door Havermout in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 3
  • 361x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Hans Brinker 2.0

@1 Daarom zouden diegene die vals beschuldigen de straf moeten krijgen wat de beschuldigde had gekregen. Dan zal het niet zo vaak meer gebeuren.
Probleem is dan weer dat mensen die echt verkracht zijn misschien geen aangifte willen doen.

3
2 solidsteel

Hij moet maar bewijzen dat hij het niet gedaan heeft. Schuldig totdat tegendeel bewezen is. Een vrouw doet zo’n beschuldiging niet zomaar, het is en blijft ten slofte een man. 99% van alle verkrachtingen worden door mannen gedaan.

13
3 ModReset

* Verwijderd door de redactie *

4 Hans Brinker 2.0

@4 Vooral als ze met statements komen als: believe all women.
Hoe seksistisch kan je zijn.

3
5 solidsteel

@3 Jij hebt mij verkracht. Bewijs eens dat je niet schuldig was?

4
6 solidsteel

@3 "Een vrouw doet zo’n beschuldiging niet zomaar,"

Wees daar maar niet zo zeker van.

Genoeg rancuneuze vrouwen die bereid zijn een man helemaal kapot te maken met leugens en valse beschuldigingen.

Als man zou je heus niet het eerste slachtoffer van zoiets zijn.

2
7 Weet geen naam

@3 Ja die witte mannen, bron van alle kwaad niet waar.

2
8 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

9 Hans Brinker 2.0

@9 Inderdaad.

Ook zou ik ze de kost niet willen geven die een man valselijk beschuldigd hebben van zoiets juist omdat de man niet op haar avances inging.

OF wanneer een man vreemd is gegaan.

Niets zo rancuneus als een jloerse vrouw. question question

3
10 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

11 Hans Brinker 2.0

Het is absoluut een farce wat die #MeToo beweging teweeg heeft gebracht. Het leek in het begin iets wat eindelijk wat meer aandacht zou geven aan verkrachtte vrouwen, maar ze hebben het tot een theater gemaakt.
Dat hele gedoe heeft de normale spontane relatie tussen mannen en vrouwen op scherp gezet. Maak geen grapje want je wordt verbaal afgemaakt als je pech hebt (als man) Een vriend van mij een lieve goedzak van een man met een hele goeie baan bij de overheid, wilde een vrouw die struikelde opvangen... nou dat heeft hij geweten, moest zelfs op het matje komen omdat hij die vrouw ongevraagd had aangeraakt. Het loopt de spuigaten uit. Er is 1 moment om aangifte te doen en dat is meteen als er ook nog bewijs kan worden gevonden. Doe je dat niet, om welke reden dan ook... erg triest, maar dan houdt het op. het is niet anders. je kan niet zomaar mensen gaan beschuldigen zonder een greintje bewijs? Zeker niet als het jaren geleden is.
wat als mannen massaal vrouwen gaan aangeven voor fout gedrag en ongewenste intimiteiten? Dan kunnen vrouwen niet bewijzen dat ze dat niet hebben gedaan. Of dacht je dat vrouwen geen seksueel getinte opmerkingen maakten of ongewenst fysiek gedrag vertonen?
De narigheid is dat al dit gedoe ervoor gezorgd heeft dat vrouwen die echt ellende hebben meegemaakt ook niet meer serieus genomen worden. Echt het teken vd tijd, een hype een hysterisch mediaspektakel waarin iedereen 'haar moment off fame' opeist' en dan blijft er eigenlijk een chaotische situate over.

5
12 Bleke Betty

@7
Zeker weten. Ik zou ze niet de kost willen geven, die op die manier hun haat richting hun partner bij bv een vechtscheiding, of een voogdijzaak misbruiken. Absoluut, vreselijk moeilijk om je als man tegen te verweren. Als je pech hebt zie je je kinderen nooit meer, je mag er dan wel voor blijven betalen maar ze zien? Ho maar of een een uurtje onder toezicht pfff.
Er staat erg veel op het spel en ze hebben er een grote rotzooi van gemaakt.

3
13 Bleke Betty

@11 "En ze hebben nog een heel goed langetermijngeheugen ook..."

Bij elke onenigheid altijd weer........

En toen.........

En toen ook.........

en toen, en toen en toen en toen...........

Pfffffff. question question

3
14 Weet geen naam

@11
Nee, niks wordt vergeven, ja op het oog, maar alles zit in het archief! question
Als ze beginnen met "Jij..." Ga dan maar een rondje om.... question

2
15 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

16 Hans Brinker 2.0

@14
Ja, ook ik ben niet onschuldig question

2
17 Bleke Betty

@16
Dat is echt héél erg omdat vaak de kinderen er zwaar de dupe van zijn. Eigenlijk zouden ze bij dat soort giga. beschuldigingen een leugendetector moeten gebruiken. Dan heb je toch iets meer houvast omtrent waarheid en leugen.

0
18 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

19 Hans Brinker 2.0

@17 Dat is geen enkele vrouw. question question question

1
20 Weet geen naam

@17
Een minnetje?
Mag ik niet schuldig zijn aan het: "ja maar jij, en toen en bla bla...? " Ik doe dat ook weleens, tja... niets menselijks/vrouwelijks is mij vreemd question

Kan je nagaan, ben je goudeerlijk, dan word je hier evengoed nog gemind question

1
21 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

22 GreenGras

@19
Dank je wel Hans *zucht van verlichting slaakt *

Maar het is wel zo, omdat ik een vrouw ben wil dat nog niet zeggen dat ik niet door heb wat er gebeurt. Ik ben niet pro-vrouw omdat ik zelf een vrouw ben en ook niet anti man.

1
23 Bleke Betty

@20
Zo waar, dat begon natuurlijk al met die appel. question

0
24 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

25 Hans Brinker 2.0

@25
Knuff... question

0
26 Bleke Betty

@3 Wat een domme opmerking, Hoe ga je iets bewijzen niet gedaan te hebben van verkrachting zijn vaak geen getuigen of denk je dat ze kaartjes gaan uitdelen voor hun show? Zo veel vrouwen die dit misbruiken om hun gelijk, afkeer en andere zaken te beslechten.

0
27 Saviro

@12 Vrouwen die echt ellende hebben meegemaakt werden vóór #metoo nog veel minder serieus genomen.

Aanranding en verkrachting blijven buitengewoon lastig te bewijzen. Er zullen nog altijd mensen die wel degelijk schuldig zijn bij gebrek aan bewijs worden vrijgesproken.

1
28 Smiling

@15 Wanneer weet je als man dat je diep in de shit zit?

Als je haar vraagt: Wat is er en je krijgt het antwoord: NIETS!! question question

0
29 Weet geen naam

@21 En toch, wat ik nog veel erger vind dan het "en toen en toen en toen", is het argument: Ja, maar dat is anders wanneer je exact hetzelfde, maar dan andersom in de realite terug kunt counteren.

Voorbeeldje:

Een hoop gezeur krijgen als je met alleen vrienden een dagje weg wil. En als je dan zegt: Wat is het probleem? Jij was toch laatst ook een dagje weg met je vriendinnen?

En DAN als antwoord krijgen: Ja, maar dat is anders.



Als je me ergens wel razend mee kunt krijgen............. question question

0
30 Weet geen naam

@24 "dat begon natuurlijk al met die appel."

Waar Adam vast en zeker wel op een of andere manier de schuld van heeft gekregen van Eva. question question question

0
31 Weet geen naam

@28 metoo het slechtste dat ooit naar boven is gekomen. Mensen aan de schandpaal nagelen zonder ook maar enig bewijs. Vrouwen die metoo nodig hadden om hun gelijk te halen zijn laf. Ze hadden gelijk hun zaak bekend kunnen maken bij politie en niet via een openbaar forum.

1
32 Saviro

@32 Dat ben ik niet met u eens. Een van de problemen was juist het schimmige gebied waarin seksuele intimidatie min of meer gewoon werd gevonden, waarbij (jonge) vrouwen (en mannen) dachten dat het er wel bijhoorde, dat de regisseur of castingdirector aan je zat (of erger). Die vrouwen kwamen pas door #metoo tot de conclusie dat wat zij onprettig vonden, maar waarvan ze dachten dat zij zich aanstelden domweg fout gedrag was. Het #metoo heeft er ook voor gezorgd dat vrouwen zien dat ze zich niet schuldig hoeven te voelen aan de verkrachting/aanranding die ze hebben ondergaan. Daar was het publieke discours voor nodig.

2
33 Smiling

@3 Ik heb metoo ervaren als een vorm van wraakneming. Je hebt een mond en als die niet helpt dan zijn er andere wegen te bewandelen. Het zijn toch geen domme blondjes neem ik aan die echt wel weten wat wel of niet toelaatbaar is daar ga je namelijk zelf over wat voor jou toelaatbaar is. Mensen aan een paal nagelen zonder ook maar enige vorm van bewijs is schandalig sommige zelfs naar 30 jaar pas.
Ik ben het wel met je eens dat er een schimmig gebied is maar, dan nog blijf ik het walgelijk vinden mensen in het openbaar bij naam en toenaam zonder enige vorm van proces schuldig verklaren. Gevalletje eigen recht.

1
34 Saviro

@34 Het is denkbaar dat je voor jezelf iets ontoelaatbaar vindt, maar denkt dat je je aanstelt. Dubbele schaamte: voor wat je aangedaan is, voor hoe je je daarover voelt, voor je eigen rol erin. Je hoeft geen dom blondje te zijn om daar maar liever niet over te praten. Ik denk dat daar de openbaarheid voor nodig was.

Ik vind wel de rol van de media twijfelachtig. Je hoeft niet op te springen als één vrouw (of man) zich uitspreekt over één situatie. Het probleem zit voor mij niet in #metoo zelf, als wel in de gretigheid van de media.

0
35 Smiling

@33 "Een van de problemen was juist het schimmige gebied waarin seksuele intimidatie min of meer gewoon werd gevonden, "

Maar wees dan ook volkomen eerlijk en kijk eens kritisch WAAROM dergelijke schimmige situatie op een gegeven een "normale status" kreeg.

Simpelweg door het feit dat er zat vrouwen zijn die er geen enkele moeite mee hebben zich op de carriereladder omhoog te n##ken.

En ook bij een hoop #metoo-frusties zitten echt wel vrouwen die in eerste instantie geheel vrijwillig het bed met een man gedeeld heeft en achteraf teleurgesteld was in het resultaat (de seks of de aantal treden op de carriereladder) en het dan uit rancune op verkrachting gooide.

4
36 Weet geen naam

@36 Ah, het is de schuld van de vrouw dat aanranding/verkrachting/seksuele intimidatie in werkrelaties als ‘normaal’ werd gezien? Ik ben over het algemeen snel uitgepraat met mensen die van slachtoffer dader maken.

3
37 Smiling

@35 Ik moet bekennen dat ik me nog geen seconde schuldig heb gevoeld over dat wat mij is aangedaan. Ik heb wel de normale weg bewandeld. aangifte, OM . Het vergt wat energie maar wel via de juiste weg zodat, ook de daders de kans kregen zich te verdedigen of ik dat nu leuk vond of niet maakt niet uit dat recht is er gewoon dat telde voor mij maar, ook voor de daders dat is bij metoo totaal anders gegaan men riep namen in het openbaar voor groot publiek dat is niet de weg die men hoort te gaan want, dan valt het met je schuldig voelen ook nog wel mee als je mensen zo openlijk in het openbaar wenst aan te vallen die op dat moment geen verweer hebben dat riekt meer naar wraak. Geen hoor en weder hoor. Dat is wat mis is met metoo in mijn ogen.

0
38 Saviro

@37 , Het is niet zwart wit allemaal.

Wanneer grenzen vervagen, heeft dat een oorzaak. Vrouwen die zichzelf wel omhoog willen n##ken, dragen bij aan het vervagen van grenzen.

En uiteindelijk blijft de dader gewon schuldig ana de misdaad.

Maar feit blijft: Als ALLE vrouwen ALTIJD heel consequent niet open zouden staan (no pun intended) voor carriere maken via het bed, dan zou die hele schimmige situatie nooit ontstaan zijn.

2
39 Weet geen naam

@39 Feit blijft: als GEEN ENKELE man had gesuggereerd dat het er gewoon bijhoorde, dan was de schimmige situatie nooit ontstaan. U legt de schuld bij de vrouw, ik vind dat zeer verkeerd.

Ik betwijfel historisch gezien ook of er sprake was van vervagende grenzen, maar dat terzijde.

@38 We gaan het niet eens worden, dat is duidelijk. U kijkt naar wat er verkeerd aan is voor de daders, ik kijk naar wat goed was voor de slachtoffers. Die invalshoeken zullen niet bij elkaar komen.

1
40 Smiling

@40 Ik als slachtoffer waar wel degelijk een zware berechting voor de daders uit voort is gekomen hou zeker niet de daders de hand boven het hoofd maar, het is binnen een rechtsstaat de normaalste zaak dat er hoor en wederhoor wordt toegepast. Ik als slachtoffer zie geen voordeel in metoo maar zie het als een schande voor de slachtoffers dat mensen in het wilde weg maar wat gaan roepen en andere terecht of onterecht aan de paal nagelen.

0
41 Saviro

@41 Dat is ook niet wat ik schrijf - of tenminste bedoel te schrijven. Helaas is mijn pauze voorbij en ontbreekt me de tijd om het in andere woorden nog anders proberen uit te leggen.

0
42 Smiling

@34 “dan nog blijf ik het walgelijk vinden mensen in het openbaar bij naam en toenaam zonder enige vorm van proces schuldig verklaren. Gevalletje eigen recht.”

Bij moslims hebben we daar anders geen enkel probleem mee. Die zijn ook bij voorbaat schuldig

4
43 ModReset

@43 Jij wilt echt de moslims erbij halen. Laat je toch nakijken met je slachtofferrol.

2
44 Saviro

@44 in constateer enkel een overeenkomst. Moslims worden door “rechts” net zo behandeld als mannen door feministisch links.

2
45 ModReset

@6 vrouwen verkrachten niet dat doen alleen mannen.

2
46 ModReset

@46 Is niet waar, het merendeel is wel op conto van mannen , dat wel.
Maar vanwaar de haat naar mannen toe dat je vind dat ze standaard schuldig zijn en hun onschuld moeten bewijzen?

0
47 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Hij mag wel op enkele honderden meters afstand van de Dam, op de Singel demonstreren"En zo doe je dat dus. Graag hetzelfde doen bij de into...

zojuist geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 +++ Dat jongetje leerde tenminste nog iets. 😉...

zojuist geplaatst door spookrijder

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@280% zou tegen het regime zijn las ik onlangs.Kijken of ik het nog terug kan vinden....

zojuist geplaatst door eh

Ron MVV Maastricht .
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@7 Die klootzak is een nep Sjeng. Een echte Sjeng is niet voor R*da ...

2 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 Correctie hij lach= hij lag...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Bij de VVD staat integriteit niet hoog in het vaandel.De lijst met corruptie schandalen bij de VVD is lang....

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
GeenStijl: Hoera! @StasJenV heeft 765.000 euro verbrand

ach, wat zou het. is toch allemaal geld van die nederige burgers, zie je v.d. Burg lachend denken...

4 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@9Als melden om niets wolven roepen is geworden. Er was eens een jongetje dat het leuk vond om wolven!!! te roepen net buiten het dorp. De...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@6Het is een heel lang verhaal en ik heb er een beetje overheen gekeken. Kan het zo zijn dat Bosma iets tegen die man heeft, en omdat die ma...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

maarten1234
Op vrijmarkt met een tikkie betalen wordt steeds populairder

straks de fiscus die even verhaal komt halen bij je...

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Mature Sex PornCop Porn VideosTelecharger XhamsterBrianna Moore HotguysfuckMaia Mitchell NakedXnxx CaserosShanaya Nude VideosOld Spunkers ComMom Teen PornDirtyroulette ComTru KaitTisha Campbell NudeTeenager Video PornTamil Village NudePamela Alexandra NakedSunny Leone Video VideoXx GamesTrans Lesbian PornNifty StotiesPrirate PornIndian Village Girl NudeIndian Sex Dance VideosMilf Masturbating GifNudelibeLizzy Caplan NakedPics Of Small TittiesGeorgette ParksChina Hd Sexy VideoPlayboy SwingtvMom Sucked MeXxx CaratunBokepindoviralNh NudesPornstar WarsHot Sexy Romantic XxxAnime SxBlue Film Indian GirlSunny Soleil PornMrdeepfakzsBra TakeoffMasterbation XnxxBlocked Porn VideosStep Siblings Porn VideosDesi Porn VideosNyl FutanariPorn Movies H DNeuvoloquoEbony AnalizedFive Night's At Freddy's PornLatintwinksGay Porn BoyfriendPkmn R34Bhabi Porn SexJerkoffinstructionsDoods.proEbony Scat VideosFilm Porn VintageTubexclips ComEfu Kt.comOverwatch Porn HubEbony PornosBreazzers ComMusalmani Bf HindiPorn SisBbw BjSky Bri Only Fans LeaksCeleb Porn Look AlikesCumloudlyPinesoul69Darcy DulceHot Figure GirlScarlet Rose NudesEmmamagnoliaxoDorcle ClubSummer Soderstom NudeXxx Video Naughty AmericaMom Hd XvideoElly Clutch Full PornAlexis Texas LesbianPeneloe Cruz NudeWww Xnx Sex ComDesi Tadka Web SeriesBlackmaol PornBlack SquirtSkip The Games AshevilleHot ScxIndian B Grade Web SeriesFamos NuaBible BlackKoko KayMia Maklova PornLund Chut Ki ChudaiIncestos SexoSmit ManwhaMoriah Mills OnlyfansTs Ebony TwitterIndian First Night SceneSelana LocaTight Teen AnalAv4. UsVillage Outdoor XxxXnxx Gf MomXxx Uncensored Alt BalajiSoogsx TwitterBleach PornPorn With BroMarblegirl817Obey MalenieXxx Video Hindi LanguageBig Thighs PornAnime Porn Hard-coreNaru Massage PornForce XxxpornHot CummingXvideo CamPor N AsianLesbian Sex SceneXxxxx ConLibrary Of ThumbsXxxcxBig DickmanMorgan Saylor NudeAdrienne Barbeau NudrHindi Sex BookSpankbang.c9mCandaulisme ForumTattoo Porn VideosCreamoieXvideo.cokPeliculas De PornograficaChaturbate.cpomHentai FlashgamesHistoire PornographiquesAlex HarperXviideoBf Blue FilmSex Video Bf ComOver 30 NudeSwingtitsSanileyon XxxBlowjobs RedditMia Khalifa Porn ComNew Bangali Xxx黄色 电影Lena The Plug Jason Luv VideoHavana GingeeSluty BlowjobsOralcreampie CompilationXxx JpSex Potn