Kinderbescherming plaatst IS-kids bij haatopa (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Rat a Plan in Cultuur  ·  75 Reacties

  • 23
  • 912x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

degene die toch die kinderen bij jihad grootouders heeft ondergebracht ,ondanks alle waarschuwingen,moet daar maar eens uitleg over geven .

0
51 ongelovenloos

@2 Die loszittende steek is nog nooit anders geweest. Ik zou het ook geen kinderbescherming noemen. Want kinderen worden niet beschermd door deze instantie. Ze worden uitbesteed of zogezegd verhuurd. Want men krijgt geld voor het inhuren van een kind. De beloftes uit het verleden zijn nog nooit uitgevoerd om de organisatie te verbeteren.

1
52 Verwonderd

@52 . Wellicht is het handig even de feiten te checken. De kinderbescherming moet in deze worden geadviseerd door Jihaddeskundigen. Zij hebben steken laten vallen. Verder zie @37

11
53 mo

En om die reden is het beter om die kinderen gewoon in die kampen te laten zitten. Als opa voor zijn kleinkinderen wil zorgen mag is dat daar doen en niet hier.

0
54 benbenieuwd

@16 Na al het voorwerk word je automatisch terrorist, want je weet niet beter en als je er aan kapot gaat ben je een martelaar die met 72 maagden/bonuspunten naar het volgende level gaat. Ik weet niet of de dames/meisjes 72 druipkaarsen mee krijgen.

0
55 Verwonderd

@28 Het is hier minder heilig dan in de moslim-cultuur. Hier worden bijna wekelijks ouders de macht over hun kinderen ontzegt door de rechtbank. Ik kan nergens vinden of hier een rechter aan te pas is gekomen.

1
56 Verwonderd

@56 . Je praat echt onzin. Ouders worden zelden tot nooit uit de ouderlijke macht gezet. Wel zijn er gezinnen die een OTS krijgen (onder toezicht stelling). Dan behoud je het gezag maar deelt dit met Jeugdzorg. Besluiten moeten dan in overleg.
Een OTS kan alleen door een rechter uitgesproken worden en wordt voor een half jaar tot jaar afgegeven. Dan komt er opnieuw een zitting en wordt er bekeken of er verlengd moet worden.

Om uit de ouderlijk macht gezet te worden moet je het erg bont maken en ook fit kan vanzelfsprekend alleen door een rechter worden bepaald.

11
57 mo

Dom van de kinder deug bescherming.
Als je kinderen uit het ISIS gedachte goed wil halen, zodat ze in de toekomst die gedachte gangen niet meer hebben, dan plaats je nioet bij een opa die zelf ISIS aanhanger is.....
Dit is zo dom, en zo typsich dom van een deug kinderbescherming die niet kan nadenken.

2
58 Goldrush

@58 . Nadenken en lezen is aan jou ook niet besteed zo blijkt.

10
59 mo

@59 goed dat je dat dat even komt vertellen!
Wat lees ik fout?

1
60 Goldrush

@60 . Dat is hier nu al een paar keer geplaatst, zie oa @53

9
61 mo

En verder vooral @57 minnen.

Trieste bende hier. Probeer het eens te weerleggen.

10
62 mo

@61 aha idd ik zie @23 met quote ==> Dat dit toch gebeurd is, komt volgens ingewijden doordat de grootouders niet goed zijn gescreend door het Landelijk Steunpunt Extremisme. Deze organisatie van jihad-deskundigen adviseert de kinderbescherming over de plaatsing..“

Toch klopt het niet als de kinderbescherming wist van de radical opa.
mee eens dat het wel kopt, als kinderbecherming niet wist van radicale opa.
In beide gevallen moet dit asap rectgezet worden en kinderen bij radicaaltje opa weggehaald worden.
Als dat niet gebeurd is NL failliet op bestuurdelijk niveau.

0
63 Goldrush

Niet te geloven...

1
64 Tjeesus...,

@64

Dat doe ik bij Geenstijl in principe al niet.

6
65 No newstoday

Burgemeester Verhulst van de stad Ede aan het woord over de kinderen in de krant van vandaag:

(De rechter heeft volgen dit artikel beslist waar de kinderen naar toe gingen)

Niet achter de voordeur kijken
Het is een nieuw onderwerp, de terugge­keer­de kinderen uit Syrië. Laat een groep knappe koppen er naar kijken hoe we dat kunnen monitoren.

Burgemeester René Verhulst
Volgens Verhulst kon en kan de gemeente Ede dat niet tegenhouden. Maar hij zou wel graag zien dat er meer informatie gedeeld wordt tussen de vele betrokken instanties.

,,We weten niet hoe het met de kinderen gaat. We kunnen niet achter de voordeur kijken. Het kan ook goed gaan met de kinderen, als dat zo is, des te beter.” Maar hij wil wel graag weten wie nu in de gaten houdt dat het goed gaat met de kinderen. Hij laat dat momenteel uitzoeken.

Verhulst pleit daarom voor een een betere regeling waarbij de gemeente ook alle relevante informatie krijgt van de betrokken partijen. ,,Het is een nieuw onderwerp, de teruggekeerde kinderen uit Syrië. Laat een groep knappe koppen er naar kijken hoe we dat kunnen monitoren.”

En die uitwisseling van informatie met alle betrokkenen zou dan een bindend karakter moeten krijgen. Zo kan dan ook in de gaten gehouden worden hoe met het de twee Edese kinderen gaat.

Had Verhulst de plaatsing van de twee kinderen bij hun al dan niet geradicaliseerde opa tegen kunnen houden? ,,Ik heb daar geen bestuurlijke maatregelen voor.” Ook iets om door de ‘knappe koppen’ uit te laten zoeken, aldus de burgemeester.

Wie beslist waar de kinderen heen gaan
Een woordvoerder van de Raad voor de Kinderbescherming laat weten dat er in het kader van de Jeugdwet niet inhoudelijk op de zaak ingegaan kan worden. ,,Maar het is niet de Kinderbescherming die beslist waar de kinderen onder worden gebracht. Dat doet de rechter. Wij doen onderzoek en laten ons altijd adviseren door experts. De rechter heeft uitspraak gedaan en daarna is het uit onze handen.”

De Kinderbescherming is momenteel dan ook niet actief betrokken bij het wel en wee van de twee kinderen, aldus de woordvoerder. ,,Mochten er weer signalen komen dat het met de kinderen niet goed zou gaan, dan kan er weer bij de Kinderbescherming aan de bel worden getrokken en kan er weer een nieuw onderzoek opgestart worden.”

Bron: https://www.gelderlander.nl/ede/burgemeester-ede-bezorgd-over-onderbrengen-twee-kinderen-bij-geradicaliseerde-grootvader~a113141e/?referer=https://www.google.com/&

0
66 Nieuwsgierig

@65

Das dan stom..., dat ligt dan niet aan Geenstijl..., maar meer aan jou...

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/14/opa-was-zelf-ook-in-het-kalifaat-a3963787

1
67 Tjeesus...,

Haatopa? Is Geert opa geworden dan?

6
68 WijzeDwaas

Niet de eerste keer. Niet de laatste keer. Deugertjes denken de redding te zijn van die IS kinderen maar de realiteit leert ons dat ze hier gewoon verder gehersenspoeld worden met alle gevaarlijke gevolgen vandien. Maar de nood om zich even belangrijk te voelen is veel belangrijker dan onze veiligheid.

0
69 Kameelus2.0

Tsja, ook de kinderbescherming is blijkbaar overbevolkt met laag opgeleide linksdenkenden die om onduidelijke reden(en) het blijkbaar nodig achten om de mohammedaan met zijn/haar verderfelijke denkbeelden boven de wet te stellen. Brrrrrrrrr Hoe kun je je eigen land zo haten?

0
70 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

71 hk-sr

@71

Beter in een moskee dan bij een haatprediker als Geert….

4
72 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

73 hk-sr

@71 Die dwaas moet je gewoon negeren. Het verdedigen en beschermen van de islam is gewoon té om echt te zijn. De bochten die hij bewandelt om de wandaden van moslims goed te praten, hetzelfde. Hij is gewoon uit op provocatie en internetrelletjes.

0
74 Kameelus2.0

* Verwijderd door de redactie *

75 hk-sr

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

25 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

36 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

6 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

6 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Hidden Cam PornCurvy Women SexAmature Mature AnalLesbian Strap On PornChennai Gay Sex VideosRailway SexChris Rail PornAdkamisMature Wife AnalKendall Jenner Nude PhotoshootJapansexvedioSunny Leone Xx Full HdLillienue PornEbony Mom AnalGemma MasseyNude VXxx Hd 4k Video DownloadPics Of FemdomDesi Big SexNude DidcordRyan Canner PornAssistir Vídeo Pornográfico GrátisKall Me Kris NakedBig Tit MatueMiho TonoPhotoacompanhatesWet TittesRamya Sex VideoHot Naked PhotosWww Xvldeos ComAngel XnxxEva Lovia PicsBangla Fucking VideoGigantic Tits AsianAllporncomicFtv GerlesMatrimoniale.riPorn From Dominican RepublicSabrinabanksNepali Hot SexForced Girl PornSheila Ortega And Kesha OrtegaSleeping Porn GayHavoc Hailey PornEroties BeautiesPornos ListeBianca Beauchamp NudeTarak Mehta Ka Ulta Chashma SexGand Maar VideoPinaygangbangPlumo PrincessSweets SinnerClassic Porn LesbiansGranny Solo PornKtra-552Becky Lynch FeetTeen Nude GirlsIndian Girl Fucking Video DownloadBrazzer HqAsain HotwifeRaping Mommy Pornأنمى سكسPlanetsuzeCaca PornBlack Granny PornographyDirty Diana PornhubCamillaara NudesRyan Conner PornstarToga HimikopornTop 10 Pornstars In The WorldKajol BhabhiVomit Enema EcstasyFilpina PornHeidi Klum Nude PicsAdult Film StarsHd Booty PornYespornsAntey Sexy VideoKerala Hidden Camera SexBlack FemalepornXxx DrunkedOlder Women Giving HeadVillage Xnxx HdPee Sex VideoSex Bhabhi DesiSunny Ray PornHo Lee Fuk Facial AbuseCaedi B XxxSavita Bhabi XnxxCarmelas Spectacular AnalWant To FucIndian Hot Boobs SuckingIndo Viral BokepKatitubeFilmes Pornô Brasileiro GratuitoPictures Of Teens NakedAmature Wife BlowjobsSaraxjacobPorn VomitNsfw RedditlistFotos DepornoPorn FaksKelsey BerneraySusan Oliver NudeOffice Gay Sex VideoNude Couple SelfieSummerntae EromeTry On Haul UncensoredTeens Chubby PornElle Brooke BjStrip Club PornIndian Porn OnlineSandwich PornSexgiralsهنتاي انميThick Cum4k Porn Video DownloadCroquis CafeDrill My HoleGaya Patal PornSofia Su PornThi Ladyboy PornPutaria CaseirosVideospornos TravestisNepali Puti ChikekoRemy Lacroix AnalMika SurimeFilmes Pornos ViolentoChudidar SexLiza XxxVanessa Del RicoNew Hot XxxxAva Addams DpHot Romance XnxShopping Sex VideoBollywood Heroine XvideoSlutcamHairypussy MoviesPornimage SearchFabswingesrQuivering OrgasimsEmma Stone LeakedHousekeeping XnxxSweetshowpornMan Fuck AnimalSleeping Together PornViolet Gems And Aubry BabcockSensual Massage VidiosYoung DeepthroatersYouporn Free