door Hadito in Economie  ·  38 Reacties

  • 23
  • 817x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het volk geeft daar Mark Rutte de schuld van!

1
1 Remkraan

* Verwijderd door de redactie *

2 bosco

@2 Soms vraag ik me wel is af waarom ik nog werk

Rutte wil de tiende penning van Alva weer invoeren.
Met dien verstande, dat wij nog maar 10% mogen houden.

1
3 in holland

* Verwijderd door de redactie *

4 bosco

* Verwijderd door de redactie *

5 Gr@ndioos

@1 En het klootjesvolk blijft maar stemmen op de VVD, en Rutte blijkt maar weer eens populair te worden.
We gaan richting Rutte iV zal er niet raar van opkijken met een onbetrouwbaar kiesvolk net zo onbetrouwbaar als de politiek het springt alle kanten op.

2
6 Billiger

Ik vraag me dan maar af waar al dat geld blijft. Iets kan er niet kloppen.

1
7 MetBoerenVerstand

We hebben nu eenmaal gekozen voor het neoliberalisme: dat draait om het pleasen van de aandeelhouders. Werknemers zijn in dit type economie onacceptabele kostenposten - en kostenposten wil je naar nul hebben.

0
8 Conradijntje

@7 Dat geld wordt verdeeld onder de armen. De ene helft onder de linker en de andere helft onder de rechter arm.

1
9 Belazerd

@7

Ik durf het bijna niet te typen maar veel gaat op aan de instroom van mensen die met gemiddeld 500 personen per week hier komen asielshoppen.

3
10 Voorzittershamer

Nederland is een bedrijf met eigenaren en lijfeigenen. Het is niet de bedoeling dat de lijfeigenen cq bedienden zelf voldoende overhouden anders lopen ze misschien weg.

0
11 doxbar

Maar we krijgen wel een paar nieuwe F-16,...

1
12 Rapunzel

-
Niet vergeten dat Nederland momenteel het meest extreme neoliberale land is ter wereld.
Men zal volgende keer daarom ook massaal weer op Rutte en kornuiten gaan stemmen.
Misdaad en corruptie lonen in dit neoliberale landje. Eerlijkheid duurt hier het kortst.
/-
-

1
13 MrCally1

Met dank aan alle VVD CDA D66 CU SGP PvdA Groen-Links stemmers de de dictatuur partijen in de tweede en eerste kamer onder Rutte I II III all 11 jaren steunen blijven en nederland kapot makken en ook nog Burgers verder kaal plukken wollen de en bruto jaar inkomen onder de 15.000 euro verdienen en niet vooruit gaan maar wel meer belastingen moeten betalen voor de rijgen en tweeverdieners met kinderen+ partner.

2
14 Gunther

** gebruiker verwijderd **

Dankzij overheidsbeleid zijn de nieuwbouw huizen in Nederland de duurste in de regio geworden omdat de overheid allerlei peperdure eisen heeft opgelegd aan de bouwers waardoor de huizen gemiddeld 40.000 euro duurder zijn dan de ons omringende landen .
Daarbovenop komt nog de prijs opdrijving door grond speculatie van de lokale gemeentes die op die manier hun inkomen mogen opschroeven waardoor alweer de huizenkopers de dupe zijn als zij een huis willen kopen .

15 verwijderd682241

Ik keek net nog naar de peilingen. De VVD zit weer flink in de lift en het kabinet is populairder dan ooit.

3
16 Spraypaint

@12 correctie, iets met 35..

1
17 Rapunzel

De vaste lasten zijn abnormaal gestegen op alle fronten en dat zal blijven door gaan zolang wij niet massaal naar Den Haag gaan om te protesteren. Wij slikken heel gemakkelijk iedere verhoging.
Het is een grote roversbende.

1
18 ilse1

De BTW verhoging was ook nogal drastisch en slecht getimed. Nu zijn de benzine en gas prijzen weer enorm gestegen. Zaken waar iedereen mee te maken heeft, ongeacht inkomen. Niet zo gek dus dat de koopkracht niet stijgt.

1
19 Repelsteeltje

@18 De term roverheid is dan ook niet uit de lucht gegrepen..

0
20 Xmod

@20 De afgelopen tien jaar 2x een BTW verhoging (= inflatie), percentage laagste twee belastingschijven verhoogd, gemeentelijke heffingen verhoogd, belasting op brandstof en energie verhoogd etc. Verder graaien ze in onze pensioenfondsen! En nog komen ze met dat geld niet uit.

1
21 Conradijntje

@7

Het grootste deel verdwijnt naar beursgenoteerd (internationaal) bedrijfsleven, die geen cent belasting betalen, wel subsidies (die ze mee mogen bepalen) naar binnen slurpen, het millieu voor een habbekrats mogen verpesten (wat door de overheid opgeruimd wordt) en grootschalig gebruik maken van de infrastructuur (die steeds verbeterd moet worden om aan de vraag van beursgenoteerd (internationaal) bedrijfsleven te kunnen voldoen).

Dit levert allemaal gaten op in de begroting, wat aangevuld moet worden door de belastingbetaler, uiteindelijk moet de balans wel kloppen!

0
22 garriet

VVD is en partij de zich all jaren verrijken aan mensen de onder de armoede grens leven en rond kommen moeten met en minimum loon of uitkering waar te ook nog chronisch zieke kaal plukken. waar deze groepen te vasten lasten all niet meer betalen kunnen waar te nog gesteund worden door alle VVD stemmers. Om niet te vergeten dat ook alle Gemeenten en Bedrijven aan mee doen voor all alle zorgverzekeraars de het eigen risico van chronisch zieke als cadeau (boete) krijgen onder nederlandse dictator Rutte van de VVD met steun van D66 CDA CU SGP Groen-Links PvdA. Goed dat ik of gene vrienden wil hebben de op VVD CDA D66 PvdA gaan stemmen da ik te niet uitstaan kan.

2
23 Gunther

Ik geloof er niets van dat de VVD stijgt in de peilingen. Waarom? Omdat schiphol mag groeien of er voor miljoenen belastinggeld gevechtsvliegtuigen worden aangeschaft terwijl dit een beetje tegen de CO2-hype ingaat en overal bezuinigd wordt? Lijkt mij niet logisch. Volgens mij is dit bericht gemanipuleerd zoals bijna alles wordt gemanipuleerd. Puur om het gevoel van onvrede en onmacht te beteugelen.

1
24 Hildabrunhilde

@7 . Wel eens van corruptie gehoord?
Ons bananenkoninkrijk stikt van de corruptive alleen weten de machthebbers het beter te verbergen dan in veel andere landen om u te laten geloven dat ze eerlijk zijn.
Niets is minder waar helaas.
Wel eens in Wassenaar of Aerdenhout rondgereden. Dat geld komt ergens vandaan. En ja natuurlijk zijn er goede ondernemers die gewoon veel winst maken en rijk worden maar hoe kan het zijn dat ministers in zulke steden wonen? Een minister verdient ongeveer 1,5 ton. Daar houdt een mens netto hogstens 70000 per jaar van over (nog los van gemeentelijke belastingen en BTW want dat hakt er ook flink in) Deel dat door 12 en je komt om iets minder dan 6000 netto per maand. En voor velem is dat een heleboel geld. Maar ook van 6000 netto per maand kun je geen villa van een paar miljoen euro betalen hoor. Ga maar na, als je 1/3 wilt verwonen ( heel normal) dan is dat 2000 euro per maand. Daar kun je een behoorlijke hypotheek voor krijgen maar niet een van een paar miljoen.
Dus rara hoe kan het dat zoveel ministers zo riant kunnen wonen?
Het woord ervoor begint met cor en eindigt op ruptie.

3
25 PFL

Zolang er iedere keer weer idioten zijn die op VVD, Pvda, D66, Groenslinks stemmen!

Laten ze zien dat ze graag belogen en belazert worden en verandert er niets!

En dat is het probleem met wegkijken!

2
26 Zie Hier

Ik hoorde gisteren dat 50% van de energieprijs ook belasting is.
En ook die zal nog hard gaan groeien..

0
27 Xmod

@24 Dankzij de VARA en andere publieke valse voorlichters stemt de meerderheid straks weer gewoon op de corrupte partijen .

4
28 Xmod

@2 De volgende crisis ligt al voor de deur. Die moest nog even over de EU verkiezingen getild worden. Er moeten nog wat dingen geregeld worden door de nieuwe aanwas en Timmerfrans en dan gaat de crisisdeur weer open.

0
29 Verwonderd

En van hetgeen een mens overhoud van zijn afgeroomde salaris gaat nog weer een hoger bedrag af middels verhoogde accijns, energie belasting, en hoger btw tarief , en huur , dus moet je wel minder minder minder te besteden overhouden.

0
30 Doordenker

Het is anders mooi dat we in zo'n rijk land leven. Je kunt ook zo'n systeem als in de VS nastreven, waar je meer zelf bepaalt waar je voor betaalt. Het resultaat daar van moge duidelijk zijn. Mensen betalen dan alleen nog maar voor overbodige troep die ze zelf willen hebben (consumentenprullaria zoals 4k tv's, imbeciel dure auto's, luxe-artikelen, spullen voor mongolen), maar vergeten even dat ze ook zorg, onderwijs, goede wegen, waterleidingen/riool en een bestuurlijk orgaan moeten hebben en dan wordt het een teringzooi, en gaan de mensen dood omdat blijkt dat ze niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen.

6
31 Ektoplasma

Typische VVD reactie, iemand anders de schuld geven van de problemen die ze zelf veroorzaken!
Dat doen ze al decennia lang!

0
32 dummydum

Rutte is er alleen maar voor de bedrijven en laat het volk bloeden door al zijn bezuinigingen en verhogingen van van-vanalles en nog wat.

0
33 Interessant

Zei een zekere M. Rutte laatst niet iets over leugens en de waarheid?

0
34 Merlinswit

Jeetje, wat een ellende allemaal. Is er nou niemand, die een buffertje heeft voor de 'slechte' dagen...

6
35 Pollens

Waar blijft het geld? Dat is simpel, het overgrote deel van de belastingen gaat direct terug naar de bevolking, naar uw kindertoeslag, naar de Tesla van uw buurman, naar de toeslag van uw moeder, naar de aow van al uw gepensioneerde kennissen, naar het verzorgingshuis van uw vader etcetera.
Het probleem is de naar verhouding krimpende beroepsbevolking. Zij en de bedrijven waar ze werken moeten alles opbrengen.
Wil je meer koopkracht dan zul je ergens anders moeten bezuinigen. De vvd mist hiervoor de moed en de steun.

6
36 Myth63

@35 "Is er nou niemand, die een buffertje heeft voor de 'slechte' dagen..."

Natuurlijk wel.
Dat zijn de mensen die het, gezien un inkomen, eigenlijk niet nodig hebben, maar waar "gewoon" elke maand geld over blijft.

0
37 Mappie

Oooh ik las vanmorgen Nederlanders het meest tevreden volk op aarde zijn.

Verder 1 miljoen mensen die thuis zitten / 1 miljoen zzp'ers / 1 miljoen uitzendkrachten / giga inflatie / etc.. etc... etc...

0
38 groenengeel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

38 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

43 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Doctor Se ChudaiIrxclipCeleb Sex TapeSaimin ClassMika TanBangla Bf DaNude Asians LesbiansPorn Japanese MassagesSex ChatroomReddit Crazy Fucking VideosSpang PornBest Hentai ComicsVercomics PornoJamie MarkeighVillage Sex Videos ComNeeru Bajwa SexKatu-069Futa MasturbateNude CatwalkErotical PornSnapchqt Nudes.comxxxLoba Rule 34Canals PornElly Clutch ThreesomeXxxxxxxxxxxhotLilth LustOnly Fans Leaked RedditPornô Em QuadrinhoDamon DiceAnal Latina BbwSuzann Summers NudeVvideosMaan-851Xx GirlAdriana Chechik FaceBengali Bf Video DownloadNude PussyMetartxKerala Mallu Aunty HotNew Kamasutra VideoXxxsexgIndian Webseries Nude VideosSquirt FacialLauren22hammeltonMom Foced PornJoi OnlyfansBusty Teen AnalSsbbw ThreesomeSofiasweetyRedtibeBangla Sexy SexSexy PoenWww Sunny SexLesbian Squirt TeensWaifumiia AnalKainaoaPorn Mobile GamesPron Movie BlackPorn Gay AntigoWw Xxx HdNew Zealand XnxxPornhub SoloAlanah Rae SexSunny Leone Porn Full VideoLesbian Sex SlaveCoco Bliss Onlyfans LeakedMatimg PressHentai VotfrVoyeur Hous.tvOrgia PornosAnimes HentayDiane Farr NudeKorean XnxGwen SummersXnxpornMarry Lynn90 Day Fiance PornhubNokrani Ko ChodaSweet Sinner Porn VideosBusty AnalVaginas CloseupForced Porn AnimeJapanese CartoonpornFullpirnerVoilàpornoCartoon Mom PornJav StarBlue Film NangiXxx LaveMillie Morgan FreeonesPorn Video Hindi LanguageBeeg FuckAnimated Porn UncensoredLeaked Tiktok NudesFilm PornonoirAnime Big TittesSheree North NudeLift PornDaisy Summers PornTube8 Porn VideosSexy Girl KannadaLaurateenSquirt FistingSex BlogsVideo Pornor NacionalGal Gadot NipplesXxx221Pornhub Video DownloderBur PelBig Tity LesbianBlack Fisted321sexchatR GroolIsekai Meikyuu De HaremNew Erotic Web SeriesGangbangcreampies Com無料a VNude CeldbsJackandjill XxxGayxvideoNaked Yoga SchoolSexmex BideosJavgg NetPhotos De SexsImagens PornosEating Pussy MemeMeenfoxJohnny Sins DeathTaraswrld Onlyfans LeaksNew Hindi PornBlack Bf HdSex Vedios RomanticAsian Sex ComJacking Off A DogAmateur CickoldCheeky 2000 Full MovieMom Sex KahaniyaUol Batepapo CidadeAnkara EscortXxx Video VivudXxx In JimHentai Manga OnlineXnxx IdnianHuge Titts Asianفیلم سکس پیرمردانFunsizedasianAncenseredBehan SexSoft Pussy