Baudet heeft zichzelf niet in de hand (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Overig  ·  38 Reacties

  • 4
  • 629x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Trump-style dus, alleen niet zo bot.

8
1 Crannbuidhe

Fvd is al over de top heen.
Bij de volgende 2e kamerverkiezingen zullen ze er waarschijnlijk nog een paar zetels bij krijgen maar de winst zal lang niet meer zo spectaculair zijn als met de verkiezingen voor provincie en eu.

12
2 carpenter

Als de wereld zo in elkaar zat als deze Telegraaf muts, dan had de Telegraaf allang niet meer bestaan. Om de een of andere onnatuurlijke reden bestaat de Telegraaf nog steeds.

17
3 Verwonderd

@2 Dit is geheel afhankelijk van het succes van de radicaal linksere partijen. Die moeten eens een keer ophouden met een kwalijke arabische veroveringsideologie uit de middeleeuwen goed te praten terwijl ze de equivalente westerse veroveringsideologie hebben bestempeld als volksverlakkerij.

De sultan houdt ze arm en de imam houdt ze dom!

16
4 Hollander1967

Als het einde carrière is binnen een paar jaar tijd voor hem is, kan hij nergens aangenomen worden. Dat is mooi. Wel jammer dat hij dan van wachtgeld kan genieten.

16
5 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

De telegraaf heeft kleur bekend toen ze Beukering naaide,
niks wat ze over FvD is neutrale journalistiek.

15
6 Jackd

@2 partijen die zo snel groeien, zijn vaak protest partijen. Spelen in op het onderbuik gevoel van onvrede bij een groep mensen. Alleen het nadeel van deze groep kiezers is dat men ook heel snel resultaat willen zien op zaken waarover de onvrede heerst. Alleen in werkelijkheid duurd het jaren, voordat eventueel staand beleid kan/zal worden gewijzigd. Zodra FvD aan de touwtjes mag trekken en er is binnen een jaar geen wijziging opgetreden lopen de protest kiezers weer weg.

8
7 Roy-050

@5
Dan kan die zich nog altijd tot de islam bekeren. En dan daarna een moslima prinses aan de haak slaan net zoals indertijd Dennis Verbaas.

3
8 rebo

@7 : Hoe kom je daarbij? Uit linkse kranten die een verklaring proberen te bedenken voor een partij keuze die ze niet begrijpen?
Bewegingen tussen partijen zijn door het hele politieke spectrum vergelijkbaar.

16
9 Jackd

Goed artikel van de telegraaf en ik denk dat ze gelijk hebben. Als Baudet zo doorgaat zal FvD een kaartenhuis blijken te zijn. De aanhangers zullen teleurgesteld achterblijven. Voor de fanatiekelingen rest de weg terug naar de PVV.
Afwachten hoe lang Nanninga en de gematigden dit vol gaan houden. Wordt vervolgd.

7
10 MacGu

* Verwijderd door de redactie *

11 widezw

@10 mee eens en netjes onderbouwd ook. Er wordt langzaam aan door de bubbel Baudet geprikt.

3
12 Tussenderegels

@8 ja, daar dromen mannen als Baudet van een keurige moslima. Daarom zijn ze zo gefrustreerd mbt moslima’s, ze kunnen ze niet krijgen. Wilders idem, vandaar dat hij maar is overgegaan tot de pitspoezen die hij op Zandvoort wil zien.

Wat betreft Dennis Verbaas: hij was al ruim
Voor hij zijn prinses kende, geïnteresseerd in de Islam en vertoefde al enige tijd in islamitische landen en was al bekend met de islamitische cultuur en leefwijze. Dat vindt ik dus mooi; een goede moslim. Jaren later ontmoette hij zijn vrouw.

Overigens is bekend dat hij moslim werd door een hartoperatie en hij van een wild druk leven als model naar een rustig stabiel leven ging, dat bracht de Islam hem, hij vond/vindt zijn rust in de Islam, zijn woorden. En verder heeft hij het financieel en materialistisch vast niet slecht question

9
13 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@11 Ja? Dan moet het niet zo ingewikkeld zijn om haar beweringen te weerleggen. Het draadje staat nog meer dan 23 uur open, dus doe rustig aan.

2
14 Tussenderegels

@13 ik droom slechts van minder keurige moslima’s question

4
15 Cremabatida

@12 Het is koffiedik kijken maar waarschijnlijk ontstaat weer een interne strijd om de macht.
Probleem van zo'n machtsstrijd is dat er dan waarschijnlijk LPF achtige toestanden ontstaan en hoe dat afgelopen is weten we.

2
16 MacGu

@5 hij valt onder de nieuwe wachtgeldregeling, maximaal 3 jaar en 2 maanden. daarna zal hij een baan moeten zoeken of genoegen moeten nemen met een bijstanduitkering net als de "gewone" mensen in dit land.
Maar misschien kan hij nog eens een boekje schrijven.....

0
17 streek

* Verwijderd door de redactie *

18 widezw

* Verwijderd door de redactie *

19 widezw

Een van de denkers die het FvD in het begin bijstond, de gerenommeerde historicus/filosoof Ankersmit, is al vrij vroeg afgehaakt. Hij vond de ideeën over politieke vernieuwing interessant, maar kon - bijvoorbeeld - niets met het idee van Baudet dat het 150 jaar geleden allemaal beter was. Inmiddels is nog minder over Baudet te spreken. (Nee, daar heb ik geen linkje van, ik spreek wel eens iemand, en zo sprak ik ook Ankersmit.)

De waarschuwing was er dus al van het begin af aan. Toen deed Baudet er niets mee, ik vrees dat hij er nu ook niets mee zal doen.

2
20 Smiling

@17

Denk niet, dat er dan nog een uitgever te vinden is die daar nog intrapt....

6
21 Grimm

@13
Ja dat zeg je nu wel allemaal maar je hebt natuurlijk moslima's en je hebt moslima's. Zo een moslima zoals dat Dennis Verbaas aan de haak sloeg, daar zou ik zelf ook mijn neus niet voor optrekken. En ze draagt trouwens ook geen hoofddoek. Maar er zijn natuurlijk ook moslima's wat net wandelende tenten zijn en dan denk ik "blehhh.... dan maar geen moslima." En dat doet mij dan weer denken dat er daar in Maleisië toch een andere islam is dan degene die we hier nu zien. Dat wat we hier nu zien dus vooral de Arabische perikelen zijn en niet zozeer alleen enkel maar de islam op zich.

2
22 rebo

@18

Maar jou natuurlijk helemaal niet.., en dat doet ook niemand. Jij bent gewoon een soort verkeerd behang....

5
23 Grimm

@15 zoals niet alle Anita’s hetzelfde zijn, zijn ook moslima’s niet allemaal hetzelfde. Maar een moslima uit goede huize, zou nooit een idioot als jou willen tegenkomen. Alleen een geassimileerde moslima die geen eigen mening heeft, zou voor je vallen. De Hollanders als jij zijn achterbaks question

9
24 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@22 Maleisie is een van de strengste moslimlanden ter wereld.

Wat u moet leren is niet alleen de groep te zien maar 1 mens.
Als ik sommige Nederlanders bezig zie zou ik ook kunnen denken wat een stel asociale tokkies en niets met alle Nederlanders te doen willen hebben maar dat doe je ook niet dan opeens mag je niet iedereen over 1 kam scheren.

1
25 streek

@17 ken het wat minder in dat Holland: 3 JAAR WACHTGELD. Die mensen verdienen duizenden euro’s door enkel wat te roepen, schreeuwen, elkaar pesten, terug naar kantoor, tas inpakken en met de taxi naar huis gebracht worden. Wat een zwaar leven hebben deze mensen.

Vreselijk die 3 jaar wachtgeld. Slapend rijk worden. Vandaar dat ik ze uitkeringstrekkers noem. Het is als al die andere ambtenaren die allemaal business class en first class vliegen om vakantie te vieren op de caribean. Holland holt snel achteruit.

6
26 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

* Verwijderd door de redactie *

27 widezw

@25
"Maleisie is een van de strengste moslimlanden ter wereld."

Ja maar in Maleisië is het dus blijkbaar niet verplicht voor de vrouwen om een hoofddoek te dragen. In grote tegenstelling tot bijvoorbeeld Iran. Daar hebben ze nu zelfs een speciale politie in het leven geroepen die daar op moet letten.

2
28 rebo

@22 dat is jouw interpretatie als niet gelovige of andersgelovige. Wat voor jou vreemd is en niet leuk of mooi, is enkel jouw referentiekader. Net als mijn referentiekader is dat ik veel Hollanders ranzig vind, ze kunnen roepen naar een vrouw wat ze willen, tonen geen respect. Ik vind respect ver te zoeken in Hollandse relaties cq huwelijken. Ja, dat zijn verschillen van interpretaties en leefwijzen. Wat voor jou de norm ‘normaal’ is, kan voor mij of een ander vreemd zijn en andersom.

7
29 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@26 nou dat is het maximale, afhankelijk van hoe lang ze er hebben gezeten, als Baudet nu zou verdwijnen is het 2 jaar.
En dat is al een veel betere regeling dan de oude waar bijvoorbeeld Wilders van kan profiteren, die valt nog in de oude regeling, levenslang.

En ik denk zo maar dat heel veel kamerleden meer doen dan wat u beschrijft hoewel het mij wel van toepassing lijkt op Baudet, die komt niet echt over dat hij veel tijd besteed aan zijn werk.
En ik denk ook zomaar dat die man kans ziet om alles wat hij verdient er door te jagen en niet lang zal teren op zijn huidige loon. Het zijn ook vooral figuren van extreem rechts die lang in die regelingen zitten, andere voormalige kamerleden hebben over het algemeen weer snel een andere baan of vertrekken vanwege een nieuwe baan.

Tja en wat betreft die ambtenaren, als je baas er met de pet naar gooit of de kamerleden waarom zou jij er dan ook niet van profiteren...........

0
30 streek

@29
Ja dat zeg je nu wel allemaal maar we zijn toch allemaal mensen en niets menselijks is ons vreemd. En dat geldt dan natuurlijk ook voor moslims. Want ook moslims hebben een slangetje en moslima's een gangetje. En ook die moslims stoppen dat slangetje maar wat graag in die moslima's hun gangetje. Net als de rest van de niet gelovige of adresgelovige. Want als dat niet het geval was dan waren er nu op dit moment niet meer dan een miljard moslims hier op aarde.

3
31 rebo

Gelukkig hebben zijn sponsors hem wel in de hand...

1
32 TedjeR

@28 die politie is niet nieuw hoor. Die bestaat al vanaf het begin toen ze de oude Sjah er uit schopten.
Alleen de huidige generatie wil anders en dus wordt die politie ook fanatieker.

0
33 streek

@33
Ja maar van de week las ik dat Iran nu ook nieuwe politie-eenheden heeft ingezet voor de zedelijkheid als reactie op een ‘toenemende opstandigheid’ van het verplichte dragen van hijaabs.

Maar dat geouwehoer is daar natuurlijk al vanaf de Iraanse revolutie aan de gang. Ze hadden toen die Sjah eindelijk de pleiterik was nooit die Khomeini uit Parijs terug moeten halen. Want dit is nog veel erger dan het bewind van die Sjah.

0
34 rebo

@34 tja dat is het risico van een revolutie, dat de oplossing nog veel erger is dan de kwaal.

0
35 streek

@7 Als een voorzitter van de jongerenpartij van FvD gaat roepen dat we meer aan overheersingspolitiek moeten gaan doen is het einde van de partij nabij.Dat gaat echt geen jaren duren.

0
36 jantje van leiden

@26 Dat eeuwigdurende geklaag. Als het je niet bevalt dan rot je toch op ! Niemand zal,je tegenhouden, opgeruimd staat netjes, Gewoon opflikkeren, heel eenvoudig.

2
37 dr.Bedwetter

@37 nee die klagers gaan echt niet weg hoor. Als het er op aankomt weten ze donders goed dat het in die andere landen nog veel slechter is. Uiteindelijk is het leven hier te goed.

0
38 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

15 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

19 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

26 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

27 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

28 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

29 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

32 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

34 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Japanese Anime XxxDoubedeesarai'sRachel Steele SonAsia Porn TubeFotos De Mulher Nua GostosasEdging BlowjobSex Boobs ImagesKarma Rx VrAsian Shared WifeJapanese Massager PornFree Black Homemade PornHunter BryceBangbros AdsPorn Of Indian ActressBilkul NangiRoja Hot PicsHigh Porn VideoBlack Bbw Sex VideosMia Marin AnalChubby Milf AnalWith Big TitsMaitlin WardRough PirnAnal CompliationScarlett Johansen Nude ScenesBreastfeedingpornPetite Brunette PornAlisonrougeNew Hot PornSister Boobs PornBhanupriya XxxMalayalam Reshma VideosFree Hd PornooAlarab SexyAkuna Nomel NudeWife Cheated AnalAsin NudePorn Alicia MachadoReal Hidden MassageXxx Sex Porn MoviesAjj Applegate PornSonagachi ChudachudiDesi Bhabhi Hot Sex VideoVampire PornstarsMom And Son SeductionJapanese Porn ScoolAsshole WorshipInteraccialpassMasterbate TogetherSex PoIndian Hindi Blue FilmGranny Cinema PornTube AexTravchat ComChaturbate TsMikasa HentaiiXxx Sex Video BfEllie Leen LeakedXxxxxxxxxxxxxnTreesome PornHot Very Hot SexPorn Videos With SisLeakedsexWww.eroscomKagney Linn CarterFuta On Female PornSex Hd Hindi VideoDanni AsheKompoz Me PornSites Like PornhubDancing Bera PornBen 10 HentaoDani Daniels SwallowBig Beautiful Women PornAdultwork .comMichelle Trachtenberg NudesJane Anjane Mein 3RicavergaAlyssa Quinn HotNaughty AmericansShina Yuna JavStep Aunt CassIndian Porn VidsXxx MassajesXvideos Kerala ComBbw Mature SexGay Porn AuditionsBengali Wife XxxJungle Love SexBrazzers Jasmine JaeBondaged TeensJapanese Vr PornMaddy Smith NudeCouple BondageTokyo SandblasterStrokiesVídeos Pornor GratisHunter X Hunter HentaiImpregnated VideosAnuradha Sex Video90s XxxPorn AutofellatioNewtumblrGaw XxxSunny Leone Xxx XnxxLanja NudeKat The Porn StarBo Chong Nang DauSeka MoviesLauren PhillipsRiya Sex VideoWhosbonnieandclydeBlacked Anime PornKolkata X VideoLuna StarTan Lined TittiesIndian Naked BabesPornhub AppSites Pornô BrasileiroBusty PornvideosFemboy HentiaLbfmAfrican X VideoSex Murder VideoInfluencers.gone WildWhamsterliveJacquie Et Mi TvFilme Pornor NacionalXvideos PageMasturbacion LesbianSex Video In BathroomXxx DedChachi FuckReddit Trans PornDragon Ball HentaiFull MoviesxnxxSurbhi XxxSex PicharBestblowjobsReddit ExtramileFamily Se XMom Son Dirty TalkingHentia Step MomNude Elizabeth HurleyPorns HubKatrina Kaif Ki Bf SexySunnyleonecomXxx Bf GayFamily Porn GamesHot Sex Kissing Scene