uitleg voor nodig is, voor iemand die geen stront in zijn ogen heeft en het hart op juiste plek moet het overduidelijk zijn.

Je bouwt geen toekomst op de de puinhopen en ellende van een ander.

213 Fleudemeu    
5 maanden geleden door Fleudemeu
2
Meld

ALWEER een verkrachting door ALWEER een "vluchteling" en zoals gewoonlijk komen de deugertjes ons hier vertellen dat WIJ stout zijn omdat we het benoemen. Geen woord van veroordeling voor de Afrikaan, geen woord van empathie voor het 9-jarig meisje. Ga je schamen, deugertjes.

214 ZP3.0    
5 maanden geleden door ZP3.0
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

215 Willem Wip    
5 maanden geleden door Willem Wip

@215 Maar het is je dochter niet. Heldhaftige kretologie is dus niet op zijn plaats.

216 Criticaster    
5 maanden geleden door Criticaster
10
Meld


@142
Ik weet niet hoe oud je bent,maar het woord marokkanen mocht niet meer gebruikt worden in een nieuwsuitzending. dat moest Noordafrikaans of iemand met een getint uiterlijk genoemd worden. net als het woord allochtoon dat nu niet meer gewenst is, omdat berichten met het woord allochtoon vergelijkbaar zijn met de berichten over Marokkanen vroeger.
mensen die het dus over lichtgetinte misdadergers hebben zijn geen racisten,maar keurig opgevoede Nederlanders.

217 kelly11    
5 maanden geleden door kelly11
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

218 Willem Wip    
5 maanden geleden door Willem Wip

@216 "Maar het is je dochter niet. Heldhaftige kretologie is dus niet op zijn plaats."

Je zal ook wel tegen het binnenhalen van vluchtelingen zijn dan. Het zijn je familieleden niet, dus de held spelen is dan ook niet nodig toch?

Heb ik het goed? Ben je tegen het binnenhalen van vluchtelingen?

219 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld

@218 Snap ik. Ik ook.

@219 Die vluchtelingen zijn er. Ik zeg niet "als er vluchtelingen zouden zijn dan..."

Maar ik ben inderdaad niet voor het ongebreideld binnenhalen van vluchtelingen. Tegen is een te groot woord.

220 Criticaster    
5 maanden geleden door Criticaster
8
Meld

@218 "Ik weet het. Ik word boos van dit soort berichten."

En heel begrijpelijk. Ik heb geen goed woord over voor een volwassen vent die een kind van 9 verkracht. EEn ik begrijp het dondersgoed als een ouder zegt, "als het mijn kind was, had ik hem vermoord"

Kinderverkrachters zijn het leven niet waard vind ik!

221 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

@220 Maar ik ben inderdaad niet voor het ongebreideld binnenhalen van vluchtelingen. Tegen is een te groot woord.""

Waarom zou je niet tegen zijn? Het is toch niet jouw familie?

222 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

Kijk de zieke zielen van NK de verkrachter en zijn daad weer eens verdedigen en met non smoesjes komen. Hopelijk is het volgende slachtoffer een naaste of geliefde van hun.

223 Tyler    
5 maanden geleden door Tyler
2
Meld

@222 Je rukt dingen uit hun verband.

224 Criticaster    
5 maanden geleden door Criticaster
9
Meld

@224 "Je rukt dingen uit hun verband."

O? Leg maar even uit dan. @216 spreek je @215 aan op zijn opmerking "Als het mijn dochter geweest was, dan had ik hem naar het hiernamaals geholpen" met "Maar het is je dochter niet. Heldhaftige kretologie is dus niet op zijn plaats."

Je zegt dus dat het zijn dochter niet IS en hij zich er niet zo druk over moet maken, ergo heldhaftige termen.

Maar je bent niet tegen het binnenhalen van vluchtelingen, terwijl die vluchtelingen jouw familie ook niet zijn, en je je er dus ook niet druk over hoeft te maken. En ook de staat niet niet, want het is hun familie niet! Dus daar hoef je ook de held niet te spelen.

Leg maar even uit wat ik uit zijn verband trek!

225 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

226 ashampoo    
5 maanden geleden door ashampoo

@108

Ik ben nu net degene die ontwaakt is en dat nepnieuws terzijde schuift….

227 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
14
Meld

@227 "Ik ben nu net degene die ontwaakt is en dat nepnieuws terzijde schuift…."

Lekker over heel jonge meisjes gedroomd, dwaas?

228 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
3
Meld

@227 Zeg dat tegen het 9-jarig meisje wiens leven verwoest is door die vieze Afrikaan. En ga dan lopen want vader zal het vast niet met jou eens zijn.

229 ZP3.0    
5 maanden geleden door ZP3.0
2
Meld

@218

Je wordt dus boos vanwege nepnieuws. Maar dat moet je ook zelf weten, je bewijst mijn stelling in @2 Zodat je in een volgend draadje weer kan juichen als er een paar verzuipen in de Middellandse zee….

En dan zeggen ze dat vrouwen emotioneel zijn…..

230 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
13
Meld

@160

Het is een bewezen zaak dat Sceptr een extreemrechtse complotsite is.
Om mij dan van complotteren te beschuldigen is een jijbak.

Ik ontken ook niet dat er wat gebeurd is, we weten alleen niet precies wat.
Bij gebrek aan betrouwbare Nederlandstalige bronenen.
Want Bild is ook een dubieuze bron:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bild


Bild, ook wel Bild-Zeitung genoemd, door het blad zelf als BILD geschreven, is een Duits dagblad.

Het blad maakt deel uit van het Hamburgse Axel-Springer-Verlag. Het is de grootste krant van Duitsland en van Europa. Bild is een boulevardblad. Het richt zich niet op het politieke en wereldnieuws maar op nieuws waarin de lezers geacht worden geïnteresseerd te zijn. Kenmerkend voor de krant zijn de grote koppen die op de emoties van de lezers in spelen en de in verhouding korte artikelen. Een ander kenmerk is het gebruik van een vraagstelling in de kop. De krant wekt daarmee een bepaalde indruk bij de lezer die niet altijd door het artikel wordt bevestigd.

Net als The Sun in het Verenigd Koninkrijk heeft Bild een grote politieke invloed.

231 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
14
Meld

* Verwijderd door de redactie *

232 Willem Wip    
5 maanden geleden door Willem Wip

@160

Ik hoop dat je zo ook een beetje een idee krijgt waarom ik extreemrechts niet serieus neem…….

233 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
11
Meld

@231 "Het is een bewezen zaak dat Sceptr een extreemrechtse complotsite is."

Het is hier inmiddels ook bewezen dat jij een enorme trol bent. Dus respecteer dat bewijs en hou eens op met dat getrol

234 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
3
Meld

@232

Het zijn je eigen woorden dat je boos wordt.
Of lieg je in @218 ?
Dat kan ook natuurlijk, je naait de zaak graag op.

235 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
11
Meld

@234

Een complot-trol die beweert dat ik een trol ben.
Het moet niet gekker meer worden…..

236 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
13
Meld

@236 "Een complot-trol die beweert dat ik een trol ben.
Het moet niet gekker meer worden….."

Ah, en over welke complotten heb je het? Noem eens een voorbeeld van een complot waar ik mee kom?

237 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

238 Willem Wip    
5 maanden geleden door Willem Wip

Geen woord over het 9-jarig slachtoffertje in de reacties van dwalende dwaas onder invloed. Ik hoop zo dat sommigen hier geen dochters hebben want bij verkrachting zou vader aan de kant van de dader staan. Als die zwart is natuurlijk.

239 ZP3.0    
5 maanden geleden door ZP3.0
2
Meld

@225 Ik had een uitgebreide uitleg waarom het ene en het andere verschillende uitspraken zijn.

Maar ik zie nu dat je alleen maar zit te trollen. En ik ga geen trol voeren.

240 Criticaster    
5 maanden geleden door Criticaster
5
Meld

@238

Je leeft in een schijnwereld, Sally. En ik word nu eenmaal niet boos om iets wat niet echt is.
Dat is eigenlijk alles.

241 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
14
Meld

@240 "Ik had een uitgebreide uitleg waarom het ene en het andere verschillende uitspraken zijn."

O, ik ben heel erg benieuw. Leg maar uit waar het verschil in zit.

"Maar ik zie nu dat je alleen maar zit te trollen. En ik ga geen trol voeren."

Nee hoor, ik trol je niet. waar haal je uit dat ik je trol? Ik Leg me anders ook even uit hoe ik moet reageren op je om dat misverstand uit de weg te helpen. Desnoods stel ik je de vraag opnieuw op de manier hoe jij het wilt. Ik ben namelijk erg benieuwd naar je uitleg.

242 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

243 Willem Wip    
5 maanden geleden door Willem Wip

* Verwijderd door de redactie *

244 Beta    
5 maanden geleden door Beta

@231 WijzeDwaas,
U spreekt zelf van een hoax, dat wil zeggen dat u ontkent wat er in het verhaal beschreven staat.
Dan zegt u dat het bedoeld is om ons de Afrikanen te laten haten.
Daarmee geeft u gewoon aan dat het om een complot gaat, anderen proberen ons erin te luizen om de Afrikanen te gaan haten.
Nu begint u met een terugtrekkende beweging door zeggen dat we niet precies weten wat er gebeurd is.
Nou we weten dat een 27-jarige Afrikaan een 9-jarig Duits meisje heeft verkracht en voor bijna dood heeft achtergelaten.
Alsof dat nog niet precies genoeg is voor u, meer gruwelijke details zult u wellicht later nog vernemen.
Daarnaast heeft u het over onbetrouwbare bronnen en moet het opeens een Nederlandse bron zijn, alsof internationale bronnen minderwaardig zijn.
Behalve Sceptr en Bild was er bijvoorbeeld ook de MDR als bron, De Mitteldeutsche Rundfunk.
Dat is gewoon een serieuze betrouwbare bron.

Wellicht dat u in uw postings iets meer blijk van medeleven kunt geven als er slachtoffers zijn door niet-westerse migranten en/of islamieten uit niet-westerse landen.
,

245 Graaier1000    
5 maanden geleden door Graaier1000
0
Meld

@240 "Ik had een uitgebreide uitleg waarom het ene en het andere verschillende uitspraken zijn.

Maar ik zie nu dat je alleen maar zit te trollen. En ik ga geen trol voeren."

Ik denk dus dat je het zelf ook niet kunt uitleggen maar dat niet wilt toegeven en dus maar een smoes bedenkt om er onder uit te komen

246 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld

"Ik hoop dat je zo ook een beetje een idee krijgt waarom ik extreemrechts niet serieus neem……."

@160 WijzeDwaas,

Is dit uw "uitleg" op mijn vraag?
Dit heeft niets met uitleg te maken maar is doelpalen verzetten en het over iets heel anders hebben.

247 Graaier1000    
5 maanden geleden door Graaier1000
1
Meld

Correxctie bij @247

Mijn reactie is natuurlijk bedoeld voor @233 WijzeDwaas en niet voor mijzelf.
Mijn excuses.

248 Graaier1000    
5 maanden geleden door Graaier1000
0
Meld

@225 Heel scherp question

249 Fleudemeu    
5 maanden geleden door Fleudemeu
2
Meld
250 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

"Een complot-trol die beweert dat ik een trol ben.
Het moet niet gekker meer worden….."

@236 WijzeDwaas,

Haha, u als übertrol op Nieuwskoerier lijkt me niet de meest aangewezen persoon om anderen zoals @234 van trollen te beschuldigen.
Of het moet zijn dat u als zeer ervaren trol heel goed bent in het ontwaren van collega trollen, dat zou misschien kunnen.
Hoewel, in dit geval twijfel ik aan uw bewering.
Maar hoe dan ook, als een soort Mr. Bean van Nieuwskoerier zorgt u voor reuring en vermaak.
En dat weet ik tot op zekere hoogte ook wel te waarderen.
Zo heeft iedereen zijn specialiteit.

251 Graaier1000    
5 maanden geleden door Graaier1000
0
Meld

@246 Dat zal het zijn question

252 Criticaster    
5 maanden geleden door Criticaster
6
Meld

@251 En dat weet ik tot op zekere hoogte ook wel te waarderen.
Zo heeft iedereen zijn specialiteit.

Ik ook, maar soms gaat hij over de grens.
En hier ziet hij zelfs geen grens meer,is het gewoon misselijkmakend.

253 Fleudemeu    
5 maanden geleden door Fleudemeu
4
Meld

Doodstraf (her)invoeren voor dit tuig.

254 Sneeuwbal    
5 maanden geleden door Sneeuwbal
1
Meld

Ook bij ons zouden straffen als 100 zweepslagen met de zware zweep weer moeten worden ingevoerd. Blijkbaar snappen ze het anders niet. Ga je ze de doodsstraf geven, dan vermoorden ze het kind in de hoop ermee weg te komen doordat niemand ze kan herkennen.

255 Wendel    
5 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@252 "Dat zal het zijn"

Bewijs me het tegendeel anders gerust. Ik ben echt erg benieuwd naar je uitleg.

256 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld

@252 "O? Leg maar even uit dan. @216 spreek je @215 aan op zijn opmerking "Als het mijn dochter geweest was, dan had ik hem naar het hiernamaals geholpen" met "Maar het is je dochter niet. Heldhaftige kretologie is dus niet op zijn plaats."

Je zegt dus dat het zijn dochter niet IS en hij zich er niet zo druk over moet maken, ergo heldhaftige termen.

Maar je bent niet tegen het binnenhalen van vluchtelingen, terwijl die vluchtelingen jouw familie ook niet zijn, en je je er dus ook niet druk over hoeft te maken. En ook de staat niet niet, want het is hun familie niet! Dus daar hoef je ook de held niet te spelen.

Leg maar even uit wat ik uit zijn verband trek!"

Wil je het even uitleggen Criticaster?

257 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld

En Angela Merkel/links-Nederland zag dat het goed was want 'uhhhh niet aaaallle afrikkanen doen dat hoor". Nee maar het komt zo vaak voor met die dieren dat je ze liever allemaal weert toch. Of toch weer niet. Ik ken zoveel gevallen van afrikaanse mannen die kindjes verwekken en 0 zorg dragen. En je weet niet hoe ze zijn met je dochter in de slaapkamer. Beesten.

258 Tegenlicht    
5 maanden geleden door Tegenlicht
1
Meld

@258 Linkrmenschen schieten uit hun pantys in 3,2,1..

259 Tegenlicht    
5 maanden geleden door Tegenlicht
1
Meld

Zou het ontkennen van Dwaas te maken hebben met zijn liefde voor Afrikaanse mannen, of heeft het te maken met een droom om zelf kinderen van 9jaar te willen verkrachten.
Hoe dan ook, het is behoorlijk vreemd om een zaak als deze te ontkennen. En het is voor het slachtoffertje diep triest dat deze door figuren als dwaas als niet waar worden beschouwd.

260 Niet wit niet zwart    
5 maanden geleden door Niet wit niet zwart
0
Meld

En de Duitse schepen blijven doorgaan met ophalen van deze mensen

261 wijs    
5 maanden geleden door wijs
0
Meld

Welkom welkom welkom. Nog een miljard te gaan.

262 Kaffer    
5 maanden geleden door Kaffer
0
Meld

@243

Je hebt geen argumenten, Sally. Waar het om gaat is dat het hier een draadje is om zwarten te kunnen bashen. Maar het werkelijke probleem is dat de man zelf als verschijnsel een probleem is. De man die verkracht er op los. Of hij nu zwart of blank is….

Veel mannen zijn geen baas over hun lul.

263 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
12
Meld

Zul je dadelijk zien dat tie een paar jaar straf krijgt en na vrijlating een advocaat zegt "hij hoeft niet meer terug, want hij is al te verduitserd"

264 DikkeTor    
5 maanden geleden door DikkeTor
2
Meld

@63 "Veel mannen zijn geen baas over hun lul."

Heb jij een baas dan?

265 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

@263

Veel mannen kunnen zich goed beheersen. Zeker Westerse mannen waar zelfbeheersing een deugd is. In de Islam is zelfbeheersing bij mannen geen deugd en is verkrachting (buiten de eigen kring) toegestaan en wordt het zelfs toegestaan. Geen onzin uitkramen dus!

266 Vaartuig    
5 maanden geleden door Vaartuig
1
Meld

tom lalleland bbrrrrrrr zegt genoeg voor de rest kletsverhaal en de beperkten trappen er weer in. wanneer stopt die kots eens.

267 oculus amet    
5 maanden geleden door oculus amet
7
Meld

@286 en hoe is het met jouw beheersing en jouw deugden hahahahaha maar onzin uitkramen doe je weer heel goed, al vandaag buiten geweest ?

268 oculus amet    
5 maanden geleden door oculus amet
8
Meld

@267 "tom lalleland bbrrrrrrr zegt genoeg voor de rest kletsverhaal en de beperkten trappen er weer in. wanneer stopt die kots eens. "

Echt kudo's voor je geweldige onderbouwing weer. zeg. je bent echt een aanvulling 3dbril Hassan

269 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
2
Meld
270 DikkeTor    
5 maanden geleden door DikkeTor
3
Meld

@268 , moeilijk he die cijfertjes

271 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

@269 al sinds gisteravond steeds hier ? zou ik ook schimmig van worden. maar zolang je er geen last van hebt stoort het niet toch ? beperktheid heeft zo zijn voordelen.

272 oculus amet    
5 maanden geleden door oculus amet
8
Meld

Ik stel voor dat we alle Afrikanen verbieden. Totdat dit soort problemen voor 100% zijn opgelost. Daarna kunnen we weer eens kijken of er (mondjesmaat) een paar Afrikanen bij kunnen.

273 xtremy    
5 maanden geleden door xtremy
1
Meld

Walgelijke klootzak ! En reken er maar niet op dat hij na zijn straf het land uitgezet wordt.

274 B55    
5 maanden geleden door B55
0
Meld

@272 "al sinds gisteravond steeds hier ? zou ik ook schimmig van worden. maar zolang je er geen last van hebt stoort het niet toch ? beperktheid heeft zo zijn voordelen."

De beperktheid om de juiste cijfertjes in te tikken zoals je in @268 etaleert bedoel je?

275 AT Jist    
5 maanden geleden door AT Jist
1
Meld

@ Oculus Nostredamus, 18 post vooruit voorspellen is tovenarij.

276 Ignatia    
5 maanden geleden door Ignatia
0
Meld

De hoofdschuldige in dit verhaal heet Merkel

277 Joepie    
5 maanden geleden door Joepie
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

278 Pxf7+    
5 maanden geleden door Pxf7+

@278 Denk aan de inkomsten voor NK. Ook die mensen zijn nodig zodat meer mensen boos raken en meer reclame kijken XD. Mits men netjes binnen de regels trolt question

279 DikkeTor    
5 maanden geleden door DikkeTor
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

280 tonaki    
5 maanden geleden door tonaki

@280 Mee eens. Sommige dingen gingen ook te ver.

281 DikkeTor    
5 maanden geleden door DikkeTor
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

282 tonaki    
5 maanden geleden door tonaki

We moeten er gewoon voor zorgen dat illegaliteit strafbaar wordt zodra iemand uitgeprocedeerd is en niet uit zichzelf weggaat.

283 wiseguy    
5 maanden geleden door wiseguy
0
Meld

Merkel al bij haar en haar ouders langsgeweest ?

284 Vageali6888    
5 maanden geleden door Vageali6888
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

285 tonaki    
5 maanden geleden door tonaki

@266

Verzinsels. Zeker nog nooit van Epstein gehoord.

286 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
5
Meld

@286

Ik zeg niet dat Westerse mannen zoiets niet doen. U leest niet goed. Alleen in de Westerse wereld wordt zelfbeheersing in het algemeen gezien als deugd. In de Islam niet. Wil je dat ik in detail beschrijf waar in de Islamitische boeken vrouwen als eigendommen worden benaderd en verkrachtingen worden goedgepraat of erkend u uw verlies op voorhand?

287 Vaartuig    
5 maanden geleden door Vaartuig
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
De griepprik is nutteloos bij gezonde mensen.
Met griepvaccinatie van ziekenhuispersoneel r...

22 uur geleden door Seconda

De leugens van Parijs en Rutte over ons klima...
Een Nederlandse wetenschapper die duidelijk u...

16 uur geleden door PFL

Iran heeft een schokkend goede zaak tegen Tru...
"Om een dergelijke aanval te rechtvaardigen,...

16 uur geleden door kovichni

PVV-er Marjolein Faber heeft het niveau van e...
Elke keer als senator Marjolein Faber (PVV) i...

9 uur geleden door Frouke

Franse Gele Hesjes bestormen theater in Parij...
"Het vrijdagavond theateruitje van Emmanuel M...

8 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
RonMVV
'Ongelijkheid blijft groeien, rijken betalen ...
@7 Rooksignalen laat Greta het maar ni...

minder dan een minuut geleden door RonMVV

Reagurius
Ruim drieduizend huishoudens in Rotterdam-IJs...
@1 Dan kom je maar met het OV ja?...

minder dan een minuut geleden door Reagurius

Sjaak Trekhaak
Drie redenen waarom Trump tóch kan vallen...
Jeetje Zucht, wat is u kansloos zeg..Vanaf ...

1 minuut geleden door Sjaak Trekhaak

Bender Rodriquez
Greta Thunberg blijkt praatpop van klimaatorg...
@56,Toen ik het woord ' joden fooi ' in j...

3 minuten geleden door Bender Rodriquez

JackKropotkin
'Ongelijkheid blijft groeien, rijken betalen ...
@4 Paard en wagen erbij voor het vervoer, roo...

3 minuten geleden door JackKropotkin

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig