door Moskowfiets in Media  ·  187 Reacties

  • 4
  • 953x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@140 , maar Black toch, durf jij dat wel tegen een flnke Arabier te zeggen, dat zij één pot nat zijn met ons, Blanken?

0
151 Matteo van T.

@45 die blanke boeren hebben daar een eerlijke prijs voor betaald met wederzijds goedvinden. Je vergeet even te vermelden dat de zoeloes als eerste zon 60 vrouwen en kinderen tegelijk hadden afgeslacht. Waarna er pas wraak werd genomen. Oja de zulu manier is na de diid je slachtoffer zijn buik open snijden om de geesten naar buiten te laten gaan. Dan heb je een beeld hoe dat er uit heeft gezien. Het waren de zulus die de verdragen met de voortrekkers hadden geschonden. Niet gaan verdraaien he?

2
152 kelb1977

@45 wat heeft heel afrika nu opgebouwd sinds de blanken weg zijn? Toch ook niet bijzonder veel of wel?

0
153 kelb1977

@149 nou dat achterstallig loon hebben jij en je medeslaven allang terug gepakt dmv uitkeringen

1
154 kelb1977

@141 Niet dan ? Ken anders zat white supremacisten, met wie overigens prima mee te debatteren valt.

@143 Die veronderstelde Surinaamse maat van jou en zijn familie kunnen heus wel voor zichzelf spreken. Daar hebben ze jou echt niet voor nodig.

9
155 Black65

@145 Wij zwarten hanteren onze eigen definitie aangaande het zwart zijn. Daar is niks racistisch aan. Wat mijn eigen zwarte verleden betreft: aan mijn jeugd bewaar ik goede herinneringen. Zo sloeg ik destijds met enige regelmaat blanke leeftijdsgenootjes die mij niet aanstonden een derde blauwe oog. En wat je derde zin betreft moet ik je helaas teleurstellen, aangezien ik heden ten dage goed in de slappe was zit.
Nog een tip: ga ondernemen i.p.v. oeverloos te blijven schaken.

11
156 Black65

@148 Dat hangt er maar net vanaf onder welke voorwaarden e.e.a. geschied. Een vertrekpremie van een miljoentje of vijf zou wat mij betreft afdoende zijn.

8
157 Black65

@149 Maar dat witte vat wordt dan vanzelf zwart. Mijn reacties zijn overigens niet gestoeld op haat, maar op provocatie.

9
158 Black65

@156 "blanke leeftijdsgenootjes die mij niet aanstonden"

Daar spreekt de ware racist.

1
159 Bokkerijder

@151 Arabieren kom ik nooit tegen, wel afgeleiden daarvan. Overigens interveniëren wij zwarten zelf nooit in onderlinge blanke vetes zoals die tussen blanken en Arabieren. Zwart bloed is daar immers te kostbaar voor.

9
160 Black65

@152 Typisch gevalletje eurocentrisme. Zijn jouw blanke geestverwanten aldaar dan destijds door de Zulus uitgenodigd om zich in Z.A. permanent te mogen vestigen? Dacht 't niet.

8
161 Black65

@153 Deel je opvatting in deze. Mijn zwarte broeders aldaar hebben nog een lange weg te gaan.

6
162 Black65

@159 Daar is niks racistisch aan, slechts een gevalletje blank karma.
Zo, en nu nog snel even een bosje pikken alvorens de regen zijn intrede gaat doen.

9
163 Black65

@161 je loopt met je domheid te koop. Lees je eerst in....want het was wel degelijk zo. Ze hebben eerst zelfs voor de zulu leider gevochten. Waarna ze het land is verkocht. Idioten zoals jij roepen maar wat, maar weten niets. Zorg dat je eerst verstand krijgt van het onderwerp voordat je wat roept. De koopcontracten zijn in het museum te vinden

2
164 kelb1977

@162 en wat hebben je zwarte broeders ooit opgebouwd, waar dan ook? Noem eens ern project of prestatie? In totaliteit zorgen je broeders alleen maar voor shit! Uitzonderingen uiteraard daargelaten. De surinamer daar heb ik wel respect voor en zie ik als eigen. De rest maakt er over het algemeen ern zooi van

2
165 kelb1977

* Verwijderd door de redactie *

166 Pxf7+

@164 De bron waarnaar jij verwijst is van eurocentrische makelij en derhalve NIET objectief.
@165 Wij zwarten zijn om te beginnen sinds jaar en dag de snelste op de 100 meter sprint bij de mannen. In de betreffende mannenfinales is tegenwoordig trouwens nauwelijks een spoor te bekennen van een deelnemer van jouw mensensoort. Ook in de voetballerij en tennissport zijn wij zwarten niet jullie mindere. Daarnaast beschikken wij over een legio aan (heengegane) muziekkunstenaars met de nodige (wereldwijde) verkooprecords. Dat zijn allemaal feiten. En over shit gesproken, de ranglijst van de grootste massamoordenaars allertijden worden vooralsnog feitelijk aangevoerd door jouw blanke soortgenoten Hitler en Stalin.
@166 Zo bezien sta jij - je nickname in ogenschouw nemend - blijkens je herhaalde reacties eeuwig schaak...

8
167 Black65

@167 Als blanken niet een samenleving hadden opgebouwd zoals we die nu hebben, was er helemaal geen tijd voor sport of muziek want dan was je enkel bezig met overleden.

2
168 solidsteel

lol... *overleven.

2
169 solidsteel

@165 . Hier slechts een kleine greep

https://www.voorbeeld-allochtoon.nl/2015/02/17/14-afrikaanse-uitvinders-die-je-leven-hebben-veranderd/

En wat heb jij zoal gepresteerd?

8
170 mo

Elk land heeft zo zijn gekken.

0
171 rlw

@170 Erg kort lijstje, niet?

2
172 solidsteel

@170 . Leuk die min, al gegeven voordat je het gelezen kan hebben. Intelligent hoor

8
173 mo

@172 . Goed lezen, niet alleen het lijstje

“Dit is slechts een kleine greep. Zoals je ziet, zijn dit veelal dingen die we tot op de dag van vandaag gebruiken. En geloof me, er is nog veel en veel meer. Ik had heel dit artikel wel vol kunnen zetten. Er zijn overigens ook veel Afrikanen betrokken geweest bij belangrijke medische processen en ontwikkelingen in de chirurgie. Zo voerde, zoals hierboven genoemd, Daniel Hale Williams de allereerste succesvolle openhartoperatie uit in Chicago in 1893.”

8
174 mo

@172 “Veel van al deze ideeën en uitvindingen zijn later door Europeanen gejat en/of doorontwikkeld. En dit is dan nog allemaal vrij recent. Weet dat de eerste architecten (o.a. piramides en tempels), archeologen, antropologen, dokters, sterrenkundigen, natuurkundigen, historici, biologen, wetenschappers enz enz allemaal Afrikanen waren. De kennis die de oude Ethiopiërs en Egyptenaren (dus niet de huidige Egyptenaren!) hadden was immens groot en diep. Wij denken dat we qua kennis geëvolueerd zijn maar ik geloof dat niet en de enorme hoeveelheid bewijzen spreken dat ook tegen. Ik denk serieus dat we wat betreft kennis, gedevalueerd zijn en nu langzaam aan weer aan het terugkrabbelen zijn.”

9
175 mo

@174 Ja , het zal allemaal niet zoveel voorstellen. Supersoaker...kom op.
Kijk eens wat blanken hebben uitgevonden. Wacht laten we 1 persoon nemen, bvb tesla.
Hij alleen heeft mee uitgevonden dan dit hele lijstje tezamen.
En dan te bedenken dat blanken nog de kleinste bevolkingsgroep is.

2
176 solidsteel

@175 "Weet dat de eerste architecten (o.a. piramides en tempels), archeologen, antropologen, dokters, sterrenkundigen, natuurkundigen, historici, biologen, wetenschappers enz enz allemaal Afrikanen waren."

Dat is complete onzin.

2
177 solidsteel

@176 . Zie @175

Verder zal het me worst zijn maar die onzin “ze hebben nooit iets gepresteerd” mag de wereld uit. Pure onkunde en vooronderstellingen.

8
178 mo

@178 "ze hebben nooit iets gepresteerd”"
Dis is idd ook onzin. Maar je kan wel stellen dat de blanke bevolking wel vele en vele male meer heeft uitgevonden wat van betekenis is.

2
179 solidsteel

@179 . Vaak verder geborduurd op.
Zoek er maar eens op.


Bron :wiki
In het Oude Egypte ontwikkelde men een kennis van verschillende medicijnen en behandelmethodes. Herodotus omschreef de Egyptenaren als “de gezondste mensen, na de Libiërs”[3] Volgens Herodotus waren artsen elk gespecialiseerd in een enkele ziekte. Hoewel de Oud-Egyptische geneeskunde nog steeds zwaar leunde op een geloof in het bovennatuurlijke,[4] ontwikkelde het zich in de loop der tijd toch tot een bruikbare vorm van geneeskunde op het gebied van anatomie, gezondheid en klinische diagnoses.

De oudste bekende arts komt uit Egypte: Hesire. Hij was arts voor farao Djoser in de 27e eeuw v.Chr.

6
180 mo

@168 @169 Naar welke "blanke" samenleving refereer jij ? Die o zo bejubelde Amerikaanse, waar zwarten en masse om (bijna) niets worden neergeschoten door bullets van blanke orderhandhavers ? Rot toch op man met deze blanke superioriteitsshit. I am done here, aangezien dit draadje verworden is tot een fucking cirkeldiscussie.

5
181 Black65

@180 Ja altijd. Veel van de uitvindingen in dit artikel is ook geborduurd op tesla's werk.

2
182 solidsteel

@181 Niemand heeft het over superioriteit. Kruip eens uit je slachtofferrolletje.

2
183 solidsteel

@161 ; Die waren er toen nog niet LMAO.

2
184 Mariska3

nu in navolging en zelfde lijn gaan de moslims in nl zich verontschuldigen voor aanslagen gepleegd door hun 'broeders'?

1
185 maarten1234

Laat niemand claimen het gesprek over slavernij te voeren namens mij, een creoolse man.

Toen ik geboren werd in de jaren 30 van de vorige eeuw, was er binnen mijn familie niemand in leven die de slaventijd had meegemaakt. Ik heb er , naar verhalen en dergelijke, in de West weinig tot niets van meegekregen. De houding van mijn moeder en grootmoeder was voorwaarts gericht. Altijd. Verbeter jezelf.

Halverwege de jaren 50 ben ik in Nederland aangekomen. Ik trad de Nederlanders met een lach tegemoet en zij mij. Je hielp elkaar in die tijd van wederopbouw en toen er nog nauwelijks uitkeringen waren. Het geluid dat ik als exoot zonodig woonruimte kwam inpikken, terwijl een , l een stelletje uit Lutjewinkelhornerbroeksdorp geen kamer kon krijgen vanwege de woningnood, heb ik niet gehoord.
Ook voor mij werd het ritsel- en regelen-we-netwerk opengesteld en zo werd me een dienstbetrekking aangeboden. Bij dat bedrijf ben ik mijn leven lang betrokken gebleven. Nu nog, zelfs een beetje als eigenaar.
Ik ben trots op wat ik heb kunnen bereiken; op de mogelijkheden die mij werden geboden en die ik kon uitbouwen.

Sinds de jaren 80 en 90 is er echter het minderhedenbeleid en de multiculturaliteit. Een bijzonder giftige splijtzwam. Ze zijn het domein en de rijkjes van zonnekoninkjes die over en weer grote budgetten verdelen en opstrijken. Voor integratie, voor bewustwording, voor het bevorderen van de groepsidentiteit en groepscultuur. En al die onzin meer.
Het gevolg is dat mensen kopschuw worden gemaakt ten opzichte van elkaar en uit elkaar gedreven. En dat is precies de bedoeling van de zonnekoninkjes. Zij willen groepen van elkaar scheiden en zich dan vervolgens opwerpen als de leiders die het alleenrecht hebben te spreken namens hun achterban. Identiteit is hun instrument om mensen tegen elkaar op te zetten.
Nieuwe verzuiling als verdienmodel.

Niet namens mij.
Vorig jaar , toen er ook al zo gezeurd werd over slavernij en Zwarte Piet (kan gerust blijven) , merkte ik dat mensen, die mij niet kenden bij deze of gene gelegenheid,- of simpel om de weg te vragen -, aarzelden mij aan te spreken. Want ja zo'n grote zwarte man, die is misschien wel kwaad op ons vanwege ons slavernijverleden.
Mijn kinderen merkten hetzelfde.
Dat is het gif van de splijtzwam.

Ophouden dus met dit gezwam over slavernij.
Of de schuldvraag daar leggen waar hij thuishoort.
Liberale en confessionele overheidsdienaren hebben in de 19e eeuw nog wetten gemaakt en beleid gevoerd ten aanzien van slaven. Sommige (amsterdamse en Haagse) families die nu nog rijk zijn, hebben er aan verdiend. Laat zij de klagers fijn politieke correct schadeloos stellen.

De rest van Nederland hoeft er niet mee lastig gevallen te worden.
En ik hoef geen cent. Ben je mal.

1
186 stanley.staatsman

* Verwijderd door de redactie *

187 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

7 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

7 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

7 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Indian UlluInterracial Amature PornFotos De Mulheres Pelada Na Cama18 Sex ComMaite Perroni Sex VideosOne Puch Man PornLive PornoDeepfakes NsfwSeñoraspornoCasual NudityChristina Aguileta NudePorn IslandLola FixxHot Teen MasturbatingThilend XnxxIndian Aunty BlowjobNew Deshi XxxTera Patrick OnlyfansPrimeassteensListcrawlerBiggest Tit In PornTamil Guys SexGirls Porn VediosConsentual Non Consent PornReady Rough & Eager To PleaseNew Heather HarmonWeitten PornTrans Escorte MarseillePornô IndianoViolet Gem PornJ Cup PornXxxxxx MomMil FzrPorn Movies HdBokep Terbaru.2022VintagepornoFillippa FranssonBlow Job PicturesSunny Leone Hot SexSunny Leone Ka Video SexHindi Xxx CJangle XxxSexart Full VideosAdult Ganes WorldX Vídeos BrasileiroChicaspornoIndian Telugu Sex Videos ComSex Video DeliveryBlack MonstercocksJacquie Et Michel Por'Porn Hub VirginsJosexhdIndian Desi XxxHouse Party PornFree NudeSyrup FootjobYoung LesbiansexTiktok NuasTiny Sex DollFortnite PorngamesMichell Monaghan NudeBlue Sexy ComTeens Doggystyle PornGay Brother Sex3d Monstar PornBlack Com Sexy Video HdPorn2012My 18 Teens ComSunny Lein PornXnxx GamesPoophBj TongueBrazz AdsMrsmilphordYes Mam PornInstagram PawgShilpa SethiSarah Jey PornWhait PornSofi A NudeWww Desi 49Bbc GifsHusband Wife Bedroom SexAmy Anderssen Sex VideoFilthygridJapanese Porn MasageEmmy Rossum BoobsLuisa FelipeVoyuer PicsDainty Wilder AnalXxxx FotoPron XmasterLadkiyon Ki ChootClaudiavalentinePorn Boobs KissNepali Boobs SexCarolina Samani LeakedChyburdTeaching In The NudeSiri Dahl VrAbbeywintersSara_funxxxSex Collage VideoBigtitty Gothegg OnlyfansLilylanskaDelhi Aunty SexSudha SexWolfradish VideoDl Black PornFakinsOrgasmic ScreamingMujeres Pornográficas XxxKamalika ChandaVicsen XxxBbc Facial CompilationBangla Sexy Video BfJapani Bf VideoSonam Kapoor NipplePorn360EsvortsXxx MovjesSex PicturesJaki SenpaiAshlyn BrooksPorn Hindi Audio VideoWebtoon.xyFamous Video PornBig Big Natural TitsX Hamster GayDevika XvideosPervfam ComKannada Sex SexOmeglesexRiley Ries PornLewdzoneLana Smalls My Stepbrother Still Has Wet DreamsCute Tern PornHentia AnimeNadia Goher PornPhotos PornosSava Schultz Only FansSluteverGym Trainer XvideosHoneydippedcSwooshtimeHarley Quinn NudaGay Twen PornDrake Is GayIndian Aunty And Boy SexWidow Fuck