door Lidpver in Politiek  ·  40 Reacties

  • 7
  • 444x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Trollen draadje

10
1 PabloEscobar

* Verwijderd door de redactie *

2 Midasss

@1 ,

Wat zegt dat over jou als op dat moment enige reageerder? question

Ik heb trouwens een sterk déjà vu-moment ineens.

9
3 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

4 Midasss

* Verwijderd door de redactie *

5 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

6 Midasss

* Verwijderd door de redactie *

7 Midasss

@1 @5
Vertel!

Oh wacht, laat maar...

Het zal het stemvee van het FvD worst wezen wat ze in de kamer uitvreten, dat is allemaal véél te moeilijk.
Het FvD zal niets doen om meerderheden voor moties te vinden. Het enige dat ze zal doen is aandacht trachten te verkrijgen want dat is veel makkelijker dan oplossingen verzinnen.
Henk en Ingrid zien hun kans schoon want ook FvD zal tekeer gaan tegen immigranten en sociaal gedachtegoed. Bier, seks en gratis geld, dát willen ze.

11
8 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

9 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

10 Captain Hero

@1

Je lult.question

Overigens ben je zelf een dikke vette trol.

4
11 optimist

"constaterende dat de Duitse politicus Walter Lübcke waarschijnlijk om politieke redenen is vermoord en het gewelddadig extremisme".
Dit was de aanleiding voor die motie. Een voorbeeld. Waarom niet meerdere voorbeelden uit al die diverse groepen? Nu laadt je de verdenking op je dat je pas overgaat tot actie als dit vanuit een bepaalde hoek komt.

6
12 ThWil

Het linkse paniek voetbal laten steeds meer zien dat democratie voor niets anders is dan een etiket wat ze gebruiken om hun strafkampen diplomatie erdoor te drukken!

De mensen mogen geen andere mening hebben dat die van de links-lullende en rechts-zakkenvullende Putin aanhangers!

6
13 Zie Hier

Er is niets extremers dan de duivelse ideologie met de naam islam. Gaan ze die nu eindelijk verbieden? Ik vermoed van niet. We zijn weer eens blij gemaakt met een dooie mus.

5
14 PFL

Asscher en van Ojik dachten dat het over het extreem belazeren van de Arbeider ging door de Partij van de Arbeid, bleek het in een keer de Partij van de allochtoon te zijn geworden question

4
15 Uitede aka Espede

@9 @10
En zoals te verwachten was inhoudsloze deplorabele pogingen tot belediging en geen enkele uitleg waaróm Baudet & Hiddema tegen hebben gestemd.

En dan droeftoetertje @14 eroverheen... De VS hebben meer dan 20 miljoen doden op hun naam staan na WWII.

@15
De gehele kamer heeft voor deze motie gestemd, inclusief PVV. Alleen Baudet en Hiddema niet. Heb jij énig idee waarom (retorisch hoor, maak je geen zorgen)?

Baudet zal zich richten op jeugd die kneedbaar is. Intelligentie van zijn huidige gevolg is er eenvoudigweg niet en dat zal de ijdeltuit dwarszitten gezien zijn zelfverzonnen 'intellectueel van Nederland'-titel.

Gelukkig staat hij met zijn dwazen vooralsnog bestuurlijk volledig buitenspel en doet hij er alles aan dat zo te houden.

5
16 Lidpver

@16 best linksertje. Waarom zou ik moeten antwoorden op je vraag? Vraag het gewoon zelf aan Baudet of Hiddema. Ik heb nog nooit op Fvd gestemd. En je onzin over De US is volkomen off topic.

5
17 PFL

Lijkt me een prima motie, tekenend dat FvD als enige buiten de boot valt.

Wel jammer dat er niet ook meteen binnen Nederland wordt gekeken wat we beter kunnen doen om extremisme in te dammen. Kunnen ze hier op NK vast beginnen, ik zie veel geradicaliseerde mensen en daar zit de maatschappij niet op te wachten.

4
18 Gekste Henkie

* Verwijderd door de redactie *

19 Captain Hero

@17
Schatje, de US is véél gevaarlijker dan die islam waar jij zo bang voor bent. En je hoeft helemaal niets hoor, ik heb jou ook helemaal geen vraag gesteld, ik laat je voor de zoveelste keer zien dat je onzin uitkraamt. En ik weet dat dat niets gaat helpen hoor, je bent nog nooit voor rede vatbaar gebleken op NK.
Wat dat betreft heeft @18 een goed punt. De vraag is natuurlijk: "#hoedan? Want heropvoedingskampen zijn zo ouderwets en niet altijd even efficiënt gebleken. TBS is te duur. En gedachtenpolitie zoals in Minority Report kennen we niet.

4
20 Lidpver

@19
Dank voor de bevestiging. Altijd fijn om gelijk te krijgen van een opponent.
Ik vind dat je je superheldpyama aan mag vanavond.

7
21 Lidpver

@20 wat denk jij toch in simplistische framing.
DE US is slechts een gevaar voor vijanden van de westerse cultuur en vrijheid.
En ik ben niet bang voor abjecte ideologien zoal Nazisme of Islam maar ik veracht ze net als de aanhangers ervan. En daar is niks radicaals aan. Gewoon realistisch dat we zulke ideologien hier kunnen missen als kiespijn. Dat jij dat niet begrijpt maakt het zeker niet radicaal.

5
22 PFL

* Verwijderd door de redactie *

23 Captain Hero

@22
"maar ik veracht ze net als de aanhangers ervan."

Jij veracht meer dan een miljard mensen omdat je ze eigenschappen toedicht. Helaas kun je op geen enkele wijze overtuigend aantonen dat die mensen die eigenschappen ook echt hebben, dat gebeurt louter in jouw hoofd.

En da's best radicaal hoor.
Dat de voltallige kamer met uitzondering van Baudet en Hiddema besluit iets te willen doen aan extremisme zegt iets over Baudet en Hiddema. En natuurlijk over de aanhang van die twee. Het meest voordehandliggende is dat ze zelf extreem zijn. Zolang ze niet met een verklaring komen hou ik het daar maar op, hun NK-adepten bevestigen het immers keer op keer.

7
24 Lidpver

@24 verdiep je er eens in dan ga je het misschien begrijpen.

En je onzin over Fvd adepten slaat als een tang op een varken. Ik ben geen lid van Fvd en heb ook nog nooit op ze gestemd dus ga een ander lastig vallen met je onzin.

4
25 PFL

Is Peta, Greenpeace, en het dierenbevrijdingsfront al opgepakt?

4
26 Cremabatida

@25
Dat ontkennen hoort ook bij het niet hebben van overtuigende argumenten, dan wordt het verdedigen heel lastig. Da's helemaal niet erg en we zagen het ook al bij Henks en Ingrids. Je kunt ook nog aan komen kakken met "Als je dat niet snapt hoef ik het je niet uit te leggen ook" en dergelijke.

Hoeveel stromingen zijn er binnen de islam volgens jou?
En hoeveel stromingen zijn er volgens jou binnen het nazisme?

3
27 Lidpver

@27 waarom rotte appels met rotte appels vergelijken?

6
28 Cremabatida

@27 wat is dat nou weer voor dom gelul. Ik ben PVV stemmer en dan wil jij liever dat ik Fvd had gestemd of zo. Je bent echt de weg kwijt.

En het aantal stromingen van fascistische ideologien zoals Nazisme en Islam is niet spannend. Elke stroming ervan is er een teveel. Geen eens de Koran en MeinKampf Lezen en zie de overeenkomsten En agressie die erin wordt gepreekt.

6
29 PFL

@29
Je benadrukt slechts dat je geen argumenten hebt. Die moet ik dan zelf maar gaan vinden door boeken te gaan herlezen met jouw bril op.
Jouw generalisatie is een hele radicale en dergelijke generalisaties zijn essentieel voor genocides. Ook jij kunt er géén noemen waarbij een dergelijke generalisatie ontbrak.

En tóch vind jij die generalisatie helemaal niet radicaal.
Jij bent en blijft niet voor rede vatbaar.

@28
Je kunt het niet maken richting appels in het algemeen om ze te vergelijken met Henk en Ingrid. Zelfs geen rotte. Ook appels hebben een hart!

5
30 Lidpver

@30 man man man, wat ben jij de w er g kwijt.. Ik raad je allleen om om die duivelsliteratuur te lezen omdat je kennelijk geen idee hebt hoe verrot de islam is. De argumenten daarvoor vliegen je hier bij NK om de oren maar jij bent er zo blind voor dat je de agressie van de islam nog niet wilt zien als die je keel doorsnijdt.

4
31 PFL

Dus SnuifLinks gaat haar eigen achterPang..uh ik bedoel achterban aanpakken?

2
32 Reconquista

Ik zie geen een inhoudelijke reactie. Ik kan ook niet vinden waar het letterlijk over gaat. De PVV moet wel mee instemmen anders vervalt de beveiliging van Wilders.

2
33 Verwonderd

@31
"De argumenten daarvoor vliegen je hier bij NK om de oren "

Nope. In de meeste gevallen fantasietjes van xenofoben en racisten. Generalisaties, demonisering en stigmatisering. Maar argumenten zijn er zelden. Noem voor de gein eens drie objectieve...?
Het onderwerp is overigens de motie over een 'gemeenschappelijke inzet tegen extremisme'. De enige die tegenstemden waren Hiddema en Baudet. Weet jij al waarom? Zoals @33 bijvoorbeeld verzint:
" De PVV moet wel mee instemmen anders vervalt de beveiliging van Wilders."

Vertel! En probeer wat je zegt eens te onderbouwen zodat niemand er een speld tussen krijgt.

3
34 Lidpver

@34 . Ik heb meer te doen dan jouw verlangens te bevredigen. Maar kijik eens op CIP.nl. Daar staat ergens een vergelijk tussen Jezus en Mohammed. Als je dan eindelijk begrijpt wat voor rovende moordende, verkrachtende pedofiel Mr M was dan ga je wellicht begrijpen waarom volgelingen van zo'n duivel volkomen op de verkeerde weg bezig zijn en bevelen opvolgen die niet onderdoen voor die van Hitler.
En natuurlijk kun je de betreffende site nu gaan framen of afkraken maar de feiten zullen daar niet door veranderen.

2
35 PFL

@35
Anders knal je er gewoon even een Godwinnetje in.
Naar een site verwijzen is héél iets anders dan met argumenten komen die 'bij NK om de oren vliegen'. Je lult maar wat.
Je weet waarschijnlijk best dat de bijbel méér geweld kent dan de koran maar niet dat dat totaal niet ter zake doet.
Wat wel terzake doet is het gedachtegoed wat jij hanteert tot geweld en genocide kan leiden. Daar is de gehéle kamer op tegen, behalve Baudet en Hiddema.
Wat is hun reden daarvoor?

5
36 Lidpver

@36 . Lul, vraag het ze dan . Hoe moet ik dat weten. ik ken de heren geen van beiden. Zolang je zulke stomme vragen stelt ga je niet veel verder komen.

En je wilt dus helemaal niet meer weten over de inhoud van de islam. Je focused je op het woord Hitler maar gaat voorbij aan de moorden, verkrachtingen en pedofilie van Mr M, die door de islamaanhangers wordt aanbeden. Of vindt je het normaal om een pedofiele moordenaar te aanbidden en verheerlijken?
Maar u bent zo overtuigd van uw eigen ongefundeerde gelijk dat u zich helemaal nergens in wilt verdiepen. NOu dan niet. U mag denken wat u wilt ook al is dat gebaseerd op onbenul en gebrek aan kennis. Succes ermee.

2
37 PFL

@37
Je blijft maar fantasieën spuien en negeert totaal het onderwerp van dit draadje.
Daarbij tracht je zoals gewoonlijk de islam te framen al gaat dit draadje daar helemaal niet over. En als je het dan toch over pedofilie en religie hebt, waarom negeer je dan het onnoemlijk grote aantal misbruikzaken in de katholieke kerk?

Allemaal niet erg hoor, het bevestigt slechts wat ik al vaker heb aangetoond: bij gebrek aan argumenten komen er meer taalfouten, meer scheldwoordjes en meer generalisaties.

Wat vind je van het tegenstemmen van Baudet en Hiddema?

4
38 Lidpver

@38 . Oh my God. Het misbruik door een aantal priesters in de RK komt wordt er weer met de haren bijgesleept. Dit soort pedofiele moet zo hard mogelijk worden aangepakt omdat die niet in een Chistelijke kerk thuishoren.
Geef je daarmee toe dat MOhammed ook een verkrachter en een pedofiel was?

En de roil van Mr M in de islam is echt iets anders dan de rol van een of meer priesters. Die zou je hoogstens met Imams mogen vergelijken maar niet met een pedofiel figuur waar zovelen achteraan hobbelen als ware het eenheilige figuur.

En ik vind van dat laatste helemaal niets. Ik heb geen idee waarom ze hebben tegengestemd en ik ken ook niet de inhoud van het voorstel. Ik zou me daar eerst in moeten verdiepen en daar heb ik geen zin in. De partij waar ik op stem heeft wel voorgestemd trouwens.

2
39 PFL

@39
Lol:
"met de haren bijgesleept".

Nee, dan de islam... die is inherent gekoppeld aan Baudet en Hiddema.
Dat je negen keer reageert op een draadje met een onderwerp waarin je je weigert te verdiepen is opvallend. Dat je opent met "Er is niets extremers dan de duivelse ideologie met de naam islam" is zorgwekkend genoeg.

Een héle fijne zaterdag verder. Vergeet niet bang te blijven.

3
40 Lidpver

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2770Eh, mevrouw.Je vergeet even dat Olivia in @2730 MIJ van dingen begint te betichten. En zeg niet dat je Olivia niet in bescherming n...

zojuist geplaatst door FrisseBries

Tussenderegels
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Komt ie wel erg goed mee weg nog vind ik, dit is pure moord....

1 minuut geleden geplaatst door Tussenderegels

FrisseBries
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd, Lilian. Ik wens je een goede zwangerschap toe....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2767 Ja maar daar ga jij toch helemaal niet over wat iemand moet doen of niet doen. Dan daarbij iemand van paranoïde gedragingen betichten...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd Lilian....

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Mac Benac
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@158 Hoi Jack, lees even iets van een Wikipagina over het verschil tussen communisme en socialisme. Heb je je hele verdere leven iets aan. 👍...

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Bob Sleebaan
de tranen van Timmermans | Vrijspreker.nl

De man heeft een hekel aan de PVV kiezers en wil daarom zoveel mogelijk nieuwe kiezers binnen loodsen. "NietS nalaten om aan de macht te kom...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2764Ik heb inderdaad niets met rechtsextremisten. ...

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Nou, de getatoeëerde elite kan weer los.....................

8 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

JackKropotkin
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@157 Haha, als je alleen die regels van Jekkers liedje leest lijkt het wel erg op oubollig communistische nonsens. ...

9 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
DrippingcreampiesJavtube AvSexo IncestosErotics NudesChaturbat FemmeRedhead OnlyfansPiumi Hansamali HotEscobar VipWebcam Show XxxVirgo PeridotKatelyn Marie BrooksXoli_mfekaSexual Massage Near MePorn HookupSbbw Black XxxNude SexeDe Mulheres PeladaMoncler PufferVaitiare BanderaKanojo X Konojo X KonojoDeewilliams OnlyfansDelivery ChinkoFree PornosTerror PornograficoCream Pie BrunetteSava Schultz LeakedAllie0tFemale Organism GifPorn App DownloadAmerican Beauty NudeHot Girlfriend SexTube8 PornJizzing My PantsJapanese Hidden Camera MassagePornhub Com PremiumCelebrity X VideosDolly Castro NudeBmonster CockRawfervorBrandi Love BangbrosMobile Free PormThepovclubAmerican Chudai VideoKangniBest Sex Video NewKittycaitlinBunny MadisonTamil Sex WorldNaruto Sex ComicSucking Puffy NipplesNude Male CelebritiesMomsexvdeoMovies With Nude SencesRakulpreetsinghxxxHot XxxyFree Gujarati SexDiapered For PunishmentSbbw PornForced Squirt PornStormy Daniels PornhubRakhi Sawant Xxx VideoRamashishKyile Page PornTaffy TalesSexxi VedioSex Video CryingInterracial BbcLesbian Orgie PornSpank VangGay PornnBigtits FacialBangladeshi Bhabi PornXvmxxKissa Sins AnalSoftcore Porn WomenSteppornNaked BitchPornos HondurasGay Caption PornScarlett Sage PornstarSxx VidioMoan XnxxMadhuri Ka Sexy VideoAsian CumFc2 Ppv 3724809Erotic Massage PornThug Hunter PornTortore PornBackroomcastingcouch CharliWww.pornvideos.vomPorn On TapeXn Sex VideoTailor XxxDani Daniels Anal PornMixed Boxing PovReality PornOhhbabyitslexi OnlyfansVixwn PornHusband Cheat XxxBangbros NewPirn JapanGal Gadot NudeSuhagrat Wali SexyTaxi 69 PornBig Pussy ComBrazzers HairyRed Indian SexClaire Black PornLa FranceapoilFilmes Brasileiros PornYvidsterCeleb CumtributeMamta Soni XxxXxxporFemale Orgasmic VideosChloe AddisonPo RnhbIndian Bf FilmBhabhi Ji XxDenise Richards PornFntasy PornSister On Sister NudeBlack Swingers PornXxx Bangla XxxHarely Dean PornKamwali PornCamxxxIndian Aunty Nude BathOld English Sex VideoTakako KitaharaViolet Gems OnlyfansStriptease PornHd Porn VillageAmber Heard Nude SexNhentai PorndudeXhmastarWanda Nara NudeCrystal Lust NudesAnimeupskirtJuliana Vega XxxHorny LiySuhagrat Ki Sexy BfIndian Beautiful Xxx VideoFlashing Up SkirtBihari XxxIndigo White PhJapense Porn StarFoto DepornoCumon Her FaceKiera Heart Porn