U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 2
Bij het strand van Tel Aviv passeert in de verte een Israëlische Dolphin onderzeeër, die met kernwapens is uitgerust ter afschrikking van de vele vijanden van de Joodse staat. (Afbeelding: (5)).—————————————————————————————— ...

12 dagen geleden door Eksteroog

REAGEER MET EEN EMOJI
5
3
LEES MEER OVER

Oorlog met Iran is een mooie gelegenheid om de nucleaire aspiraties van die godsdienstwaanzinnige mohammedanen krachtig de kop in te drukken.

http://tiny.cc/Iran-nuke

1 Eksteroog    
12 dagen geleden door Eksteroog
10
Meld

@1 Waarom mocht Israël ongemoeid uitgroeien tot een van de grootste atoomwapenbezitters en Iran een land wat nooit een oorlog is begonnen niet.?

2 jantje van leiden    
12 dagen geleden door jantje van leiden
15
Meld

De levensgevaarlijke Netanyahu is in staat om Iran nucleair aan te vallen om zijn herverkiezing veilig te stellen.

3 jantje van leiden    
12 dagen geleden door jantje van leiden
9
Meld

@2

Jij hebt echt het geschiedkundig besef van een garnaal... Ik had ff se neiging het toch te doen, maar je googled maar op 1967 en 1973.....aks je het dan nog niet snapt...

4 Rolmops    
12 dagen geleden door Rolmops
5
Meld

Is geen nieuws.

5 Malinois    
12 dagen geleden door Malinois
1
Meld

@2

Twee gore leugens in één zin. De complotjankende Jodenhaters blijven ruim vertegenwoordigd op dit forum. Hopeloos. question

Iran kan dreigen wat het wil; het land heeft behoorlijk verouderd materiaal. Hun raketten zijn niet zo moeilijk te weerstaan. Maar, Iran weet dat de hele wereld dat weet, dus zullen ze op een andere manier die oorlog voeren, namelijk via de guerrilla-tactiek. Zorgen dat de scheepvaart stagneert: schepen laten zinken in smalle waterwegen en er is grote economische schade toegebracht. Een dergelijke blokkade zal meteen een 'casus belli' zijn en het startsein zijn tot tegenacties. Van de strategische plekken in Iran is nu alles wel in kaart, mede dank zij intensieve spionage ter plekke. Het Iraanse volk wil in meerderheid van het religieuze schrikbewind af en zal alle hulp geven aan iedereen die de ayatollahs wil verjagen. Dat is dus geen probleem.

We zullen zien in hoeverre Iran z'n dreigementen hard maakt. Voorlopig is het een brullende muis die veel dreigt, maar weinig doet.

6 weerman    
12 dagen geleden door weerman
9
Meld

@6

Ik juich een oorlog niet toe maar als het de Iraanse bevolking kan bevrijden van die gekken daar aan de macht gaat het me iets gemakkelijker af.

7 Malinois    
12 dagen geleden door Malinois
2
Meld

@7

Niemand juicht een oorlog toe. Maar er zijn 'doodlopende steegjes' die partijen dwingen tot strijd. We zien al een paar maanden dat Iran bezig is onrust te stoken in de wateren waar de olietankers doorheen varen. Ze dachten dat er wel een tegenaanval zou komen als antwoord op hun agressie, maar dat bleek een misrekening.
Israël zou trouwens met spionage en inlichtingen vergaren meedoen met een coalitie. Er zal binnenkort wel in konvooi gevaren gaan worden, want schepen zo maar zonder gewapende begeleiding zal straks niet meer kunnen. Iran heeft een oorlog nodig om het volk achter de leiders te krijgen. Economisch gaat het daar superslecht (mede door de sancties) en de werkloosheid is enorm. Het grootste deel van de bevolking is jonger dan 30 jaar, en het grootste deel is werkloos. DE ingrediënten voor een volksopstand zijn allemaal aanwezig, dus de machtsgeile, gerelicapte ayatollahs zoeken een uitweg... Dat kan een oorlog zijn, dat is wel vaker de truc van dictators.

8 weerman    
12 dagen geleden door weerman
6
Meld

Iran is er alles aan gedaan om oorlog te voeren. Helaas zijn zij er niet klaar voor. Binnen een paar dagen is het over in Iran. Ze onderschatten Israel en Amerika du hun in 3 uur uitschakelt.

9 Zeeuw    
12 dagen geleden door Zeeuw
8
Meld

@2 Dat is omdat in Israel hele normale mensen wonen die niet van plan zijn om alle andersdenken te vermoorden.

En in Iran zijn ze wel van plan om alle niet-mohammedanen te vermoorden, en ook alle mohammedanen die niet precies op dezelfde manier geloven als zijzelf.

Daarom.

10 Eksteroog    
12 dagen geleden door Eksteroog
6
Meld

@10 ... "niet van plan zijn om alle andersdenken te vermoorden".
Maar wel zoveel als mogelijk Palestijnen, hè Elia?

11 Huskymanus    
12 dagen geleden door Huskymanus
12
Meld

@11 Als Israel van plan was om zoveel mogelijk palestijnen te vermoorden dan zouden ze nu allemaal dood zijn.

12 Eksteroog    
12 dagen geleden door Eksteroog
4
Meld

Gevaarlijke spelletjes ....en nooit zal er vrede zijn in het midden Oosten

13 Gazelle    
12 dagen geleden door Gazelle
1
Meld

Iran wil helemaal geen oorlog en schiet daarmee ook niks op. Als het op oorlog aankomt, dan weet Iran dat ze de zwakkere partij zijn en zullen verliezen. Degene die Iran steeds provoceren zijn de landen die wel oorlog met Iran willen. Dat is ook de reden dat het atoomakkoord eenzijdig door Amerika is opgezegd en dat is ook de reden dat Amerika alle andere landen die nog handel drijft met dit land sanctioneert.

14 B55    
12 dagen geleden door B55
5
Meld

@14

"Als het op oorlog aankomt, dan weet Iran dat ze de zwakkere partij zijn en zullen verliezen."

Dat weet iedereen.
Daarom wordt het ook totaal niet gewaardeerd dat zij achter de schermen wel hamas en hezbollah steunen tegen een macht waartegen zij het zelf niet durven op te nemen.
Ze willen wel het vuurtje opstoken maar vertikken de kastanjes uit datzelfde vuurtje te halen.
Achterbaks volk (en dan heb ik het over het regiem en de ayatollahs, niet over de burgers).

15 Malinois    
12 dagen geleden door Malinois
3
Meld

Waaron gaat dat oorlogszuchtige Amerikaanse, IIsraëlische tuig en anderen niet gewoon naar huis. Alsof al die proxy legertjes, ja ook die van Iran, niet al genoeg ellende brengen. Hup, allemaal maar huis ellendelingen van Hezbollah, Al-Qaida, IS, VS, Rusland, Saudi Arabië, illegale kolonisten op de Westbank, Boko Haram en hoe al die milities ook mogen heten.

Zo en nu maar weer werken zodat o.a. via mijn belastingpenningen al die nietsbijdragende ellendelingen hun verderf kunnen uitstorten. Kut wereld!

16 Hendrianus    
12 dagen geleden door Hendrianus
9
Meld

@9
En dan?

17 Hendrianus    
12 dagen geleden door Hendrianus
6
Meld

@17 En dan leven we allemaal nog lang en gelukkig.

18 Eksteroog    
11 dagen geleden door Eksteroog
3
Meld
19 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
8
Meld

@12 Tjongejonge, wat zijn die Zio's toch goed! Dat ze zichzelf zo goed in de hand kunnen houden en nog niet álle Palestijnen hebben uitgemoord!
Wow!

21 Huskymanus    
11 dagen geleden door Huskymanus
8
Meld

@18 Die hebben we eerder gehoord,
https://youtu.be/3W7-ngmO_p8

22 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
7
Meld

@19

Ach, een antisemiet die met de Cidi-site aankomt! Dat is als Goebbels die de Thora citeert. question Hoepel toch op viespeuk, met je haat. Je bent geen discussie waard, met al die eeuwige haat van je.

Iran dreigt maar een eind weg. Als ze oorlog willen kunnen ze die krijgen.

23 weerman    
11 dagen geleden door weerman
4
Meld

Blijft toch knap dat mensen die andere beschuldigen van haat zelf zo vol haat zitten tov die mensen.

24 solidsteel    
11 dagen geleden door solidsteel
8
Meld

@4 Is Iran dat begonnen? Huh?

Israël steunde eerder terreur groepen tegen Iran dan dat hezbollah en Hamas uberhaubt bestonden.

25 Jaap Oudenaerde    
11 dagen geleden door Jaap Oudenaerde
9
Meld

@23 Nee maar van dode kinderen genietende malloten met een neo-zionistische hersenafwijking met genocidale trekjes zijn fijne mensen...

26 Jaap Oudenaerde    
11 dagen geleden door Jaap Oudenaerde
9
Meld

@19 Omdat weerman gewoon vies en goor is?

27 Jaap Oudenaerde    
11 dagen geleden door Jaap Oudenaerde
11
Meld

@7 "Ik juich een oorlog niet toe maar als het de Iraanse bevolking kan bevrijden van die gekken daar aan de macht gaat het me iets gemakkelijker af."

Dat is nu al tig keer als excuus gebruikt om bij het Midden-Oosten in te kunnen grijpen; "de leiders zijn allemaal waanzinnigen die zelf de oorlog wil beginnen, het is beter voor de bevolking", enzovoorts enzovoorts. Echter, is het ook maar één keer voorgekomen dat de bevolking er daadwerkelijk op vooruit is gegaan?

28 Neobullseye    
11 dagen geleden door Neobullseye
0
Meld

@27
Ook geen argumenten meer, en dan als Jodenhater anderen gaan beledigen? Je gaat af als een gieter, joh.

29 weerman    
11 dagen geleden door weerman
2
Meld

@29 Neu "Nee maar van dode kinderen genietende malloten met een neo-zionistische hersenafwijking met genocidale trekjes zijn fijne mensen"...

Dat is argument genoeg in deze..

30 Jaap Oudenaerde    
11 dagen geleden door Jaap Oudenaerde
10
Meld

@23 [Als ze oorlog willen kunnen ze die krijgen.]

En dan gaan ze in vlammen ten onder!

31 Eksteroog    
11 dagen geleden door Eksteroog
1
Meld

@26 Zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten....

32 Eksteroog    
11 dagen geleden door Eksteroog
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

33 Eksteroog    
11 dagen geleden door Eksteroog

@30
Dat is geen argument, dat is neofascistisch gescheld. Je komt puur om te beledigen, valt al langer op. Een inhoudelijke discussie is voor jou niet weggelegd; je bent gewoon de zoveelste grijze, werkloze muis die toetsenbordheld op zolder speelt.

@31
"Wie leeft bij het zwaard, zal sterven bij het zwaard". De vredelievende' ayatollahs en hun rigide religie kunnen nooit lang bestaan. Het land kent een enorme werkloosheid, de economie gaat bar slecht, ze hebben een enorm leger van jonge mensen onder de 25 en die beginnen zich te roeren. Daarom ook de pogingen om de aandacht af te leiden via kwaadsprekerij over Joden, pogingen om een oorlog te beginnen en de machtsexpansie richting Syrië. Allemaal aandacht van de binnenlandse problemen afleiden, in de hoop het volk te kunnen blijven onderdrukken en de macht bij de elite te houden...

34 weerman    
11 dagen geleden door weerman
1
Meld

@17 het moge duidelijk zijn dat als Amerika of Israel hun uitschakelt dat het dan over is met Iran

35 Zeeuw    
10 dagen geleden door Zeeuw
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

36 Huskymanus    
10 dagen geleden door Huskymanus

@34 weerman

In @6 begin je met "Twee gore leugens in één zin. De complotjankende Jodenhaters blijven ruim vertegenwoordigd op dit forum. Hopeloos."

In @23 geef je als antwoord op @19 "Ach, een antisemiet die met de Cidi-site aankomt! Dat is als Goebbels die de Thora citeert. question Hoepel toch op viespeuk, met je haat. Je bent geen discussie waard, met al die eeuwige haat van je."

Iedere keer als er bij jouw een argument ontkracht wordt, zie @19 , valt dat slecht bij je en verval je in goor schelden. Jij bent hier de viespeuk.

37 Hendrianus    
9 dagen geleden door Hendrianus
7
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Man overleden na mishandeling in speeltuin
Een man is zaterdagmiddag in Assen om het lev...

12 uur geleden door Telegraaf

Duitsland: leerlinge krijgt gelijk en mag in...
Een jonge moslima heeft gelijk gekregen van d...

14 uur geleden door Kiki

Trump: Joden die op Democraten stemmen, tonen...
Volgens Donald Trump tonen Joden in de VS die...

6 uur geleden door iSlam FM!

MH17 Waarheidsconferentie in Maleisië co...
Bewijs dat niet Russische raket, maar Oekraïe...

10 uur geleden door zilvergoud

Baudet wilde Kremlin-aanhanger op Europese li...
Thierry Baudet wilde een pro-Russische Brit,...

12 uur geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
A Passenger
Wat als Barack Obama had voorgesteld Groenlan...
Als is verbrande turf...

minder dan een minuut geleden door A Passenger

Tiidmasine
Sterfgeval in Illinois gelinkt aan 'vapen'...
Denk dat de volgende link meer duidelijkheid ...

1 minuut geleden door Tiidmasine

groenengeel
Meerderheid Amerikanen wil niet dat Trump wor...
Ik weet niet eens wat een RSI is....

3 minuten geleden door groenengeel

RoosjeB
Trump: Joden die op Democraten stemmen, tonen...
@115Zie jij er dan uit als een meisje van t...

3 minuten geleden door RoosjeB

LGK
Meerderheid Amerikanen wil niet dat Trump wor...
@45Nee, er wordt een sell advies gegeven...

4 minuten geleden door LGK

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig