door Havermout in Overig  ·  183 Reacties

  • 19
  • 1749x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@11 De echte etters zijn die getinte etters die iedere gelegenheid aanpakken om te gaan rellen. Het welbekende tuig van de richel, de nuttelozen en kanslozen van onze samenleving, wiens criminele daden we iedere dag in het nieuws kunnen zien

3
151 Christiaan

@11 Ze hebben recht op demonstratie zoals iedereen. En doorgaans worden hun demonstraties verstoord door agressief links activistentuig of zoals in dit geval door kansloos Marokkanentuig.
Zij stellen zichzelf niet agressief op maar worden belaagd door hierboven genoemd kansloos tuig. Waar jij je schijnbaar prima bij kunt vinden! Geeft genoeg aan wat jij voor een kansloos figuur bent.

4
152 Christiaan

* Verwijderd door de redactie *

153 Gewooniemand

@152

Christiaan, waartoe behoor jij dan?
Pegidatuig? Maw de nieuwe nazi’s?

Er zou door iedereen zwaar geageerd moeten worden tegen de haatdragende uitingen en demonstraties. Demonstreren is een recht, maar men moet zich houden aan de fatsoensnormen. En dat lukt absoluut nooit.

8
154 Zwartwit

Ik snap het niet zo
. Turkse jongeren nemen het op voor Marokkaanse moskee?
Ik dacht die groepen elkaar niet zolagen?

3
155 Erasmus

@155

Waarom niet? Beide groepen worden gediscrimineerd. Hier is door de discriminerende Nederlander geen rekening mee gehouden.

De mensen die gediscrimineerd worden zouden wel eens samen kunnen gaan werken. En bezie, dat is nu ook steeds meer het geval en geheel de schuld van de openlijke buitenlanders haters, waarbij ze er niet bij stil staan dat deze buitenlanders gewoon Nederlanders zijn.

7
156 Zwartwit

Waaruit maar weer blijkt dat ze groot gelijk hebben, deze dappere lieden van Pegida.

1
157 greenmango

@152

Ik ben zo kansloos dat ik tegen de fascistische Pegida ben.
Het is me toch allemaal wat hè…

11
158 WijzeDwaas

Het is toch te gek voorwoorden dat er naar politieagenten stenen werd gegooid.
De wet moet nog strenger worden. Wat mij betreft worden zulke acties bestraft met minimaal 5jaar gevangenisstraf, want van politieagenten blijf je af!

0
159 Niet wit niet zwart

Je kunt voor of tegen Pegida zijn. Dat moet ieder voor zich weten.

Maar het is een feit dat in Nederland nu eenmaal het recht bestaat om te demonstreren.

Het moet niet zo zijn dat je demonstraties die jou niet aanstaan met het plegen van geweld steeds kunt voorkomen of tegenwerken. Dan kun je net zo goed het recht op demonstratie opheffen.

Als er toestemming is gegeven door de autoriteiten voor de demonstratie, dan moet die demonstratie door kunnen gaan. En dan moeten enkel zij aangepakt worden, die door middel van geweld dat alsnog proberen te voorkomen.

0
160 De Vliegende Brabander

@118 de gezonde roker

U legt de vinger op de wond.

Het kan niet anders of het OM geeft de politie opdracht om de gooiers van stokken en stenen en de bidders op de openbare weg via camerabeelden en andere opsporingsmethoden aan te houden.

De tegendemonstranten, -hadden ze een vergunning aangevraagd en verkregen ? -, blokkeerden de openbare weg , gaven geen gehoor aan sommatie door de politie, gebruikten geweld en ontnamen burgers met een vergunning om te demonstreren hun recht op vrijheid van meningsuiting en van vereniging en vergadering.
Ook komt het gelovigen uiteraard niet toe de omgeving van een gebedshuis als zijnde hun territorium af te zetten en te verdedigen. Die taak berust bij het bevoegd gezag.

De lijst met vergrijpen is lang.
Bepaald langer dan die van de blokkeerfriezen. Tegen deze verdachten maakte het OM zelfs voor veel geld een filmpje, om de maatschappij te wijzen op de ernst, in de ogen van het OM, van de feiten.
Dan moeten OM en het lokale gezag de gebeurtenissen in Eindhoven nog veel zwaarder opvatten.
Want ja, het recht is voor iedereen gelijk. Het maakt vanzelfsprekend niet uit welk gedachtegoed de demonstranten willen uitdragen.


Wedden dat er niets gebeurt, omdat het OM onprofessioneel en subjectief, dus niet puur objectief, naar de feiten kijkt?

1
161 marielouisevankleinmareslag

@150
gezellig draadje weer : (

1
162 120db

@118

Lijkt me een vergelijkbaar geval, ook hier het verhinderen van het grondrecht om te demonstreren.
Dus 12 maal 120 uur werkstraf + DNA afstaan én nog eens wat extra voor het gebruikte geweld.

....... we gaan het zien

0
163 kenny013

@161 "Wedden dat er niets gebeurt, omdat het OM onprofessioneel en subjectief, dus niet puur objectief, naar de feiten kijkt?"

Omdat je appels met peren vergelijkt?

13
164 Cracker-Crusher

@154 Nee ik ben geen aanhanger van Pegida en ook geen nazi. Maar jij trekt wel snel je conclusie!. als je het niet eens bent met het linkse gedachtegoed dan ben je dus meteen een racist, fascist of nu zelfs een nazi? Slappe lulkoek. ik ga er niet eens verder op in. zonde van mijn tijd.

1
165 Christiaan

"Pegida demonstreerde hier tegen de ramadan."

Lijkt me op zich ook wel onzinnig.

9
166 Weet geen naam

Is dit minder erg dan wat de "blokker friezen" deden?

0
167 wijs

Weten we wel zeker dat ze tegen Pegida protesteerden? Was het niet tegen die aanslag in Lyon? Denk het laatste alleen kan ik dan weer niet die stenengooierij helemaal plaatsen. Misschien een oefening voor het geval vrouwen zich niet helemaal onderdanig hebben gedragen?

1
168 ThWil

@168 Is overigens die stenengooierij al elders goedgepraat. Wil eigenlijk wel weten welke argumenten ze daarvoor hadden.

0
169 ThWil

Hoe zeggen 'zij' dat ook alweer :
Je hebt recht om te demonstreren! En als je anderen dat recht ontneemt, dien je te verantwoorden bij de rechtbank.

Ik mag toch hopen dat deze stenengooiers allemaal in de kraag gevat worden, en dat de rechtbank men tot 200uur taakstraffen veroordeeld, incl. het afstaan van vingerafdrukken...
Tenminste waar dat nog nodig is... misschien niet meer van toepassing? question

En stenengooien naar de politie moet dan uiteraard worden 'beloond' met 400 uur dienstverlening... ( Dubbele strafmaat. )
Lieden zonder NL-pas moeten na het 'uitzitten' van de straf met voorrang worden uitgezet, zodat sociale huurwoningen weer beschikbaar komen voor de mensen waarvoor zijn indertijd gebouwd zijn. question

0
170 Gandalf

@169 die is idd al goed gepraat want pagida wilde een hamlapje eten.Dat is provocatie en dient met alle geweldsmiddelen te worden begroet. (het mooie is dat de goedprater het geweld eerst afkeurt en dan met de maar komt... vervolgens kwaad wordt dat andere reageerders zijn tekst voor de maar aanzien voor de onzin die het is)

0
171 Merlinswit

Maar zijn er nog pegida in het ziekenhuis terechtgekomen, of is toch weer veel geblaat en weinig wol ...

12
172 Cracker-Crusher

@161 mijn bericht
@164 Cracker Crusher

Ik heb de punten van vergelijking in mijn stukje aangegeven.
De overeenkomsten zijn duidelijk.
U geeft in Uw ene regeltje de grote verschillen die U meent te zien , niet aan.

Daarnaast stelt het recht altijd algemene regels die van specifiek geval tot geval worden toegepast. Dat is altijd een kwestie van appels en peren.

Dus : waarom zijn beide gevallen volgens U niet vergelijkbaar? Als U dat omschrijft kun je iets bespreken.

0
173 marielouisevankleinmareslag

Wat pegida deed daarover kan je een mening hebben.
Maar de tegendemonstranten zijn een stel criminelen die agenten bekogelden met stenen.
De agenten deden gewoon hun werk, maar dit had ze ook hun leven kunnen kosten.
Zulke gasten zouden ze minimaal voor 5jaar gevangenisstraf moeten geven.

2
174 Niet wit niet zwart

* Verwijderd door de redactie *

175 derrol

Dit is islamitische Ottomaanse Turken ''Erdogan aanhangers'' geen Nederlanders. Deze Turken verlangen naar een groot Ottomaans rijk,.

2
176 DONKEY R

** gebruiker verwijderd **

Thja nu werd het een keer niet getolereerd dat domme provoceren van dat clubje.
Die lopen nu te schreeuwen.
Geweld richting de politie is natuurlijk belachelijk.

177 verwijderd111

@177 Stuur al die niet ingeburgerde lui per direct uit ons land a.u.b.. Dit soort zaken hoort niet in Nederland. Als je dit bij een gereformeerde kerk zou doen zouden ze alleen boos kijken of een gesprekje aangaan op fatsoenlijke manier. Allochtonen kunnen dat niet want die hebben geen fatsoen. Die worden gelijk kwaad en gaan met stenen gooien achterlijke lui. Je kan ook fatsoenlijk in gesprek gaan of boos kijken en doorlopen. Los het op als normale mensen onder elkaar, maar niet gelijk oorlog voeren zoals het in het bloed zit.

Ook tegen de politie werd geweld gebruikt door de allochtonen. Die wilden het uitvechten zonder politie op basis van oorlogvoeren.

0
178 Zeeuw

** gebruiker verwijderd **

@178
Waar was je in de draadjes over voetbal hooligans ?
Waar was je met het geweld van de gele hesjes?
enz.
Selectieve verontwaardiging.
En daarbij je kan prima met allochtonen een gesprek voeren.
Wel eens geprobeerd?
Of ben je schijtlijster achter je toetsenbord.

179 verwijderd111

@197 voetbal geweld moeten ze keihard aanpakken. Die gasten moeten ze een levenslang stadion verbod opleggen. Kijk maar bij die fontein in Rome die door Feyenoord gesloopt is. De daders hadden een stadion verbod voor het leven moeten krijgen maar ook van Ajax als ze over de scheef gaan. Laat dat duidelijk zijn.

En gele vestjes hebben wel een reden.

Wat Allochtonen betreft als je voor de moskee een BBQ aansteekt dan valt er niet meer te praten terwijl dat gewoon een normale actie is. Of je het bij een bouwmarkt doet of voor een moskee maakt niet uit. Doe je het op zondag bij een gereformeerde kerk dan gaan ze toch ook niet met straatstenen gooien? Nee dan komen ze fatsoenlijk vragen os je weg wil gaan en zo niet dan niet. Maar hier is het gelijk met de botte vuist er op en stenen gooien en mensen mishandeling terwijl je alleen vlees staat te bakken.

0
180 Zeeuw

** gebruiker verwijderd **

@180
Ach opeens probeer je het recht te praten.
Gele hesjes een reden?
Het zal je winkel maar wezen.
Er zijn div provocerende acties geweest van dat gestoorde pegida clubje.
Daar is niets gebeurd, nu krijgen ze een keer weerstand.
Allen dat geweld tegen de politie is niet goed
Voor de rest lul je maar een end in de weg.
Je scheert alles en iedereen over 1 kam.
Wil jij ongevraagd een bq in je tuin?
En praat je wel eens met allochtonen .
Moet je eens doen, het zijn net mensen pffff mafketel.
Zeg het niet vaak, je bent gewoon een racist.

181 verwijderd111

@181 oke het is provoceren maar dat mag in Nederland daar moet je maar tegen kunnen. Gereformeerden worden ook geprovoceerd maar reageren er niet op.

Als die moslims gewoon rustig blijven dan gebeurt er niets. Nee gelijk rellen en de politie bekogelen dat doen die moslims. Die politie staat er ook voor hun bescherming.

En ik praat vaak genoeg met moslims. Veel met koerden daar is goed mee te praten. Met Soennieten niet daar krijg je gelijk een grote bek van

1
182 Zeeuw

@181 Die bbq was op een openbare plaats. Er was een vergunning aangevraagd en gegeven. Als mensen een straatfeestje geven inclusief bbq dan is dat ook geen probleem. Dat zou het nu dus ook niet moeten zijn, want aan alle wettelijke eisen is voldaan. Waarom zouden een stel gelovigen moeten bepalen wat er in de openbare ruimte gebeurt? Die moslims zaten fout. Zij praten niet met autochtonen en eisen rechten op die ze niet hebben, en zeker nooit aan een heiden zouden geven.
Praat jij eigenlijk wel eens met autochtonen? Zijn ook mensen met rechten en met meer plichten dan het tuigvolk. Dat tuigvolk meent het recht te hebben te bepalen wat de buren eten en wanneer. Niet alleen naast de moskee, maar ook de mensen in hun omgeving met een balkon of tuin. Ook daar terroriseren ze en willen ze de ramadan aan anderen opleggen. Ook al is die ander heiden. Dan wordt er rotzooi naar beneden gegooid/gespuugd of met water over de bbq gegooid. Allemaal blijkbaar normaal voor dat zooitje tuig, want niet islamitisch dus provocatie. Aanstaande Zaterdag kan je in de steden beter niet naar de film gaan want de zalen worden door een stel apen bezet. (er wordt met eten en drinken gesmeten, men klimt over stoelen, sloopt, zeikt en schijt waar ze op het moment staan, toilet of niet, scheld personeel uit) Vooraf deze types weren mag niet want 'diezcriminadie' is zielig en de ramadan is klaar dus moeten de apen los kunnen gaan op niet islamitische eigendommen.

1
183 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
VVD wil ongevaccineerde kinderen weren uit de opvang

Laat dat aan de kinderopvang over. Het moet alleen zo zijn dat de kinderopvang niet-gevaccineerd mag weigeren....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

JackKropotkin
Waarom een bedreigde Gazaanse asielzoeker al twee jaar wacht op een verblijfsvergunning

@2 Blijkbaar heeft @1 dat niet gedaan.De foto die de NRC erbij plaatst is natuurlijk wel weer typisch; niets met het echte onderwerp te make...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

sockknitter
Waarom een bedreigde Gazaanse asielzoeker al twee jaar wacht op een verblijfsvergunning

@1Heb je het artikel wel gelezen?...

16 minuten geleden geplaatst door sockknitter

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@46 Nee, die moeten er tegen kunnen. Worden ze hard van........

27 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Waarom een bedreigde Gazaanse asielzoeker al twee jaar wacht op een verblijfsvergunning

Misschien omdat ze altijd indirect aanhanger zijn van Hamas!In Gaza mocht de Hamas rustig zn gang gaan!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Moien
Drinkwaterbedrijven tegen nieuw kabinet: help met aanpak watervervuiling

Hoe zou het toch komen;https://www.nu.nl/economie/6305694/fruittelers-mogen-dit-seizoen-toch-werken-met-verboden-bestrijdingsmiddelen.html...

1 uur geleden geplaatst door Moien

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

4 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

7 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

7 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

7 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
New Desi ChudaiTube8 BlackedIndian Love NudeBest Porn AppLucsious NetBest Indian Porn StarsSite De ProstituéChristy Carlson Romano NudeKira Korasin NudeXnxx Indian Full HdXxx Sexy StudentBonnie BruiseIndian Desi Hot PornKareena Ki Sex VideoElsa Jean SquirtSax VdouPorn After PartySayumi SutraLesbian Pussy EatingShakeela Sex Tamil MovieNaked Celebrity FemalesBernice Burgos PornPorn GamwsLexis Wilson NudePhimsex MoiModel BugilSexy Naked Women PicsHatley Quinn PornSouth Sex XxxWww Sex KannadaEnglish Xx ComChut Ka BhosdaJohnny Sins OfficeIndian Aunty Fucked By BoyAlika Penagos PornHijab MylfGranny GapersRuley Reid OnlyfansHamster PoFree Images PornValerica Steele DreddFlex_x_x PornAnu AgarwalIndian Sex Nude VideosXnxx Dot CoomVerinica AlvuvBangla Sexy PornLingerie MilfTgstorytomeLilpussyViolet Myers AssLost CrawlerOrgy Porntubes亚洲色情网站Pornes AnalLesbians XxxnxHentaicheatingJopornerDubai Bf VideoAsaian Lesbian PornMov18plus ComLesbain Scat PornSize XxxWatch Hd Porn VideosFucking GrandmaInterracial BreadingAmateur Cum CompilationsXnxx Mallu ComEbony Striptease PornJabardasti Mom XxxSara Luvv XxxOne Piece Anime Porn18 PussyDrunk Sister PornNoddle MagazineBest Overwatch PornScan HentiKenna James PornstarLesbo Sisters PornShakila XvideosKatrina Kaif Hot Sex VideoDesi Mallu ComXxxx Gf BfX Movie X MovieLesbian Poenقنوات سكسCulos XxxXxx Bf Video ComXnxx VexinXxx Pone MovieMarci HaseXhamersRandomizer PornLoop.famosasHorny TeensXxx Vf VideoSex Xnxn ComDeepthroat Porn VideosBokura No HentaiMenfuckingStudiofowKayden Kross BlowjobStep Sis DeepthroatGrandpa Jerking OffBbc On BlondesIndian Wife And Husband SexJav Hihi ComKacey JordanLesbian Rough SexTrixieboo21Hindi Sex Video SexDad Dirty TalkCzech Fantasy Glory HoleGianna Michaels 2022DogfartgangbangXnxx XamsterBeauty And The Beast XxxGranny VoyeurLeabian Porn HotCaughtcummingNatasha Nice And TooturnttonyFacesitting MemeXxx New Video HotIndia Pakistan XxxBrittany Snow HotHikr-193Niks Indian Full MovieNew Porn AdsSex Videos Of ActressLopez PornNigger CockGay Porn TubeeIndian Sex VXx Sex Indian VideoHollywood Movie Open SexNaked TeachingSucking Moms TitsIpad PerfectgirlsPornoyoupornDoggystyle SexualLil HompersNude PicksIndian Hot Bhabhi SexLaya Sex VideosIndian Xnxx InBlacked Free PornEscort IrelandTamil Sister And Brother Sex VideoLara Croft Rule 34Hell Knight Ingri