door kostennochmoeitegegeven in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 1
  • 590x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Denken ze in Colorado anders over damesfietser.

0
1 Jongens van de Witt

Een echte liberaal

2
2 SketchUp

Over Rutte zelf. Het is troep, laten we niet naief zijn.

0
3 Meneer B

Ten eerste is dit een herhaald bericht uit september......
Die man lult halve waarheden aan elkaar alsof ze in steen gegrift staan.....heeft gewoon geen idee waar hij het over heeft!
Maar ja, blijf toch lekker allemaal je kop in het zand steken en neem nog wat alcohol, da's zo lekker gezellig.

0
4 Seconda

want als echte liberaal bepaalt rutte graag wat u in uw vrije tijd doet om even te ontspannen. simpele logica dat alcohol harddrugs is verantwoordelijk voor 90% vd verslavingszorg en weed softdrugs is , veel minder schadelijk, veel minder verslavend, etc etc.

waarom dan niet alcohol verbieden mark? geef eens 1 goede reden? ik rook liever afentoe een blowtje en de drank kan mij gestolen worden. waarom vind je harddrugs goed maar softdrugs slecht?

1
5 StoopidMonki

Dat het troep is zeggen ze van Rutte ook en toch blijft hij hangen!

0
6 Zie Hier

Rutte is troep, laten we niet naïef zijn en weer op de VVD stemmen!

0
7 Sniper_on_speeddail

Als je niet weet waar je over praat Mark,kan je beter je mond houden.

0
8 Wiebe Nik

Onzin Rutte. Ik ben niet naief omdat jij een mening hebt.
Of dacht je dat jou mening meteen een feit wordt? Owwwnee je verwacht dat de meeste Nederlanders: in de kiesgerechtigde leeftijd, het troep vinden...
Jah.. scoren man..

0
9 Aunti

Of hoge VVD-ers hebben er misschien te veel belang bij ?

0
10 Bollieboos

Ik verdenk de VVD ervan dat ze veel leden/stemmers in de gelederen hebben die grootschalig telen.

0
11 ontken

@10

mensen die veel wiet roken hebben niet de eigenschappen waar een kapitalistisch systeem bij gebaat is

4
12 kostennochmoeitegegeven

Door zijn positie komt die meneer Rötte niet veel in contact met de gewone burgers en heeft daardoor geen enkel idee wat er eigenlijk echt speelt in Nederland.
Eigenlijk zou hij een maandje of drie z'n positie in moeten leveren en als een gewoon mens met een (zeer) laag inkomen onder de gewone burgers gaan leven.

0
13 Pirate

@12 nou ik neem de uitdaging aan: welke eigenschappen heeft iemand die wiet rookt??

0
14 Aunti

Toch erger ik me aan Rutte heel wat minder dan dat ik me aan Balkenende ergerde.... van mijn mag hij het weer proberen met Wilders... maar deze keer de rit uitzittend.

8
15 Illusioncu

* Verwijderd door de redactie *

16 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

17 hk-sr

Hoe weet je dat het troep is, Rutte? Gebruik je het zelf ook? 't Zou me niets verbazen eigenlijk.

0
18 Edvan44

@18 Dat heeft hij van van der Steur, want die kent immers iemand die er aan is overleden.

0
19 veld1866

@19 question

0
20 Edvan44

Rutte weet dus weinig over canabis.... Hou dan je klep dicht, Mark!

0
21 TedjeR

Ik moet altijd wel lachen om dit soort uitspraken van dit soort domme mensen.

Waarom is het troep, Mark? Kun je mij dat uitleggen? Of roep je voor de zoveelste keer weer iets waar je de ballen verstand van hebt? Jij kent zeker ook de persoon die van der Steur kende die aan wiet is overleden?

Cannabinoïde zijn de actieve stofjes in cannabis. Cannabinoïde komen van nature voor in ons lichaam, wij hebben hier receptoren voor en zelfs een heel 'systeem' voor in ons lichaam. Hoezo is cannabis dan troep Mark?

Alcohol, suiker, caffeine, alle drie bewezen schadelijker dan cannabis. Sterker nog, er is nog nooit één negatief effect direct gelinkt aan het consumeren van cannabis.

0
22 Bluth

Mark moet er dan gewoon vanaf blijven, klaarrr..

0
23 Nerva

Volgens mij, heeft hij net voor deze uitspraken een jointje opgestoken, en gebruikt hij wel vaker: daarom moet hij altijd zo lachen..

0
24 Dieke

Hij heeft een punt dat heel veel cannabis naar het buitenland gaat. En dat los je niet op met het regulieren van de wiet teelt voor Nederland.

9
25 mike45

Bij hun zitten er regelrechte coke-snuivers tussen, is tig keer zo verslavend.

1
26 Wendel

@25 Is dat zo? De 80% van Opstelten waren bewezen leugens. Hoeveel cannabis gaat er naar het buitenland dan? Waar zijn de cijfers? De onderzoeken? Waarom zegt de Duitse politie dat ze bijna geen 'Nederwiet' tegenkomen? Hoe kan dat allemaal?

1
27 Bluth

Als je goed kweekt is het geen troep. Reguleren helpt niet om export te beteugelen. Indien iedereen softdrugs legaal maakt zal het teruglopen.

0
28 Zeekomkommer

@27
Er wordt rond de "drugshandel" wel meer onder de pet gehouden door de overheid.
Kijk naar de uitzending van éénvandaag van gisteren, over coke-transporten die "doorgelaten" worden.. En ook over de "afspraken" die met Informanten uit dat milieu worden gedaan..
Denk, dat er weer een nieuwe "IRT-affaire" zit aan te komen..

0
29 Dieke

@29 Alleen ontgaat de logica mij van een zo'n grote export wat betreft de wietteelt.

Coffeeshops hebben al chronische tekorten aan cannabis, waarom zou je het risico nemen te exporteren terwijl je het net zo makkelijk bij de coffeeshop kan verkopen?

0
30 Bluth

@30 Geld in die wereld draait alles om geld de hoogste bieder krijgt de troep aangeleverd.

7
31 mike45

Toch weet ik 100% zeker dat hij wel is harddrugs gebruikt.
Dus een beetje hypocriet.

1
32 meneer van het nieuws

@30
In Collorado (VS) waar het gelegaliseerd is, heeft de staat veel inkomsten uit belastingheffingen op deze wiet. Dus "export" zou dan niet nodig hoeven te zijn.
Daar hebben ze trouwens goede resultaten met de legalisate, en het gebruik is niet noemenswaardig toegenomen.

0
33 Dieke

Hij heeft deels wel gelijk.
Het is nu inderdaad troep vergeleken met 25 jaar geleden.
Vuile troep wel te verstaan.
Want laten we niet naïef zijn, er worden tegenwoordig door criminelen zware- en voor de gezondheid van wietgebruikers zeer schadelijke pesticiden gebruikt in de illegale wietteelt.
En er worden ook metalen zoals ijzervijlsel aan toegevoegd om de wiet zwaarder te laten lijken.En men spuit haarlak op de toppen.
Als je dat allemaal inhaleert via een joint dan kun je daar problemen met de longen, en met andere organen zoals de lever van krijgen.Want die pesticiden kan je lichaam maar moeilijk kwijt raken en dat gaat dan via de lever die daar zelfs schade van kan oplopen.En voor de longen is ijzervijlsel en haarlak inhaleren ook niet al te best.
Als de (nieuwe) regering de wietteelt zou decriminaliseren i.p.v. het maar stug te blijven criminaliseren, dan hoeft er ten eerste stukken minder aan mankracht bij de politie aan het werk gezet te worden om de illegale wietkwekerijen in het land op te sporen en te ontmantelen.
De politiehelikopter hoeft daar ook niet meer voor gebruikt te worden.
Die kunnen dan andere criminelen zoals inbrekers gaan opsporen.

De mensen die nu illegaal wiet kweken kunnen dan legaal wiet gaan kweken en ze moeten allemaal belasting gaan betalen.
Dat schept banen, weet u nog Meneer Rutte de banenmotor, en de staatskas kan met de geheven belasting over de wietkweek gespekt worden.
Ook kan er nog accijns worden geheven op wiet.En de coffeeshophouder die betaalt al belasting.Dat is dan 3x belasting vangen.

En de politie die dan voor het opsporen en ontmantelen van illegale wietkwekerijen niet meer nodig zijn, die dan kunnen met gesloten beurs worden ingezet op andere afdelingen zoals bijvoorbeeld terrorismebestrijding en/of internetcriminaliteit.
Ten tweede komt legale wietteelt, door de afwezigheid van pesticiden, ijzervijlsel, en opgespoten haarlak in en op de wiet, ten goede aan de gezondheid van wietgebruikers.Want of mensen nu ziek worden van wietgebruik, of doordat ze pesticiden, ijzervijlsel en haarlak inhaleren dat weet men niet.Daar is nog nooit een onderzoek naar gedaan.Wel is er onderzoek gedaan naar wat er allemaal aan pesticiden in wietrook zit.En dat is schrikbarend.
Dat heb ik onlangs gezien in een programma op NPO 3 Foute shit! genaamd.

En ten derde, de teelt naar het buitenland kan men ook makkelijk vanuit de overheid reguleren en controleren door de legale kwekers verplicht te laten vastleggen of de wiet voor de verkoop in Nederland blijft of niet.
Dan zal een coffeeshop eigenaar zijn/haar paspoort moeten kunnen laten zien, en een bewijs van inschrijving bij de KvK aan een kweker moeten kunnen tonen om de legaal geteelde wiet af te kunnen nemen.
Dan zouden in principe alleen mensen met een nep paspoort, en een fake inschrijving bij de KvK, de legale wiet waarover reeds belasting is betaald vanuit Nederland illegaal naar het buitenland kunnen laten verdwijnen.
Dus Meneer Rutte, voordat u weer van die domme uitspraken doet zou ik me voor de verkiezingen toch eerst nog maar eens in het legale wietteelt dossier verdiepen.

0
34 VBOH

Pssssst...Rutte gebruikt die troep ook. Niet verder vertellen...

0
35 VVDwegermee

Tsjonge, ik ben het zowaar eens eens met Rutte. Want hij hééft gelijk: wiet is R O T Z O O I !!!
Als ik in Nederland de baas was ? Zou ik het overigens ook zo keihard aanpakken dat die president, Duerto in de Flilippijnen er nog van zou blozen. Ik kreeg die teelt er wel onder, reken maar, van yes ! Het is gewoon echt: slecht !

7
36 Flipper

@36 lul toch niet zo slap cannabis word al duizenden jaren gebruikt

0
37 Nozem79

En zonder hennep had de VOC nooit bestaan

0
38 Nozem79

@33 Ik ging altijd op wintersport naar Colorado. Ik ga nog steeds, maar is het iets minder vanwege de wintersport. question

Ze hebben daar een belastingprobleem. Namelijk een overschot aan belastinggeld, dus krijgt o.a. het onderwijs 4 miljoen dollar extra. Nu zitten er ook wel wat nadelen aan, ik ben niet zo'n voorstander van al die uitbaters die cannabis als commercieel product gebruiken. Laten we het legaliseren en in de coffeeshops houden.

@36 Bent u ook in staat om uit te leggen waarom cannabis slecht is?

0
39 Bluth

27: Is ook kletskoek. Er wordt in NL zo weinig wiet meer gekweekt, dat ze importeren. Ga maar na wat er allemaal aan opsporingsinstrumenten is: helikopters, nu ook waarschijnlijk drones, met warmtezoekers, want wiet heeft warmte nodig. Energiebedrijf meldt bepaald patroon in gebruik, want er is een dag- en nachtritme. Waternet idem. Kliklijnen niet te vergeten, men bedenkt iets anders om "toevallig" binnen te komen. Ook is het zo, dat als de politie een reden weet te verzinnen, of de ggd, of de belastingdienst, nemen ze elkaar mee het pand in, en de bewoner weet niet beter dus protesteert niet. Woningbedrijven zullen ongetwijfeld ook op bepaalde signalen letten, die ze vaak zien bij mensen die wiet kweken.

Uiteraard wordt dit niet allemaal gepubliceerd, daarom is het er nog wel.

0
40 Wendel

Landelijk Schakel Punt niet te vergeten, daar kan men ook patronen uit peuren, immers nadat men een x aantal mensen heeft gepakt, worden daarvan de gegevens (en dat zijn er veel) uit het LSP vergeleken met "doorsnee" mensen, en wat die gepakten gemeen hebben in hun gegevens dat afwijkt van "doorsnee" is dan een signaal dat via algoritmes kan worden opgespoord binnen de gegevens van alle burgers, zodat men weet, waar men moet zien binnen te komen. Als iemand erg voorzichtig is, dus er geen excuus is om binnen te komen, is men heus wel creatief genoeg om een "probleem" te creëren.

0
41 Wendel

@40 Sorry, maar er wordt in Nederland nog heel veel wiet gekweekt. Al die dure speeltjes van de politie zijn een druppel op een gloeiende plaat, het heeft geen enkel nut. De grote kwekerijen pakken ze niet met hun nieuwe speeltjes, maar de kleine thuiskweker pakken ze er wel mee.

Ik zie vrijwel dagelijks publicaties over een opgerolde wietkwekerij (vaak hobbytelers).

0
42 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

4 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

4 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

5 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

5 uur geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Horny Hostel PornScarlet LaveySwinger PornXxx AnamationEnena XxxEliza Dushku HotElf Rule 34Priya HotTeacher Student Sex StoriesStriper Dance PornBhad Bhabbie Leaked OnlyfansPutri_cintaPineapplebrat LeakedDelhi Sex ScandalSexy Black Lesbian PornBig Booty TribbingSoogsx FapelloPenes NegrosDarkwetdreamzJacqueline XvideoMovies Of Mia KhalifaBodyrubmapsCelebridades NuasLauren Karen JavTamil Girls FingeringJoey Mills GayPervtherapyNew Bangladeshi BfCreampied My MomPornos Travestis GratisAnal FeetSexy Jill XxxBengali Chudachudi ComJapan Grope PornOiling Up TitsBukkake ExtremeBest Porm MoviesTj CummingsBritish Milf PornPacman PornXvideosexBrezzers Mom ComXx Video Big BoobsDrunk PornographyVeronicaperasso NudesSunny Leone Sexy Blue VideoMars Noire XxxLesbian CunnlingsVictoria Cakes Cream PieCelebrity Porn NakedVideo Pornos Gratis En EspañolRule 34.pahealIndian Wife Mms LeakedAlicia Silverstone NakedPorn Teens Big BoobsSinger Sex VideoMia Khalifa Xxx Hindi番号 网Horny Lily HindiXvideos CamBeauty Queen PornTeen Porn StarHdtoday.cMilf JapaneseChris Damned PornShraddha Kapoor Hot PicturesIndian Brother PornHotmilfsfuckVoyuerhouse TvCam Sexe GratuiteBody Writing PornXvideo Viral VideoDise Xxx VideoIndian Old Woman PornMalayalam Teacher Sex VideoDads Friend PornSleeping Over PornTikotk PornLovely LillithAlina Lopez HotBefpageAsian Massage With Hand JobVinatge Gay PornHeroin XxxMom Xx VideoNude Female GifBulma PornCum In Mom PornTiny NudesDoggystyle Big BoobsAdult PorRachel Starr New PornDamplips.ocmDiscord Nude ServerKerala Girls NakedMom Bf HdTrisha SexxAsa Akira SexyDiscounted PornH 慢Fotos De NuasSexy Dakota JohnsonThick White ChicksDoctor Sexy Video Full HdErotic PornstarHuge Mexican CocksAva Devine BlowjobAlpha_lukePornhub TeacherEmma Mae PornTik Tok Couple OnlyfansXxx PublicagentLuvherfeetHentai ScansBrazzerx FreeRedbonexxxPornhubstepdadChinese MasturbNude TicklingDrunk College PornGayblackpornAva AfamsDean Preston San Francisco Blue AngelsKundi SexGf Sex MmsCierramistt PornJohnny Rapid PornTits In A BikiniSexc VidoMom Cheating XnxxPron TeenagersPornhub Hard FuckHd Taboo ComPorn Masaj VideoNxtcomicsFetish VidzSex XnzxNude Lesbian TeenagersBusty PorntubesDebt 4k ComKamasutra BideosCrossdresser BondageImogen Poots NakedDesi XxxiBrazilian With Big TitsSkokksBoneca Sexual PornKayla Simmons Onlyfans LeakedWillow Ryder And Laya RaeNude Playmate