door Febee in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 2
  • 412x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom moet Nederland kapot worden gemaakt?

2
1 Jan met de korte achterlul

@1 Ze vernaggelen nu ook dorpen. De steden zijn de overlast zat, dus hup: over naar de rustige dorpen. Wel een stad waar D66 en Groen links regeren, die willen o zo goed zijn maar niet bij hun in de buurt. Dan maar bij fragiele alleenstaande ouderen.

2
2 gaulette

Haags PvdA beleid.
10 jaar klooien en nog geen steek verder gekomen.

https://www.denhaagtekijk.nl/maarniks-2-7-09/norder-tegen-polen.htm

3
3 in holland

Kun je nagaan hoe groot het draagvlak zal zijn voor een kerncentrale
Als er al geen polenflat gebouwd mag worden

8
4 Ignatowski

Ja, maar denk hier eens over:
De Polen delen onze culturele achtergrond. En zij, vergeleken met Nederlanders, weten heel goed hoe ze met moslims om moeten gaan.

Plaats maar eens wat van die "Polenflats" in Ter Apel. Geloof me, dan zijn de problemen daar met een week opgelost.

8
5 David

"Zo zijn 4500 uitzendwerkers ingeschreven in de gemeente Westland, terwijl er dagelijks meer dan 12.000 migranten aan het werk zijn. "

Natuurlijk staat die daar ingeschreven, anders vervalt de WAO uitkering. Die zitten nu allemaal in Polen en leven van hun uitkering als een God in Frankrijk.

3
6 B55

@1 Omdat Rechts jou niet een normaal loon wil betalen.
@2 GroenLinks is geen voorstander van Arbeidsmigranten D66, VVD, PVV en FVD wel. De maasaimmigratie komt van rechts: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/massa-immigratie-kwam-van-rechts~b0dd8418/
@3 Ook voor u ^
@5 Dat is prima als ze tegen nederlandse lonen en arbeidsvoorwaarden mogen werken en nederlandse vaste lasten moeten betalen voor hun woning.
@6 Inderdaad, de fraude met uitkeringen en toeslagen komt van alle arbeidsmigranten.

Rechts beleid, geintroduceerd door Toine Manders (in 2006 VVD-europarlementarier) die de grenzen openzette voor onderkruipers op onze arbeidsmarkt. En geen rechtse partij die zich daar druk om maakt.

4
7 Hollander1967

"Het enige echte argument dat nog overblijft, de werkelijke reden dat de PvdA zo tegen hardwerkende Polen en overige Oost Europeanen ageert, is natuurlijk dat zij een regelrechte bedreiging vormen voor hun prachtwijkbewoners.
Als Nederlanders worden getreiterd in de kansenwijken accepteren ze dit gelaten en doen ze niks terug.
Straks heb je hele horden hardwerkende Polen in de kansenwijken.
Wat doen die als ze getreiterd worden door kansenschorriemorrie?
Juist, er op los slaan!!
Dat betekent het einde van het geweldsmonopolie van die relatief kleine groep prachtwijk-kansenbewoners, die geweld propageert.

Daarom moeten die groepen uit elkaar worden gehouden en de Polen buiten die wijken worden gehuisvest, het electoraat van de PvdA wordt anders letterlijk een kopje kleiner gemaakt.

https://tinyurl.com/y2af8ejl

1
8 in holland

@7 Rechts betaalt loon op basis van vaardigheden. Als je weinig krijgt dan heb je weinig in je mars. Zo werkt kapitalisme.

2
9 de gezonde roker

@8 Polen zijn de enige groep allochtonen waarbij de criminaliteit lager is dan bij de autochtone Nederlander.

3
10 de gezonde roker

@9 Kapitalisme is ook veel krijgen voor weinig doen.

0
11 21st Century Guy

@5 plaats ze maar in het beloofde land!

2
12 PabloEscobar

@11 Een chirurg krijgt ook veel voor weinig doen, maar hij heeft er wel twintig jaar voor geleerd. En graaiers kom je in elk politiek systeem tegen. Zowel links als rechts.

2
13 de gezonde roker

@10 Ik zag net iets waarbij de Polen iets slechter scoren , er zijn wel nationaliteiten die onder het autochtone Nederlandse gemiddelde zitten , Japanners, Denen en Singaporezen bijvoorbeeld heb een keer de hele lijst gezien , maar deze vielen me het meeste op.

0
14 21st Century Guy

@13 Dat moet je allemaal meenemen in de bepaling van een fair salaris de studieduur , de kosten ervan , de mate van concentratie en voorbereiding die nodig is om een taak goed uit voeren , de gewerkte uren en wat nog meer als wegingsfactor kan gelden.

1
15 21st Century Guy

ik heb het toch gezegd ,dat de dorpen en gehuchten aan de beurt zijn .
kunnen ze daar ook eens voelen wat wij al jaren voelen.
en waarom worden er geen huizen gebouwd voor de mensen die al jaren op een wachtlijst staan?

2
16 ongelovenloos

Wat is er tegen huisvesting van Poolse seizoensarbeiders. De Poolse arbeider is hier jaren. Dan is het toch niet vreemd dat ook zij een behoorlijke woning wensen.
Maar Nederlanders willen geen mensen in hun stad/dorp. Of het nu een AZC is of een Polenhotel. Er is altijd wel iemand die tegen is. Net als er Nederlanders zijn te vinden die tegen een speelveldje voor kinderen zijn. Stel gewoon vast dat er Nederlanders zijn die overal tegen zijn.

4
17 rlw

@1 "Waarom moet Nederland kapot worden gemaakt?"

Zodra:

- Nederlanders tegen hetzelfde uurtarief asperges gaan steken.
- Nederlanders prive niet massaal zwart Polen inhuurt voor hun verbouwingsklussen.
- Net zo hard voor een minimum in de (wegen)vbouw willen werken.


Dan hebben we het Polenprobleem ver opgelost hoor.

5
18 Weet geen naam

@9 We hebben in nederland afgesproken dat we betalen op basis van tijd. Ik mag ook niet naar huis als ik 's ochtends om 10 uur mijn werk heb voltooid.

We krijgen per uur betaald en oostblokkers zijn echt niet meer vaardig dan autochtonen. Ze kruipen alleen onder de lonen. Dus met 'vaardigheden' heeft deze uitbuiting niks te maken.

0
19 Hollander1967

@19 Uurloon is gebaseerd op vaardigheden en schaarste.

2
20 de gezonde roker

@20 Gelijk loon voor gelijk werk.

Dus een pool en een nederlander met dezelfde kwaliteiten moeten hetzelfde betaald krijgen volgens uw positieve definitie van kapitalisme.

Waarom is er dan het onderscheid op basis van nationaliteit? Waarom krijgt een pool minder betaald voor gelijk werk?

1
21 Hollander1967

@5 ; Je verward huidskleur met culturele achtergrond. De cultuur in Polen is toch echt heel anders dan in Nederland.

0
22 Mariska3

Wie uw huis nog koopt? Mensen die er een Polenhotel van willen maken.

0
23 Spraypaint

@21 ; Een Pool krijgt meer geld dan een Nederlander, ze kosten alleen minder.

0
24 Mariska3

@9 ; Dat was ooit zo maar is niet meer zo. Voor het werk dat ik doe moet je aardig wat in je mars hebben. Je moet de Nederlandse taal goed beheersen, goede sociale en communicatieve vaardigheden hebben, zeer goed om kunnen gaan met stress, goede computervaardigheden hebben en technisch inzicht hebben.
90% houdt het geen 3 maanden vol. De vraag naar personeel is dus enorm. Toch krijgen wij maar het minimumloon.

Dit valt te wijten aan vergaande kapitalisatie en een arbeidsmarkt die in het voordeel van de werkgevers ligt. Pas als zij echt niemand meer kunnen krijgen voor deze kutfunctie gaan de salarissen omhoog.

0
25 Mariska3

@24 Nou nee, een pool die werkt volgens de detacheringsrichtlijn van Toine Manders van de VVD uit 2006, ontvangt een pools loon voor werk in nederland. Hij heeft niet dezelfde lasten (huur, hypotheek, zorgkosten) als een nederlander omdat die lasten in nederland lager zijn. Daarnaast bouwt hij/zij hier geen pensioen op en draagt sociaal niks bij aan de nederlandse samenleving.

Vrij verkeer van goederen en diensten heeft dat wel geregeld maar ik mag voor mijn nederlandse auto geen spaanse WA verzekering afsluiten. Alles wordt alleen maar in het nadeel van de middenklasse uit de welvarender landen vastgelegd in wetten.

0
26 Hollander1967

@7 lulkoek van het zuiverste water

0
27 Jan met de korte achterlul

@18
U somt enkele kruimeltjes op maar ziet door die kruimeltjes de grote problemenberg niet!

1
28 Jan met de korte achterlul

@21 Een Pool krijgt minder betaald omdat hij minder hoeft te vragen om hetzelfde te verdienen. Bijvoorbeeld omdat hij geen ingezetene is en hier geen belasting betaalt. Of omdat hij gebruik kan maken van de 30%-regeling voor ingekomen werknemers.

0
29 de gezonde roker

@29 Nee een pool krijgt minder betaald omdat de detacheringsrichtlijn in 2006 is doorgevoerd. Voor die tijd was hij ook geen ingezetene en was die expat-regeling er ook al. Toen waren er echter werkvergunningen nodig om hier te werken.

Ik ben blij dat SP en regeringspartij CU hier vandaag een voorstel over hebben ingediend:
https://www.ad.nl/politiek/sp-en-cu-zelf-aantal-arbeidsmigranten-bepalen~a934c90d/?referrer=https://www.google.nl/

Het is wel even genoeg geweest voor die uitbuitende werkgevers.

0
30 Hollander1967

@30 Ik zou blij zijn als Nederland zelf het aantal economische migranten van onder de Middellandse Zee mag bepalen maar daarvoor verwacht ik geen voorstel van de SP en CU.

Het punt met Polen is dat er nauwelijks verdringing op de arbeidsmarkt is. Er is een schreeuwend tekort in bijvoorbeeld de bouwnijverheid en landbouw. Het zijn geen uitbuitende werkgevers als Polen zichzelf goedkoper aanbieden omdat ze minder kosten maken.

1
31 de gezonde roker

@31 Juist in de bouw en landbouw verdringen ze onze mensen. En u blijft ongelijk loon voor gelijk werk propageren. Verder trekt u graag het vergelijk met andere immigranten in plaats van het onderscheid te maken.

Weg met de detacheringsrichtlijn. Onze jongeren worden verdrongen uit de kassen en uit de woningen door deze economische migranten. Stoppen ermee! Huizen en werk voor onze eigen mensen!

0
32 Hollander1967

@32 "Onze jongeren worden verdrongen uit de kassen".

Huh ???? Hahahaha, ben jij wel helemaal lekker? Voor dat werk zijn ze te beroerd en kassenkwekers schreeuwen om mensen. Of toon anders maar aan dat daar sprake is van arbeidsverdringing door Polen.

1
33 de gezonde roker
34 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@101 Behalve als je her omdraait en jij hen uitlacht. 😉...

zojuist geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Hier een beetje humor.Waarzegster tegen haar klant: "oh verschrikkelijk, je man sterft morgen"Klant: "ja ik weet het, maar ik wil gewoon w...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@100 Waar blijft je beroemde gevoel voor humor?...

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@99 Dat zei ik ook niet toch?...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@91 " Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet." Dus is de lol er wel af. Meer narigheid ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@98 Tja, jij bent degene die aandacht geeft. ...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@94 Volgens mij ben ik hier juist zo'n beetje de enige die NIET jankt. ...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@95 1 aandacht koekje voor jou....

14 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 " aandacht trekkende kneus " Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 andere forumleden zullen denken dat het klopt wat hij/zij/x zegt.Precies wat jij probeert.Hypocriet....

15 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Waheeda HotGay LatinopornSandy Summers PornDillon HarperCherie JimenezNezuko X Tanjiro PornIndsex VideoHot FukkingBhoot Wala SexPorn BrasileroAdam Snow Gay PornIsekai Harén MonogatariLadki Ki Chudai Ki VideoSawko MatsushitaTally BerryNicole ReyNew Indian Porn DownloadEormeHotsexAtepmother PornPornhub MassageClit TorturePorn CaptuonsPornseriesPorn Black In WhiteManual FerraraWww.x Hamter.comAs Novinhas Do ZapzapKara Killmer NudeXxnx In VideoRosamund Pike SexyX Muslim VideoPron VidyoWww Sexy Video BfErotic LezbianAnime Porn UncenserdTeens In Wet T-shirtsHentaifox.Free Porn NoviesAmateour PornWank CamSex Suhagraat VideoPamela Mondal NudeFree Full Hd XxxJaqui Et MichelXhamistetAriana Grande DeepfakeAlura Jenson InstagramDelhi Metro NudeMilf BodyFree Ones.comMoeka MaruiHentaihérosNude ChubbyBella Delphin NakedWww Hard Sex ComOkusama No Kaifukujutsu The AnimationNicole Doshi LesbianWomans PornBig Beautiful Woman PornShoosthtimeTit Falls OutRakhi SexMature OrgasmicFamilypornhubShorty Mac PornosKit Kat PornPornojapaMilfmoviesAva AustenLana Rhoades Only Fans LeaksMilf Fuck HardSunny Leone Xxx Porn MovieBikini PussiCarly Rae Jepsen Nudeسكس محارم عربىHot Tits SexSheridan LovepornShrilanka Sexy VideoLesbians Lick AssholeOnlyfansleakedXxx Movie XxIr BlowjobsGaydar PornVideo Of BjBoob Drop GifsHotwife LifestyleNikumikyoJulia PornosMrs. Junkieسكس نومVideos Pornograficos En MexicoGaby Ortega AnalSexy Naked MommyXxx RatedvideosBlacktgirlshardcoreSneha Saree Photos0livia NovaRapped PornPorn OregonX Video Bf FilmChut Ki ChataiPorn LiveVideosporno GayHotlekasCeleb JihaadSankaku ChanelTamil First Night SexSex Vide9OutdoorpornX Blue FilmMula SexBiggest Booty ShakingAsianstreet Meat AnalJoselyn Jane PornAfrican XxxImgfap.comNsfw PhotosReal CamEbony TitfuckValery Altamar NudeLadies Ladies Sex VideoIndian Sexy Video XnxxTelugu House Wife Sex VideosGuwahati Sex VideoJapani Sex Video JabardastiXnxx VdieoHilari_baknewTaliataylorrrSex Aunty RomanceNorth East Porn VideoXx Sex Video TamilNude IndinaGofo FukmeChat42Telugu Sister Sex18+ MangaGay Porn With Straight MenSlutwifegangbangStoberyIndian Village XvideoAudryadames NudeJapanese Nurse Sex VideoDownload Desi Sex VideoHindi Funny Sex VideoNvg ElleShailene Woodley NudwDesi Bhabi BfHindi Story Blue FilmVideos Pono Gratis En Español