door Febee in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 0
  • 359x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Gewooniemand

Dat gaat een oorlog opleveren van Syrië tot Iran en van Iran tot Afrika. Daarnaast zullen honderden sjiieten zichzelf opblazen in ieder land dat deelneemt aan zo'n oorlog. Als men daartoe bereid is om samen met de VS de salafisten nog sterker te maken... Dan moet men dat vooral doen.

1
2 Jaap Oudenaerde

Da's uiteindelijk hun ultieme wens.... Oorlog, geweld, bloedvergieten, wraak, onderdrukking, folteren, ellende en alle overige shit zit nu eenmaal in hun genen......

3
3 LoydMorris

Dat werd ook gezegd van de Iran-Irak-oorlog, destijds. Zou "allesverwoestend" worden.
Zelfde hoorde we ten tijde van de Eerste Golfoorlog: de "Moeder van alle Oorlogen". De Tweede Golfoorlog: idem. En nu weer dit verhaal? Kom nou. Opvallend dat de haat naar het westen in combinatie met zelfhaat nu ZO groot is, dat men vanzelf partij kiest voor een religieus-fascistisch regiem wat z'n volk onderdrukt, martelt, leden laat verdwijnen, vrouwen massa's zweepslagen geeft omdat ze een kopvod niet willen dragen, enzovoort. De mensen daar vechten voor dezelfde vrijheid die wij hier hebben, en worden door ons verguisd. Hoe triest...

Iran zal het wel uit z'n hoofd laten om de olietoevoer naar de rest van de wereld af te snijden. Dat betekent namelijk heel snel het einde van het Iraanse regime. En dat weten ze wel.

1
4 weerman

Ik begrijp de frustraties van Iran.Je houdt je aan de afspraak recent door de VN bevestigt en dan is daar plots een oranjehaargorilla die zijn vrienden een plezier wil doen door de afspraak met Iran op te zeggen en boycots in te voeren.Gezien de situatie is de reactie van Iran beschaafd en voorzichtig tot de relatie met de oranjehaargorilla uit de hand loopt.

5
5 jantje van leiden

@5
Ik begrijp je negatieve gevoelens jegens Trump, maar je 'vergeet' dat Iran toch al een lange tijd dreigementen uit, gevaarlijke oefeningen houdt, Israël al jaren met vernietiging bedreigt, het eigen volk al 40 jaar lang zwaar onderdrukt en terreurgroepen Hezbollah en Hamas enorm steunt met wapens, geld, zware wapens, munitie, trainingen en manschappen. Dus prima dat je Trump veroordeelt, maar de andere partij is net zo schuldig.
Verder dreigt Iran de olieroute naar het westen en Azië te blokkeren. Die slagader dichtknijpen is een regelrechte bedreiging. Voeren ze dat uit, dan is het oorlog want dat pikt de rest van de wereld niet.

2
6 weerman

@4
Niemand verguist de Iraanse bevolking, op een paar idioten na die alle moslims haten.
De gemiddelde Iraniër heeft het, op de gevolgen van de boycot na, niet zo heel slecht. Iran staat niet voor niets bekend als het land waar niets mag, maar alles kan.
Zijn er dingen mis daar? Ja, als je homo bent kun je beter het land uit gaan, en teveel openlijke kritiek op het bewind is ook niet handig.
Maar feit is dat de Iraanse bevolking bezig was om hun vrijheid weer in te nemen.

Door de boycot van Trump en de opgelopen spanning tussen Amerika en Iran is het regime bezig op alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Waar de hoofddoek een schouderdoek was geworden die het buitenste puntje van het haar bedekte is het nu weer strak in de leer, waar feest en westerse muziek gedoogd werden is dat nu weer verboden. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Geef een onderdrukte bevolking te eten, medicijnen en een fatsoenlijk inkomen, en dingen gaan veranderen, het strenge regime zag dat zelf ook in, dat was duidelijk te zien.
De akties van Trump hebben vérstrekkende gevolgen voor de Iraanse bevolking.

8
7 Janzzen

* Verwijderd door de redactie *

8 Yisrael 2.0

@8
Nee hoor, ik ben diverse keren in Iran geweest en heb de veranderende cultuur zelf kunnen zien en meemaken.
Vanuit welke ervaring vind je mijn reactie wereldvreemd?

4
9 Janzzen

@ 6 Wie bedriegt wie? Iran wil eventueel de olie route blokkeren als....ze.....aangevallen......worden.
Wat snapt u daar niet aan? Alle andere "dreigementen ", idem.
"Hezbollah en Hamas enorm steunt met wapens, geld, zware wapens, munitie, trainingen en manschappen", en dat doen onze lieve Yanks en Zio's niet?

5
10 Huskymanus

* Verwijderd door de redactie *

11 Yisrael 2.0

We moeten ons niet bemoeien met die midden oosten shit.
Voor je het weet zit je in een kamp waar je niet in wilt zitten.
Hezbollah/Iran is niet okay, maar Israel ook niet.

Trump heeft de lont in het kruitvat gestoken, die lost het maar op ook.

9
12 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

13 Yisrael 2.0

@13

Het land, regime en de handelswijze met de Palestijnen zijn niet okay.
Zo beter? Dan hoef je niet in je slachtoffercomplexje te gaan zitten.

Er zijn inwoners van Israël die deugen. Hoewel je je af kunt vragen waarom je uitgerekend daar gaat wonen als je deugt. Maar jij bent ook geweken heb ik begrepen.

8
14 WijzeDwaas

Dit zou inderdaad een shitstorm geven die we niet moeten willen. Beste zou zijn Amerikanen weg, Russen weg en ze zoeken het maar uit in dat shithole dat het Midden-Oosten heet.

Maar zo zal het wel niet gaan.

0
15 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

16 Yisrael 2.0

@7 Je beweert dus dat het er best gezellig leven is. Ik denk dat de Iraanse bevolking daar toch anders over denkt, die willen westerse vrijheden en geen onderdrukkende ayatollahs. Op een deel na, dat te gehersenspoeld is om beter te weten.

2
17 Mrs. K

@17
Dat mag je denken, dat staat je vrij.
Ik heb een oom in Teheran waar ik om het jaar zo'n beetje kom. En daar wordt heerlijk gefeest, gedanst en verder alles gedaan wat Mohammed en Allah samen verboden hebben.
Ik zeg niet dat het een ideale samenleving is. Verre van zelfs, maar het is niet zo dat de gemiddelde Iraniër gebukt onder het regime daar door het leven moet. De afgelopen 6 jaar is er veel veranderd, meer vrijheid, minder dogma's, en een samenleving die open staat voor westerlingen. Ik ben overal gastvrij ontvangen, en zonder belemmeringen overal over kunnen praten.

2
18 Janzzen

* Verwijderd door de redactie *

19 weerman

* Verwijderd door de redactie *

20 Jaap Oudenaerde

@19
Je zou eens mee moeten gaan. Gewoon zien of jouw ideeën overeen komen met de werkelijkheid.
Daarbij, Ik praat niets goed. Dat jij niet kan lezen is jouw probleem.
Stap in je auto, gooii je tent achterin en ga wat van de wereld zien.
Maar ik geef je, vooraf, een waarschuwing, op het moment dat je de Perzen en de Perzische cultuur hebt leren kennen, dan gaat je wereldbeeld veranderen....

Blèren vanaf de zijlijn is makkelijk zat....

3
21 Janzzen

Hezbollah....Hezbollah.....wat is dat ook alweer?
Is dat niet zo'n islamitische terreurorganisatie die palestijnen onderdrukt en niet vies is van wat dood en verderf?

2
22 Malinois

* Verwijderd door de redactie *

23 weerman

@23
Mijn begrijpend lezen zegt dat jouw ervaring zich uitstrekt over Noord Afrika, en dat is een heel ander verhaal dan het midden Oosten.
Kortom, geen idee geen benul waar het over gaat...
Maar doe vooral Iran aan als je weer gaat reizen.

1
24 Janzzen

@24
Voldoende 'benul' hoor. Het is niet aan jou om anderen te beledigen en om over anderen te oordelen. Je stelt je met dergelijk taalgebruik boven anderen op. Erg fout.
En ik doe Iran zeker aan als die idiote gerelicapte ayatollahs het veld hebben geruimd en het Iraanse volk in vrijheid kan leven. Niet eerder.

4
25 weerman

@25
Jij bent toch echt degene die over begrijpend lezen begint. En je bent knap aanmatigend.
Wie kaatst kan de bal terug verwachten.

3
26 Janzzen

@26

Heb je nog iets ON-topic, of blijft het bij schelden en op-de-man spelen?

4
27 weerman

* Verwijderd door de redactie *

28 Jaap Oudenaerde

** gebruiker verwijderd **

Wat een intelligente discussie weer hierboven.
Triest hoor.

29 verwijderd23596913

@25 gerelicapte ayatollahs

Raar dat de ayatollah's minder bloed aan hun handen hebben dan een klein land als Israël en de Likud partij. En dat is incl de Irak / Iran oorlog.

2
30 Jaap Oudenaerde

@27
Off topic.

1
31 Janzzen

@28
"Genocide"; een arabische fantasie om hun Grote Vijand te demoniseren. Overgenomen door niet al te snuggere arabierenvrienden. Je zoekt ruzie, zie ik. Doe ik niet aan mee.

@30
Een leugen. Ben jij voorstander van het onderdrukken van vrouwen, ze martelen en opsluiten, het ophangen van homo's? Enig idee hoeveel miljoenen de ayatollahs spenderen aan wapens, raketten, munitie, training, materiaal aan hun proxylegers Hamas en Hezbollah? Je bent gewoon een Israël- dan wel Jodenhater.

1
32 weerman

@32
Mag ik je even aan je eigen opmerking @27 herinneren?
Je doet zelf niets anders dan dat. Wat verwacht je terug te krijgen als je iedere keer weer iemand meent te moeten afzeiken.
Probeer eens wat minder op de persoon te spelen, dat maakt een discussie een stuk leuker.

1
33 Janzzen

@32 Nah het is gewoon feitelijk waar op 1 of andere manier wil je het gewoon niet zien... Je blijft gewoon het land steunen dat fascistische junta's in Zuid-Amerika en de Savak in martelmethoden heeft getraind en erger. Een land dat terreurgroepen steunt van de MEK tot Al Nusra. Een land dat wapens levert tijdens genocides, aan apartheid doet in eigen land etc etc. Jij steunt het blind. En dan ga je boehoe doen als mensen dit soort ongemakkelijke waarheden benoemen...

https://www.timesofisrael.com/records-of-israeli-arms-sales-during-rwandan-genocide-to-remain-sealed/

https://www.richardsilverstein.com/2018/09/07/israel-never-met-a-genocidaire-it-wouldnt-do-business-with/

https://972mag.com/an-alliance-of-hate-the-israeli-rights-ties-to-european-facism/118580/

http://katehon.com/article/israeli-assistance-dictator-regimes

Weerleg het maar...

1
34 Jaap Oudenaerde

@32 Ze spenderen er minder aan dan Israël en ze leveren ook geen wapens aan landen tijdens genocides.

1
35 Jaap Oudenaerde

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Wij zijn niet eerlijk.Zelfs hypocriet.Wij zijn onbetrouwbaar en de rest heeft dat door.Napoleon liep zich stuk op Rusland.Hitler ook....

zojuist geplaatst door Graaier1000

Olivia
Muziekdraadje

Mama Told Me (Not To Come)https://www.youtube.com/watch?v=lZ1KBCSkH_Q...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@58 Dat "referendum" gebeurde 6 maanden na de inval van Rusland dus je claim dat rusland haar eigen burgers te hulp schoot kan de vuilnisbak i...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@112Was te laat met lezen. Blijkbaar is de moderator weer terug.....

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@112 "* Verwijderd door de redactie *" Tja, er zit maar geen voortgang in hè ... Maar je blijft hoop houden! ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@110Ik ben duidelijk geweest in mijn a71 en ook weer in mijn a101.Nog één keer dan, omdat het zo moeilijk voor je is:Als je met het ving...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@58 "Dat is internationaal/juridisch gezien conform de geldende wetten." Leugen. "So-Called Elections in Occupied Areas of Uk...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@27 Ja eigenlijk heb ik op een bepaalde manier toch nog wel te doen met mevrouw Halsema. Want dan worden er bijvoorbeeld homo's die op een terra...

14 minuten geleden geplaatst door rebo

wildersfan
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@5 Zo is het natuurlijk wel. Extreem rijke mensen die geen belasting betalen bepalen het beleid hier in het Westen en voeren oorlog over de rug ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

* Verwijderd door de redactie *...

15 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Private Black ComSex Tamil Nadu VideoFuckermanMankitsu HappenjngMia Khalifa Xxx BpSusu Jpg NudeHypnosis BimboficationXhasterliveDolly Sky PornMumaith Khan NudeMallu Cute SexAddams SexHentai In EnglishZotto TvMult Porn ComicsRave PornhubJojo Kiss PornKenzie Madison VrTanoo PornAhsoka Nude SceneMatti Mars BangbusRaja Chinna Roja Movie DownloadAss NuXxxx WwwRaf Xxx VideoBangla Porn VideoSunny Leone Sex Video 3gpBustypovKareena SexBaap Beti Ki Chudai VideoXxx Hindi Voice VideoMia Malkova FullBest Hot Sexy PornViolet Myers MaidBlonde Only FansYesporn VipWaannonceFemale Body Bulder PornSexy Mature MilfGonzomoviesEmma Stone XxxIndian Boobs PussySock BondagePorn Movies HdBigtits NakedKatrina Kaif Hot SceneXnxx Tamil GayHmpornFull BrazzersPics Of Vaginas PornPorn HybAlurayeMia Khalifa BangbrosXxxx FotoKuwait Sex VideoBest Websites For Indian PornXxxii Hindi MovieBig Cock ShemaleBreezer XxxJordi XnxGirl On Girl XxPeriod PornCute Bhabhi PornIndianxxxvidioBoys Having SexGay Porn PeeingJanelle Monáe NudeAriel Winter LeakJenna Jameson PormBonnierabbit NudeBrazil.femdomPremiumbukkeMom50comEbony Sloppy DeepthroatButtgifBrazerzz XxxX Sex ComSali PornLana Rhoads AssTigger RoseyPorn Xv ComWet DickXxxvideogWeb Series XxxnxMotgerlessDiscord Nude ServersSecret Porn SitesSexual CreampiesSeexBehind The Scenes Of PornXx Sexy Hindi MovieAngela Whote PornShiplyfter PornSharon Lee CreampieGay Porn StsrsWww Gay SexAnna BlossomLatina Teen NudesAnal Sex SlaveGiant NippleNude Wife HomeDani Daniels OrgasmMei Mei Jjk PornPorn MomboyFetish Studio BdsmX.videodXpussyfairyxSex With KajalDelivery Man XxxHandjob Cumshot GifPornos En EscuelasHindi Xxx ComPokimane FootBlack Gay Men PornAsian Nude SelfieBf Sex Bf SexSexy Nude GirlsBlue Film AndhraJohnny Sins OfficeKazumi OnlyfansValorabt PornMizukawa SumireBbw 69Dad Sucks Son's CockHenime TvPornole HdBbw Pov BjNaked AntyDaddy Creampies DaughterPorn For DadChristy Caynon Porn3 Way SexPronyongAdult Movies AnimeStephanie Mcmann NudeSeexx AnimeGhetto Couple PornAgatha DollyNathalie Kitten BukkakeSoapy TittiesAthletes In The NudeRape AnalpornTarzan Xx MovieRetro Family PornBeat Women PornSexe TubeHogtiedTanit PhoenixVideos Pornos De GuatemalaChinese Nudies