door Havermout in Binnenland  ·  73 Reacties

  • 28
  • 1184x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Blijkbaar, dat hoorde ik tenminste op de radio vanmorgen, is het uitzetten te duur... omdat de criminele buitenlanders alsmaar nieuwe rechtszaken kunnen beginnen!

Voor heel veel gewone Nederlanders is rechtshulp onbetaalbaar geworden, maar voor de criminele niet-Nederlanders geldt dat blijkbaar niet. Zij kunnen blijkbaar -dankzij belastingopbrengsten van de Nederlanders- nét zo lang doorprocederen tot de overheid het opgeeft vanwege de torenhoge kosten!
En vervolgens... worden deze "onuitzetbare" criminelen losgelaten op de samenleving!

0
51 Scorpio

En het maar vreemd vinden dat partijen als PVV en FvD zo veel stemmen krijgen. Nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen maar bij de komende verkiezing ga ik op één van deze partijen stemmen.Het is spijtig voor het milieu maar ik heb het nu helemaal gehad met deze landveraders die blijkbaar liever miljoenen uitgeven aan criminelen om ze hier te pamperen dan ze het land uit te zetten.

1
52 A Passenger

Conclusie is dus dat er nooit verblijfsvergunning worden ingetrokken.
Ben nu wel zeer benieuwd hoeveel verblijfsvergunningen onterecht zijn verstrekt.

0
53 Niet wit niet zwart

@50 "Fascisten gebruiken alleen meer geweld dan neoliberalen. "

Neoliberalen zijn bankiers: die maken mensen niet kapot met geweld maar met de spreadsheet.
Ook is het opsluiten van dissidenten niet nodig zoals in de vroegere dictaturen.
Burgers die zich niet politiek correct genoeg gedragen, zich niet aan de diversity en sjw regels houden, een afwijkende mening verkondigen etc krijgen gewoon geen werk. Gevangenissen zijn overbodig in de moderne dictatuur. De maatschappij zelf is de gevangenis.

0
54 Conradijntje

@50 Als je boeken over de Gouden eeuw leest zie je veel parallelen tussen het regenteske, onderdrukkende gedrag van toen en nu richting de burger. Ook in de Gouden Eeuw was Nederland rijk zonder dat de gewone burger daar veel van profteerde.

1
55 Conradijntje

De zoveelste beerput die opengaat, de ergste rechtse-complottheorieën blijken wederom bewaarheid te worden. Criminele immigranten worden niet bestraft en cijfers over criminaliteit worden verdoezeld. Het mag wat kosten die omvolking!

0
56 greenmango

@54 @55
-
Het zijn van oudsher steeds dezelfde mensen, dezelfde families die een rijke positie hebben en die deze positie uiteraard niet willen opgeven. Of het nou in de Gouden eeuw was of nu, maakt niet zoveel verschil.
In principe is alles geoorloofd om de bevoorrechte positie te behouden. Of het nu fascisme of neoliberalisme is maakt niet zoveel uit. De corruptie en het uitbuiten is niet minder en wordt steeds meer.
-
De tendens met de drie regeringen Rutte is dat het systeem nu echt in stelling gebracht wordt tegen alle Nederlandse burgers. Dit systeem is burgers aan het verorberen en dat zal steeds intensiever worden. De slachtoffers, daklozen, zorgmijders, schuldenaren, worden onder het tapijt geveegd.
Het spel dat gespeeld wordt heet "monopolie": er kan maar één overwinnaar zijn; de rest, dat zijn u en ik, MOET creperen of sterven.
/-
-

0
57 MrCally1

** gebruiker verwijderd **

@43 Yep die had ik gemist.

58 verwijderd84130

@55 Blijkbaar heb jij die boeken dan niet goed gelezen of begrepen.

6
59 Lesly

volgens mij kunnen ze niet budgetteren. Wel had COA al diverse vakantieparken besproken, maar de vluchtelingenstroom 'droogde op' zij het tijdelijk. Had dan dat geld voor die vakantieparken besteed om het overschot op het vliegtuig te zetten. Opgeruimd staat netjes.
Maar ja, dit is (semi) overheid dus wordt er met geld gesmeten totdat men erachter komt dat het een mislukt project is (Betuwelijn etc)...ondertussen als de burger fout budgetteert of iets niet begrijpt van de wurgende regels zijn de rapen gaar.....

0
60 Lets keep it cool

Ik geloof er geen kut van.

3
61 Schildpad

Maffiamaten.

Zogenaamd kost het te veel geld en arbeid bij de IND om veroordeelde criminele asielzoekers uit te zetten, omdat de bewijslast bij de dienst ligt.

Compleet onzin-argument.
De betreffende criminelen zijn veroordeeld door de rechter. Het bewijs van hun misdaden is al geleverd. Alles staat beschreven in het vonnis.

De enig juiste conclusie is dat een web van politici, hun partijen, ambtenaren , met name op Justitie, en belangenorganisaties zoals Vluchtelingwerk, etc. mordicus tegen zijn dat criminelen worden uitgezet. Sterker, zij weten dat het niet uitzetten bekend wordt en een aanzuigende werking heeftop andere voortvluchtigen. De criminaliteit wordt door partijen als VVD, CDA, D66, GL en PvdA doelbewust bevorderd.

De enige logische verklaring is dat in de vorm van de politiek, de ambtenarij, vooral op Justitie en in de lobbyclubs, de georganiseerde misdaad bovengronds komt.
De mensensmokkelmaffia heeft zijn eigen mensen op sleutelposities, of , wat waarschijnlijker is, diverse politieke en ambtelijke netwerken zijn mede-eigenaren van mensensmokkelroutes.
Het geld gaat voor alles en men doet alles voor het geld.

Wie de overtocht en de reis aan de maffia betaald heeft, krijgt gegarandeerd zijn plek in Nederland en de uitkeringen. De toegang tot het sociale stelsel wordt door corrupte partijen verkocht.
Hoe misdadig je ook bent, hoe groot de vergrijpen ook zijn, de zware misdadiger mag altijd blijven.
Het kan gewoon niet zo zijn dat alle schakels in de keten kapot zijn. Maar dat zijn ze wel.
Dus is er sprake van doelbewuste sabotage van binnenuit.

Je kunt gewoon niet stemmen op de Haagse politici, je kunt ze niet steunen. Je kunt niets met met zulke mensen samen doen , want voordat je het weet heb je de georganiseerde criminaliteit gesteund.

1
62 marielouisevankleinmareslag

@32 Dat 37 asielvergunningen zijn ingetrokken van criminele asielzoekers wil denk ik niet altijd zeggen dat deze personen daadwerkelijk het land hebben verlaten? Of heb ik het mis?

Het kan misschien ook zijn dat deze personen de illegaliteit zijn ingegaan en van de radar af zijn of naar buurlanden zijn uitgeweken?

0
63 Nieuwsgierig

Normaal zijn ze niet zuinig met het verspillen van belastingsgeld en nu kijken ze er wel in een keer naar.
Daarnaast het kan nooit te duur zijn eerder kostbaar om ongewenste dan wel gevaarlijke individuen te weten uit onze samenleving. Daarnaast wat is duur in verhouding tot de vermoedelijke schade en de kosten voor jaren lange onderhoud van deze figuren.
Je hoeft ze ook niet individueel terug te sturen kan ook per groep eens per maand kunnen duizenden in een keer mee. Vooral als me dit regeld samen met andere eu landen!

0
64 psje

Waarom omgekeerde bewijslast? Als een rechter eenmaal iemand heeft veroordeeld voor een vergrijp, dan hoeft de IND dat niet nog een keer moeten overdoen. Een door een rechter veroordeelde allochtoon die niet in het bezit is van een Nederlands paspoort moet direct worden uitgezet zonder verdere tussenkomst van rechters en advocaten. Heel simpel

0
65 nostradamus666

Dit zou een fikse schadevergoeding moeten worden voor alle slachtoffers en of nabestaanden van deze door de overheid gemaakte fouten.
Dit is gewoon crimineel.

0
66 Bamischijf

@Harberts
Open direct het overlevingskamp op Rottemerplaat. Het maakt mij al niet meer uit of niet functionerende en criminele asielzoekers c.q. immigranten niet terug gestuurd (kunnen?) worden, als ze maar geen kans maken om onder ons te leven: sluit diegenen die niet vrijwillig willen vertrekken op achter 20 km Waddenzee... question

0
67 Gandalf

@66
Dan krijgen we allemaal €1000,= van de staat der Nederlanden.

Dat kost zo'n 17 miljard.
Om dat te kunnen betalen worden de belastingen per volwassene met €2000,= verhoogd.

question Misschien is het beter om een paar koppen van Staatssecretarissen en hoge beambten van IND te laten rollen. bv IND-hoofddirecteur Van Berckel staat hoog op mijn wensen lijstje...

0
68 Gandalf

Deze hoge ambtenaar moet onmiddelijk het land uitgezet worden.
Wij willen hier in Nederland geen criminele nietsnutten.

0
69 Erasmus

Dat wisten we al decennia lang. Criminele asielzoekers worden nooit uitgezet aan de ene kant omdat een linkse rechter niet wil dat ze hun verblijfsvergunning kwijtraken en anderzijds om dat het te duur is een criminele asielzoeker per vliegtuig uit te zetten. Er moeten dan iets van 3 man bewaking mee voor een retour reis.

Om dan uitgeprocedeerde asielzoekers maar niet te spreken. Die kan men helemaal niet uitzetten dat zou onbetaalbaar zijn zegt de regering. Dus die worden uit het AZC geknikkerd en op straat gezet en kunnen als dakloze een uitkering aanvragen. en rondzwerven. Ze zijn immers niet verplicht om te vertrekken

0
70 Zeeuw

De Ruyters zeggen: "Het kost helemaal geen tijd of geld, dat is weer zo'n NON-EXCUUS van de overheid die zich achter vanalles probeert te verschuilen. De richtlijnen van de UNHCR geven gewoon keihard aan dat dit soort criminelen op basis van de protocollen GEEN recht op siel hebben en retour land van herkomst kunnen. Staat nota bene op hun website!!!"

Je moet ook niet kijken wat het kost maar wat het OPLEVERT!!!" wederom belazerd onze regering ons waar we bij staan.

0
71 De Ruyters van Michiel

Goh! Dat excuus zal ik de volgende keer bij de belastinginspecteur gebruiken. Schijnt een ambtelijk geaccepteerd fenomeen te zijn.
Tijd voor nieuwe verkiezingen en een bezem door onze ministeries i.h.b. het ambtenaren apparaat!
Ons bestuurlijk apparaat blijkt geheel verziekt en wegrottend in zelfgenoegzaamheid en arrogantie.

0
72 logikus

* Verwijderd door de redactie *

73 chorizo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

@1Geen min, wèl gefeliciteerd! 🎗️...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Over een paar jaar kan dit teruggedraaid worden, tav de autochtone Nederlander.. 😉...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@47 Graag gedaan hoor! Ik geef je graag waar je zo naar solliciteert hoor. Kleine moeite, groot plezier. :-) ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@41 "Sukkel" Bijna vergeten. Ach, je weet het onderhand wel. Jij scheldt enz, ik meld. ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@46 Ooooo nou daar ben ik blij mee zeg!!!Hoeraaaa!!! ...

26 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Porn Boobs PressDasi Bf ComOnline EscortingTheeroticview.comJharkhand Ka BfAsha SexHot Sxi VideoHotwifeexperience ChaturbateMujeres Hermosas DesnuXnxx Free PronDenise Richards TitsSemi SoftcoreNew Hentai 2022Polskie PornoskiManytooonFfm AnalJohnny Sins Hot SexNepali Sex FilmXxx Hd Hot ComDylan VoxHd Blue Film SexMuslimassFull Sax Video HdXnxnn HdElle Broke PornMen Striping NakedSfmcimpileLoveherfeefSfm. OmpileFuckforever EverAsian DeepthraotXhamster DoctorPiperperri OnlyfansAsian Hidden Cam MassageRomantic PornyAmanda FullernudePointy TitsSniffies HookupFour Elements Trainer Porn GamePorn Olivia HoltPornographie Black AméricainShopping Sex VideoRadiance Ryan RyansExcogi MaddyBalls Deep DeepthroatMature Nl VideosGigpornoAdkamkChasey LainStrippergifCecilia Rose OnlyfansNoelle Martin Perth AustraliaTwitch AsmrHotfallendevilFree Porn JapanaseJordi XxAria Sloane PornDark Room Vr PornCouple PornErotic AsmeLisa Ann CumpilationPornographie NoireBangbrps.comHot Gay Sex PornHindi Sax VidosBhojpuri Porn VideoKannada B Grade MoviesDownblouse XxxEnglish Couple Sex VideoBbwasslickingSexlog .Viejas DesnudasNicky Gile SextapeXxxartGay Five Nights At Freddy's PornWalkure RomanzeAvengers X VideosAmateur Housewife NudeGina Valentine PornBengali Sex Com VideoSex Sunny Leone SexRashmi XxxxChoking Out PornMoriah Mills Ghetto GaggersToon GodErothorNaruto NudeKitty LangdonXhamster Lana RhoadesRoman Reigns SexXx English MovieBlack On Black Porn VideosVidéos Pornographiques En StreamingAubery SinclairGay Porn Men ComPenis InsertionDesi Fuck XvideosPorndadJust The Tip CreampieAdult Chat FreeJaponhentaïNifty.otrgGirls Gone Wild VideosSanilony XxxNora Fatehi Sexy PicsAsmr MaddyWackawackamunv218+ XvideoMaxican Porn StarsSexstoriesteluguSnap SexyLadybonersgwNyxworksInsta Lives NudeBj SeoaShort Shorts PornIndiansexxxxMalkin Sex VideoFc2-ppv-2358504Double Penetration ScenesGay Glory HoleBhartiy SexNude With SisterRose Monroe YogaFnaf Porn AnimationFilme De Sexo De PornôSexo GofExxoticaWww Hamster ComSexynaked ModelsMalayalam Aunty Sex MovieMom And Daughter PornoList Crawlers AtlantaXxx SexsiOdia Sex Video Full HdSunny Leone Ka Xxx VideoHot Full Hd PornZaawaadi Miss Alice Wild XxxJenna Haze PornosBasi XxxAyyyejaeHow To Shoot Porn VideoStuck In The Dryer PornHooket PornXhqmwterXxx Vidaeo HdCarmenraeAfrican PronPornographie PdYaori Porn