Eerste verkoopdag van iPhone 7 gestart: toch flinke rijen voor losse verkoop (iculture.nl)


Vandaag om 8:00 uur gingen in Nederland en België de eerste iPhone 7’s over de toonbank en krijgen de eerste geluksvogels de Apple Watch Series 2 in handen. Wachtrijtoerisme hoefde je dit jaar niet te verwachten bij de Apple Store en misschien is dat maar goed ook. Je hoeft zelfs niet meer naar Duitsland, maar kon comfortabel vanuit je luie stoel de iPhone 7 bestellen en vandaag in de loop van de dag komen ophalen of thuisbezorgd krijgen. ...

door Jovejo in Technologie  ·  38 Reacties

  • 0
  • 773x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

heb de 7 binnen yessss

10
1 Crapdroid

Massahysterie van gasten met OF te veel geld OF weer een onnodige lening hebben afgesloten voor een hypespeeltje.

10
2 Tiidmasine

Ik wacht op de iPhone 10.... en als de iPhone 9 ook weer tegenvalt, wordt dat weer de iPhone 12.


Tot die tijd doe ik het met een goedkoop Chineesje!

7
3 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

Lekker duurzaam weer allemaal.

4 gebruiker-verwijderd

Geweldig dat anderen wel even uitmaken wat een ander al dan niet met zijn/haar geld mag doen. Jaloezie is een nare eigenschap! Laat ieder toch zelf bepalen wat ze met hun geld doen...

10
5 Jovejo

mijn wp ook weggedaan en vandaag iphone 7 halen

1
6 M7H

Dat dit nog steeds een soort cult is, is echt niet te bevatten. Dat hysterische willen hebben, hebben, hebben. Het gaat hier grotendeels om volwassen mensen, geen pubers.

Wat wordt je dan volledig beheerst door de commercie.

9
7 Biesbush

Nee die ouderen hebben het beter dan de jongere generatie.
De jongeren zijn gewoon koopziek zoals je hier ziet.
Zodra er een nieuwe iPhone uitgekomen is moeten ze er allemaal meteen een hebben.Ben nergens jaloers over.
Maar klaag dan ook niet over de ouderen want die iPhones zijn ook niet goedkoop.

7
8 Eindpenthode

Onbegrijpelijk, Je moet echt een hersenbeschadiging hebben als je zoiets koopt. Ik heb al 2 jaar een mobieltje waar ik €14,95 voor betaald heb en een simonly van €3 per maand.

9
9 Peer van Eersel

@9 hahhhhhhaa dom dom dom

9
10 Crapdroid

@7 "Wat wordt je dan volledig beheerst door de commercie."

Die constatering zal voor velen pijnlijk zijn... question

3
11 TedjeR

wat een jaloerse reacties van de fandroids

13
12 M7H

Wat moeten mensen toch met zo'n gesloten systeem waar je ook nog bijna voor alles moet betalen (apps) en dat je niet eens 'wat' kunt doenloaden van internet...of wat doorsturen via bluetooth (van een ipad naar een ander ipad of iphone) geef mij persoonlijk maar android, daarmee kan (bijna) alles wat je met een normale windows pc kunt doen...

Ps. ik heb zelf ook een ipad én samsung galaxy S5 dus ik weet hét verschil question

9
13 pretpick

@12 iets met de balk in je eigen oog, wellicht?

4
14 TedjeR

@13 downloaden* ( het waar is die edit-knop hier? die miste ik bij nujij ook al) ^^

5
15 pretpick

Ik vind het onbegrijpelijk waarom mensen zo lang in de rij gaan staan om een telefoon als eerste te kopen. Als je even wacht wordt hij gewoon thuisbezorgd... waarom is er altijd zo'n hysterie rond de nieuwe iphone

5
16 De tegenpartij

@13 je kletst onzin! Duidelijk dat je of de kennis niet hebt of je je nooit verdiept in beide OS! Ik met iOS alles wat ik met mijn Androids kan... alles!

7
17 Jovejo

@14 kijk wie het zegt, als het woord apple in zin staat komt de blinde haat weer

6
18 Crapdroid

@1

Fijn voor je question veel plezier ermee, zal vast wel lukken.

Ik wacht op de volgende versie, de iPhone 8. Mijn iPhone 6 werkt nog prima immers, zelfs een tikkeltje beter na de installatie van iOS10 (meer responsive).
Ik zal zelf nooit in een rij gaan staan, ieder z'n ding. Ik bestel altijd gewoon mijn iPhone bij T-Mobile of, wellicht, volgend jaar in de Apple Store bij mij om de hoek op het Leidscheplein in Amsterdam, maar dan wacht ik gewoon even, ik hoef de telefoon niet op de eerste dag te hebben.

Maar wel opmerkelijk, weer rijen mensen voor de Apple stores, eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht.

6
19 Dragje

@14 toen ik nog vol van ms was op nu.nl zat je constant me te plussen je bent hypocriet nu

2
20 M7H

@16

Ik zou zelf ook nooit in een rij ga staan, maar ik heb er ook geen moeite mee dat anderen dit wel doen. Ik stond wel in de rij bij een signeersessie van een auteur, anderen bij een concert en weer anderen bij een Apple Store. No big deal toch?

4
21 Dragje

@17 : Dat wilt natuurlijk niet zeggen dan andere dat ook kunnen. NIet iedereen is hetzelfde en doet hetzelfde.

3
22 solidsteel

@22 , helemaal mee eens, maar @13 brengt het als een feit, wat niet waar is... simpel...

5
23 Jovejo

@17 waarom zou ik er helemaal in moeten verdiepen bij de ios...hét moet gewoon werken! zonder dat je allemaal omwegen moet maken..bvb om iets te kunnen downloaden heb je weer een andere browser nodig dan safari...met puffin kun je inderdaad downloaden ( maar je heb daar dus wel een andere app voor nodig)

Je kun bvb ook geen showbox op je iphone of ipad installeren (kan wel maar dan moet je hm jailbreaken) bij android kun je hm gewoon buiten de play store om gewoon installeren!

*ja showbox is niet legaal..weet ik..

Ik kom net terug van vakantie en wou wat foto's delen vanaf mijn samsung galaxy S5 naar de ipad van mij broer...dat wou mooi niet...de ipad vond mijn tel. niet eens (mijn tel. wel de ipad) puff echt moe van te worden! de foto's maar weer via mail (wetransfer) verstuurd...echt lastig allemaal bij ios...dat probleem heb ik helemaal niet bij android!

8
24 pretpick

@21 ik vind je voorbeelden niet hetzelfde. Als je naar een concert of signeersessie wilt moet je wel in een rij staan, als je de nieuwe telefoon wilt kan je ook een dag wachten of het online bestellen maar iedereen moet het nieuwe ding blijkbaar meteen hebben. Van mij mogen ze het best doen maar ik mag het dan toch ook best raar vinden.

5
25 De tegenpartij

@24 , ik kan gewoon foto's delen zonder omwegen tussen de S7 en iPhone en/of iPad. Verdiep je er eens in...

5
26 Jovejo

24@ vertel...

Ik had hier een mooi verhaal gescheven..alleen nieuwskoerier crashte :/
Al mijn text kwijt :/

Maar wát deed ik dan fout volgens jou?

Ik wou mijn vakantie foto's via bluetooth op de ipad van mijn broer zetten vanaf mijn android tel. we hadden allebei de bluetooth asn gezet...maar die ipad van mijn broer bleef maar zoeken...en je raad het al...hij vond mijn tel. niet!

Wat is volgens jou dan de oplossing voor oa dit probleem?

5
27 pretpick

@27 sorry dikke vingers ^^

3
28 pretpick

@26 leg het eens gewoon uit...dat doe ik ook...

4
29 pretpick

meute domme schapen. Ik MOET voor mijn werk tegenwoordig een Iphone 6 dragen: KUT TELEFOON!

8
30 Ing. Instigator

@30

@30
#firstworldproblems
Dat is inderdaad heel erg. Wachten is nu op een VN spoedzitting die dit moet gaan bespreken. Ik hoop dat je het vol kunt houden tot tijd, hang in there mate!

2
31 Dragje

@30 je moet? hahah je hebt dus geen ruggegraat... ga zo door... question Wat een domme domme opmerking weer... gelukkig is het lachwekkend dat mensen zich zo druk maken om wat een ander heeft of koopt. Wat een leven met je dan hebben...of geen leven beter gezegd...

@26 Nooit gehoord van cloud? nooit gehoord van delen van albums?

4
32 Jovejo

@30 germ... wat k leven heb je toch en je laat je nog dwingen ook. haha

5
33 Crapdroid

@13 lol je hebt niet eens de laatste Android versie, dus "alles" is het nét niet question

4
34 Javaantje_75

@21 Stond laatst in de rij voor Alice Cooper concert question was óók de moeite waard. Vroeggâh zou ik óók in de rij hebben gestaan voor de kaartverkoop, waarschijnlijk. Maar Alice is nu niet hip meer (schijnt) en kaartverkoop kan vanuit luie stoel via internetquestion. Maar -on topic - deze sla ik voorlopig even over. Iets met prioriteiten enzo question

2
35 Javaantje_75

@17 Kan jij custom firmware installeren op je iPhone? Nee idd. Dat kan niet. En dat is nog maar één dingetje. Zo kan ik ook een filmtitel opnoemen en m'n telefoon zoekt hem automatisch op in Netflix, zet de TV en reciever aan en cast volledig automatisch de film naar m'n TV terwijl het licht gedimt wordt. Kan je iPhone dat? Idd... Dat kan ie niet... Je weet nog niet eens wat er allemaal mogelijk is met Android. Maar daarom gebruik je ook iOs. Je wilt klaarblijkelijk alleen maar een beetje bellen, smsen, appen en internetten. Want dat is volgens mij in jouw beleving 'alles' wat je met een smartphone kan doen. Dat is prima, ieder zijn ding. Jij wilt graag de hoofdprijs betalen voor een logo op een midrange product. Ik heb liever een apparaat waarop ik zelf bepaal wat ik er mee doe. En dan maakt het mij geen **** uit of het een aller nieuwste model is.

Mijn 4 jaar oude Galaxy S3 heeft dan misschien wel een lagere benchmarkscore, toch kan ik veel meer doen met mijn smartphone dan de allernieuwste iPhone.

4
36 Bad_Man

@36

Je schreef: "Kan jij custom firmware installeren op je iPhone?. "

Drogreden. Je doet voorkomen alsof het wel of niet kunnen installeren relevant is, dat is onjuist. Voor iPhone gebruikers is het wel of niet kunnen installeren van een firmware in de meeste gevallen totaal niet relevant.

Je schreef: "En dat is nog maar één dingetje. Zo kan ik ook een filmtitel opnoemen en m'n telefoon zoekt hem automatisch op in Netflix, "

Netflix? Wat een bizar voorbeeld, 95% van mijn collectie, ja ik koop films, heeft Netflix niet, maar dat terzijde. De rest van je PR praatje nodigt uit voor een gelijkwaardig niveau weerwoord, als we immers toch op een niveau douchegesprek zitten en een discussies gaan houden wie van de grootste en de vetste heeft zeg ik game on question

Nu, je kunt met een iPhone ook gewoon alles streamen naar je tv, ja ook via Netflix. Verder, ons huis hangt vol met Hue lampen en hieraan gekoppeld volgen nu een paar retorische vragen. Kan jij met je telefoon in het Nederlands een opdracht inspreken waardoor alle lichten in je woning daglicht gaan schijnen? Of door te zeggen "slapen" dat dan alle lichten uitgaan? Of in het Nederlands zeggen dat alle lichten in de woonkamer 35% moeten dimmen? Kan je met je Android in het Nederlands zonder je telefoon aan te raken een tekstbericht doorsturen via sms of whatsapp of als e-mail naar een collega? Of afspraken verzetten? Kan je inkomende telefoontjes op je Android op je desktop opnemen omdat je je telefoon twee verdiepingen lager per ongeluk hebt achtergelaten? Kan je een klant die je mobiel belt op je computer opnemen en voorts zonder onderbreking overnemen op je iPad om vervolgens weer over te nemen op je iPhone omdat je het gesprek buiten voort wilt zetten?
Waar jij over spreekt koinkt voor mij meer als spielerei. Je beperkt je tot Netflix, leuke zender maar met een zeer beperkt aanbod en het combineren van lichten dimmen en filmpje starten is leuk maar ik doe dit meerdere keren per week idem dito.

Maar je hebt wel deels gelijk, ik weet niet wat Android allemaal precies kan, ik weet echter wel dat jij, gezien je reactie, geen flauw benul hebt wat je iOS allemaal kan. Je smartphone kun je niet eens fatsoenlijk in het Nederlands aansturen laat staan gecombineerde opdrachten geven. Nee je moet omslachtig via speciale apps combinaties bij elkaar "programmeren" zodat je uiteindelijk een actie voor elkaar kunt krijgen. In iOS zit dat allang ingebakken. Hue lampen gekocht? Je kunt direct in het Nederlands een opdracht uitspreken dat je hue lampen je woning een romantisch tintje moet geven.
En het mooie is, dit wordt alleen maar meer uitgebreid. Talloze home-kit accessoires komen nu op de markt, eveneens uitgerust met home-kit, resultaat, alle homekit accessoires kun je direct aansturen, in het Nederlands wel te verstaan en allemaal geïntegreerd binnen iOS, dus geen zoektocht naar third-party apps waardoor je maar moet hopen dat deze partij met updates blijven komen.

Ik weet het, ik bral nu ook, ik ben me daar echter wel van bewust question en brallen moet ook wel want op dat niveau moet de discussie schijnbaar worden gevoerd.
Maar weet je? Er zullen vast zaken zijn wat een iPhone niet kan, net als dat er een waslijst bestaat wat Android niet voor elkaar krijgt. Bottom line is echter dat wie een iPhone koopt niets te kort komt. Het streamen van content, het aansturen van je dagelijkse zaken; bellen, berichten sturen, afspraken plannen, verzetten, wissen, zoeken en opstarten van muziek middels een Nederlandstalige assistent und so weiter, het kan allemaal.

Resumerend

Kortom, je bewering dat je met Je 4 jaar oude Galaxy S3 veel meer kunt doen dan de allernieuwste iPhone betreft de grootste, lees aantoonbare, nonsens. Je kunt dus maar twee kanten op, één, je blijft volharden in je verhaal zonder over, aantoonbaar gebleken, know-how te beschikken m.b.t het "andere" systeem of je erkend het gegeven dat je gewoon erg tevreden bent met je OS, wat prima is verder, en je erkend dat de high-end smartphones van tegenwoordig veel meer in staat zijn dan enkel bellen en berichtjes sturen hetgeen jij suggereert.

5
37 Dragje

@37 , zoals zo vaak sla je de spijker op zijn kop!

3
38 M7H

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Offtopic

@2841 Hahaha, thanks but no thanks. 😄 ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Offtopic

@2834 Eindelijk weggespoeld. 💩...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Marrie1
Offtopic

@2842🤭...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

baba jaga
Offtopic

Lol ik heb zowaar ook nog iets leuks.Ik ben zojuist oom geworden van een jongetje.Hij is iets te klein dus moet even 3 dagen in observatie b...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Offtopic

Oje, het volluck gaat aan de drank, *draait een jointje en gaat lekker in een hoekje zitten genieten van de verdere reacties *😇🥳...

6 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

baba jaga
Offtopic

@2838 Ga je met mij mee dan mag jij in mannen billen knijpen.Ik zeg niets....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Querido not
Offtopic

@2811 Daar raak je een gevoelige snaar - ik reageer maar niet.Wel vraag ik me af hoe jij dat zelf zou kwalificeren 😁...

11 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Offtopic

@2821 Een glaasje Merlot graag - en 'n schaaltje snoeptomaatjes....

13 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Offtopic

@2826 Koffie met oranje gebak voor de TV waarschijnlijk. En mensen kijken. Er loopt hier altijd heel wat volk voorbij, richting de festiviteite...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2834 Ja halloo ineens met de staart tussen de poes afdruipen?Jij wilde toch ff sparren? pppffff watje....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Porn Latest VideosNatalia StarSherlyn Chopra Latest Nude VideosLactating Japanese PornEroprodileHeavyfetishFapzone95Adventute Time PornNaked BeachEbony Bbw Big TittiesPussy OpenOld Men JerkoffDirty ScoutShopia SutraIndiansexstoriesSokmilVideo Pornos GratuitesالسكسhdWeb Series Hot Sex VideosReal Sex TamilCreampiesex VideosBig Tit Ebony PornstarsNicki Minaj TittsJulia Ann XnxxNude Jada StevensChut Hi ChutMassage Japanesse PornAnal First Time CryingBrazillian HotwifeFree Hd X ComYuzuhiraHd UlluPornocoreanaSaaha FoxxxSexy Panu VideoMarriah LeonePure Taboo FullPure.matureMichelle Rodriguez SexyDeep Anal GifSex Sexy IndianLittle Oral Andie PornHd Step Mom PornsLong Porn GifsThe Loud House HentaiBig Fat Sex VideoCaptionspornDesi52.comBang ComBest Sites PornPorn SeñorasAnal PornoooCouple Doing SexHentai Gang BangKristen Bell SexiestTrisha ParksDemi Moore NudeAgy PornFart DominationBrazzer3xmePornofor FreeEva Lovia Pornسكس سورياتWwf Sex VideoXxx Dese VideoFaith Lianne LeakKosodate O Oeta Tsuma Ga Daigaku Ni Kayoi Hajimete KaraBdsm EroticaCartoon Xxx HotClown PornPov WarsBlac Chyna Leaks OnlyfansXxxxx Video IndianReddit BustypetiteFree Brezers PornComics VelammaSite De Rencontre SexQuadrinho HentaiAss ParadeKaty Peryy NakedJayavaniPornhat XxxEmjayplays NudeBit Tit GilfInstagram Sexy ModelsTopless NudeBrandilove MilfPanial PornWritten Sexual StoriesKuwari Ladki Ka Sex VideoAnushka Nude ImagesLucy MochiElden Ring R34MovieshentaiIndian Porn VdBangbus EbonyForcedmoviesTwitterporn AccountsSkylar-blueXxxx Movie HdAnkita Dave Mms VideoRias Gremory SexyDont Fuck My DaughterJapanese Porn Movie English SubtitleCuming For MomAndreina DeluxCuckolding RedditTürk Gay PornoTransfixed ComModel Bugil IndonesiaHeyimbee Onlyfans LeaksMissbehavin26GaymaltubePornhdtubeTeenager Porn PinayForced Sister PornFree BrazzerdBig Booty Twerking PornBig DicHot Sex Video 2019Chut Land Ka KhelHannah Uwu PornLesbian X VedioChudachudi BengaliHot Men Porn VideosWoman To Woman PornJoi Big TitsKowalskypqgeTravestı PornolarıNifety StoriesHard AnalpornPhub FeetCzech StretsXxx96Tamil Mom Son XxxPorn FrancisFace Fart SlaveTok Xxx성인 싸이트Xnxx XhamtersPormstarSunny Leone Hd DownloadGay Porn SuckerMe Coji A Mi SuegraXnxx InsianVideos Amadores PornôsMadison.wildeRealkeelyroseKaysplanetSelena Gomez Deepfake