Democraten in paniek: Trump stijgt in peilingen (metronieuws.nl)


De race om het Amerikaanse presidentschap wordt met de dag spannender. Donald Trump komt volgens de peilingen steeds dichterbij zijn rivale Hillary Clinton. Dat zorgt voor paniek bij de Democraten: zij beseffen zich dat de kans dat Trump de verkiezingen steeds reëler wordt. ...

door StoopidMonki in Buitenland  ·  20 Reacties

  • 0
  • 610x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hadden de Democraten maar een gezond iemand moeten inzetten om de race te winnen. Zo'n half in elkaar stortend mens geeft nou niet bepaald vertrouwen. Als ze dan ook nog eens liegt of halve waarheden verteld, is het inderdaad gauw gedaan met zo iemand.

Ik kan er echt niet wakker om liggen. Het is de keuze van de Democraten geweest om deze vrouw naar voren te schuiven, inclusief fraude om de opponent tegen te werken. Dan moet je nu niet zeuren als die keuze toch niet de goede bleek.
Over 4 jaar weer een kans, zou ik zeggen.

5
1 xtremy

Tsja, een Oepsomaatje inzetten is niet zo handig als de campagne langer duurt dan haar gemiddelde aandachtsmoment.
Ik blijf er bij , monica lewinsky had daar moeten staan question

7
2 Voxpopuli

** gebruiker verwijderd **

Straks volgt Tim Kaine haar op, dan wordt het zeuren.

3 gebruiker-verwijderd

Trump is zeer actief en heeft een aantal goede beleid speeches gegeven. Ook is Trump als winnaar uit de discussie gekomen tussen hem en Hillary twee weken terug.

De z. grote media haten Trump en demoniseren hem dagelijks (evenals de politieke elite) maar de kiezers kijken door dat spel van de media heen.

Daarbij is Hillary constant bij schandalen betrokken (nu weer met de nieuw vrijgekomen emails) en maakt een zwakke indruk. Ook is Hillary berucht vanwege haar leugens en vertrouwen veel kiezers haar niet.

De onvrede van de Amerikanen met Clinton komt ook door het feit dat Clinton staat voor het establishment in Washington en Trump vooral opkomt voor de "gewone" man waarnaar niet word geluisterd door de politieke elite. ( Net als in Europa waar de EU leiders hun gang gaan)

Trump is niet rechts of links maar vooral anti-establishment. Daarom word hij aangevallen door zowel het linkse als rechtse establishment. Ook zowel de linkse en rechtse media vallen Trump aan.

Het kernpunt van het beleid van Trump zal de economie betreffen. Banen en nog eens banen scheppen. Daarbij zal hij de illegale (!) immigratie proberen af te remmen. Deze illegale immigratie is een zeer groot probleem in de VS, net als in Europa. In de buitenlandse politiek vertegenwoordigt Trump een gematigde koers, waarbij de VS zouden moeten afzien van hegemoniale aanspraken. Ook wil Trump goede relaties met Rusland opbouwen en een nieuwe koude oorlog voorkomen.

http://www.breitbart.com/

4
4 Brontaris

Als Trump aan de macht komt dan zal de oorlog in Syrië snel voorbij zijn, geen steun meer aan de "gematigde" rebellen. En goede banden met Rusland i.p.v. een nieuwe koude oorlog die we gegarandeerd krijgen met Hillary aan de macht.

Ik hoop op Trump!

3
5 Sniper_on_speeddail

Liever een "dood"zieke Clinton aan het roer dan een levende Trump.

@4

Trump is op vele terreinen extreem rechts, daar zijn zelfs de conservatieve Republikeinen het over eens lol .
Wel deel ik je mening dat de Amerikaanse kiezer over beide kandidaten zeer ontevreden zijn waar ik me ook wel iets bij kan voorstellen.

Verder vergeet je gemakshalve dat de immigranten in Amerika de backbone van de Amerikaanse economie vormen. In niet in mindere maten de illegalen immigranten. Hondrrduizenden verrichten werk waar de Amerikaanse economie óók bast bij heeft. Het bekt stoer immigranten te deporteren, lees miljoenen, en om een muur te gaan bouwen maar beide zaken gaan niet gebeuren. Het betreft dus pure demagogie van Trump, louter om een vaks beeld op te roepen dat hij achter de "autochtone" Amerikasnse werkeloze burger staat.

Clintin is zeker geen heilige, zij grossiert in het niet transparant zijn met betrekking tot haar e-mail server controverse maar ook nu zie ziek was geworden ook al wordt dit door de tegenstanders tot hysterische proporties opgeblazen.

Hoe dan ook, wanneer ik een lijn trek zie ik als eind conclusie een demagoog en een ongeleid projectiel die alleen maar aan zijn eigen belangen denkt; Trump, die zelfs campagnegeld aan zijn kinderen gaf, een indrukwekkende leiding neemt in fact checking lijst waarin hij torenhoog boven Clinton staat wat betreft het verkondigen van leugens; waaronder dat hij tegen de oorlog in Irak zou zijn geweest terwijl op talloze interviews op tape vasstaat waarin hij het tegenovergestelde beweerde. Verder is Trump gevaarlijk, letterlijk, voor de mensheid nadat hij heeft aangegeven het zwaar bevochten milieu akkoord in Parijs te willen torpederen.

Daar tegenover staat een technocraat, een politica van het establishment wat ook niet is waar de meeste Amerikanen, van beide kanten, op zitten te wachten. Een dame die eveneens leugens heeft verspreid, doch een stuk minder dan Trump, maar wel een dame met politieke ervaring in tegenstelling tot Trump die zero politieke ervaring heeft. Zij begrijpt de kunst van consensus politiek bedrijven veel beter dan Trump die alleen maar gewend is aan ja-knikkers en mede daarom als een op hol geslagen projectiel campagne voert.

Nee, ik heb veel liever Clinton. Veel beter voor de stabiliteit in de wereld, op zoveel gronden.

14
6 Dragje

@5

Dat is wel erg naief. De oorlog in Syrie is bovendien al in een laatste fase beland. Maar de gevolgen zullen nog enorm zijn, ook Trump kan daar niets aan doen.
Trump is een gevaarlijke demagoog en roept enkel wat mensen graag willen horen waarbij hij vooral inspeelt op de frustraties onder veel boze kiezers.

12
7 Dragje

@6

Trump is niet rechts of links maar vooral anti-establishment. Daarom word hij aangevallen door zowel het linkse als rechtse establishment. Ook zowel de linkse en rechtse media vallen Trump aan.

Trump is ook niet tegen immigratie; Trump is tegen massale illegale (!) immigratie wat in de VS voor grote problemen zorgt. Vooral op het gebied van criminaliteit en goedkoop werk wat banen wegneemt van Amerikanen en de lonen verlaagt.

Illegal Immigrants Accounted for Nearly 37 Percent of Federal Sentences in FY 2014
http://www.breitbart.com/big-government/2015/07/07/illegal-immigrants-accounted-for-nearly-37-percent-of-federal-sentences-in-fy-2014/

Net zoals in Europa waar veel burgers ook een einde wil zien aan de massale illegale instroom uit het Midden-Oosten en Afrika.

Het is een taboe om over illegale immigratie te praten en iedereen die het toch waagt daarover te praten (in de zin van strenge maatregelen nemen tegen illegale immigratie) word door de media en mondstukken van de democratische partij zoals veel z.g "Late-night talk shows" gedemoniseerd , geridiculiseerd en van "racisme" beschuldigd. Eigenlijk net als in Europa.

Hier is een speech van Trump waarin hij het heeft over ouders van kinderen die zijn vermoord door illegalen. In het midden van zijn speech komen ook de ouders van de vermoordde kinderen aan het woord.

Zoals Trump ook zegt in zijn speech is het niet-politiek correct om over deze zaken te praten. De media zwijgt dit soort incidenten met criminele illegalen liever dood. Door Trump krijgen dit soort incidenten nu aandacht.

The FULL Donald Trump Press Conference with families of people killed by illegal aliens.

2
8 Brontaris

@6

Hillary was voor de inval in Irak en was de motor achter de val van Kaddafi waardoor Libië in een chaos werd gestort waar Jihadisten nu voor een groot deel de macht hebben.

Ook is onder Hillary (als Secretary of State) de betrekkingen met Rusland tot een dieptepunt gedaald.

Het is juist Trump die vind dat Amerika zich minder moet bemoeien met andere landen en Trump was dan ook tegen de inval in Irak en tegen de val van Kaddafi.

Hillary heeft ook geen indrukwekkend resumé Ze is vooral "meegelift" met haar man. Als Secretary of State heeft ze niets bereikt en feitelijk alleen maar aan zelfverrijking gedaan via haar Fonds. In dat Fonds hebben landen als Saudi Arabie,golfstaten, enzovoorts veel geld gestort om zo "gunsten" te kopen van Hillary.

Het grote voordeel van Hillary is dat de meeste media haar steunen; inclusief het zwartmaken van Trump die door de media word gehaat.

Dezelfde media die Trump haten bewonderen Merkel. Hillary word ook wel door de media liefkozend de Merkel van de VS genoemd omdat ze de grenzen nog meer open wil zetten voor illegale immigranten. Veel Amerikanen willen dat niet.

De media steunen het "open grenzen" beleid van Merkel en Hillary.

1
9 Brontaris

Wat moeten ze nu eigenlijk met deze 72 jarige tante, het is een vak voor een veertiger.

2
10 hein

HILLARY says we will PROVOKE WAR - we'll be in POWER Forever!

2
11 StoopidMonki

Low energy granny ..

1
12 Voxpopuli

Trump is misschien de enige die het land kan redden, dus laat hem maar winnen. Waar de democraten graag de afro-Amerikaanse bevolking arm wilt houden zodat ze afhankelijk zijn van de overheid en voor die reden op de democraten stemmen(democratic plantation) kan Trump dit doorbreken door ze niet steeds in een slachtoffer rol te duwen en hun banen te geven zodat ze een voorruitzicht hebben en voorruitgang boeken .
Gedaan met de politiek correcte bullshit gemaakt om problemen niet bespreekbaar te maken en gewoon de problemen oplossen.

3
13 solidsteel

Jason Chaffetz Makes FBI ADMIT That They Covered Up Hillary Clinton's LIES

1
14 StoopidMonki

Ik moet zeggen hij heeft een nieuwe campagne leider en die doet het goed als die persoon hem tijdens regeerperiode ook in bedwang zou kunnen houden .. zou het goed kunnen uitpakken voor trump

0
15 nimmeke

Het is ook leuk je te verdiepen in de "kunst van het redevoeren" dan zie je de methodes waarmee ze het publiek proberen te bedonderen,
je herkent dan de patronen zoals alles in 3 gedeeltes opsommen, en het op de juiste momenten versnellen van hetgeen je zegt, erg nuttig om dat te weten zodat je bij de volgende speech niet zo snel staat te juichen voor die engnekken

0
16 Limburg

Hier hoe de clintons te werk gaan: Flashback: Hilary Clinton/Campaign Fraud/Peter Paul Stan Lee Scandal

2
17 StoopidMonki

Trump is ook een dikke leugenaar: http://www.politifact.com/personalities/donald-trump/

0
18 dani

EXPOSING HILLARY CLINTON: How she used Haiti Disaster to steal aid for her billionaire friends.


1
19 StoopidMonki

Trump for president!!!!

1
20 wegmetrutteensamsom

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@7 Je moet dat relatief zien denk ik. Individuele aanslagen op het publiek door terroristen met bomgordels en Kalashnikov-geweren zullen er toch...

4 minuten geleden geplaatst door rebo

Strongoli
Weinig doorstroom in overvolle Expo Hal in Assen: 'Afhankelijk van andere centra'

@3Tsja en ouderen worden zelfs anoniem verzocht, hun huizen beschikbaar te stellen voor woningzoekenden.Wat een land.Nergens zoveel idiote...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@7Wel als er een strook niemandsland rondom Israël komt te liggen, die de islamitische bloedhonden weg kan houden....

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@6Dat denk ik ook, Israël zal nu door moeten gaan, hoe erg het ook is voor de gegijzelden en onschuldige burgers en hun families.En dit heb...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@5Israel wordt niet veiliger. Als de bewoners van Gaza uitgeroeid zijn....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Reconquista
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

@4Dit gaat over Malmö. Maar waarom zou je in Nederland met een Palestijnse vlag gaan lopen zwaaien?...

16 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Marrie1
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Mooie stem en liedje van Israël, het zal me niets verbazen dat ze heel hoog zullen eindigen. ...

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Reconquista
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

""68 procent van alle scholieren in Malmö een migratieachtergrond""Ja dan ga dat krijgen. Wacht maar totdat ze in de meerderheid zijn dan g...

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

rebo
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

Ik vermoed zelf eigenlijk dat het hele Hamas zooitje daar nu verscholen zit tussen de bevolking in dat Rafah. En dat dit militair bekeken voor I...

19 minuten geleden geplaatst door rebo

ABRACADABRA
GeenStijl: Er komt toch geen officiële imamopleiding. "Onoverkomelijk verschil van inzicht over invulling"

dat ze daar uberhaupt nog over nagedacht hebben. van de zotte gewoon...

21 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

NK. App
Alia StarrMadison OnlyfansCumloadersDakota James NakedHintai TvAnimea HentaisSquirt OrgyBlack Wet ViginaBoobs Sucking By BossMqngaforfreePornnudeEtudiante NudeWilliamhigginsM Spankbang ComBunny Ratchet FartingKannada Sex Com VideoHidden Cam At Massage ParlourMature Evony PornPinaybsex ScandalRashmi Desai SexCheri Deville AnalHeidijofitBlue Picture Sexy Video HindiNormal Bf VideoSarah Banks PornBoyfriend.tv레전드 야 동IndianpormGay Tube IceCutscenes.netMassage Xxx HdJabalpur Sex VideoFreeporn BabysittersPorn Star SunnyBest Sunny Leone Sex VideoJapan Sex FilmAlexa Mills PornSee Her SquirtNudes GayKyler Qui.nLydia Grace NudeSexting With Mom StoriesX Nxx PhotoCondom Sex VideoMistresst PornAmateur Wife Gang BangedHindi Chudai SexSleeping Brother And Sister XxxB NgbrosBrother Cums In SisUncensored Porn ComicsLive Granny PornXhamster HairySusanna Gibson SexObidentlyMother And Son PronMilf UpskirtMis Melano PornIndeian XnxxFrance PornDalechateaJ&m EliteVk QuicksandWhat Sexy VideoIndian Desi Hd Sex VideoCar UpskirtsGreen Hair PornDoujin MorePorn Teenager.comSerenity TaylorIron Man SexLuna Star Jessa RhodesBengaluru XxxCurlyricans Asshole Gets Filled With CumMasturbating Older MenSlaves ScatMariskaxFree Porn Dvd'sIndian SexscandalElsababy PornCumshots On FaceOld Porn GayAspen Rae PornHot Sexy XnxJessie CarmenKatie Bell SexPorn Hd Indian MmsMoona Snake XxxPorn BambolaFree Porns WebsiteKajal Agarwal Xxx VideosXxx BuSex Video Hd OpenBoku To Mesaki SensaiLapdance PornTaboo 3d PornGaymansextubePaigevanzant NakedChaturbate HotwifeexperienceMature Porn MenSex Full SceneWww Tamilsexvidoes ComMia Melano PovMasalasesnPourno HdKamam AuntyHardcore Lesbian ScissorCum On Face CompilationAmy Rose HentiHentau MangaCartoon Futa PornNalgonas Videos PornosMalayalam Shakeela SexFuck FamilyBabgbrosLemon Tanaka PornLou CharmelleZero Tolerance PornLena KellyTeen FacefuckLacey Chabert MaximIndian Sex Video HdBf Video HdDesi Adult MmsGf Sex BfMother And Daughter PornEscort MexicaliFuta PronColegialas Video PornHd Bf XMexicoshemaleXxx GadMom Watches Son Jerking OffErikalustTaner MayerFortnite Calamity PornKashmiri FuckArikytsya Onlyfans LeakedEncanto PornPolynesian PussyDigitalplay GroundMature Swinger PornXnxx PukuSsbbwfuckingAllover30pornAshemaletube..comHeidi Montag NudePorn SalvajeLexivixi NudeNude Tedheads