door Havermout in Politiek  ·  38 Reacties

  • 35
  • 889x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Pak die Opstelten maar eens flink aan.
Echte vvd'er leugens en nog eens leugens.
En die Grapperhaus is ook een vies kereltje hij durf niets met die asielzoekers en alle illegalen daar loop die voor weg.
De lafaard.
Maar hier durf die zijn mond wel opem te trekken.
Die vent moeten ze er ook uit schoppen.

4
1 annie

Hoe glij je af naar een totalitaire bananenrepubliek. Nou zo dus. Wat er zich in Nederland zo achter de schermen afspeelt is best wel zorgwekkend.

3
2 Reconquista

Italië heeft de naam, maar hier is het veel erger. Alleen kunnen ze het beter verbergen.

4
3 Berpke de Poes

Opstelten zal zich wel op stellen als een seniele ouwe gek en het zogenaamd allemaal niet meer weet, zoals gewoonlijk. Ook Joris Demmink heeft zich er mee bemoeid, die vind het geen probleem om jonge Turkse jongen en andere jongeren te misbruiken, en dit in de doofpot te stoppen, maar minder Marokkanen roepen grijpt hij dan wel weer aan om zijn macht weer eens te misbruiken..

3
4 Jill

Onfrisse euh....euhhh...eu...brabbelaar!

1
5 Hannie1

Een normaal advocaten verhaal, cliënten zijn altijd onschuldig, de schuld ligt altijd bij een ander, rechters zien het altijd verkeerd en de hele wereld is tegen hun cliënt.

30
6 Roy-050

het pvv circus wordt opnieuw opstart. 'alles liever dan baudet', zegt het establishment

16
7 semperpenis

Op teletekst staat o.a. het volgende te lezen:Opstelten zou hebben gezegd dat
het OM Wilders moet vervolgen "omdat
hij ons te veel voor de voeten loopt".

Gave bestuurders he? en ook zo integer en betrouwbaar.

1
8 Voorzittershamer

Nou dit is natuurlijk niet waar want ik heb op NK geleerd dat de NOS of hier liefkozend “de staatsomroep” genoemd alleen maar leugens verspreid.

20
9 mo

* Verwijderd door de redactie *

10 bosco

@10 . Je hoeft niet eerst te kloppen hoor.

Nou ja als de telegraaf het zegt dan staat het als een huis natuurlijk.

17
11 mo

Tja, maar Ivo is al lang en breed opgestapt.. Samen met nog een heel leger VVD`ers.
Men kan die lui niet bij herhaling laten opstappen.. Dat zal een leuke klucht worden.

1
12 Saysame

Ik verlang steeds vaker terug naar een kabinet alla Joop den Uyl, was ook niet alles natuurlijk maar in zo’n kabinet zaten tenminste echte politici en niet zoals al jaren bij Rutte III waar snel wat mensen van de straat geplukt zijn die onbekwaam waren en nog steeds zijn.

1
13 Interessant

@4 Misschien wilt Demmink juist méér Marokanen, het liefst lekkere jonge question

0
14 rEmco44

@13
Kun je daar een paar voorbeelden van noemen?
Van de straat geplukte mensen die de politiek in gezet werden?

9
15 Janzzen

Stel nou eens he, dat iemand Opstelten had gehoord tijdens een telefoongesprek met het OM waarin hij verzoekt Marokkaanse straatrovertjes en haatimams harder aan te pakken.
Of zoals Wilders, die niet belde, maar op TV vond dat ze maar in de knieën moesten schieten.
Ik denk........ dat er dan geen betere man is question

Wij leven niet in een bananenrepubliek! Maar sommige inwoners gedragen zich wel zo question

13
16 Gekste Henkie

@16 Stel nou eens dat mijn oom een vrouw was geweest .....dan was het mijn tante geweest.

3
17 El Matador

@15
Letterlijk van de straat geplukt niet, maar er zitte inderdaad kneuzen op bepaalde ministeries, waarvan je denkt : "wat doet die daar in hemelsnaam?"
En laten we wel zijn, de meesten voor zo'n lucratief baantje komen binnen via "vriendjespolitiek" want voor een bewindspost, hoef je niet persé eerst in de politiek gezeten te hebben. Terwijl een beetje ervaring op een bepaald terrein, eigenlijk wel een must zou moeten zijn...

1
18 Dieke

@17
Dan moet je hopen dat PVV en FvD goed voor Transgenders zullen zorgen question

10
19 Gekste Henkie

@16 ,
Verbazingwekkend dat wanneer ik inlog op NK beide kanten van het politieke spectrum altijd bezig zijn de wandaden van hun politieke voorkeur te bagatelliseren en anderzijds uithalen naar hun tegenstanders.
Dag in,dag uit,jaar in,jaar uit.

2
20 knorretje knorretje

@18
Het zijn juist PVV en FvD die mensen "van de straat" moesten plukken omdat ze geen bestaande ervaren pokitici en bestuurders aan boord hebben.
Zo komt een uitgerangeerd advocaat als Hiddema via vriendjespolitiek toch nog aan werk question

16
21 Gekste Henkie

@20
Ja het is de internetvorm van pingpong question

10
22 Gekste Henkie

@17
Die ken ik helemaal niet. Bij mij is het dan altijd "stel nou eens dat je vader een aap was geweest....dan was ik nu in de dierentuin om je nootjes te voeren. question

0
23 rebo

Het OM hoeft overigens alleen een redelijk vermoeden van overtreding van de wet te hebben, om terecht te vervolgen. Dat vermoeden is er, de feiten staan op video en Wilders zelf gaf aan dat wat hij ging zeggen aangiftewaardig was. Beïnvloeding van het OM krijg je niet bewezen, omdat vervolging zonder telefoontje prima uit te leggen is. Jet kunt dus niet bewijzen dat er DOOR het telefoontje is vervolgd.

Dat er politieke koppen gaan rollen acht ik wel waarschijnlijk.

10
24 Gekste Henkie

@20
Ja knorretje knorretje zo gaan die dingen nu eenmaal.

0
25 rebo

@20 Ach, je went eraan question

0
26 lisaaatjuh

Wie gaat Rutte nu weer onder de bus gooien om zijn eigen straatje schoon te vegen? Want hij wist hier natúúrlijk vanaf, maar deed alsof zijn neus bloedde. De kranten stonden er weken bol van. Dat krijg je met een aartsleugenaar aan het roer: af en toe vallen wat lijken uit de kast. Gewoon weglachen en wegliegen en dóóór.

0
27 ParadiseLost

Knorretje heeft dus wel gelijk, want het is hakken. Ik merk in discussies over vaccinaties dat ik zelf de nuance laat varen, want als ik toegeef dat er wel eens wat mis gaat bij farmaceuten wordt daar oneigenlijk mee omgesprongen door te zeggen "zie je wel, je geeft me gelijk!" En zo werkt het omgekeerd ook.

En daarom noem ik het pingpong, de bal heen en weer slaan, er kan in het midden, bij het netje, geen waarheid meer bestaan, terwijl die daar juist zo vaak ligt.
En ik merk dus dat het ook bij mij gebeurt, ik zie dat het bij VEEL meer mensen gebeurt.

Wie is er ook in staat toe te geven dat dit hem overkomt? Want je wordt er langzaam door van je plek getrokken en je verandert er door, sluipenderwijs.

10
28 Gekste Henkie

Het schijnt een oude seniele man te zijn want hij kan zich niets meer herinneren.

1
29 niet-alles-geloven

Gaan er eindelijk meer lijken uit de kast vallen zodat de stinkende doofpot open gaat in de bananenrepubliek Nederland?.

De spindoctoren van de VVD maken overuren om een rookgordijn op te trekken en van de leugens waarheden te maken.

1
30 Dissident

Tja het maffiakartel wil politieke tegenstanders uitschakelen. Pim Fortuyn, nu bij Wilders proces beinvloeding door een minister in de rechtspraak. We worden geregeerd door dieven en criminelen en om hun macht te houden gaan ze over lijken.

1
31 DONKEY R

@20 links duwt rechts te veel in de hoek van racisme en rechts duwt links weer in de hoek van de ontkenners van de problemen. Ik denk dat niemand superieur is, maar dat de waarheid in het midden ligt.

4
32 Y.V.

@28 Herken het helemaal, het is een van de redenen waarom ik steeds minder reageer maar soms kan ik het niet laten. Genuanceerder word ik er niet van nee, maar je kan sommige zwakzinnige opmerkingen ook niet gewoon voorbij laten gaan, ook al is het eigenlijk de moeite niet waard question

2
33 proxy

@1
Dat roep ik al járen over die rotte partij: vvd weg ermee!

1
34 Jan met de korte achterlul

Ja maar, hullie zijn begonnen.
question

1
35 Jan met de korte achterlul

@24 Door je betoog in @28 weet ik niet of je zelf in de gaten hebt dat het niet klopt of dat je echt het niet snapt. Ik zal proberen uit te leggen hoe ik het zie.

In Nederland hebben we de scheiding der machten. Dit is gedaan omdat justitie wel op de loonlijst staat bij de minister van Justitie maar je wilt niet dat de minister van justitie zijn politieke opponenten uit de weg ruimt door ze te laten vervolgen en veroordelen. Daarom hebben we de regel dat een minister niet over lopende zaken spreekt. Wat nu is aangetoond is dat er overleg is geweest tussen het OM en de minister over een lopende zaak. Dit overleg vond plaats nadat de beslissing was genomen om hem te vervolgen. Waarom spreekt de minster over lopende zaken? We hebben bovendien een ambtenaar als getuige die beweert een gesprek te hebben opgevangen waarin door de minster de opdracht werd gegeven om Wilders te vervolgen. Daar heeft de minister bovendien bij aangegeven dat zijn doel was een politieke opponent te veroordelen. Deze getuigenis is vast gelegd in een Notariële acte.

Ik snap werkelijk niet dat jij niet ziet dat hier een smerig spelletje is gespeeld. Als een minister niet over lopende rechtszaken mag spreken en hij heeft toch een afspraak om over die zaak te spreken dan klopt dat niet. Als er dan ook nog een getuige is die de minster daadwerkelijk een opdracht heeft horen geven om politieke opponent uit de weg te ruimen dan is het toch zonneklaar dat hier iets gebeurd is wat niet kan?

2
36 RazorBlade

@36
Er is een telefoontje aangehoord. Vertel me eens, WIE is beïnvloed om WAT te doen dat NIET eerder was. Zonder die antwoorden is er geen beinvloeding in de zaak Wilders aan te tonen.

Kan best dat een politicus iets probeerde, dan gaat zijn kop rollen, maar voor de zaak Wilders is er niets aan de hand.

1
37 Gekste Henkie

Het is gewoon heel simpel. Als Knoops echt iets substantieels weet, was hij op TV verschenen met een mededeling "hedenochtend heb ik AANGIFTE gedaan tegen die en die" DAT snijdt hout.

Want dat lijkt me de enige logische reactie als er ECHT iets aan de hand is.

Dit is gewoon een show.

1
38 Gekste Henkie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ze kunnen ook beter onder de grond liggen....

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@79 Dank je Bop. Ik was het gisteren zo zat dat ik toen niet meer kon/wilde reageren. Gezien mijn vermoeden dat men mij ee...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

19 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

21 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Hindi Devar Bhabhi Sex VideoBf Video DelhiTastyblavksCarriejune BowlbyMary PopienseSesyNina LopezTeen Sex With OldPremiumbukkeOmeglaB Grade Sex SceneGirls Bathing Without ClothesBlack Peolpe PornMexican Lesbain PornVictoria Cakes Cream PieFilm X TransAtrizes Famozas NuasBirth HentaiHot Sex XnxxXnxx Sex Videos TeluguMarathi Gay Sex StoriesHajimete No Hitozuma 5Xxx Hot GirlJapanese Movie Sex SceneVanessa Alessia PornGloryholeswallow NewSex Video Xx VideoSexy Romantic X VideosAubrey Plaza FeetJennifer Connely NudeSexy Asian Naked WomenBathroom Bf VideoRaju Punjabi SongPorn For.berSleep VoyeurFictionmainSimillar PornVegas HookersLuise HeyerSakimichan HentaiBad Uncle Sex VideoSexy Bf Sunny Leone KiStreaming BokepAdult Porn FreeviewThe Addams Family PornLilbunniexoxo NudeCowgirlsexBlacl People PornMilk XxxSunny Leone Sex Video LocalKatrina Law NudeG Cup BoobsHailey LeighBig Titty Milf AnalLadie Gaga NakedJamey Pressly NudeBrazzers BeautifulChubby Lady NakedLive Porn ComTabbu Hot SceneBackpage BostonBiggest Tits AroundPuerto Rican Porn StarsHitchicker PornMassive CreampieBreast Expansion AnimationSex..comSkip The Games OhioSexguideMisti DawnXhamster KeralaCelebrity Fuck VideosXxx Porn BpShort Women PornGhost In A Teeny BikiniAmateur TwitterDesenhos PornsAmoranth OnlyfansJanet Jacjson NudeXvideos SoftcoreFree GaysexvideoPorn VedeoAhanimeHow To Make Homemade Pocket PussyCamel Toes GifsPornochileKali Uchis NudesAlexandra QuinnXxx IndansAnnabelle RiosXx Hot MoveMassage Parlour PornNude PregnanGay Porn StarzAsian Sex DollGirlcum PornDarft PornR QuiverPornography BondageGift PornoBending Over In A ThongHd Doctor Sex야한동영상WifelovwrPorn Videos With Big BoobsThayoli Meaning In EnglishAurangabad Sex VideoArianarealtvDedetlewdLadies Ki BfHaunted Sex MovieLois From Family Guy PornSexetage ComFirst Time Sex Video In HindiPink XxxOdia Sex New VideoNikita KnightBoobs Suking VedioGifs BoquetesHot Girls KissingNew Xxx Video FreeLost Bet NudeDesi Maid PornIndian SaxyKim Kardashian Porn Hub VideoPorn Japan MilfDaisyy.xZoya Rathore LesbianFrancia James OnlyfansVideo Pornor CaseirosPorn Videos For BlackAssamsexHd Hardcore Porn VideosSsbbw Pictures Porn2folie.comSensual SexBrazelian PornJaime Lee Curtis NudeXxx Hindi HistoryBen Ten Sex VideoHot And Sex TubePornhubyoungJuicy Jass XxxPorn The MoviesSisikaMiranda Cosgrove PornFemdom FootOdisha Blue FilmAnime Sex SceneThreesome Squirt