Hoofd senator democraten waarschuwt Trump voor CIA wraak! (youtube.com)


Senator Chuck Schumer, the new top Democrat in the U.S. Senate, talks with Rachel Maddow about how ideologues are manipulating Donald Trump, and the error of... ...

door Reactie in Politiek  ·  23 Reacties

  • 3
  • 433x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rachel Maddow van MSNBC verrast Schumer met een tweet van Trump, dat hij de reacties van de veiligheidsdiensten nogal vreemd vindt.

Schumer schiet even uit zijn rol, zijn masker valt voor een moment af, en waarschuwt Trump dat het gevaarlijk is om de veiligheidsdiensten zo te behandelen. Ze zijn erg boos hierover, weet hij als insider. En ze hebben eindeloos veel manieren om wraak te nemen op je.

“You take on the intelligence community, they have six ways from Sunday to get back at ya. So even for a practical supposedly hard nosed business man he's being really dumb to do this”

2
1 Reactie

@1 aanvulling:
Zie de video vanaf 7:19

1
2 Reactie

Ja, het kan snel gaan...!! Na Clinton hebben nu de inlichtingendiensten alles te verliezen en zij proberen nu in een sfeer van propaganda, bedrog en manipulatie hun macht te redden.....tevergeefs; de Amerikanen bespeurden de verborgen tirannie achter de gevestigde kliek en kozen (typisch Amerikaans) voor de zelfstandige self-made genius....!

2
3 CoolMemories

De uitspraak van Schumer leidt tot sceptische reacties als deze:

Gordon Warlow:
"Trump will be just as effective at change as Obama was, after they sit him down, show him the U.S. President's operating manual (that was written just after Kennedy's assassination). Trump will nod in agreement and we (average people) will have 4-8 more years of struggle while the richest people will continue to benefit from this "democratic" system... Prove me wrong!"

1
4 Reactie

Dat het gejank nu zou losbarsten bij de werkelijke machthebbers in de VS (zoals de FED en de CIA) was te voorspellen. Niets is zo erg voor lieden die naar wereldhegemonie streven dan macht en invloed te verliezen....hun laatste strohalm is de demonisering van Poetin als 'het ultieme kwaad' die zijn kwaadaardige invloed zelfs tot in de Amerikaanse stemhokjes doet gelden.....kuch....en iedereen die met Poetin geassocieerd kan worden (zoals Trump)diskwalificeren en het liefst elimineren....

1
5 CoolMemories

Mensen vragen zich af of Trump dezelfde waarschuwing kreeg als JFK?

1
6 Reactie

Met Trump blijft het wel echt spannend. Net een 007 film. Trump is net als Erdogan en Putin. Alleen hij is al 70, dus het kan niet zoveel kwaad. Als ie nu tussen de 35 en de 55 was geweest. Dan ehm... was het een groot probleem geweest. Maar nu... is het allemaal grappig. Smullen voor iedereen. Of natuurlijk gewoon pure horror. Afhankelijk aan welke zijde je staat. question Jammie...

0
7 lieveschat

@4 "...the U.S. President's operating manual (that was written just after Kennedy's assassination)...."

Ja, Kennedy was de laatste president met reële macht die nog zelfstandig beslissingen kon nemen....dàt is ook de reden waarom hij zo razend populair was en waarom hij vermoord werd...alle na hem volgende presidenten waren slechts lakeien van de lobby....niet de moeite waard om vermoord te worden.....totdat Trump verscheen en op eigen initiatief en kracht de twee politieke bolwerken tegen elkaar uitspeelde en er triomfantelijk met de verkiezingswinst vandoor ging. Het is zaak dat Trump goed beschermd en bewaakt wordt en niet alleen onderhandelingen gaat voeren want de Clintonkliek is, zoals blijkt, nog volop aan de macht en niet van plan te wijken!

0
8 CoolMemories

@6 Giga goede vergelijking. JFK was ook een boef net als Trump. JFK was een maffia zoontje. Precies net als Trump dat is. En JFK was ook door het volk gekozen. Het was namelijk helemaal niet de bedoeling dat JFK verkozen werd. Toen was het door de TV en nu door internet. De elite van toen was niet berekend op de TV en de elite van nu is niet berekend op het internet. Dus kan goed zo zijn als jij vertelt. Dat Trump vermoord wordt. De Russen speculeren er ook al op dat ze hem gaan vermoorden. We zullen zien wat er gaat gebeuren.
.
Wij hebben hier vanaf de zijlijn in ieder geval ons lolletje en een heel er spannende show. question

4
9 lieveschat

@7 Ja, met Trump is de politieke energie en daarmee het spektakel weer terug gekeerd op het politieke toneel....geheel tegen de wens van de lobby die de politiek in het Westen wil afschaffen. Men duldt namelijk geen enkele instantie of macht (VN, Internationaal gerechtshof, kritische pers, Kremlin, kritische politici enz.) die de lobby kan tegenwerken of zelfs maar bekritiseren...!
Poetin weet dat uit ervaring.

0
10 CoolMemories

The Trump Mission.... Mr. Trump007...

.
question

0
11 lieveschat

@9 "...Dus kan goed zo zijn als jij vertelt. Dat Trump vermoord wordt...."

Hopelijk is het hiervoor te laat. Trump is inmiddels zo populair en publiekslieveling dat een liquidatie een burgeroorlog zou ontketenen...de VS zouden onbestuurbaar worden en nog sneller imploderen dan de EU gaat doen....!

0
12 CoolMemories

@10 Precies. Jihaaa.... Excitement.... question Iedere dag genieten... question

0
13 lieveschat

Dezelfde partijen die hebben gezamenlijk hebben gelogen over massavernietigingswapens in Irak, wat tot miljoenen slachtoffers heeft geleid. Eisen nu weer geloofd te worden in hun belachelijke claim dat de Russen er voor hebben gezorgd dat Trump president is geworden.

Een van de machtigste leden van de democratische partij doet daar een schepje bovenop, neem je wat ze hebben bekokstoofd niet aan, dat pakken ze je terug!

Democratie anno 2017 doe wat de heersende macht wilt anders dreigt er wat!

0
14 Reactie

Trump heeft binnenkort een ontmoeting met Theresa May from the UK... MI6???

.
With love from Russia...

0
15 lieveschat

Interessant te zien dat de machtsstrijd in de VS gevoerd wordt en helemaal niet in de EU waar de politici muppets van de Amerikaanse lobby zijn. Ja, het is mogelijk dat de implosie van het gevestigde systeem in de VS begint en vervolgens de EU meesleurt...! Dan voorzie ik een mega-overwinning van Wilders en andere 'volkspolitici' die de bureaucraten van de gevestigde politiek achterlaten in een leeg simulakrum en eenzaam perspektief.....dankzij Trump...!

0
16 CoolMemories

@16 Heerlijk +++

0
17 lieveschat

Het kan nog wel eens een heel gevaarlijke tijd worden. Het Amerikaanse volk begint zich ook bewuster te maken van hetgeen speelt. Alleen de tig groeperingen al die zich bezig houden met de Clinton mails, en aanklachten willen gaan indienen. Wikileaks heeft aangekondigd dat er nog aangrijpende onthullingen gaan komen, over wat weten we nog niet. Afijn, het schuldenplafond is weer in aantocht, begin maart zal het financieel warmer gaan worden. Het budgettaire tekort beloopt nu al rond de Biljoen, waarvan gaan de stimulerende maatregelen betaald worden? Wat doet de inflatie en rente? Nee, dit wordt absoluut geen rustig jaar.

0
18 Heapak

Trump is gewoon Mr. Goldfinger:

He loves only gold.... question

0
19 lieveschat

@8 "Kennedy"

Na de Varkensbaai ontsloeg Kennedy twee hoge CIA-bazen en dreigde naar verluidt de CIA "in duizend stukjes te versplinteren en uit te strooien in de wind". Dit heeft hem de kop gekost.

Maar Kennedy was niet de eerste. Misschien wel controversiëler was Henry Wallace, de vice president onder Roosevelt. Hij en Roosevelt waren democraten en idealisten. Toen WO II was afgelopen maakte Roosevelt een deal met Stalin in Jalta. Roosevelt overleed kort daarna. Er ontstond bij de democraten een strijd tussen Wallace en Truman voor de opvolging. 65% van de democraten was voor Wallace, maar op een duistere manier werd Truman president. Hij gooide de deal met Stalin in de prullenbak, dropte twee atoombommen op Japan en begon de koude oorlog. Wallace werd niet vermoord, maar het kwam op hetzelfde neer.

0
20 Dune

Goede docu over Trump: question

.
Maarrrr, er zijn veel meer goede docu's over Trump...

0
21 lieveschat

@20 vergeet Patton niet, heb veel over hem gelezen de laatste tijd.
Vreemde politiek.

0
22 Eastwood

@19 "..Trump is gewoon Mr. Goldfinger..."

Ja liefsteschat! Trump is poen en big business, puur goud! Hij heeft alles bereikt wat zijn hart begeert en heeft daarom over om zich nu op te werpen als president van de VS...hij is daarom niet te stoppen en nauwelijks te chanteren..! Paniek bij de politiek-correcten en bij de inlichtingendiensten...!

0
23 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@29 Toch apart dat er na 7 oktober 2023 geen mensen massaal de straat opgingen om te demonstreren tegen het bloedvergieten, afslachten, verk...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@32 Misschien moet jij gewoon zeggen wat je bedoelt. ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@31 Toe nu toe zijn er altijd weer idioten opgestaan dus wat mij betreft is het wel duidelijk....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Leger Burkina Faso executeerde 223 mensen en weert BBC na uitzending

@1 Het leger daar bestrijdt jihadisten. Een boycot speelt lijkt mij juist die jihadisten in de kaart te zullen spelen. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@30Goed lezen.Hèt sloeg op je eigen opmerking. ...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@26 Of er altijd idioten zullen zijn die geen boodschap hebben aan de levens van andere mensen dat weet ik niet. Lijkt mij dat dit niet oneind...

12 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Leger Burkina Faso executeerde 223 mensen en weert BBC na uitzending

Tsja, ook zo'n gebied waar je maar liever niets mee te maken wil hebben.Het zou beter zijn, om internationale boycots aan dat land, uit te vaa...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@31 Dank je. Ik had 'm echt zelf bedacht. Ik haal niet steeds dezelfde onnozele tekst te voorschijn. Enfin, teveel tijd aan jou besteed. Zonde....

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@30 "Deze column suggereert dat Wilders principes moet naleven. " Één woord: ijskast. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Indian Gay Men PornEscoets Near MeFotos De Sexo GayShania Twain NudeCumshotscompilationSex Aunty PicForced Xxx MoviesPlayboy SwingerNaked CuddelingAmana Cerny PornHanine.Free HeintaiCoq Nue.Lesbian Asian PornDesi Girl Sex PhotoXxx English Sex MovieFull Length Porn DownloadDesi Lady NudeFirst Time Virgin PornDopaminegirlCollege TittiesWww BlackedBhagwan Sex VideoNaked Teen AssholePakistan Gay PornJav PicsYani The BodyMiya Kalifa HotCooking PornImran Hashmi SexMia Melano Full VideosMilf MatureSexy Desi NudeReal Sex MovieGranny Hand JobsZz SeriesCanada Blue FilmHistorical Porn VideosTomantic Porn VideosTexas BukakkeSara Underwood NuddWww Kerala XxxTrish Stratus HotNaked BhabhiCreampieing MomMotherless Porn SiteCalebrity PornRecit HerotiqueDredd DildoXx VdXxx Co ComMadhuri Dixit Hot BoobsSleebunn NudeChloerose111 NudeFree PornoLoly Lips3d Animated PornosCrossdresser NudeAll Heroine XxxBlue Picture ChineseXnxx JabrjastiBrcc Maria TwinningSasha Grey BbcPacific Rim PornFree Porn GamesLesbian On BrazzersDylann VoxSakura HarunohentaiHomosexvideoDesi Xxx TubeMale Masterbation VideosChatzozo TamilDesimasalavideo TkSouth Sex MoviAssvirgin1980s Porn MoviesOnlyfans BunkrR/irlgirlsReddit Nafw ListH E NtaiGlory Hole Sex VideosColton FordKanjo X KanjoKayla Kayden PornstarBack And White PornNicole SheaCorinnakopf FeetAtqofficialIgay69Andrea Hot VideosVoyeurism PublicWet ClitTagalog Sex StoriesLily-rose Depp NudeAnal FuckigNaked She HulkXxx Mom Full HdOnly Ladies Sex VideosKraccinasskeyKk Tadap TadapCollege Teen PornParadice Hill PornXxx For AfricansAdult ChatsAria GiavanniBig Booty Ebony PronBen Fucks GwenJayla Foxx PopeyesPotn HibPetite Babes NudeGilfs On TumblrHot Girls With TattoosKarla InsatiableKobeni Chainsaw Man BlowDefloration Porn VideosMom Chudai VideoFucking Sleeping MomIndiansex FilmsIn Public Porn VideosComicsporno EspañolTik Tok PormRrealifecamAella NudeAmerica X XxNana Vistor NudeGabrielle Dennis NudeThick Whitegirl PornPirates Ll: Stagnetti's RevengeDeauxma NudeSydney Lint Onlyfans LeakPoonam Pandey XxxNaruto SexgamesBeurztte.comLésbicaspornAsa AkirapornNibules PornMadison Morgan NudiezXxx Video BidesiSax Romantic VideoFamily Cheating Porn VideosXxxxx MuviHot X WebThe Body PornDbsm XxxAi Sex ChatPamala SanchezXhamster HindiSlim Thick BootyGaand Me LundRealifecam Replay