door Havermout in Showbizz  ·  182 Reacties

  • 22
  • 1409x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@101 "Nasrdin is echt een voorbeeldig geïntegreerde Marrokkaanse-Nederlander."
Daar valt wel wat op af te dingen, en dan druk ik me zeer voorzichtig uit.

2
151 jfvannieuwenhuijzen@gmail.com

Hahahahahaha, onze rechtse onderbuikjes lopen hier weer helemaal leeg. Jammer dat deze hele Wet niets meer is dan symboolwetgeving, uitsluitend en alleen in het belang van een paar politieke partijen die de adem van twee ondemocratische partijen in hun nekje voelen. Een Wet die aan voorbereiding wat heeft gekost aan belastinggeld. Ach wat maakt het uit, dan leveren we allemaal toch straks weer wat meer salaris in? Ga er maar vanuit dat er binnen de handhavers in Nederland geen enkele behoefte is om deze wet te gaan handhaven. Ze hebben wel wat beters te doen. Misschien een idee om een boerka politie op te richten? Wellicht zijn er hier liefhebbers. Als je immers zulke problemen hebt met de overtreders van deze Wet, dan is jullie er vast ook veel aan gelegen . om hem zelf te handhaven. Nog even en de frustraties bij jullie zullen nog hoger oplopen. Fijn toch dat de NK er is om deze emoties van jullie af te kunnen schrijven, dat scheelt bloeddrukpillen en wat andere kalmerende medicatie.
Trouwens ik vind witte Medelanders met een rugzakje of diepe broekzakken veel gevaarlijker. Ik denk dat we die dan ook maar moeten verbieden.
Nu hoop ik maar op veel reacties, die zijn nl vermakelijk om te lezen.
Gegroet allen.

8
152 reality

Ga eens in motorpak met helm op een politiebureau binnen. Of Den Haag.

0
153 Tegenlicht

@153 Politiek Den Haag.

0
154 Tegenlicht

Als ik tegen mijn vrouw zou zeggen dat ze binnen moet blijven, dan zou terecht de wereld te klein zijn.

Maar blijkbaar mag ik haar wel verplichten om een bungalowtent aan te trekken.....

Iedereen die dit verdedigt moet maar eens in het Midden-Oosten gaan kijken.

1
155 Realisme graag!

De wet is de wet. Als hij het er niet mee eens is, dan gaat hij toch lekker in Marokko wonen?

0
156 David

De voorstanders van de vrijheid om dit soort gewaden te dragen gaan er aan voorbij dat dit soort mensen zich bewust buiten de maatschappij plaatst. Dat mag, maar dan heb je wat mij betreft ook geen recht meer op sociale voorzieningen. Als we zouden stoppen met strooien met geld naar iedereen die hier de grens over komt, is het heel snel afgelopen met de immigratie van kanslozen. Er is maar 1 reden waarom ze hier willen wonen.

0
157 Akiron

@157 :
Ik heb ook grote bezwaren tegen dit soort extreme vormen van geloofsuiting, maar datzelfde heb ik bij alle extreme vormen van geloof. Er is geen enkel bewijs dat zwaar gelovige moslims niet zouden deelnemen aan onze maatschappij. Wat deze wet doet is polariseren en dat is toch tegengesteld aan het beoogde doel; namelijk actieve deelname aan onze samenleving.

3
158 Prof. Zuurbekje

Er is er maar een de weg kwijt en dat is jullie kut geloof de islam.

0
159 Pelikaan

@101 "geïntegreerde Marrokkaanse-Nederlander. "

Nope. Of je bent geïntegreerd en dus een Nederlander.. of je bent niet geïntegreerd en dan ben je een Marokkaan die in Nederland woont.
Een Marokkaanse-Nederlander bestaat niet.

2
160 Aunti

@142
Denkfout. ..
Het dragen van de boerka in openbare gelegenheden is vanaf vandaag bij wet verboden.

Die 'onschuldige' boerkadraagster in uw voorbeeld die is dus niet zo onschuldig als dat u beweert .
In uw voorbeeld is ze bewust zo gekleed in de bus gaat zitten.
Ze overtreed dan bewust de wet.

En niet alleen dat, ze provoceert!

0
161 tegenzinnig

Je moet herkenbaar zijn volgens mij. En dat ben je niet met een helm masker en ook boerka.

0
162 Tegenlicht

@61 Wat een quasi-intellectueel gelul. Zo kan ik er nog wel een verzinnen: de mate van samentrekken van de billen geven ook veel non-verbale informatie over de spreker. Ik vind het wel een goed idee dat u voortaan in uw blote reet het gesprek aangaat. Kunnen we zien hoe bang u bent.

En Nasrin Dchar begrijpt heel erg goed waar deze wet over gaat. In elk geval niet over bivakmutsen.

9
163 Connie Slapen

@160 Wat mij betreft is iedereen met de Nederlandse nationaliteit een Nederlander.

Dus inderdaad, de toevoeging Marokkaanse had ik weg mogen laten.

10
164 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

165 Yisrael 2.0

Een Nasrdin Dchar boos over boerkaverbod? Heeft iemand hem gehoord over de dappere strijd van vrouwen in oa. Iran die deze gedwongen verpakking van zich afwerpen? Heft hij zijn steun uitgesproken voor deze vruwen die daadwerkelijk reëel gevaar lopen?
Nee, deze laffe marokkaa laat nu mooi zijn ware kleuren zien, en het is dus een grote kneus.
Een trieste droeftoeter en sneufluiter, een 'fart' in de wind.

Wat een sukkel.

Geef mij deze vrouwen maar, daar heb ik respect voor, diens strijd zou gesteund moeten worden:
https://www.google.com/search?biw=1536&bih=750&ei=SRlDXeDRNeHA8gLltKG4Aw&q=Iran+stealthy+freedom&oq=Iran+stealthy+freedom&gs_l=psy-ab.3..0i22i30l2.17742.19164..19412...0.0..0.81.529.8......0....1..gws-wiz.......0i13j0i13i30j0i8i13i30.zGr2T2ArRMA&ved=0ahUKEwigmv7EkeLjAhVhoFwKHWVaCDcQ4dUDCAo&uact=5
Door alle vrouwen, allemaal! Zelfs de namaak-feministes en de salon-socialisten zouden het moeten steunen, net als een Yasser Feras en zijn Groene Khmer, maar ja, is ook een Marokkaan
En dat terwijl in Marokko (toevallig) precies hetzelfde verbod geldt! question

0
166 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

167 Pxf7+

@167 Nee, ik ben geen voorstander van de boerkadracht. Ik vind het een folklore waar ik mij onprettig bij voel. Ik schrik er soms oprecht van. Gelukkig kom je het maar zelden tegen. En nee, ik snap ook niet goed dat dit door sommigen als eigen keus van de betreffende vrouwen wordt gezien en verdedigd als bevrijding zelfs. Hoe kun je vrij zijn als je gevangen zit in een tent? Maar ik schrik ook van mensen met tatoeages van spinnenwebben in hun nek en gezicht. Dat vindt ik even weerzinwekkend. Kaalkoppen in bomberjacks en kistjes vind ik ook bepaald onguur. Maar ik ben niet de maat aller dingen, net zomin als u. Anderen maken andere keuzes in hun leven en daarom is de vrijheid (om er uit te zien zoals je wilt en denken en spreken zoals je wilt) een groot goed.

7
168 Connie Slapen

@168 Dat is niet links, dat is liberaal.

6
169 Connie Slapen

Nasrdin Dchar is boos. So what? Belangrijker is dat het verbod geldt voor alle gezichtsbedekkende vormen. Dus ook integraalhelmen en bivakmutsen. Die eeuwige slachtofferrol van de mohammedaan wordt erg vervelend. Brrrrrrrrrrrrrrrr

1
170 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

171 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

172 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

@170
Ikdacht dat u slimmer was dit zijn niets anders dan de suikerlaag om de zoute moslim pil er door te drukken .

173 verwijderd682241

InNederland hebben we een gezegde dat zegt: Betet jij boos dan wij boos! Hahaha...

0
174 Anonymousje

Een vraag voor Nasrdin: Ben je ook zo boos over wat je geloofgenootjes bij de Gentse feesten hebben gedaan, wat ze bv. Noa hebben aangedaan. Of wat ze bij kermissen en zwembaden doen. Of horen we Nasrdin dan niet? En doe je daar ook niks tegen?

0
175 A Passenger

@172 Fijn hè, dat selectief lezen? Nogmaals: laat mij uw billen zien en ik zeg wie u bent.

7
176 Connie Slapen

zelden zon verknipt figuur gezien als die dchar, maar ja dat idee heb ik bij veel moslims.

maar ja wel lekker gebackt door witte mensen die het allemaal geweldig vinden, afkomst is belangrijker dan 1% talent

0
177 delarosa@europe.com

Hoe minder je hier toestaat, hoe minder ze hier willen wonen. Daarom dus. Hoe meer er vertrekken, hoe beter, want wij zijn al die groepen terreur-jongeren en messentrekkers meer dan zat.

Laat ze lekker in Saoud gaan wonen, daar wordt een stad uit de grond gestampt midden in de woestijn met een prijskaartje van 500 miljard. Ik zie echt niet in waarom wij moeten betalen voor opvang van islamieten in het MO.

0
178 Wendel

@176 Maar even serieus: er is natuurlijk helemaal niet zo’n groot verschil tussen een vrouw in een boerka en een kaalkop. Beiden geven door hun uiterlijk te kennen dat ze niets met de maatschappij i.c. met mij te maken willen hebben. Beiden geven uiting aan hun tribalistische overtuiging.. Laat ze! Ik zal met beiden niet het gesprek aan gaan dus het maakt helemaal niet uit of ik hun gezicht kan zien.

4
179 Connie Slapen

@ Ik ontwijk wandelende parasols dus jou hou ik ook in de gaten
Doe de groeten aan je NIDA vriendinnen/Islam parasols

0
180 Bollieboos

@101
Er is helemaal NIETS mis met dit verbod. Ik voorsta zelf een hoofddoekverbod op de werkplaats, maar dat kan niet zover komen, omdat al die linkse geitenwollensokkenfiguren en mohammedanen anders in opstand zouden komen. Op de werkplek wordt een pet namelijk ook niet geaccepteerd, evenals een hoed of wat dan ook. Waarom zouden we dan wel een hoofddoek accepteren? Kom eens met een verdomd goede reden?

Dit verbod op volledig gezichtsbedekkende kleding had 100 jaar geleden al ingesteld moeten worden. Je mag ook niet met een bivakmuts op rondlopen. Waarom dan wel in zulke idiote gewaden? Daar kan NIEMAND ook maar enigzins uitleg over geven. Overigens net als het hoofddoek accepteren op de werkplek. NIEMAND kan daar een logische verklaring op geven, behalve die van: anders raken er een stel islamieten gefrustreerd...

1
181 view2006

De grondoorzaak van alle bedekkende kleding voor moslima's is de opvoeding.
De jongens moeten eerst eens fatsoenlijk worden opgevoed en respect krijgen voor meisjes en vrouwen. Maar dat willen ze niet want ze zijn bang dat de vrouwen dan de baas worden. Dus inpakken niet uit huis laten gaan en onderdrukken. De boerka en niqaab verbieden is de eerste stap nu nog de hoofddoek en de jongeren oppakken die de boel hier verzieken.

0
182 jdj

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Nude Women FightingMasaje EroticoMegha Sharma MoviesBrazer HotRasmi XxxHindi Dirty SexAll India Sexy MovieOliver Flynn PornLesbian Pics NudeXxx PoorFuckfest Club Paris White And Ava DavisPablitos Horny Aunt . Jessica SodiStepsister Stuck.pornAlexis Texas Deep ThroatEscotbabylonWoodman Casting X ComTopped ToysSpiderxxxLindey Lohan NakedChaina SexXxx Mom BetaPrison Porn MoviesYuyuhwa OnlyfansMarie LeoneMayli KiwifarmsPorn Russian VideoLive Fat Woman CamsOwen Gray WifeXvideos03Ava Sex VideoGwen TennysonpornGoth Egg LeaksWww Fake Taxi ComLilianheartsssCj Miles NudeSquirt GifsAnal Kim KardashianBengali Randi SexPorn Teenage HdHalle Berry PornRara KnuppFuta Cum InflationHimachali Sex VideoTamil Hd Sex MoviesHandsome Guy PornBaby Akira PornAnimated Porn UncensoredEbony Solo SquirtingBbw Nude SexyVr Headset For PornCuckold VidieosLivvy NudesSpanked On The Bare BottomPorn Virus FreeNsfw NudePornô Brasileiro GrátisHot Aunty Nude PhotosBaba Ne ChodaHotxxxCummy KissesHot BeachbabesOakley NudeFingering Sex PornMallu PronsPorn Brazil VideosPorn Alyssa LynnPorn In VietnameseGeorge UhlJessica DeeMusalman Ka SexNnxxnnGem Jewels OnlyfansNiks Indian Full VedioEbony Africa PornPornvideos SleepingVanessa Cage Full VideoDescargar Video PornográficosJav Eng Sub MoviesCreampie SuppriseWife FootjobPorndudecomPorno Hentai QuadrinhosVídeos Pornos LesbianasFilm Semi ThailandJulianna Rose Mauriello NudeBrie OlsenIndian Pussy PicturesBeng Bros ComPakistan Ki XxxWww Poran Video ComOldxschoolInshot PornSnapchatsextingSankaku CjannelPrn Izle HdPorno IncestMulheres Peladas Tik TokSloppy AnalFirst Night SexxMilf HentiJordi New VideoAisha Tyler SexyNude And TeenCum As LubeAnara Gupta SexBlack PormRate My RackTrannytopsPorncashLos Mejores Hentai LatinoHenatai FreePorn PetietI Brought Home A SuccubusTel Malish XxxPooja Gupta PornOnly Anal PornN Aughtyamerica.comMoriah MillLinsey Dawn MekenzieSchool Sex MmsFucking For His Wifes SakeBlack Porn .comPumped ClitRosemary DollCuming On SolesXnxx YangKyliemonroeBig Booty PronXhamster FriendSunny Leone Nude Sex VideoLittle Lupe PornGinny And Georgia ToothbrushLimetorrentsFuxnxxPorn HentiCelebrouleteeMature BondageRainbow Six Siege Rule 34Www Hamster ComXnxx RusiaMeana Wolf Full VideosSimon SexVideo Xxx FranceHuge CockpicsThick Latin PornHindi Sex Blue VideoHugeshemaleRumah PerjakaCodplay NudeTeen Nudist Porn