door G33K in Politiek  ·  96 Reacties

  • 41
  • 1254x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 ,

je draaft door.

7
51 jodelatedieho

Gewoon het bericht op zijn FB-pagina melden, als genoeg mensen dit doen dan zal Kuzu dit wel moeten aanpakken of zijn pagina wordt verwijderd door FB.

2
52 Snuggles

@46 Ik reageerde alleen op de stelling dat ‘laten staan’ gelijk te stellen is aan ‘onderschrijven’, meer niet.

Dat Kuzu gewone reacties als die jij aanhaalt ook weghaalt geloof ik direct en is natuurlijk buitengewoon kwalijk. Ik vind het, zoals ik al schreef, een nare partij en voeg nu toe een nare man, die niet van tegenspraak houdt, en antisemitisme verrast me bij hem ook totaal niet.

3
53 Smiling

Ik heb het met een Marokkaanse collega, die vind het een mooi sprookje..

0
54 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

55 Amy

* Verwijderd door de redactie *

56 Amy

@16 : US heeft Bosnie opzettelijk afgescheiden van Servie en vervolgens de staat Servie doodgezwegen in de naamgeving van wat er toen nog van over was. Zodat we zo snel mogelijk zouden vergeten dat Servie geframed is als agressor en dat Milosevic, de dag voordat hij eindelijk zijn verhaal zou mogen doen bij het VN-tribunaal in Den Haag, dood in zijn cel werd aangetroffen, nadat hem al maanden medische zorg voor zijn hartklachten e.d. was onthouden.

De bedoeling was duidelijk dat er per se een islamitische staat moest komen en dat de moslims als slachtoffer werden afgeschilderd naar de buitenwacht. Op die manier hadden de moslims een uitvalsbasis midden tussen de Oostbloklanden, uitgerekend in het voormalig Joegoslavie waar de moslims absoluut vredelievend waren en allesbehalve radicaal, TOEN tenminste.

5
57 Wendel

@56 ,

laten staan is niet inherent aan onderschrijven.

6
58 jodelatedieho

@53 ,

inderdaad.

3
59 jodelatedieho

@56 Ik haal op mijn eigen pagina ook geen reacties weg waar ik het niet mee eens ben. Een reactie in een discussie weerspiegelt niet automatisch de visie van de organisator van een discussie.

En nogmaals: ik geloof direct dat Kuzu zich ook zelf antisemitisch uitlaat. Maar sec het laten staan van een antisemitische reactie is daarvan mijns inziens geen bewijs.

1
60 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

61 Amy

Kuzu en zijn maatjes van Denk zijn provocateurs en niets meer dan dat. Dat zijn geen politici en horen eigenlijk absoluut niet in de 2e kamer thuis. Smerige opruiers die niets positiefs aan dit land toevoegen. En het slag volk dat hen volgt (zie de berichten op zijn Facebookpagina) is van een verderfelijk laag allooi (anders schrijf en vind je dat soort dingen niet, die ze daar uitkotsen). Kortom Nederland zou een stuk schoner zijn zonder dit vuilnis.

0
62 Christiaan

@61 Volgens mij praten we langs elkaar heen of ben ik vreselijk onduidelijk.

Je hoeft me niet van het foute van Kuzu’s ideeën te overtuigen. Het lijkt me zeker niet onwaarschijnlijk dat Kuzu de strekking van dat soort smerigheid onderschrijft. Maar in z’n algemeenheid kun je niet stellen dat laten staan betekent dat je het er mee eens bent.

0
63 Smiling

Kuzu en DENK.

Ontstaan door zetelroof van de PvdA.

Sindsdien een schandvlek van de Nederlandse parlementaire geschiedenis.

En als je dan weer hierboven leest in het artikel hoe een deel van de achterban van DENK denkt over zaken als de holocaust. Te triest voor woorden. Bestond er maar eens een tijdmachine. Enkeltje reis naar Auschwitz winter 1943 en 1944. Alleen 24 uur kijken en dan terugkomen.

En dan de vraag beantwoorden of de Holocaust een verzinsel is van die afgrijselijke Zionisten.

2
64 De Vliegende Brabander

Censuur...

1
65 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

66 Amy

Diep triest dat @21 zoveel minnen heeft. Waarschijnlijk hebben die niet eens de moeite genomen de video te bekijken.
Wat hij verteld is O zo waar.
Aanroepen tot haat, geweld en uitsluiting is GEEN meningsuiting.
Je mening geven ook als die O zo onwaar, geeft de ander de mogelijkheid de waarheid weer eens onder ogen te brengen.
Dus. In plaats van verbeiden de dialoog aangaan. Maar dan moet je wel ijzersterke bewijzen hebben. In dit geval, de holocaust, die zijn er in overvloed!

1
67 Suikerbeessie

'Hitler mag terug komen', schrijft een van de reageerders. Ik zou zeggen ga dan lekker naar Turkije, want daar zit zo'n vergelijkbaar figuur.

1
68 knightofthenine

Is het niet mogelijk de heer Kuzu uit de Kamer te verwijderen inzake deze opruiende teksten? Of heeft dit weer met vrije meningsuiting te maken?

2
69 knightofthenine

** gebruiker verwijderd **

Prima die aangifte, mijn steun hebben ze.

70 verwijderd84130

Vervolgen en uit de kamer verwijderen. Deze man moet terug naar zijn grote lijder Erdogeit. (kaplaarzen meenemen, in Turkistan is overal tekort aan)

1
71 Uitede aka Espede

@69

Lees het artikel aub questionquestionquestion

7
72 Bullet108

De Turkse islamisten zullen de Armeense genocide ook wel ontkennen.
Enkel kafirs maken fouten, de zelfbenoemde superiore moslims doen nooit iets fout. Echt nooit! question

2
73 Voordevuistweg

CIDI weet ook wel dat in hypocriet Nederland de meeste joden werden gedeporteerd (75 %) Verge;ijk Frankrijk 25 % en Denemarken 0 %. Maar ja die wrede VOC koppen staan nu dan zg. achter de de joden. Nederlanders waaien met elke mee- kunnen niet zelfstandig denken - en zijn keihard in hun onderdijkse opvattingen, wegkijkend van de historische werkelijkheid en decenia links-geschiedenis onderwijs. Opvallend hoe eenzijdig en grof dit volk is met zijn 30 politieke partijen.... Bekijk ze maar van een afstand als ze in het buitenland reizen. Lelijke grote vrouwen op hun stijve Gaselle-fietsen in Frankrijk bv. en hoe ze afgeven op de lokale bevolking. Ze haten nog steeds de bevolking die ze eeuwenlang hebben vernederd in hun kolonieen. Decadente Pauw vrienden....Hahaha

8
74 flessenhals

Er is maar 1 antwoord op zoveel domheid en onjuistheid en dat is een dodelijke stilte en totaal negeren.

0
75 Gezond boerenverstand

@60
[quote]
Maar sec het laten staan van een antisemitische reactie is daarvan mijns inziens geen bewijs.
[/quote]

Probeer maar eens een kritisch Islam geluid te posten, eens kijken hoe lang het er staat voor het door facebook verwijderd wordt.

Youtube is nog erger, die hebben preload filters (die alleen toegepast worden op bepaalde sites) die onmiddellijk bannen als er maar iets gevonden wordt (bijv. een paar secondes muziek)

Reden dat steeds meer mensen overstappen naar een ander platform, bijv. bitchute:

6
76 Proemevla

@76 Met uw soort gecomplot heb ik echt helemaal niets.

2
77 Smiling

@77
Je hebt dus niks met de werkelijkheid (momenteel) op de social media.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen / instanties die inzien dat er tegengas gegeven moet worden, zoals nu CIDI.

6
78 Proemevla

@78 Optreden tegen antisemitisme juich ik toe.

Dat gecomplot over hoe social media werken daarentegen niet.

0
79 Smiling

@79
Tuurlijk, dat is makkelijk, je kop in het zand steken als het je niet persoonlijk raakt.
Het tegendeel is waar, de inperking van de vrijheid van meningsuiting treft ook jou ... op een gegeven moment, het op straat gooien van privé gegevens treft ook jou ... op een gegeven moment.

De bewijzen stapelen zich op, de social media worden steeds driester, nu krijgen bekende personen een ban die alleen opgeheven wordt na massale protesten en die wordt afgedaan als een 'glitsch' en dan, na een paar weken / maanden, gebeurt het opnieuw.
Er wordt gesleuteld aan aantal volgers / viewers, verwijdering uit zoek gegevens ...
Er is een 'zwarte' lijst, diegenen die op die lijst staan worden handmatig doorgeplozen, tot jaren terug, om maar iets te vinden waarvoor ze een ban kunnen krijgen.

6
80 Proemevla

@80 Nee hoor, er is geen inperking van de vrijheid van meningsuiting als een contentplatform bepaalde content weert. U gaf zelf al aan dat sommige gebruikers naar andere platforms verhuizen, waar ze dus hun content gewoon kwijtkunnen.

2
81 Smiling

@81
Toch wel, het zijn 'publishers' / uitgevers van de content (gebracht door de gebruikers) met grote invloed.
Ze mogen alleen mensen bannen die verstoten tegen de huisregels (haat / racisme etc.) maar dat is net wat ze niet doen.
Terroristische organisaties posten al jaren zonder enig probleem, een ban krijgen mensen met een bepaalde politieke voorkeur.

6
82 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

83 Gr@ndioos

@82 Ergens in de voorwaarden van dat soort sites staat dat bijdragen verwijderd kunnen worden als het platform ze niet wil hebben. Dat van die ‘bepaalde politieke voorkeur’ is nou exact het gecomplot waar ik niets mee heb.

2
84 Smiling
85 Proemevla

@85 Al komt u met duizend links van obscure of alt-right-sites, ik heb er nog steeds niets mee. Het is zinloos te proberen me te overtuigen.

2
86 Smiling

@85
Sites / mensen die op het zwarte lijstje staan worden handmatig doorgeplozen, jaren terug, om ook maar iets te vinden, mensen die iets vinden krijgen credits.
En zo te zien zijn ze nu ver klaar met de basis en nu komen mensen aan bod als Candace Owens.
Candace Owens heeft een ban gekregen, dat is weer teruggedraaid (het was een vautje) maar zal in de toekomst weer een ban krijgen.
Het gaat wel degelijk om politieke voorkeur, als je bijvoorbeeld een klimaat criticus bent (ook al ben je een gelauwerde wetenschapper), kun je op een ban rekenen, in elk geval worden jouw bijdragen ver naar beneden gedonderd in de zoek machines.

Het gebeurt niet alleen in de 'VS' maar ook in 'GB' (zeker nu voor de verkiezingen), het gebeurt ook hier.
Het is een onderdeel van de pogingen om politieke tegenstanders uit te schakelen, een andere poot zijn de fake news media (die altijd helemaal bovenaan staan in de zoek machines) die pogingen tot karaktermoord plegen.

3
87 Proemevla

@86
Precies dit, je doet hetzelfde als diegenen die censureren, pogingen tot karaktermoord, gesloten communicatie.

4
88 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

89 5588
90 Proemevla

@88 Gaat henen met uw flauwekul. Ik heb niets met gecomplot, mijn hersens werken niet zo en het interesseert me niet.

Ik heb geen enkele moeite met het bestaan van obscure of alt-right-sites en meningen (mits binnen de wet), ik heb er alleen zelf nul komma nul behoefte aan hun wereldvisie tot mij te nemen. Ik kan mijn tijd wel beter besteden dan aan zaken waarin ik niet geïnteresseerd ben.

2
91 Smiling

** gebruiker verwijderd **

Waarom worden deze politici niet ex PvdA leden genoemd? Bij Arnoud van Doorn wordt nog steeds regelmatig gemeld dat het een ex PVV'er is. De media is wel heel selectief in haar berichtgeving. Het is duidelijk dat links heel diep geworteld zit in de media. Alle Nederlanders weten hoe de situatie werkelijk is maar de media (en overheid) blijven maar ontkennen.

92 verwijderd5929219

Zag afgelopen week een programma op tv waarin iemand van de moslimpartij NIDA uit Den Haag voor het torentje aan het Binnenhof stond en zei "geef ons 12 jaar en dan zitten wij hier". Brrrrrrrrr alleen de gedachte al......

0
93 nostradamus666

@91 je bent net een struisvogel die alles doet wat politiek korrect is. Inclusief mensen beschuldigen van komplottheorieen . Verraad je ook onschuldigen als de CIDI-Cabal dat wil. De social media zijn in handen van een stam. Bovendien hebben ze controle over bijna alles wat wij internet noemen. Als je iets post wat ze niet bevalt gooien ze je eruit. Zoals deze persoon die ze beschuuldigen en stalken om te zorgen dat hij zwijgt. Net als JENSEN in Nederland. Die oprichters van het communisme dulden geen tegenspraak. - Pizzagate - Comet Arson Fire & Zionist PEDO Cabal vs. Know More News (Adam Green Accused & Framed) - YouTube
-

0
94 flessenhals

@91
[quote]
Gaat henen met uw flauwekul.
[/quote]

In het Engels:"Stop throwing facts at me."

0
95 Proemevla

@95 U kunt ook ‘facts’ over motoren of postzegels naar me gooien, die interesseren me evenmin.

@94 Iemand die beweert dat internet in handen van een stam is durf ik wel een complotter te noemen. Uw bericht ademt verder antisemitisme.

1
96 Smiling

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

22 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

23 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

25 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

26 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

29 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

31 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Dredd XxxWhatboyswantAbla Films LlcPandora Kaski NudeLisa Ann VideSavita Bhabhi Sex PdfAudio Sex PhotoDesi Teen NakedHd Sex Video DaunlodXnxx MyamnarCharmain StarrBlondes CumshotFreexvideoFirst Time Sex Seal PackStep Aunty PornThroat SloppyJacqueline Obradors NudeAsian PainalKojja SexIndia Got Talent JudgesGagging PornCollegeblowjobsSaina XxxHindi Video Sex FilmNew Live Sex VideoTamil Sex Movie HdBbw Indian Sex VideoWww Free Porn SitesBang Podcast PornDawn Desire PantyhoseBangali SexTeenhd ComWwwxxxmnSexs Porn HardJav English SubtitlesChaterrbateXxx 1 TimeRaquel Welch NudesPorn Gay YoungPorn Movies FreeNhentai. EtHot Wife Brooke BlazeDvdms 876Lesbain Dry Humpingافلام سكس سحاقVr Porn For WomenLondon Porn VideoPorn Full LengthQuartier Rouge .beVanessa Kirby NudeCockworshipSommer Ray TwerkingXvideos Com Free DownloadNude Teenage ModelLily LebeauSavannahbondDani DanielsxxPorn P OrnFull Length Film PornPorn Con La VecinaMom In PornKiki KloutTelugu College SexBest Black Porn ActressDinotubBangla FockingEvolved Fights LesbianAmateur Public BlowjobBdsm SlutHentaie HeroesBrandyrenee NudeChantal DanielleCrystal Lust SexHollywood Movie Force SexHimiko Toga PornJuicydate.comAladdin Movie HindiFunnypornNaked PicsPerky Breasts NudeNnnnekochan LeakWife Is A NymphoMia Khalifa Porn SatrVideo.de SexoXxx 65Romantic Xxx VideoMahabharat Sex VideoXona.livrMundosexanuncioShy Gal PornKendra Lust VedioSexy Video Video SongAnia BuksteinTamil Live Sex ChatGranny Big ClitSmipthegamesPornos ChinêsHentaifromhellDesi Gay SexSexsy Girl动漫hWww Sex PhotoSarahjay ComRyona PornTransex TopMassage SexxxxPorn Hot ArabHardxMalenia HicksLela Sohna PornKate Nauta NudeXxenValentina Nappi Xxx HdTsdatesPron SoundTelugu Actress Sex StoriesTahne TaylorBrittanya O CampoHindi Mein Chut Ki ChudaiWww Desi Porn Tube ComMelody Mynx PornReal Voyeurism VideosChloekreamsBlondeadobo FacialKatherine Heigl BoobsXxx PickBf Hd ComPron Sex ComSex Com VidoesStocking TeaseXxx Videos In Mom And SonRomantic Porn ThreesomeFireside PornBackpage TucsonAv网Adult ManagaPorn ColegialasMaxine PornOmgcosplay NudeBrat PerversionAbella Danger TwitterCandyloveWoman NudesWww Com Sex Video ComKristina RomanovaNaked And Afraid UnconcernedXnxx Hd VidesoPorngay FranceGenshinimpact PornSexing In Bathtub