door delarosa@europe.com in Politiek  ·  41 Reacties

  • 1
  • 567x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dus je moet vooral geen groepen importeren die het wij/zij denken als kernideologie hebben ... dat zorgt onherroepelijk voor tweedeling en polarisatie

6
1 Vageali6888

Grappig zo'n filmpje van Denk , en intussen zien we op een ander draadje "Denk: Allahu Akbar op 4 mei kan best"

4
2 Vageali6888

Doet me denken waarom geestelijk gezonde mensen d66'ers niet het liefst van de toren willen gooien maar met een doodstrap naar beneden willen trappen. Degene die dat niet hebben zijn geen mensen of d666'ers... Denk gaat aardig in de buurt komen, dit spotje zou ook door pVDa/gl/d66 gemaakt kunnen zien en doet ons beseffen HOE SNEL we onze "verrijkers" weer terug moeten sturen. Gelukkig hebben zij WEL een thuisland...

5
3 prulsar

Divide et impera
https://nl.wikipedia.org/wiki/Divide_et_impera

Het is ook niet dat het iets nieuws is ofzo ... wel nieuw is dat het er een beetje op lijkt dat lieden die het hier over hebben en populair zijn van de social media's gebanned worden ...

1
4 Schildpad

Wat is dit voor een zielige vertoning van denk?

3
5 Saviro

Denk snapt het niet ...

anti-islam=anti-extreemrechts , die willen dat soort toestanden juist voorkomen

8
6 Vageali6888

En dan te bedenken dat Turken het midden oosten, en eigen land, christenvrij hebben genaakt (3 miljoen mensen afgeslacht een eeuw geleden). De Balkan hebben verkracht en jonge jongetjes louter hebben ingezet als kanonnenvoer. Extreme slavernij in alle uithoeken van het rijk.
Bongenoot van de nazis terwijl de rest van Europa vocht voor vrijheid.

Het zijn duivels bij denk met het iq van een pinda

4
7 delarosa@europe.com

Het wij tegen zij is het beste te merken onder de moslims. Zij zijn degene die zich steeds meer segregeren en zich afzetten tegen de westerse maatschappij. Bij hun is iedereen die ongelovig, homo, Christen of Jood is een afvallige die vermoord dient te worden. En de aanhang van moslims neemt zeer snel toe. Ze marcheren nu al in de straten om zoek naar zwakke mensen om beroofd, verkracht en vermoord te worden.
DIT NOOIT WEER !!!

7
8 B55

Gisteren in een draadje over opkomend antisemitisme schreef iemand dit over joden van nu :

"wat moeten de echte slachtoffers wel niet denken van die zieligerds anno2019 die alle vrijheid hebben en zichzelf online constant vergelijken joden uit de 30`er jaren en met de slachtoffers van de jodenvervolging.

echt waar, je gaat over de lijken van je voorouders, om je slachtofferschap en het "opkomend antisemitisme" wat jullie overal willen zien wat aan te dikken"

Uit bovenstaand filmpje van Denk is wel duidelijk dat het niet de joden zijn die janken en in de slachtofferrol kruipen terwijl ze vergelijkingen maken met de nazi-tijd, maar zijn het juist de moslims, en in dit geval de Turken, die janken en doen alsof ze net zo behandeld en vervolgd worden als de joden destijds. :-/

6
9 foshizzle

- imams : jodenhaat diep geworteld in de islam , niets met palestina te maken -

3
10 Vageali6888

De regelmatig in Nederland uitgenodigde Quradhawi :

"Hitler leerde de joden een lesje , de volgende keer door de hand van moslims"

3
11 Vageali6888

@9 Het is in feite nazi-propaganda wat je hier ziet en dat weten ze heel goed. Met dergelijke kromme vergelijkingen bewijzen ze zelf dat ze geen ene fuck geven om de slachtoffers van toen.
Ze gaan letterlijk over lijken voor hun politiek gewin.

4
12 B55

@9
Bedenk vooral dat Turkije bondegenoot was van Nazi Duitsland terwijl de rest van Europa vocht voor vrijheid. Vele Turken hebben gevochten voor Hitler aangezien de JODENHAAT welig tiert in deze cultuur.
Turkije is de grote GENOCIDE pleger en het grote SLAVENRIJK.

Misschien wordt het eens tijd om dat duidelijk te maken aan deze zeer lage lage cultuurneukers.

4
13 delarosa@europe.com

Ik vraag me wel eens af of die imams van vroeger, Hitler ook vergiftigd hebben met hun jodenhaat, of kwam de haat van Hitler tegen de joden ergens anders vandaan ?

4
14 Marrie

De extreem-rechtse grijze wolven van Denk hangen weer eens het slachtoffer uit en misbruiken het lot van de Joden, Roma en Sinti en alle andere slachtoffers van de nazi's om zelf even op een walgelijke manier te scoren. Wat zijn het toch een misselijke figuren. Ondertussen mag er ook nog met geen woord over de Armeense genocide én andere genocides gepleegd door Turken gesproken worden van de mannen van Denk.

6
15 RoosjeB

@9
Weerzinwekkend en schaamteloos dat mensen zulke dingen schrijven, is die reactie inmiddels verwijderd?

4
16 RoosjeB

@15
De genocide waarover niet gesproken wordt
Afrikanen, Grieken, Assyriers, Balkan.

Hoe meer U zich verdiept in turkenland hoe meer u zich een hoedje zult schrikken.

2
17 delarosa@europe.com

@13 Dat gaat nooit lukken om die gasten dat duidelijk te maken, ze delen met z'n allen 1 hersencel, dus goed nadenken zit er niet in voor ze. :-/

3
18 foshizzle

@16 Nee, staat er nog gewoon. :-/

1
19 foshizzle

@17 Dat heb ik al eens gedaan en ik schrok me inderdaad te pletter.

4
20 RoosjeB

@19
Walgelijk ziek, die mensen hebben totaal geen idee waar ze het over hebben.

3
21 RoosjeB

@8 Dat is inderdaad de juiste conclusie!

5
22 netcat

Inderdaad Hitler dacht in eerste instantie niet aan gaskamers noch aan een holocaust. Hij wilde eigenlijk de Joodse medemensen uit Duitsland naar het Midden Oosten sturen. Daar lag immers het land waar ze vandaan kwamen. Maar de groot moefti ( een muzel) ging naar Hitler en vertelde dat hij onder geen voorwaarde Joodse mensen terug wilde zien in hun beloofde land en toen zat Hitler met een problem en idioten als Himmler en anderen kwamen toen met een ander idee om van de Joden af te komen en dat resulteerde uiteindelijk in de gaskamers.
Je kunt dus vaststellen dat de gaskamers een gevolg waren van onderonsje en gezamenlijke afkeer van Joden door zowel de Nazi-ideolgie als de islam-ideologie. Deze 2 ideologieen zijn dan ook nauw verwant met elkaar en allebei fascitisch van aard. Een compleet verbod op zulke gevaarlijke ideologieen zou dan ook zeer toe te juichen zijn.

4
23 PFL

Turken en Arabieren zijn groot aanbidders van Adolf hitler,..

Mein kampf is een bestseller daar en wordt zelf onderwezen op Turkse scholen. Geen land waar de Jodenhaat nog groter is als in Turkije of Egypte.

3
24 iedereen heeft recht op mijn mening

@23
Ja, die 2 gevaarlijke ideologieën zijn nu in de EU samengekomen.
En dat had Merkel en haar handlangers kunnen weten toen ze in 2015 haar oproep deed.

3
25 Marrie

In trukije ligt op menig nachtkastje een kopie van Mein Kampf... Laat je niets wijsmaken door die ottomaanse bruinhemden van Denk.

3
26 Tsaar

Correcter lijkt mij:

'Het begon niet met gaskamers, het begon met Forum voor Democratie'. Let maar op !

4
27 Mac Benac

@27 Dat die partij maar de grootste mag worden.
Het ziekelijke gejank dat de moslims de nieuwe joden zijn is om misselijk van te worden maar, we kunnen ze natuurlijk ook hun gelijk gunnen dan zonder gaskamers maar, deporteren naar het thuisland. Mensen die op deze manier hun gelijk wensen te halen verdienen het niet in Nederland te verblijven.

4
28 Saviro

@28 Dat ben ik met je eens. Maar welke oplossing denk jij dat FvD daarvoor heeft ? Dream on. . . .

1
29 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

30 E.Meel

@30 "Iedereen die zich aan de wetgeving houdt ''verdient'' het om in Nederland te blijven."

4600 rukte de politie uit voor mensen die het volgens u dus niet verdienen on in NL te blijven.
Waarvan akte. Dank !

1
31 dr.Bedwetter

@30 Precies dat wat ik met jouw reacties doe.Over mijn schouder gooien als zijnde onzin.

2
32 Saviro

@29 Van de zittende partijen heb je bewezen al niets te verwachten. Sterker nog een aantal pleit voor Nog meer. Dan maar het roer om en laat een ander het maar eens proberen veel slechter dan nu kan bijna niet.

2
33 Saviro

@33 Nog meer ? Welke partij bepleit dat dan ? Doe niet zo Telegraaf-achtig.

3
34 Mac Benac

@23
"Inderdaad Hitler dacht in eerste instantie niet aan gaskamers noch aan een holocaust. Hij wilde eigenlijk de Joodse medemensen uit Duitsland naar het Midden Oosten sturen. Daar lag immers het land waar ze vandaan kwamen."

Joh!
En waar willen de Nederlandse populisten de 'islamitische medemensen' naartoe sturen?

3
35 Lidpver

@35 .
Doet mij denken aan een film die ik nu niet zo gouw terug kan vinden over een schip ergens in 1938 met 500 Joodse mensen die weg moesten uit Duitsland en die nergens werden geaccepteerd en uit armoe weer terug naar Duitsland ging.

0
36 eigenmening

Terwijl hatende populistenvolgers zelf de parallellen opschrijven zien ze nog steeds niet in op welk hellend vlak ze zich bevinden.

Ik denk dat ze achteraf oprecht denken te menen dat ze 'het niet hebben zien aankomen'. Hun egoïsme is groter dan hun politieke correctheid totdat de publieke opinie ze om verantwoording roept. En zelfs dan blijft er heimelijk De Haat.

Zie de documentatie 'Zwarte Soldaten', de schellen vallen je van de ogen:

1
37 Lidpver

@37
Jammer dat u zich niet verdiept in de het Turkse bondgenootschap met de nazis.
De schellen zullen u dan pas echt gaan vallen vd ogen

2
38 delarosa@europe.com

De titel klopt als een bus. Maar dat zie je door de hele geschiedenis van de mensheid heen gebeuren: eerst het "wij tegen zij" en daarna de gruwelijke uitspattingen.

0
39 TedjeR

@38
Jij ziet de huidige Duitsers wellicht ook nog steeds als nazi's.
Daar verschillen wij dan in.

Dat er nog steeds Nederlanders zijn die Joden als een minderwaardig soort mensen zien, óndanks het feit dat ze de Holocaust hebben meegemaakt vind ik zorgwekkender dan dat er samenwerking met het Nazisme is geweest tussen de jaren '27 en 45 door talloze mogendheden wereldwijd.
Helaas gaat dat bijvoorbeeld ook op voor de VS die sinds hun bestaan 16 jaar níet in oorlog zijn geweest en met veel, héél landen samenwerkingsverbanden hebben en meer dan 20 miljoen doden op hun naam hebben staan die ná WWII gevallen zijn.

Maar joh, als jij zo graag wil blijven focussen op totaal irrelevante zaken terwijl je de zaken waar je wél iets aan kunt doen zo graag negeert: be my guest: verantwoording nemen is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd, anderen beschuldigen kan iedereen verder prima.

1
40 Lidpver

@40

Het filmpje is toch een grote beschuldiging aan ons?

Ik snap niet waarover U het heeft. Het filmpje van Denk gaat over het verleden en ze proberen van alles aan te praten terwijl als ze zich 3 minuten verdiepen in de turkse geschiedenis is het een heel ander verhaal. Het is een lachwekkend filmpje.

Ik ben veel in Duitsland geweest en zie nog wel overblijfselen van het nazisme. Voornamelijk de doeltreffendheidI en machtsverhoudingen binnen bedrijven. Bedrijven als IG Farben en Bosch etc. Ze gaan op een hele andere manier met elkaar om dan in andere landen. Het zijn natuurlijk geen nazis maar de cultuur werkt wel door en dit is alleen maar logisch en ze zijn niet voor niets verruit de grootste economie in Europa, 2x zo groot als Frankrijk.

Ik ken persoonlijk niemand die Joden als minderwaardig ziet. Uiteraard wel bij het Islamitische deel van onze natie. Turken zijn ook de grootste jodenhaters en het wordt met de paplepel ingegoten. Dit is algemeen bekend.

1
41 delarosa@europe.com

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

@2708 Aan het verzoek tot verwijdering van je account moet men wettelijk gezien gevolg geven. Niet het verwijderen van reacties enz. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

ThWil
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Hoezo moet ze zich zo voelen. Er is zelfs een serie over transachtige personen. Transformers wordt dit dacht ik genoemd. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@134 PS Degene die anderen onder losers scharen om wat mopjes die zij vrouwonvriendelijk vinden zijn dus waarschijnlijk feministen en tegenwoo...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2705Ja, maar hoelang is dat niet geweest? Twee jaar ofzo. Je kunt op geen enkele wijze op ze op aan....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2703 "het IP-adres kan uiteraard ook als bewijs dienen, omdat ook dat persoonlijk is." Dat betwijfel ik, want dat is het niet, ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ThWil
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@1 En joden bedreigen heeft iets met die regering te maken. ...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@134 Als ik maar schik heb Bop....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Strongoli
Offtopic

@2705Ik denk dat niemand zich daar destijds druk over maakte, omdat men er van uitging dat NK wèl weer terug zou komen, hetgeen ook gebeurde....

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

elsemiek
Offtopic

@2699 Persoonsgegevens > Zolang als je een account hebt bij Nieuwskoerier.nl. Bij het eventueel verwijderen van je account (op jouw verzoek) wor...

5 minuten geleden geplaatst door elsemiek

FrisseBries
Offtopic

@2707Ik ben hier allemaal niet zo van op de hoogte, maar dan zal Crezee ze het vuur wel nader tot de schenen gelegd hebben op de een of ande...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Rebecca Linares Sex VideosAmber Blank AnalEssaere LeaksRomi Rain XnxxIleana BfBhabhihotsexCileb PornGrupo De Putaria DiscordBig Gay Al7of9Karishma Tanna SexTamil Aunty Sex Video Free DownloadBf Blue Film MovieMaria Nagai JavT4t PornCarolina Cortez PornBoobsgirlsIamqueen_asTelugu Hot XShemalecocksuckingVideos Tik Tok 18NnleaksOffline PornNew Bhabi PornSavanna FoxxTricked Into BlowjobLesbian Incest RedditMs SapphireShantal MoniqueBlake Lively HotMonster Cock DeepthroatsHospital Sex VideoGima Ashi SexPafosstarLayla Jenner Porn PicsCouples ChaturbateEmily Elizabeth PornSpank BangerHindisexyhdXxx GangbangPorngames For IosSumthingextra69Meru HentaiStacy Cruz LatestLatina HotwifeTaithefivefooter PornJade Teen OnlyfansMallu Actress HotNew Marriage PornSexual Position HelicopterRichhdesColour Sex VideoFemboy HootersYummykimmyHelen DeytroisDiego Barros NudeAmatuer BjsMom CameltoeEroprofileBbw Anal TeensRuined OrganismBookakeTamil Aunty Video SexXhammer ComFc2ppv-3087371Sita XxxIndian Girl Hard Sex VideoCorean Porn MoviesIndiansweety'sSexy Hd Sunny LeoneLegalporno VideosLesbian Milf KissingZoey Holloway MomPinpornInfluencer GonewildMulher Pelada Tik TokPaw Shop PornXnxx ApplicationVr EpornerJenny TabordaWanda PornDisneycartoonpornFree Lesibian Porn VideosXnxx Sister NewDesi Bhabi Chuda ChudiElla Hughes NudeTuition Teacher Sex VideoDog Licks Teen PussyLana Rhoades MasturbatingRose Scott PornPussy LipXhamster Hd VideoDoli Sex VideoPorn Star Angela WhiteYou_pornKelsey Lawrence NudeVideos CogiendoseTedtubeFemboy Cum PornBokep Indo ThreesomeEccie.net6ar6ie6 LeakPorn Video Of KoreanMom LesbiansexSerenity Cox BbcLesbian SissoringPics NudesPandora Khaaki NudeHuge Tits CreampieDakoto SkyeLovely Mimi PornCocktitsFuta Hentai PornIndian Model Sex VideoHandcuffed PornBf Sexsi VideoFingering MoviesTumblir XxxPeporoni NippleRagini Mms Sex SceneDesiodiasexIndianxxxQueen Of Spades WifeLisa Vidal NudeJap Porn MomTon PornSexos AgressivoChristmas XvideoSex Hollywood PictureYuoporFreuse MilfGay Cockhold PornCzec Street PornChinese SexingAnna KochaniusPusi VideoXvideos Bengali BoudiHardest BlowjobParveen Kaur NudeScarlett Johansson Hot MoviesSex Yoga Video HdJapan Idol GravureKira QueenShibari BondageCandyasmusAttackers JavX Indian VediosFilmincestHd Porncomics.comKanoka Lioka