door GreyB in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 2
  • 174x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nee....en zeker niet tegen Putin. Degene die dat insinueert moet eerst met sluitend bewijs komen.

- Ex-British ambassador who is now a WikiLeaks operative claims Russia did NOT provide Clinton emails - they were handed over to him by an intermediary for 'disgusted' Democratic whistleblowers

"'The source had legal access to the information. The documents came from inside leaks, not hacks.'"
"He said the leakers were motivated by 'disgust at the corruption of the Clinton Foundation and the tilting of the primary election playing field against Bernie Sanders.'"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4034038/Ex-British-ambassador-WikiLeaks-operative-claims-Russia-did-NOT-provide-Clinton-emails-handed-D-C-park-intermediary-disgusted-Democratic-insiders.html

8
1 Vageali6888

NOS...

8
2 PostvakIN1

@1
Oud nieuws, er schijnt nu bewijs te zijn.

@2
Trump wordt niet bijgepraat dus?

7
3 GreyB

Trump wordt heel veel bijgepraat.

Maar daar zal de nos niets over berichten.

5
4 PostvakIN1

@3

Van de NOS zeker , die een stuk uit een interview met Putin knipte en riep dat hij geen antwoord wilde geven aan een kritische journalist


Of Pauw , die een stuk wegknipte uit een ander programma om zo Putin belachelijk te maken
- Anti-Poetin propaganda bij Pauw (VARA) d.m.v knip- en plakwerk -


Wat valt die linkse media weer door de mand....
Net als dat ze de "minder" uitleg van Wilders nooit herhaalde...

6
5 Vageali6888

Zolang er geen stromannen van Trump aan het roer staan van de inlichtingendiensten, zal deze autocraat per definitie elk rapport naar de prullenbak verwijzen.

Pas als er door zijn eigen "mannetjes" een rapport is gefabriceerd, zal dit met veel hoofdletters en uitroeptekens, door DT op Twitter bekend worden gemaakt.

3
6 Andre6687

Trump is goed bezig en dat vindt de NOS niet zo leuk.

(jeugdjournaal-versie)

6
7 PostvakIN1

"Trump wordt in New York bijgepraat door vier topmannen uit de inlichtingenwereld: CIA-directeur Brennan, FBI-directeur Comey, NSA-topman Rogers en directeur Clapper van de Intelligence Community..."

Alle vier al jaren op de hoogte van het gevaar van buitenlandse hackers, maar hebben blijkbaar gigantisch gefaald ondanks het enorme budget dat al die jaren naar cybersecurity is gegaan en ondanks alle 'red alerts'.

CIA John Brennan / Maart 2013: Hackers publish CIA Director Brennan's financial records
https://www.rt.com/usa/hackers-cia-brennan-financial-records-334/

FBI James Comey / Oktober 2014: China Has Hacked Every Big US Company
http://www.businessinsider.com/fbi-director-china-has-hacked-every-big-us-company-2014-10?international=true&r=US&IR=T

NSA Michael Rogers / November 2014: Foreign Governments Have Hacked U.S. Grid
https://www.bloomberg.com/news/articles/2014-11-20/foreign-governments-have-hacked-u-s-power-system-nsa-head-says

James Clapper / Oktober 2014: Hacking Trail Leads to Russia
http://www.wsj.com/articles/hacking-trail-leads-to-russia-experts-say-1414468869

3
8 FooCxu

@8

En zelf hacken ze permanent , met Echelon/NSA en zelfs via Nederlandse servers..

Koekje van eigen deeg question

3
9 Vageali6888

@4
Misschien geloof je deze wel: http://abcnews.go.com/Politics/trump-briefed-russian-hacking-intelligence-report/story?id=44585850

Het is gewoon een feit dat Trump bijgepraat wordt. Daar meldt de NOS niks verkeerd over...

6
10 GreyB

@8
Misschien heb je gemist, dat die Russen dat nu op een heel ingewikkelde manier hebben gedaan.

6
11 GreyB

@8
Het gaat er nu ook niet zozeer om DAT er gehackt is, maar dat er met die (eenzijdige) info is geprobeerd verkiezingen te beïnvloeden. Alleen de sites van de Democraten zijn gehackt..

7
12 GreyB

Misschien moet Trump dan maar alle inlichtingendiensten opheffen, als hij er toch geen vertrouwen in heeft. Dat zou in ieder geval consequent zijn.

5
13 Dutchy

@8

En?

Punt is dat Putin de verkiezingen in VS heeft beinvloed door alleen maar info over 1 kandidaat naar buiten te brengen

Trump heeft 75 rechtzaken lopen
Daar zal geen 'leuk' mailtje tussen zitten?

6
14 LGK

@8 ,

U vergeet te bedenken dat je een hacker eigenlijk nooit voor kunt zijn. Als u dit kunt, kunt u overal ter wereld goud geld verdienen...

5
15 uahoera

@13
Ben heel benieuwd wat Trump gaat tweeten na dat "bijpraten". Gaat hij zijn inlichtingendiensten afvallen of trekt hij zijn keutel in?

5
16 GreyB

@16 Ik zou zeggen, gaat hij Poetin afvallen of trekt hij zijn keutel in en luistert hij naar professionals.

5
17 Dutchy

@17
Tja, ook dat natuurlijk. En hoe zal hij het gaan 'framen' voor de achterban..

4
18 GreyB

@12 en @14

Nee, Putin heeft de verkiezingen niet beïnvloed door enkel de DNC te hacken! De e-mails van de DNC zijn, zoals Julian Assange ook zegt, niet aangeboden door de Russen. Sinds Hillary Clinton het een paar jaar geleden gemunt heeft op Julian Assange en heeft opgeroepen "to drone him", heeft ze in de hackerswereld heel veel vijanden gemaakt! Zo'n beetje iedere hackende WikiLeaks- en Anonymous-sympathisant.

Ze heeft zichzelf (en haar partij) dus tot target gemaakt voor een enorme club internationale hackers. Iets wat ze beter had kunnen laten, want hierdoor is alle vuile was van Hillary en de DNC naar buiten gekomen.

4
19 FooCxu

@15 Dus, is er geen bewijs. Alleen maar veronderstellingen.

3
20 FooCxu

@20 je kunt ze niet voor zijn maar opsporingsdiensten en geheimen diensten kunnen ze wel terug traceren. Dat doen ze toch ook met Pedofielen, illegale wapenhandelaren en drugsdealers die ook op het net zitten via bijvoorbeeld Tor en Darknet.

6
21 mike45

@19
Assange kan zoveel zeggen. Als er bewijs is dat de Russen het gehackt hebben KAN het niet anders dan dat Wikileaks het van hen heeft. Of hebben anderen ook dezelfde documenten gehackt?
Mooie poging om het Clinton in de schoenen proberen te schuiven. Al zou ze die info op haar voorhoofd zetten, dan nog hoeft het niet misbruikt te worden om verkiezingen te beinvloeden.

5
22 GreyB

@22 Ze heeft haar eigen verkiezingen verkloot. En maar goed ook. De waarheid komt toch wel een keer boven water, dus beter nu ze niet de "machtigste persoon" wordt. Net op tijd nog, gelukkig.

Dat overheden (of andere bedrijven) gehackt worden keur is niet goed, maar als daardoor naar buiten komt dat er een dubbele smerige agenda op nagehouden wordt, juich ik zo'n hack alleen maar toe. Wie het ook gedaan heeft. Dat dit dan ten koste gaat van haar verkiezingsstrijd is dan jammer, maar niet meer dan terecht.

3
23 FooCxu

@21 En laat het merendeel daarvan nou net naar Oekraïne leiden. Da's gek. Je hoort er niets over namelijk.

2
24 FooCxu

@23
Voor een deel klopt dat. Maar je moet wel erg slechtziend zijn als je niet ziet dat de verkiezingen enorm beinvloed zijn door valse info (door trollen) en leaks die heel eenzijdig gericht waren op de democraten. Waarom geen leaks over de Republikeinen (Irakoorlog e.d.) en/of Trump (met 75 rechtszaken tegen hem vast wel wat te vinden)?

2
25 GreyB

@25 De voornaamste valse info werd door de MSM geleverd, die pro-Clinton was. Ook hier in Nederland. Verder komt valse informatie bij elke verkiezing voor, maar in het tijdperk van internet en social media heeft dat veel meer kans dat het 'viraal' wordt. Moddergooien hoort er bij, en internet speelt daar een grote rol in.

Vroeger zou een ieder het ontgaan als Hillary een hoestbui van bijna 10 minuten heeft en geen woord meer uit kan brengen. Tegenwoordig staat het direct op Youtube en komen er allerlei verhalen tot stand dat Hillary terminaal ziek zou zijn.

Als een week voor de verkiezingen uit zou komen dat Donald Trump een pedofielen-netwerk zou runnen, dan had iedereen hem laten vallen en was hij gelukkig nooit president geworden. Zijn de klokkenluiders daarvan dan automatisch schuldig aan het beïnvloeden van de verkiezingen? Of zijn hun informanten dan schuldig hier aan? Hadden ze moeten zwijgen tot er ook iets schandaligs over de andere kandidaten bekend zou zijn? Volgens jouw beredenering wel dus.

2
26 FooCxu

@26
Natuurlijk speelt internet nu een grote rol. Iedere gek kan een complot de wereld in sturen en de slechte verstaander neemt het allemaal voor waar aan. De MSM zijn daar niet verantwoordelijk voor.. Zij brengen alleen nieuws, ze verzinnen het niet..
Het gaat in dit geval niet om klokkenluiders, maar om het eenzijdig hacken van de Democraten (lees: NIET de Republikeinen) en dat misbruiken (Russische trollenfabrieken) om de verkiezingen te beinvloeden. Om maar niet te spreken van de Breibartjes die het nieuws verzinnen waar je bij staat. Gevaarlijke toestanden, er zou zo maar iemand schietend een pizzeria binnen kunnen vallen, oh wacht....dat gebeurde ook.

3
27 GreyB

@11

" @8 Misschien heb je gemist, dat die Russen dat nu op een heel ingewikkelde manier hebben gedaan"


Waarom ? Clinton liet staatsgevoelige informatie door haar schoonmaakster uitprinten, en haalde de headers van geheime emails weg zodat ze die met haar prive computer kon versturen....

Om haar te hacken hoef je geen wizzkid te zijn ...

0
28 Vageali6888

@25

"Maar je moet wel erg slechtziend zijn als je niet ziet dat de verkiezingen enorm beinvloed zijn door valse info (door trollen) en leaks die heel eenzijdig gericht waren op de democraten."

Ahum....
- Rigging the Election - Video I: Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies -

- Rigging the Election - Video II: Mass Voter Fraud -

- Rigging the Election – Video III: Creamer Confirms Hillary Clinton Was PERSONALLY Involved -

1
29 Vageali6888

@27 : De MSM verzint vaak nieuws. Net zoals die electriciteitsnetwerk die zgn gehacked was door de Russen bleek gewoon allemaal niet waar te zijn.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/49029-toch-geen-russisch-spoor-bij-hack-in-vermont

0
30 solidsteel

@29
Ik vond dit op Youtroep:


Het is echt waar hoor...

2
31 GreyB

@27

Je draait de wereld op zijn kop...het is juist MSM die dingen over Putin roept die leugens zijn zoals in @5 , en verregaande beschuldigingen zonder sluitend bewijs...


" Om maar niet te spreken van de Breibartjes die het nieuws verzinnen waar je bij staat."

Bedoel je al die verborgen camera filmpjes waarin mensen letterlijk te horen zijn terwijl ze bizarre opbiechtingen doen zoals in @29 ?
Of talloze andere ? https://www.youtube.com/channel/UCEE8w-v6Gg4j3ze3oX-urEw

Ik heb het democratische kamp alleen zien komen met "grab 'm by the pussy" verder kwamen ze niet ...pffff

1
32 Vageali6888

@30
Nee, dat was niet verzonnen (medewerker van dat bedrijf had alarm geslagen), er werd onderzoek gedaan en toen bleek dat het niet de Russen waren, hebben ze het bericht ingetrokken.

4
33 GreyB

@31

ja en daarom is alles op youtube onzin , ook deze zeker
- Youtube kanaal Universiteit Leiden -
https://www.youtube.com/user/UniversiteitLeiden
- EenVandaag AVROTROS Nederlandse wetenschapper lost wiskundig probleem op -

- Kwantummechanica en de bouwstenen van het heelal - Erik Verlinde (Lowlands University 2012) -

etc.etc.etc.

Ga liever op de inhoudt in van wat die democraten op beeld allemaal zeggen in @29 in plaats van dat soort onzinnige afleidingsmanoeuvres question

0
34 Vageali6888

@33

Dus MSM heeft ongecheck een zwaar belastende beschuldiging wereldwijd bekend gemaakt ??

Ze moesten zich schamen

0
35 Vageali6888

@33 : Een krant moet zijn bronnen checken . Dat hebben ze dus niet gedaan en gewoon maar direct gepubliceerd zonder enig bewijs. Je verwacht wel dat een krant , zeker van die orde, enige journalistieke waarde zou hebben.

0
36 solidsteel

@31

Oh , deze topic staat ook op youtube , nu is het niet waar toch ?

0
37 Vageali6888

@31 Het is al lang bewezen dat Hillary een reptillian is toch? En dat shapeshiften zie je bij beiden regelmatig inderdaad. Ook Obama valt vaak door de mand:

1
38 FooCxu

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Downside Of Townhttps://www.youtube.com/watch?v=r5BZAsFoA8U...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@40 "Geeft wel aan hoe diep de Oekrainse liefde voor Rusland zit." Door de ruSSen stierven in de jaren 30 miljoenen Oekraïners een v...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Demasiado Corazonhttps://www.youtube.com/watch?v=KT1m6kEsR1E...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Carmelitahttps://www.youtube.com/watch?v=suyt0jQJH_U...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Annie Lennox - Whyhttps://www.youtube.com/watch?v=HG7I4oniOyA...

5 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Norther No Way Backhttps://www.youtube.com/watch?v=SNKLDOAXJfA...

6 minuten geleden geplaatst door Olivia

Vageali6888
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Ik snap ze welJammer dat het net zo sluit en burgers uitgeknepen worden.....

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Olivia
Muziekdraadje

I'm Gonna Tear Your Playhouse Downhttps://www.youtube.com/watch?v=XaGLjQqqdsY...

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

@3072Er zijn hier reageerders die lezen sneller dan gemiddeld . die plaatsen 2 reacties per minuut . Ieders eigen talent ....

10 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

@3072 👍...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Savannah Bond Only FansBrutal Xxx VideoVideo Lesbi PornHentai Blacked1337xSilverdadiesHd BarzzarsRipgalHot ProstituteKymber Leigh PornTassty BlackFirty RouletteExtreme Age PlayCeleb Nude HacksFemale VoyeurRachael CavalliStandinganalBf Videos AuntiesMtvkay LeakedEbony Riding DickLondown AndrewsSex Video DawonlodWww Hindi SaxXoe Grim PornXochis Anal ExpectationsHnetai VostfrSocialmzdiagirlsXxx HtX Chuda Chudi VideoDicksucking PicturesWww Hd Indian PornAnime Cowgirl PornMelissa LaurenMeagan Good SexyAkshara Singh Mms LeakZootobia PornUlluBangla Hot SceneShinyboundNude Teenies VideosPron Video SexyLasbian VideosVideos Caseros PorrnoXmovies ForyouVídeo Pornô Filme PornôInside The Deep ThroatThe Dreamers NudeChristy Mack OnlyfandBlow Job Red HeadVvwindowsShavedpussy PicKiernan Shipka NudesSunny Leone BtsMeryem Uzerli NudeRoastbeef PussyChoking Housewives Pussy PartySissy Porn TubeXnx Sex HdWetmelonsSexmex Jessica SodiXxxx Porn IndianHot Sexy Chuda ChudiTeanna Trump DpNaked HandjobSweetie Fox AnalGay Cruising PornFeedee BbwFingering OrgasimWww.txxx.cpmBf Seksi VideoYor Forger R34Naughty America 1080pEmily Willis NewAnnabgo OnlyfansMorgpie ThroatpiesScarlit Scandal PornHot Asain PornstarsAspen Rae NudeNanda Reyes PornAmerican Sexy Bp VideoHow To Masturbate MaleIndian Porn Close UpViolet MyerssexXzxxWww Indian Gay Site ComGym Pron VideoBlacked Raw Full PornAugust Ames VideosXxx TiktoksRie MizunaBokep Step MomSuhagrat Ki ChudaiBeautiful XhamsterTwinks LatinoCumming.on Strangers.in PublicPor'dudeMeuf Sexy NudeLacyluxxxEmma Samms Nude黑兽Hot Bhabi Big BoobTamanna Xxx ImagesMommy Perv ComJpvhubAnal BeedsSexy Porn Fucking VideosLofi Girl PornSunny Leone Sex With Her BoyfriendVioley Myers OnlyfansJuegos PornosAshley Madison PornXvideo Com XvideoBreast NakednessAshley Williams NudeXhamaster2Okusama Ga Seito KaichouStepmom AnimeTna FlixNew Sex Video MovieXx VdosShygothexhibNicole NudeSleeping Girl PornTeluguauntysBlowjobeNaked African Tribe WomanHardcore Sex PositionsCarmella DiamondBest Teen Porn SitesJill St. John NudeChainsaw Man BoobsJaclyn SwedbergFuking MmsTittie ShakingPronstar XnxxSex Video SareeBettie Bondage XxxHspornerJapanise Lesbian PornKhalifa PornHot Bf Sex VideoEbony Anal HomemadeAmatuer PorntubesDani XxxxHd RomanceHoney Gold PornGratm8Hollywood Sex Movies ListMaa Bete Ki Chudai Ki KahaniTelugu Swathi Naidu Sex