Trump blijft hardop twijfelen aan rol Rusland in verkiezingshacks (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door Moheed in Politiek  ·  25 Reacties

  • 5
  • 484x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hij hoeft niet te twijfelen die Clinton was gewoon al niet populair bij de Amerikanen die zijn de oorlogen ook een keer zat.
Met Hillary was het zeker weer een stuk spannender geworden in de relatie met Rusland.

10
1 welofniet

Misschien moet Trump dan maar alle inlichtingendiensten opheffen, als hij er toch geen vertrouwen in heeft. Dat zou in ieder geval consequent zijn.

12
2 Dutchy

@1 ik snap niet wat je zegt, of welk verband dit nu heeft met het artikel.

9
3 Dutchy

@1
Verkeerde draadje?

9
4 LGK

@1 welke oorlogen van Clinton onder Obama zijn de oorlogen afgebouwd die gestart zijn door Bush. Obama heeft de militairen die actief zijn in het buitenland terug gebracht van 75000 naar 7500. Een deal gesloten met Iran en Cuba je kunt stellen dat er nog de combinatie Obama en Clinton heel veel vrede hebben gebracht.

10
5 mike45

@2 Precies en het Amerikaanse CBS en CPB ook. Als je dan toch geen vertrouwen hebt in de cijfers en je inlichtingendiensten waarom ze dan instant houden?

9
6 mike45

Maar ze hebben wel tapgesprekken waarin bepaalde Russen blij zijn de Trump gewonnen heeft. En da's natuurlijk het bewijs dat de Russische Federatie achter de zogenaamde hacks zou zitten. Het is uiteraard volstrekt onlogisch dat mensen blij zijn dat hun voorkeur heeft gewonnen en daar een telefoongesprek over voeren met elkaar.

Het was zeker ook een hele opgaaf om tussen de miljoenmiljard tapgesprekken die dagelijks opgenomen worden door de VS, dergelijke taps te vinden.

3
7 FooCxu

@1 Hoe populair Clinton wel of niet was, heeft niets te maken met de info van de veiligheidsdiensten of de twijfel van Trump daaraan.

6
8 mountainlion

Ah nee niet weer deze bullshit. Kom met bewijzen, dan kunnen we allemaal weer over tot de orde van de dag.
De anti Rusland gekkies zijn ook al weer gearriveerd zie ik.

@5 En dat tegenover de vreselijke oorlog in Syrië, waar Obama "gewoon" z'n steentje heeft bijgedragen door het leveren van wapens.

5
9 johnny87

Trump heeft gewoon gelijk Democraten in USA zijn niet te veretrouwen

5
10 Bollieboos

'Met steeds meer zekerheid' "denken" de 'veiligheidsdiensten' te "weten" etc, dat klinkt ERG naar de massadestructiewapens waar Clown Powells mee kwam met zn speelgoedautotjes en die het "gezien" had, en dat NOG STEEDS GELOOFD! Dus A. 'Veiligheidsdiensten" onder 'links' zijn geen veiligheidsdiensten want 'links' kent ALLEEN gevaar van de eigen burgers en de rest zijn hun vrinden, zoals ISIS, Al quada, etc, en dus is de conclusie A. nog altijd van kracht
A: de "veiligheidsdiensten" vervullen slechts hun NEPNIEUWS !!!

4
11 Nu of Nooit

@8
Er is geen enkel hard bewijs iedereen kan dit roepen het is erg makkelijk om Rusland overal de schuld van te geven, onze eigen Rutte is nu ook al bang dat Wilders straks gaat winnen met hulp van Rusland, het is toch te zot voor woorden.

3
12 welofniet

Al zou het op film staan, dan is Trump net die Iraakse persvoorlichter.

6
13 Zeekomkommer

@9 Welke wapens hebben ze die niet gewoon veroverd op het Syrische leger toen de opstand begon? Hoe de Amerikanen nu wapens leveren aan groepen in Syrie je kunt er toch niet zo maar de grens mee overrijden en daar afleveren. Is gewoon bullshit slaat nergens op.

9
14 mike45

@11
Inderdaad false flag oorlogen met fotoshop beelden daar zijn ze in de VS niet vies van WMDs die er niet bleken te zijn etc etc.

2
15 welofniet
16 johnny87

Nog twee weken dan zijn we van het gezeik af, van die zogenaamde democraten die zo slecht tegen hun verlies kunnen democraten die alleen democraat zijn wanneer zij winnen onze Pechtold is er ook nog steeds van in de war dat Trump gewonnen heeft.

3
17 welofniet

@16 ze kunnen we Amerikaanse wapens gekocht hebben op de zwarte markt net zo goed als dat ze Russische wapens gekocht hebben op de zwarte markt maar daarmee heeft Rusland en de USA ze nog niet geleverd.

6
18 mike45

@14 en 18

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-22899289

Gewoon rechtstreeks aangeleverd hoor, of via Turkije.
Verder ook veel wapens vanuit Quatar en SA, en zelfs Joegoslavië toen het wapen export verbod naar Syrië werd opgeheven.

2
19 Snuggles

Er is maar één reden dat de democraten (en daarmee de insiders) hebben verloren en dat is Hilary Clinton!

Hoe dom denken ze wel niet dat de mensen zijn? Om een corrupte super insider tot kandidaat te benoemen, terwijl het volk boos is vanwege al het wanbeleid van de huidige heersers. En dan maandenlang via hun spreekbuismedia de tegenkandidaat en zijn stemmers valselijke te beschuldigen van racisme, seksisme en domheid.

De heersende klasse met hun instituties liegt weer eens in een poging hun zin door te drijven, hebben we al duizenden keren gezien.

En ook al zou iemand uit Rusland iets met het hacken van de e-mails van de democratische partij te maken hebben, wat een veel geloofwaardigere partij Julian Assange van Wikileaks ontkent, dan nog doet dat helemaal niks af aan de inhoud ervan, wat grootschalige verkiezingsfraude en corruptie beschrijft.

De bevolking van je land inzicht gegeven -transparantie- in wat de mensen die in opdracht van het volk zouden moeten werken doen, wordt tot een doodszonde verklaard. En dat terwijl de Obama regering bij aanvang beloofde ten staan voor transparant bestuur.

Het is gewoon weer het gebruikelijke gelieg, name-frame-shame in een poging om hun eigen politieke agenda er alsnog doorheen te kunnen drukken.

2
20 Reactie

Wat een hoop onzin trouwens in het artikel!

"De directeuren van Amerikaanse veiligheidsdiensten zeggen met ‘steeds meer zekerheid’ te weten dat Rusland heeft GEPROBEERT de verkiezingen te beïnvloeden. Met harde bewijzen kunnen ze echter niet komen"

Ik heb ook geprobeerd om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. Door hier en elders mijn mening te geven over Clinton waar ik een groot gevaar in zag voor de wereldvrede. En Trump die de relaties met Rusland weer zou kunnen herstellen.

Het is natuurlijk een feit dat ook mensen uit Rusland hun mening hierover hebben gegeven, in de wens dat het beleid in de wereld in hun ogen naar de goede kant bijgestuurd zou kunnen worden. En ook hun mening via het internet wereldwijd hebben gedeeld om mensen te informeren, zo je wil beïnvloeden.

“er eigenlijk geen twijfel bestaat over dat Russische hackers achter een reeks cyberaanvallen zaten”
Er bestaat ook geen twijfel over dat Amerikaanse en Chinese hackers achter een reeks cybervallen zitten. Dit is gewoon de realiteit van vandaag.

“De aanvallen, onder meer op accounts van de democratische partij zouden zijn bedoeld om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Er zou niet zijn geknoeid met stemmachines.”
Het was dus geen hack bij het stemproces zelfs. Gaat dus alleen informatie, de e-mails van de democratische partij, die via Wikileaks publiekelijk zijn gemaakt. Ook al durft men dat niet te zeggen, wat gewoon dus dom geframe is. Zeg gewoon waar het over gaat!

“Nog geen bewijs openbaar over de rol van Poetin”
Bewijs dat de regering van Rusland er mee te maken heeft is er niet.

“Alleen de hoogste Russische autoriteiten hebben toestemming kunnen geven voor de recente verkiezingsgerelateerde datadiefstallen en onthullingen”
Wat ongelofelijke onzin. Als ik de systeembeheerder was van de democratische partij, en beschikte over hun e-mails waaruit grootschalige verkiezingsfraude en corruptie blijkt, dan had ik die vanwege mijn morele besef en de wereldvrede ook overhandigd aan Wikileaks. Of als ik een goede hacker zou zijn, zou ik natuurlijk ook de data hebben kunnen stelen van Hilary’s onveilige illegale privé server, om deze aan Wikileaks te overhandigen. Er zijn duizenden manieren te bedenken hoe dit mogelijk is, zonder dat daar de steun van de hoogste Russische autoriteit voor nodig is.

“Harde bewijzen – zoals afgetapt berichtenverkeer – zijn vooralsnog niet publiekelijk gepresenteerd.”
Nee die moeten nog worden gefabriceerd… zucht.

“De aankomende president Trump blijft zeer sceptisch over de conclusie van de veiligheidsdiensten. Hij blijft volhouden dat ‘vrijwel iedereen’ achter de hack zou kunnen zitten.”
Hé ik kwam door logische te denken tot precies dezelfde conclusie.

2
21 Reactie

@3
Is vrij duidelijk, voor het verlies van Clinton is Rusland aantrekkelijker als zondebok dan de inhoud van de gehackte mails.
Er zijn (nog) geen harde bewijzen dat Rusland hier achter zit, wat ook zeer onwaarschijnlijk is. Bovendien is het natuurlijk wel hilarisch, de VS voeren al jaren een actief beleid op regime change dmv geweld, worden ze op eigen grond ingehaald van achter een PC.

1
22 plutarchus

@22 Clinton is out, die heeft geen effect meer op het huidige handelen.

Of er harde bewijzen zijn, geen idee, degene die het onderzoek verricht weten hoe het er mee staat en we weten wat in het openbaar wordt gezegd, namelijk dat het waarschijnlijk is. Dat jij het kwalificeert als onwaarschijnlijk i aan jou.

En ja, ergens vind ik het ook hilarisch dat dat gebeurd bij de VS, maar dat vergaat snel als hierdoor een democratische verkiezing is gedwarsboomd door de buitenlandse mogendheid, dan is dat zeer ernstig, waar het ook gebeurd, bij welk land het ook gebeurd, wie het ook doet.

Het lijkt me zeer goed dat dit tot de bodem wordt uitgezocht. Als Poetin's Rusland hier inderdaad niks mee te maken heeft, lijkt het me goed dat dit wordt uitgesproken, als ze hier wel wat mee te maken hebben, dan is het ook goed, zeker als je kijkt naar de vele landen in de EU die verkiezingen hebben, wij willen ook niet buitenlandse inmenging met onze verkiezingen, of wel Plutarchus?

0
23 Dutchy

Trump blijft hardop twijfelen.
Trump is zo ijdel dat hij niet wil geloven of toegeven dat Rusland wel degelijk invloed heeft gehad op de verkiezingen.

0
24 jantje van leiden

Breaking news flash:
Obama haalt uit naar criticasters en zegt in meerdere speeches dat de verkiezingsuitslag gerespecteerd moet worden!
Dat er niet zoiets bestaat als verkiezingsmanipulatie en fraude. Het democratische systeem mag niet in twijfel worden getrokken, aldus Obama!


(Oh dat zijn al heel verouderde richtlijnen, dat was wel 2 maanden geleden, toen dacht de heersende elite nog dacht dat hun puppet zou winnen.)

De heersende elite en hun spreekbuizen zijn zo doorzichtig hypocriet, het volk walgt van jullie!
Als jullie het wagen om een oorlog met Rusland te starten, voordat een door een voor het volk gekozen president Trump zijn ambt kan nemen, dan zal de hele wereld jullie veroordelen voor de criminelen die jullie zijn!

0
25 Reactie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Vijf gewonden na steekincident met zwaard in buitenwijk London

@20 De elite bestaat dan uit moslims 😏...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Olivia
Muziekdraadje

ABBA The Day Before You Came https://www.youtube.com/watch?v=sI-W2MMIRRM...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

wildersfan
US determines 5 Israeli security units committed human rights violations before outbreak of Gaza war | CNN Politics

Waarschuwing: https://en.wikipedia.org/wiki/CNN_controversies...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Olivia
Muziekdraadje

#abba #agnetha Op z'n Zweeds https://www.youtube.com/watch?v=suwL3WDBPsU...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Snorrie
Israël nerveus over berichten dat Internationaal Strafhof een arrestatiebevel voor Netanyahu voorbereidt

Er is geen rook zonder vuur en dat ze nerveus worden is helemaal een duidelijk teken. Want daar is geen enkele reden toe als je geen oorlogsmisd...

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@52Jeetje, spuit 11 geeft ook weer modder.Lezen aub!Jij komt in deze hele discussie niet voor, dus waar heb je het over? Hou je er anders ...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@58Mogelijk omdat die andere "medische" mening altijd ontkracht wordt door de medische wetenschap. Je weet wel, de mensen die dingen daadwerke...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@58 "waarom je, je zo aangesproken voelt over mijn a51"En wederom ga je de mist in. "ik gewoon een algemeen feit: dat mensen met een ande...

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - When You Danced With Mehttps://www.youtube.com/watch?v=lbAI6CHhMDs...

9 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - DON'T SHUT ME DOWN https://www.youtube.com/watch?v=enNIvWFpTic...

10 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Indian Girls Pissing VideosXxx Video Free Download HdCum In Pussy PornAtk ExotMom Son Incest PornBokep Indo MontokMom.sleeping Xxxسكس عنفWhat Is A ShemanCelebrity Ai NudesPoopeegirls ComTransvest PornFrolic MeBad PenelopeNaked MovieHot Indian Couple XxxSlutty ConfessionsVipporns.Diann Lane NudeXxx Video Bf GfFree Indian Porn TubeKorean Nude MovieJapanese Hot Mom PornJapanesesex MomXxn StoriesX VideowGymnast NudeGaytube TwinksJanet Mcteer NudeLaurenalexisgoldNew Family Sex VideoBlonde PornHentai Hd UncensoredNudes A PopingJepanese Mom PornXxx LesvinThefappening NewSexy Vedio DownlodRaw ConfessionsGame Of WhoresKhet Me Chudai Ki KahaniSouth Indian Bf FilmMom Daughter SeductionGay CastingpornXvi.deosSnapchat Nude GirlaShangerdanger OnlyfansMandykingManjula Sex VideoMia Woodhall PornTrinity Moore NakedSuhagraat Sexy VideoTransgender Nude PhotosKendra Lyst HdBoku To Misaki - SenseiGoa Sex ComAir Hostess Sex ComR 18 ComPorono RMilfcamsPornos FuertesPakistani Xxx MmsIndiansex PhotosMadhuri Ka Sexy VideoDawload XnxxDamplipaFree Pronhub ComPornhub ComcMadonna NudeAshley Tisde NudeWww Xxx4Weight Gian PornBrazzers Porn FullHard Core MasturbatingFree Brazeers VideosSquirt WomenSex Sex Kannada SexCamreon Diaz PornXxx Boyes BoyesFreeporn AmateursFilmes Pornôs De NovinhasSissy Spacek NudeChelcee CliftonBifleElena Kamperi PornBest Desi Porn VideosSirisha SexSex Vedio DawnlodXxxxpornoGoth PornstarsGeneral Butch MelinaIndian Aunties Sex ComOfficial Bad Teacher ParodyMom And Son Sex MovieMkmp-460Nude Tik TokersRiley Reod AnalEnglish Picture Sex MovieComics PornXxx Brother And Sister ComXxx Sex Video MarathiSexinjungleJapantiny ComPanty RubPornstar MarathiKendra Sunderland BoobsBondage TortureGrannyfemdomMutli PornLyna Perez InstagramJustswalloesXnxx XhumstarXxx Indan PronPigtail PornstarsYoung Pussy VideoDominantpornNude Femal AthletesWww Hindi Sexy Story ComTamil Heroine SexyLayanaqueenPashto SexMen And Men SexRule 34.videoXnxx KoreaCunnilingus GifJoel Hart PornBusty BigtitHow Old Is Ashley Graham In Re4Porn Video Hd MomPorno Chat En VivoFollando Con El AbueloLina BinaSexvedios TeluguTightpussyhd ComAdault Porn MoviesMiyuki ArisakaReal Porn Made At HomeTf Game SiteFilmes Pornôs JaponêsHajimete No HitozumaBf Sexy Video FullNew Hollywood Full Sex MovieBored PornSwedish Erotica PornListcrawelHot Nurse PornhubMy Wife Sex VideoJad FireGyno Exam SexSexy Video Sonagachi