door Havermout in Politiek  ·  94 Reacties

  • 34
  • 1961x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Beetje dom, verder doet ze heel veel goed werk.

8
51 Lievense

Maxima kan wel heel goed flamingo dansen, misschien de kroonprins van SA ook wel.

3
52 Marrie

@46 De VN kan de beste vriend van Amerika niet weigeren,voordat je het weet worden er sancties opgelegd aan een ieder die iets vervelends over de prins te zeggen heeft.

3
53 jantje van leiden

@20 In eerste instantie dacht ik ook dat het nep was tot officiële nieuwsbrengers in de media het gesprek bevestigden.Ik had de intelligentie van Maxima hoger ingeschat.

1
54 jantje van leiden

@53
Ja, maar volgens mij heeft zelfs President Tromp van de VS iets gezegd over de schuld van prinsmoord. Dus het bannen van deze misdadiger zou geen probleem hoeven te wezen : SA zou simpelweg een andere afgevaardigde kunnen sturen. question

2
55 Gandalf

@55 Dat is niet zo simpel als u veronderstelt.Dat zou gezichtsverlies betekenen voor de prins en daar neemt zijn koninklijke hoogheid geen genoegen mee.

2
56 jantje van leiden

Zo'n VN baantje krijg je niet omdat je geschikt bent, nee gewoon omdat ze koningin is.
Ze is een golddigger die niets te doen had, Willem kan haar niet inspireren, ze verveelde zich, en kreeg dat baantje.

3
57 Goldrush

Kortom, Maxima, Hare Majesteit de Koningin der Nederlanden heeft door te huwen met WA heel wat leuks in haar schoot geworpen gekregen.
Maar is ook behoorlijk bij de neus genomen. Wat Claus niet was gegund aan werkzaamheden moet zij goedmaken. Dit nooit weer zal Beatrix destijds gedacht hebben. We zetten haar flink aan het werk, en dat doet ze ook. Blond of niet.

1
58 shym

Hey... nu klopt het daadje niet meer. Voor wat betreft het Denisova / Trump artikel... Ik hoop dat de Rep. met een betere kandidaat komen dan Trump. Zo kan het niet langer.

4
59 groenengeel

Hij ziet goede vriendschap aan voor strategisch bondgenootschap.


"Zeg me wie je vrienden zijn en ik zeg je wie jij bent" (oud grieks spreekwoord. of chinees question)

0
60 Jopie Osdorp

@2

Gelukkig is een hele grote meerderheid voor een koningshuis in Nederland.

Besides, dacht je dat een president minder kost?

3
61 Zwartwit

Waarom artikel van Trump en Maxima samengevoegd. Zitten er een stel simpele zielen op de redactie? Wat is de interactie!

0
62 Zwartwit

Nou plak Bin Salman plakkertjes op zijn hoofd en stel hem vragen over journalisten. Als de uitslag is dat het hem niks kan schelen en hij ervan geniet hakken we Donald in 1000 stukjes, als Bin Salman inderdaad geschokt is heeft Trump geluk en krijgt ie een doos bonbons.

Deal?

Sarcasme uiteraard mensen.

0
63 Anti-Prut

Tja olie he. Rijden er zelf ook oo dus we zijn net zo hypocriet

3
64 Hefan430

Ik had hare koninklijke zeer hoog zitten, blijft maar een mager 5-je van over !

1
65 BUZZDDT

Behoorlijk hypocriet allemaal.

0
66 skapoe

** gebruiker verwijderd **

Hallo, even uit de zon, wat een hitte. Scroll bij deze koppeling even naar beneden. Vlak na die vrouw met die mond en boven Rutte zit Max en we zien wat die schele baardjurk denkt:

67 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@19 . Ja, Max is mooi in een jurk van Balmain, à raison van 50.000 Franse euro's. Maar zoals ze hier zit, met dat lullige truitje en die rok de ze angstvallig laag houdt, dát is een afgang.

Als Willie die foto ziet en hoor ik hem zeggen: "Max, vanavond geen sex!"

68 verwijderd924924212

@68
Maar ze heeft in ieder geval geen hoofddoek om zoals Sigrid Kaag tijdens de ontmoeting met de Iraanse president Hassan Rouhani. Dat zul je toch toe moeten geven.

1
69 rebo

@69
Nee, dat heeft ze wel afgeleerd na die blamage toen ze met koningin Beatrix en prins Willem op staatsbezoek was in Saoedi Arabië.
Wat een gênante onderdanige vertoning was dat, Beatrix met die doek over haar kroonhoed.

0
70 Marrie

Zo zie je maar weer waar de politiek en dit geval koningin der nederlanden voor staan ...praten met een crimineel o ja van koninklijke bloede ...bahh geen respect meer voor dit soort lui ....

0
71 Gazelle

Dat bedoel ik nou steeds: Waarom blijven we " vriendjes" met de uitwassen van de islam ????
OLIE, OLIE en nog eens OLIE !!! Hypokrieten van oranje.......

3
72 Tiidmasine

Wat een dom gezeik dit website dingetje zoekt wat te zeiken?
Maxima heeft geen invloed in politiek.
Moet ze iemand schijt negeren en dan vervolgens zeggen dezelfde sukkels weer dat ze onbeschoft is.

Negatievelingen zoeken altijd wat te zeiken

4
73 Eastwood

@70
Als dat de reden zou zijn dan zou ik dat toejuichen maar ik ben bang dat dat het niet is. Van Sigrid Kaag tijdens de ontmoeting met de Iraanse president Hassan Rouhani was het een staatsbezoek. En van Beatrix was het bij haar staatsbezoek aan de Grote Moskee in Abu Dhabi (Arabische Emiraten), en haar bezoek aan een moskee in Oman. En hier bij Maxima was het dus enkel maar tijdens een ontmoeting op de G20 waar ze zich namens de VN inspant en dat ze ook die Saoedische kroonprins sprak. Dus ik denk dat bij een officieel staatsbezoek aan een van die landen Maxima er toch ook aan zal moeten geloven.

1
74 rebo

@19 Vraag me ook wel es af of ze op m gevallen was,als hij leraar op een basisschool in Schubbekutterveen geweest zou zijn

1
75 Hannie1

Ocherm de hypocrietjes in de regering hebben weer iets gevonden waar ze zich goed door kunnen voelen.

5
76 Proemevla

@75
Waarschijnlijk had ze dan veel minder snel een nataanval van hem gekregen. Maar er is natuurlijk maar een manier om daarin 100% zekerheid te krijgen. En dat is om het dan aan haar te gaan vragen. question

1
77 rebo

@76 Robbie Jetten gaat dinsdag proberen het vragenuurtje in zijn eentje te vullen.

1
78 Hannie1

** gebruiker verwijderd **

@69 . Ja, Rebo. dat geef ik toe. Maar die observatie, van geen hoofddoek werd eerder al door een ander en door mij hier beschreven.

Maar, eerlijk gezegd had ik Max liever in een moslimjurk met hoofddoek gezien. Want zoals er op die foto bij zit, te lullig voor woorden.

Wat ik echt schandalig vind? ZIj geeft die moslimse, schele baardbeul een hand. Zijn hand. En dat is dezelfde hand die die schele mensenbeul aan de zoon van Kashoggi gaf.

Die foto, van die zoon die de hand van zijn vader's moordenaar moet drukken, die uitdrukking op het gezicht van die jongen, die is me lang bijgebleven:

https://www.ad.nl/buitenland/zoon-khashoggi-weg-uit-saoedi-arabie~a3647df6/

79 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Het onderwerp, Maxima als Minima tegenover die enge, schele, overbehaarde Arabische beul, dat onderwerp trekt wel veel topics.

Kijken jullie ook nog eens naar die foto. Als je erop klikt wordt hij groter. Kijk naar de uitdrukking van de zoon. Die de moordenaar van zijn vader een hand moet geven (anders mocht hij S.A. niet verlaten).

En Max, in dat truitje met die palm op haar rechter borst, in die rok práát met de Haremhouder.

https://www.ad.nl/buitenland/zonen-khashoggi-willen-lichaam-van-hun-vader-terug~a3be0a58/134685293/

80 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@51 . Vertel dát, van de vele goede werk maar aan Jamal Kashoggi.

Max doet niks, maar als ze een jurk van 60.000 aantrekt lijkt het, dan lijkt het alsof ze wat doet. Die vrouw is druk, man met hun verhuizing naar Huis, Paleis ten Bosch.

81 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Ze vragen er zelf om, eerst Willie met zijn overmoedige uitspraken, die bluf en nu Max die compleet de fout ingaat, ze vragen er zelf om: een schaar en alleen naar buiten als er een lint moet worden doorgeknipt.

82 verwijderd924924212

@80
Die beide handen van de zoon en de prins in die foto zeggen genoeg.

3
83 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@83 . Dank, Marrie.

Hier nog een bericht. Hoe die dikke, behaarde en schele moslim-sfinx de slachtpartij bekend.
De kinderen van Kashoggi krijgen zwijggeld. Als dat geen bekentenis is, ben ik Jona niet:

En Max gaat tegenover die gewetenloze beul zitten. Met een palmtak op haar Coolcathemdje:

== Saudi-Arabië heeft de vier kinderen van de vermoorde Saudische journalist Jamal Khashoggi ieder een villa gegeven. Ook krijgen ze maandelijks een toelage van meer dan tienduizend dollar van de Saudische autoriteiten. Dat schrijft The Washington Post.

Volgens de krant is het de bedoeling dat de twee zonen en twee dochters van Khashoggi in ruil voor de villa's en het geld terughoudend zijn in hun commentaar over de dood van hun vader.

De vier villa's staan in de havenstad Jeddah. Volgens The Washington Post zijn het luxueuze huizen; de duurste villa zou ongeveer vier miljoen dollar waard zijn. ==

https://nos.nl/artikel/2278652-villa-als-zwijggeld-voor-kinderen-van-vermoorde-journalist-khashoggi.html



https://nos.nl/artikel/2278652-villa-als-zwijggeld-voor-kinderen-van-vermoorde-journalist-khashoggi.html

84 verwijderd924924212

Maxima doet niet onder voor de rest van het koningshuis zoals het al decennia/honderden jaren bestaat. Nutteloze baantjes om ze een beetje bezig te houden niets meer dan dat. Kritisch zijn ze nooit. Alleen slap mee lullen met degenen, waar ze met hun nutteloze werkbezoeken naar toe gaan. Het koningshuis heeft niets in te brengen, had dat in het verleden ook niet en zal dat in de toekomst ook niet hebben. Het levert niets op maar kost wel klauwen met geld. Daarnaast hebben we in het verleden vaker leden van het koningshuis gehad, die het niet zo nauw namen. Wat mij betreft zijn het nutteloze zakkenvullers en niets meer dan dat.

2
85 Christiaan

Ach... Als Maxima over een tijdje weer al die sukkeltjes met vlaggetjes naar haar zien zwaaien naast de weg, ga er dan maar van uit dat ze precies weet hoe het werkt.

2
86 doxbar

** gebruiker verwijderd **

Maxima krijgt hier nog last van. Geen sex meer met Willie totdat ze haar handen heeft laten desinfecteren. Geen salarisverhoging. Wel functioneringsgesprekken. Ieder week bij de haar toegewezen supervisor melden waar ze mee bezig is.

Een dossier wordt aangelegd. De ontslagprocedure wordt voorbereid. Hoe zal Max dit beeld van Nederland ooit kunnen doen herstellen? Als een politicus zo'n fout maakt wordt die weggehoond.

== ‘Door blunder Máxima is Nederland nu sulletje zonder principes’
Koningin Máxima moet zich schamen voor haar ontmoeting met de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman. Dat zegt diplomatiedeskundige Robert van de Roer. ,,Nederland profileert zich hiermee internationaal als een sulletje zonder principes.” ==

87 verwijderd924924212

Onze fascistjes zijn nu eindelijk volledig leip geworden in wat ze wel of niet islsm beinvloeding vinden

1
88 Moien

Behalve zijn eigen CIA, FBI en de UN, voor de rest niemand.)

0
89 Moien

@87
"sulletje zonder principes’
zijn we altijd al geweest.
De handelsgeest.
Over Kashogi . een opmerkelijk iemand .
Toegang tot Bin Laden in Tora Bora.
Wist misschien teveel.

1
90 Jongens van de Witt

@87 Who the f*ck is Robert van de Roer. Weer zon soort mediageil figuur als Peter r de Vries? Erdogan is pas een vieze hypocriet. Hij zet honderdduizenden ONSCHULDIGE mensen vast, middels een geveinsde coup. En dan melkt hij deze gebeurtenis uit om meer islam te verspreiden, je bent pas een sul als je denkt dat Erdogan zijn getoonde morele verontwaardiging echt is. Dit artikel geeft misschien wat meer inzicht in de islamitische dictator genaamd ERDOGAN: https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/erdogan-heeft-geweten-wat-khashoggi-te-wachten-stond~b38b8f57/

2
91 view2006

Hoe kan dit nou??? Dit bestaat niet!!! Ze is ontwikkeld, slim , intelligent ze kan nooit dom zijn.
Niet mijn woorden...

2
92 Erika

Laat ze toch gewoon even wat wetenswaardigheden met die man delen over hoe haar vader toentertijd eea regelde. Dat is toch niet zo heel erg?

0
93 ThWil

..........Ze was op die top van grootste economieën voor de Verenigde Naties, omdat ze zich namens de VN inspant voor bijvoorbeeld meer kredieten voor kleine ondernemers in ontwikkelingslanden..........

Met wie zou ze anders moeten praten in dat land om dat te bereiken?

............ Saudi-Arabië is gastheer van de volgende G20-top............

En dat mag wel?

Maxima valt niets te verwijten.

1
94 WHuls

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@39 Dan kunnen we niets meer lezen van bv ronin. ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Defcte burger
BBB wil actie tegen Jodenhaat: 'Nooit meer is nu' - NieuwRechts.nl

Ik mis nog een paar woorden bij haar opsommingen ; Brug en gebouwen projecties. ...

1 minuut geleden geplaatst door Defcte burger

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ik stel voor dat de NK admin een scheldfilter ontwikkelt. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@13 Zeker en als je toch je eigen groepjes wil toevoegen dan kan je het islamitisch smaldeel, de allergrootste groep antisemieten in Nederland, ...

4 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bram brabant
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Mooi. Daar liggen ze goed. Nu maar hopen dat dat asielgespuis het even doorgeeft aan het thuisfront.👍👍...

4 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@32 https://discriminatie.nl/discriminatiegronden/herkomst-huidskleur-racisme/#:~:text=Discriminatie%20op%20basis%20van%20herkomst%20of...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Inderdaad, dat gaat natuurlijk allemaal veel te ver.Dan komt "Val dood, kankerlul" toch een heel stuk beschaafder over.Uit welk rio...

8 minuten geleden geplaatst door Ronin

spookrijder
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Gelukkig niet zeg. Normale mensen houden niet van die Stasipraktijken/ NSB-gedrag....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

PVDA wilde in 2016 een luchtbrug om vluchtelingen op te halen.Ik vind zo'n luchtbrug een goed idee maar dan wel om ze terug naar huis te breng...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Indian Bhabi Porn VideoVideoxnxTeen Sex FilmLive Sex GirlsSexy Nude Xxx3 Pornstar MoviePictures Of Naked MenButt CumshotsCought NudeSexzzLilo And Stich PornHd Video Sexy BfBig Black Boobs PornHot Nude Indian SexWhiptrax TitsMulheres Vips PeladasVídeo Pornô JaponesasSxyprrnTeen SexSex PomAnal Porn RapeTaboo A Charming MotherPumpkin PornSex Hd FullBoy Sex Hd VideoAll Tamil Heroine SexHot Sexual AnimeMonkry PornDeep SukebeXxx Vodie ComAv 탑걸IndianhardsexPhotoacompanhantesJogo De PornográficoRagb TorentOlder 4 MeSammie Sparks4chhanIndain Porn ComIndia AnalMantis-x HentaiIndina PornKate Upton SexyAll The Way Thru PornChuda Chudi HdEnglish Picture Bf SexyMako-chan Kaihatsu Nikki 4SexxvibeoLittle CapricepornMellanie Monroe BbcBangla New SexxxThe FappeningLeaked NidesPorn From EnglandCousinsex Stories9 Inch PennisSofia CurlySextwinkOxuanna EnvyTs OrgyBridgete B AnalPoenRubias PornosHabibi Meaning In HindiHeather KozarDesnuda PornosXxx Video GrandmotherEmily Knight OnlyfansAloha TubeSsniperwolf PornSquarting AnalLezbian Strap On PornPorn HubieraBlad XxxXxx In TutionFourthsome PornSupermodel PornAv JapanNude Jodie SweetinAllegra Cole NudeDestiny Mira PornGifslutFree Lesbian Porn VudeosEnglish Sex Full HdOrgy AnalJav LesbianSister And Brother XxxxxBrandi Love Latest PornSaron Stone NudeRandom NudesSkipthegameaPorntrex.cokSexy Big GirlsSex Video 9Brazilian AnalpornHard Ruff PornPorn HamesMilf ShowerSexy Aunty XAllie NaughtyKinzie-reevesDesi Xxx VideosLatina Facial PornYurizan Beltran'sHot Nude Black WomenKhloes Camel ToePornography Videos DownloadContos Eroticos RomanticosAtk GalleryNadia NorthMerudomuInternational Blue FilmDeshi Poran VideoJulia Rose PornErotic Sex VideosHd AsspornJenna Sinatra NudesMirzapur Nude ScenesShukriya SexWwe Sex HdDesi Bhai XxxRajsi Verma MoviesErotic Nude CouplesFresh Indian PornStepmother FriedsBig Black Di KsPorn At The PartyMonique Alexander Porn VideosDesi Bhabhi ToiletCumshotmoviesCandid Teens CameltoePorntankBlowjobs RedditPorno DeepfakeOnlyfans LeakssNyde BoobsWwx VideoHindi Xxnx ComPorn In The 70Sexe PornographiqueMobil PornosuXxxxxxxxxxxxxxxxxx VideoJapanese Cheating Wife Xnxx2-in-1 Step-niece Training DayTollywood Actress Porn VideosLana Rhoades HardAmateurhandjobOoosex InNewest Porn ComicsSexlog.com.br]