door Febee in Buitenland  ·  300 Reacties

  • 9
  • 1264x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@249 Wil je het beter weten dan de mensen die voor dit vak hebben gestudeerd?

9
251 MARCUSAURELIUS

@248 Die ruines zijn van het waarschijnlijke Troje.

0
252 Reagurius

@252 Waarom?

Er lagen heel wat steden boven elkaar, men heeft er eentje uitgehaald die was platgebrand en ongeveer in de chronologie paste.

De stad ligt precies op de plaats die Homerus beschreef zo hebben Schliemann en zijn twee voorgangers de plek gevonden.
Maar die stad voldoet op geen enkel punt aan de beschrijving die Homerus er van geeft. Er is echter wel een stad die er precies aan voldoet die lag in het huidige Turkije net waar de kust Zuidwaards afbuigt. Het lijkt er op dat Homerus die stad gebruikt heeft om de hele Mythe te beschrijven maar een andere stad (ruïne) koos om hem te situeren.

9
253 MARCUSAURELIUS

@243 en jouw bijdragen druipen van je Israëlhaat. Je zit de boel maar te stangen met je gedram over die Palestijnen en Israël. Heb je wel eens stilgestaan bij Pakistan?

Dat land werd ook in 1947 opgericht. Het heeft jaren geduurd voor het bloed van al die vermoorde mensen en veestapels was opgedroogd. En alleen om die onverdraagzame moslims tegemoet te komen, die maakten het zo bont met hun hindoe-en christenhaat dat de wereld vond dat er een land voor die moslims moest komen.

Dan begint het bloedvergieten opnieuw. Met als dieptepunt het ophangen van een vrouw:

== Benazir Bhutto of Bhoetto was een Pakistaanse politica. Van 1988 tot 1990 en van 1993 tot 1996 was ze premier van het land. Zij was de oudste dochter van de op 4 april 1979 terechtgestelde ex-premier en ex-president Ali Bhutto en was een felle tegenstander van de voormalige Pakistaanse president, Pervez Musharraf. Wikipedia ==

Tegen die achtergrond is de oprichting van Israël zoiets als het bouwen van een Legohuisje.

3
254 Matteo van T.

@254 Irrelevant dat hele Pakistan verhaal.

8
255 MARCUSAURELIUS

@247 . Jij maakt jezelf met je leugens volkomen belachelijk. Troje niet bestaan? Er zijn drie Troje's geweest, die stad werd steeds herbouwd. Boven op de resten van de onderste.

Maar we hebben je nu toch wel aardig van de weg gepest. Begon je met Palestijnen, nu zijn we al bij Troje uitgekomen.

Nog even en je schrijft dat Sodom en Gomorha ook niet hebben bestaan en dat de Profeet eigenlijk het verloren gewaand broertje van Jezus was. Waar Jezus leeft en de Profeet niet eens een graf heeft.

1
256 Matteo van T.

* Verwijderd door de redactie *

257 Alt-Wrong

@206 , maar Aurelius, dat is toch logisch, dat Israël geen Arabieren in het leger wil? Die mensen komen dan al schietende in een loyaliteitsconflict. Zien we hier ook, een moslim bij de politie en er ontstaat gelijk een gat en moeten de bewakers van Wilders vervangen worden.

Zie jij dan een Arabier, van de Islam dapper naar dat hek lopen om daar van die Palestijnse Pubers voor hun raap te knallen?

1
258 Matteo van T.

@257 dank je wel voor je reactie. Een compliment van iemand met jouw naam, daar doe ik het voor, echt.

Kun je trouwens bewijzen dat jij gelijk hebt en ik niet?

== Merchant: "Jinnah stierf heel snel nadat Pakistan onafhankelijk was geworden. Hij kon dus zijn droom niet verwezenlijken."

Conservatieve elementen namen het roer over. Het leger greep iedere keer in wanneer democra-tisch gekozen regeringen er een puinhoop van maakten. De naam van het land werd veranderd in de 'Islamitische Republiek Pakistan'. De grondwet werd geïslamiseerd. Niet-moslims voelden zich al snel tweederangs burgers. Onder de moslims zelf ontstonden eindeloze ruzies over de interpretatie van de Koran. "Jinnahs progressieve idee-en kwamen steeds verder in de verdrukking," constateert Merchant.

De laatste tijd is het helemaal een ramp. Elke stad mag dan Jinnahstraten en Jinnahscholen heb-ben, tientallen moslimgroepen staan elkaar naar het leven. Rebellen bevechten het regeringsleger, dat op zijn beurt jaagt op moslim- fundamentalisten. Bij dagelijkse aanslagen zijn inmiddels al duizenden doden gevallen. ==

de Volkskrant, 15 ecember 2007

1
259 Matteo van T.

@221

In Israel ook niet.
Er zijn berufsverbote voor Palestijnen .
Ze mogen o.a.niet bij de politie, niet in het leger , geen ( rijks) ambtenaar worden en niet op staats- en religieuze scholen werken .
En dan ben je dus niet volledig staatsburger.

10
260 Goodnews badnews

* Verwijderd door de redactie *

261 Alt-Wrong

@250 en @253 Je beweerde zelf dat Troje vermoedelijk niet heeft bestaan. Dat is nonsens. Het staat keihard vast dat Troje heeft bestaan.

Nu sleep je er ineens de mythische verhalen van een Griekse dichter bij. Het wordt nu wel duidelijk dat je meer waarde hecht aan sprookjes en leugens over de Palestijnen dan nuchtere wetenschap.

2
262 Belazerd

@256 Je weet niet waar je over praat er lagen meer dan tien steden boven elkaar.
Ga je huiswerk maar eens overdoen.

10
263 MARCUSAURELIUS

@262 met Troje wordt het Troje van Homerus bedoeld, dat dat bestaan heeft is zeer twijfelachtig.

Of die lading steden op elkaar ooit Troje hebben geheten (toen ze bewoond waren) bestaat geen bewijs.

Maar goed als jij wilt geloven dat onkwetsbare Achilles heeft bestaan dan doe je dat maar.

PS.
Er zijn zat archeologen die op deze lijn zitten.

11
264 MARCUSAURELIUS

Terug naar de Palestijnen, die hun naam van Arafat kregen. Wiens weduwe wellicht nog in een gigantisch appartement woont. De deuren hebben gouden deurknoppen en dat appartement ligt in de voormalige jodenwijk, le Marais in Parijs.

Hier een stukje uit de Volkskrant van 28 november 2006. We lezen dat de Palestijnen het toen veel slechter hadden dan nu onder de Israelische bescherming:

== Vóór 1967 leefden de Gazanen onder een zware Egyptische bezetting, en de mensen op de West-Bank onder een bezetting van Jordanië, maar daar konden zij goed mee leven ook al was hun bestaan moeilijker dan onder Israëlische bezetting. ==

0
265 Matteo van T.

@265 Je kunt de leugen dat de naam van Arafat komt wel blijven herhalen maar daarmee wordt ze nog niet waar.

De rest is half waar en irrelevant.

9
266 MARCUSAURELIUS

@260 . Natuurlijk mogen moslims niet het leger van Israël. Stel je voor, een moslims in een westers leger, geen geheim was dan nog geheim. Neem nou die Pakistan. Mag bij ons studeren en steelt dan vervolgens de blauwdruk van een atoombom. Nu is Pakistan een atoommacht. Moslims met een atoombom, dat is vragen om reizen naar de maan

Maar alles heeft een voordeel, moslims hoeven niet in het leger dus hoeven ze niet op Palestijnse brandstichters en bommengooiers te schieten. Dat vuile werk wordt door de Israelische jeugd gedaan.

0
267 Matteo van T.

@264 . Je zou weer college moeten gaan geven. Aan zo'n Universitet waar ook Holocaust wordt ontkend.

Maar dan nog, wat wil je nou met je colleges hier? Gaan we de Palestijnse Kwestie beter begrijpen? Wat wil je nou toch, een soort van gelijk halen waar je door de feiten allang bent gepasseerd?

Er komt geen Palestijnse Staat. In ieder geval geen twee. Israël wil best een Palestijns staatje maar geen twee, niet én de Westoever én de Puist Gaza.

1
268 Matteo van T.

@260 Er zijn bij het IDF, onderwijs, politie en andere overheidsinstellingen zat Arabische staatsburgers werkzaam. Ook in leidinggevende functies.

1
269 Belazerd

@260 Israëlische staatsburgers van Arabische afkomst kunnen gewoon in het leger en bij de politie. Geen idee waar je die onzin vandaan haalt.

1
270 Mrs. K

@268

Dat jij met je haat bril er iets van kan leren begrijpen lijkt me heel onwaarschijnlijk.
Jij bent de persoon die de feiten negeert.

@269
Gewoon niet waar dus.

8
271 MARCUSAURELIUS

@270
Dat is dus gewoon niet waar, dat het zo zou zijn is Zionistische propaganda.

8
272 MARCUSAURELIUS

Moslimsoldaat bij de IDF:

0
273 Mrs. K

@273
Gewoon een propaganda filmpje.

10
274 MARCUSAURELIUS

@271 Maar sinds wanneer en waardoor presenteer jij jezelf als deskundige? En wat wíl je nou met al die informatie, echt en gelogen?

De Palestijnen kunnen niet zeggen: Dit land is van ons want wij woonden er al voordat er joden woonden. Op zich wel een aardige gedachte, dat Palestijnen ergens gewoond zouden hebben en dan nog niet tot de Islam waren gedwongen.

Nou snap ik het wel, hoor, die Palestijnen willen terug naar een land zonder Islam. En ja, dat kunnen wij allemaal begrijpen.

1
275 Matteo van T.

@272 List of Israeli Arab Muslims: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Israeli_Arab_Muslims

Wikipedia wordt zeker ook beheerd door duivelse zionisten? Lol

4
276 Mrs. K

Nou, Mrs. K, je hebt wel een knappe moslim uitgezocht, zou zo maar een Abi kunnen zijn.

2
277 Matteo van T.

Maar beste @257 Alt-wrong, er is toch wel veel veranderd, moesten de moslims tegen die vriendelijke hindoes worden beschermd, nu is het wel andersom, wie beschermt hindoes tegen de Karabijnmoslims?

== Pakistan was het gevolg van het feit dat Ghandi de veiligheid van moslims niet kon garanderen na de onafhankelijkheid van India ==

Je vraagt je af wat die moslims toen hebben gedaan dat die hindoes, geen vleeseters die moslims wilden aanpakken.

En dan nog, wat doen moslims zover weg van hun Blakende Bakermat, de Woestijn Arabië?

0
278 Matteo van T.

@274 , ja, propaganda, dat kan maar dan wel van het beste soort. En echt een hele knappe knul, hoor, Als ze weer eens een film over Jezus maken kan die jongen zo in de hoofdrol.

0
279 Matteo van T.

Ook even leuk om te vermelden aan al die Joden- en Israëlhaters hier.
Lange tijd hebben de Arabieren in het voormalige mandaatgebied 'Palestina' zich geen Palestijnen willen laten noemen.
De benaming 'Palestijn' werd voor alle inwoners in dat gebied gebruikt.
Dus ook voor de Arabische mensen uit de omringende landen die daar naartoe trokken toen de bestaande Joden daar voor wat bedrijvigheden gingen zorgen.
Joden en Arabieren kregen dezelfde benaming voor inwoners van dat gebied.....en dat kon natuurlijk niet.
-Is een Arabisch/islamitisch dingetje.-

Maar alles veranderde na het uitroepen en oprichting van de staat Israël in 1948.
Die 'verrekte Joden' en wat Arabisch/niet-Arabisch volk, die voorheen aangeduid werden als Palestijnen, werden ineens Israëli's.
En toen, jaren later, (1967) bedacht ene Arafat ineens dat de benaming 'Palestijn' niet meer gelinkt kon worden aan de Joden en noemde zijn volk vervolgens 'palestijnen'.

Best wel vermakelijk die 'palestijnen'.
Dat Comedy Central er nog nooit opgedoken is.
Hoe oud is dat volk ook alweer?
4000, 3000 of 2000 jaar oud?
Hoe noemde zij zichzelf eigenlijk aan het begin van de 20e eeuw?

Btw, hoe zag hun vlag er ook alweer uit in die dagen?
Hier de vlag van 1939.
https://www.google.com/search?q=de+vlag+van+het+brits+mandaatgebied+palestina&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiV98rJ7KrjAhUnuaQKHYXVAqMQsAR6BAgFEAE&biw=1600&bih=783#imgrc=s4ZI0XZ_UkXebM:
Hier de twee huidige vlaggen.
https://nl.dreamstime.com/stock-illustratie-palestina-versus-de-vlaggen-van-israël-image44245066

2
280 Malinois

@280

Edit
Zoek de verschillen.

2
281 Malinois

@278
Die moslims daar zijn geen arabieren, waar zit je verstand eigenlijk??

10
282 MARCUSAURELIUS

@202 Het is bekend dat Hamas vrouwen bijna dwingt zoveel mogelijk kinderen te krijgen, die kerels ertoe aanzet zoveel mogelijk kinderen te verwekken.

Wie geen kinderen kan krijgen, hij omdat hij dood zaad heeft of zij vanwege een baarmoederobstructie krijgen gratis operaties, onderzoek en geld om hen maar aan kinderen te krijgen. IVFF is het toverwoord in het overbevolkte Gaza.

Lees het goed, dit verhaal is een aardige inkijk hoe moslims van Westerse ontdekkingen gebruik maken. Wel de Amerikaanse vlag verbranden en ook de Amerikaanse kennis om een vrucht in haar baarmoeder te laten groeien:


== Onvruchtbaar
Wist Omar destijds al de waarheid? Hij wil er niet over praten. Maar drie jaar later bracht hij met hulp van familie en vrienden 2200 euro bij elkaar voor ivf. De behandeling lukte niet. De medische onderzoeken waren glashelder: niet zijn vrouw, maar hij was onvruchtbaar. “Ik voelde de grond onder mijn voeten wegzakken”, zegt hij nu. ==

https://www.trouw.nl/nieuws/in-uitzichtloos-gaza-geldt-krijg-kinderen-en-nog-meer-kinderen~ba3f781a/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

3
283 Matteo van T.

@282 . Maar nou breng je me in de war. Israel zit dus opgescheept met Arabieren en met moslims? Wat een toestand, hopelijk gaan er weer snel veel joden in Israel wonen, voor het broodnodige evenwicht.

Maar wel treurig, gaan die joden weg vanwege de virulente moslims jodenhaat, lopen ze in israël weer tegen moslims aan. Gek zou je van worden ...

3
284 Matteo van T.

@283 @284
Hoe krijg je zoveel onzin bij elkaar geluld. question

10
285 MARCUSAURELIUS

Nog een stukje uit het artikel in Trouw. Net zolang doorgaan tot er een jongen wordt geboren. En wat cynisch, die bommengooiers zijn vaak gewoon onvruchtbaar, dood zaad, te weinig zaad, geen zaad:

== Embryoselectie op geslachtsvoorkeur is in de meeste westerse landen verboden, maar in sommige islamitische landen – zoals Egypte, Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten – heel populair. In Gaza is het wijdverbreid. Het kost weliswaar 700 euro extra, maar het succes is vrijwel zeker. ==

3
286 Matteo van T.

* Verwijderd door de redactie *

287 E.Meel

Ach, Aurelius, ik praat maar na, hoor, ik ben er zelf niet bij. Maar wat vind jij. Palestijnen zijn moslims en heel orthodox en toch mogen mannelijke artsen bij hun vrouw vanalles in haar intiemste streek doen?

Kijk naar de eerste foto, een jonge knul zit gewoon bij die vrouw een vrucht in te brengen?

https://www.trouw.nl/nieuws/in-uitzichtloos-gaza-geldt-krijg-kinderen-en-nog-meer-kinderen~ba3f781a/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

1
288 Matteo van T.

@288 Wat wil je nu eigenlijk zeggen met dat gelul van je.?

11
289 MARCUSAURELIUS

@286 Stomme borrel praat.

11
290 MARCUSAURELIUS

Er zijn kennelijk Israélische mensen, kiezers,die dergelijk kleutergedrag van Netanyahu prefereren. Voor velen zal de werkelijkheid van de zionistische terreur, geweld en verdrijving niet te behappen zijn. Zij klampen zich aan elke halm vast die het verleden maar ook het heden van bezetting, illegale kolonisatie en annexatie wit wast.

8
291 Hendrianus

@2 Vertel het de Hasjemieten die de macht in handen hebben in Jordanië en een gewelddadige omverwerping, door Palestijnen, van hun koningshuis hebben doorstaan ten koste van veel dode Palestijnen.

11
292 Hendrianus

"Het bureau voor buitenlandse zaken van de PA merkte op dat Netanyahu’s “misleidende” opmerkingen een poging waren om het “nationale bestaan ​​van het Palestijnse volk in zijn geboorteland Palestina” te ontkennen en om het kolonialisme op de bodem van de staat ‘Palestina’ te vestigen en om het politieke conflict om te keren in een conflict van religieuze en etnische aard.

“Het conflict in Palestina is tussen een buitenlandse kolonist die ons land heeft veroverd, onze mensen met geweld heeft verdreven, en de meest afschuwelijke vorm van etnische zuivering tegen ons volk uitvoert en probeert buitenlandse onderdanen op hun plaats te huisvesten”, zei het bureau in een uitspraak."

Daar zit veel meer in dan in dat gewauwel van Netanyahu.

9
293 Hendrianus

@293 miss wordt het tijd dat de Israëlisch de Gaza gaat ontdoen van de terroristen organisaties Hamas en de Pa. Dan kunnen de zogenaamde zelf uitgeroepen “Palestijnen” eindelijk een normaal menselijk leven gaan leiden.

4
294 Pluten1

* Verwijderd door de redactie *

295 Alt-Wrong

@294

Israël heeft geen enkele behoefte om Hamas uit te schakelen. De Palestijnse verdeeldheid is juist zeer gunstig voor Israël. Wel hoop ik dat Abbas en Hamas van binnenuit verdreven worden.

10
296 Hendrianus

@294 Dat doen ze in zekere zin ook Hamas leiders, uitvoerenden en hideouts worden vernietigd , maar er komen steeds nieuwe.

1
297 21st Century Guy

@162
Tja, u heeft liever dat wij aan een leiband lopen van een dictator uit Rusland?
Vreemd toch, die neiging van mensen om graag geboeid en onder het juk te willen leven.

1
298 BenErWeer

* Verwijderd door de redactie *

299 Eksteroog

@278
Wel eens van diaspora gehoord? Wat deden al die joden zo ver weg van hun bakermat? Wat doen al die christenen zover weg van hun bakermat? Het staat mensen vrij om de wijde wereld in te gaan, maar dan moet je niet net als de joden na bijna 2000 jaar terugkomen en zeggen dat alles nog van jou is. Het namelijk is van de mensen die er zijn blijven wonen.
@276
De zionisten zijn zeer actief op Wikipedia.

5
300 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31Er zit inmiddels een hele business achter en die begint al vanaf hun vertrek, als ze op de bootjes stappen en op de poort tikken van TerAp...

zojuist geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 "Dat is een van de redenen waarom cruiseschepen worden ingehuurd." https://t.ly/oQvnl...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@19 Inderdaad ja, helaas,Het is werkelijk letterlijk iedere dag de onderbuik legen legen op moslims, migranten en 'linksen'. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@22 Okay... Ik zag het zojuist op de Duitse tv zender tijdens het eten. Dus ik dacht ik zoek er een artikel bij. De moslimleider ging zo ontzett...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@21 Dank u. Dat zou heel goed kunnen mijn beste, maar beide artikelen gaan over zaterdag. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

   "Geen bewijs dat goede asielvoorzieningen en gunstige regels meer asielzoekers aantrekken" https://www.verwey-jonker.nl/artikel/geen...

30 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Het was vandaag weer op de Duitse tv. Blijkbaar gaat de demo gewoon door....

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Als je geen islamist bent, maar eenvoudig een moslim, waarom schreeuw je dan om een kalifaat?Een kalifaat is toch juist een "Normendiktatur"? ...

31 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

   https://www.nieuwskoerier.nl/user/benniegek/comments ...

34 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

   Benniegek, je nick is weinig toepasselijk. Dat begrijp je zelf ook wel. Maar wie gaat er acher schuil ? ...

35 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Indian Xnxx Video DownloadPor N.Mike Andriano PornInterrectial PornSophia BurnsGravaty Falls PornShort Hair AnalIndian Village Sex Video ComBig Boob NudeSquirt..comPandavideoHot Fucking IndianHotleaks TvFamile Porn VideoSuhagrat ChodaiGrannywhoresOldje PornstarJenny Scordamiglia NudeArianna SinnHindi Xx Hot VideoForced Blow JobHe Made PornPor No HdHijra Der BfAsmr AmyMia Khalifa New XvideoMeth PornNunilefilmsPornos Des NoirsFuta ComicsChubby NudesGrannies FuckingIndian Chudai StoryTrisha Paytos NudesLesbien Sexy PornPowerfuckEbony Cam LiveFake CelebritypornMaking Love VideosBokep VirginScarlett Kisses OnlyfansSnapchat Free NudesNubels PornTeenage Pinay PornEnglish Hd Sex VideosCherry BarbieIndian Hardcore VideosWife Spreads LegsDilbar Dilbar Gana VideoTeenager JoiFull Hd SexMen Sucking BoobsDescargar Videos Porn GratisSexual Movies For AdultsBoobs Touching SceneStrip Girl GameFree Bbw PorntubesSexual AsmtWednesday XxxHindi X Video FilmPornos Anales CaserosHugh Cock Gay PornCollege Kings WalkthroughSex NakedDeepthroat MachineYour Sexy PornPictures From A Nude BeachBest Adult Movies PornPornxnAva Adams PornChudai JabardastiXxxx Videos DownloadOnline Live SexHot Teacher Web SeriesVismara Martina PornTransexual Girlfriend PornRule 34 XxxSofy RianPorn StarspicsBiggest Boobs On TwitterTopless MomAnimated Zombie PornAnime BoquetMarilyn Not Monroe PornX Vedio BlackHot Nude Fucking VideosTik Tok Porn CompilationLesbian Twin IncestSwallow SalonRarbg Replacement RedditHentaysFreeshemalepornoDeepstrokeGonzo PornographieAqueela ZollCheating Wife NudeDownload Porn GanesXxx AsiatiqueMeilleures Sites De StreamingKabby BordersShemail XxxTamil Sex OnlyFull Hd Xxx Vedio DownloadAll Ladies Do It Movie OnlineSmall Tit HentiaBigareolasMiaxxxUllu Web Series NudeBlonde BackshotsAdult TiktokGay MyvidBlackporn GifBlogfefolieDenise Rutkowski 2020Sexes GrilMargot Robbie Nude VideoKorean Bj Teemo DanceJosephine PornYoutube PornvideoTamanna Blue FilmTight GirlsWet Dripping PussieLil_angell_Xxx HoseJapanese Porn StepmomMalayalam Nude SexHandjobcumshotsSexlife Episode 3Kourtney Kardashian Sex Tapeşhemale TubePorno Amateur FrSinffiesWww Brazzers Xxx ComDesi Mms NudeTamil Lesbian Sex StoriesAlana Blanchard NudeAlex Morgan PornhubKhullam Khulla Blue PicturePure Hd SexXxx Rap MovieBokep Viral 2022New Backroom Couch CastingJustincestpornWife Shows TitsRaw AnalIndian Desi Teen PornBrooke PaigeNepi PornJav Cum In MouthGirlsdoporn 421