door Febee in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 15
  • 556x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Onruststokers moet je sowieso weren, terecht dus

7
1 wijs

Ook het vreedzame en geweldloze verzet wordt door de Zionisten de kop in gedrukt.
#BDS

36
2 Barbapapa-7,5

Als ze nou een M achter hun naam zetten komen ze er misschien wel in. :-/

18
3 foshizzle

@3 Nee dat zal wel taboe zijn in dat gelovige land.

22
4 Reagurius

@4 Je bent er duidelijk nooit geweest question

5
5 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

6 Pxf7+

Denk dat Frankrijk gaat winnen met deze Marokkaanse jongen question
https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=tCJRigN2DmI

1
7 wijs
8 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

9 Barbapapa-7,5

Ook hier proberen de anti-Israëlische figuren de hele BDS-club weer als "vreedzaam" voor te stellen. Zeker Maarten-Jan, aka Barbahamaspapa, een aanhanger van de Hamasbeweging. U kent ze wel van de 600 raketten op Israëlische burgers...

Nee, die BDS-beweging is gewoon de zoveelste antisemitische bende, nu vermomd in een ander jasje. Een wolf in schaapsvacht; de zoveelste. Lees dit maar, en besef dat o.a. Barbapapa een heel andere agenda hebben dan ze ons hier vertellen. Het grote doel is en blijft: het totale verdwijnen van Israël als Joods huis.

http://dutchiesupportsisrael.blogspot.com/2018/11/het-ware-gezicht-van-bds-in-hun-eigen.html

8
10 weerman

Misschien kan Hamas een spectaculair slotakkoord van het festival verzorgen?
Volgens hen houdt Israel zich niet aan de afspraken voor een staakt het vuren zoals die gemaakt zijn met Egypte ruim een maand geleden, wat 1 van de redenen was voor de raketaanvallen vanuit Gaza

20
11 tsja

@11
Je bedoelt dat terreurbeweging Hamas maar weer 'even' een lading raketten op burgers moet gaan afschieten? Ben je wel goed bij je hoofd? Je stelt nu oorlog voor?

Verder heeft Hamas altijd wel een smoes klaar om weer met agressie te beginnen; natuurlijk krijgt Israël de schuld. Zelf zeggen ze zich "slechts te verdedigen" maar dat is een leugen. In hun eigen Handvest staat dat "de geweldsspiraal nooit mag worden doorbroken; dat is verraad!" Simpel terug te vinden in hun handvest, te vinden via Google. Hamas wil nog steeds maar één ding: de totale vernietiging van heel heel Israël.

Mensen die het daar mee eens zijn, zijn knettergek.

5
12 weerman

@9 Misschien moet je eens naar je eigen hatelijke berichten en opmerkingen kijken voordat je andere of Nieuwskoerier van censuur gaat beschuldigen.
Je berichten en opmerkingen worden niet voor niets hier vaak verwijderd.

3
13 Snuggles

@13 weerman

Knettergek? Bekijk het eens vanuit de positie van een Palestijn op de Westbank. Sinds 1994 is er een vredesverdrag met Jordanië. Die Palesrijn zal denken, 'Hě, waarom is de bezetting niet beeindigt na het sluiten van dit verdrag?'.

Nu hoef je geen raketgeleerde te zijn om in te zien dat de aanwezigheid van het IDF op de Westbank dus niets met Jordanië te maken heeft. Waarmee dan wel? Gezien de in hoog tempo voortdenderende Israëlische kolonisatie is dat wel duidelijk. Het IDF is op de Westbak de beschermer van deze kolonisatie en niets anders.

Israël beweert dan ook nog doodleuk dat de nederzettingen vrede niet in de weg staan. Inderdaad is er vrede met Jordanië dus ontruimen die Westbank. Oh.......ach, er wonen reeds meer dan 500.000 Israëlische staatsburgers op de Westbank. Israël kan zich dus niet terugtrekken, wil dit ook niet, indien er geen oplossing is voor de nederzettingen die zgn. De vrede niet in de weg staan.

Is er op dit moment enig perspectief op een Palestijnse staat? Nee, oslo is zo dood als een pier dankzij o.a. Trump en gezien zijn opstelling t.o.v. Oost Jeruzalem en de Golan zijn de verwachtingen voor de deal van de eeuw niet hoog gespannen. De pPalestijnse hoop op zelfbeschikking is dus volledig de grond ingeslagen.

Als dat tot je doordringt en je wil als Palestijn in een vrij Palestina leven dan kan ik mij zomaar voorstellen dat je wenst dat de staat Israël, als staat natuurlijk niet de inwoners, vernietigd wordt.
Dat is, gezien deze ontwikkelingen, helemaal geen knettergekke gedachte vanuit de positie van een Palestijn op de Westbank.

20
14 Hendrianus

Dan denk ik dat onderstaand een passend lied is om het festival te openen,

"En we zingen en we springen en we zijn zo blij,
Want er zijn geen stoute kind'ren bij.
En we zingen en we springen en we zijn zo blij,
Want er zijn geen stoute kind'ren bij!"

20
15 Hendrianus

@14
Ja, je anti-Israëlische mening is genoegzaam bekend. En ik -en vele anderen!- heb een andere. De jouwe is niet zaligmakend. Het is slechts een mening, niet De Grooote Waarheid.

Je #15 is weer van het beruchte lage niveau wat we van Joden- en Israëlhaters mogen verwachten. Sta ik boven, gelukkig.

7
16 weerman

* Verwijderd door de redactie *

17 jong belegen

Waarom zou een land demonstranten binnenlaten die er niet eens wonen?

2
18 Anti-Prut

* Verwijderd door de redactie *

19 jong belegen

De zogenaamde BDS beweging is niets anders dan de tweede helft van de terreurtang.

De ene helft pleegt aanslagen en glorieert in bloedbaden en doden.
De andere helft doet zich voor als vreedzaam, maar hoopt er feitelijk op dat er paniek zou ontstaan tijdens het Songfestival, als BDS-infiltranten erin zouden slagen de show te verstoren. Stel je eens voor dat er tijdens een vluchtbeweging binnen de massa mensen in de verdrukking zouden komen. Dan kunnen gemakkelijk doden en gewonden vallen.
Hoe moeten de Songfestivalbezoekers weten wie BDS-er is en wie terrorist? Met die dreiging speelt men.

Het blijkt al uit de rechtvaardiging waarvan men zichzelf voorziet: het Songfestival moet geboycot worden, want Palestijnen uit de Gazastrook en Westelijke Jordaanoever kunnen er niet naartoe.
Waarom moeten die ernaartoe kunnen gaan? Zij eisen toch hun eigen Palestijnse Staat op?
Waarom moeten ze dan de grens over kunnen naar een ander land? Zeker met al die rondsluipende Palestijnse terreurgroepen.
Onderliggend is de gedachte van de BDS-ers natuurlijk dat Israel het grondgebied van de Palestijnen is. De joodse bezetters moeten in zee gedreven worden en weg. Die laatste boodschap ligt verborgen in het argument.
Lijkt me logisch dat Israel geen lieden hoeft toe te laten die het land vernietigen willen en zijn burgers verdrijven, maar liefst doden.


BDS-ers zijn niets anders dan bewonderaars en groupies van de terreur van Hamas, Islamitische Jihad of Hezbollah. Je vindt ze in Nederland met name bij GL . Precies de partij waar je ook de mensen vindt die wegzwijmelen bij de linkse terreur van vroeger, of de moorden op Pim Fortuijn en Theo van Gogh. Of die graag een binnenstad in de as leggen bij hun anti-globalistische oprispingen. Lekker tijdens een lang weekend revolutionairtje spelen.

5
20 marielouisevankleinmareslag

Whatever. 99.999% gaat echt niet denken tjee wat een fun land dat Israel, daar moeten we eens heen. Die willen gewoon genieten van een leuk fout festival ongeacht waar t plaatsvindt.

10
21 BlackNinja

@18 Anti-Prut

In een democratie die Israël pretendeert te zijn is het volkomen normaal om demonstranten uit andere landen toe te laten. Denk alleen mar even aan de G7 protesten. Zeker mogen er mensen tegengehouden worden die, bewezen, niet komen demonstreren maar de boel komen verstoren.
Nu is, 'verstoren' een ruim begrip.

Israël wenst BDS sympathisanten, anti Israël?, te weren. Ben benieuwd hoe Israël dat aanpakt. Nu ja, Buitenveldert zal het met het rapporteren over Nederlandse BDS activisten aan Israël best druk zijn.

18
22 Hendrianus

@22 Nee hoor wat een onzin. We weren zelf ook haat imams...

2
23 Anti-Prut

@17

Wat heeft de Islam nu van doen met BDS of het songfestival?

16
24 Hendrianus

@24 Ach die BDS types zijn niet veel beter dan gemiddelde haat imam. Het is alleen maar vergelijkingsmateriaal.

2
25 Anti-Prut

@23 Anti-Prut
BDS staat voor u gelijk aan haatzaaien?

14
26 Hendrianus

@26 Voor een deel wel ja. Heb je sommige van die lieden wel eens zien krijsen online en in blaadjes op internet? Wie daarmee gezien wil worden is gewoon een antisemiet. Voorbeelden te over waaruit blijkt hoe onfris die club is als je daar dan vrijwillig aan mee gaat lopen doen dan ben je geen knip voor de neus waard.

2
27 Anti-Prut

@9 Hoppa, zo te zien zijn er al weer geplaatste berichten van je verwijderd die je naar eigen hand ging aanpassen.
Je bent gewoon weer nepnieuws aan het verspreiden.

3
28 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

29 Pxf7+

Mooi zo BDS terroristen moet je per direct oppakken en levenslang gevangen zetten wegens samenwerken met de vijand.

Ze vergeten te vertellen dat hun vrienden de Palestijnen Israel een week geleden nog heeft aangevallen met honderden raketten en de verwachting is dat het songfestival ook een keer onder vuur zal liggen daar. Als de Palestijnen echt doorzetten dan regent daar raketten.

5
30 Zeeuw

Wat een onverholen haat hier tegen BDS activisten.Kan iemand mij dan vertellen waaruit de legitimiteit bestaat dst Israël vijfentwintig jaar na een vredesverdrag met Jordanië gesloten te hebben de Westbank nog steeds bezet is?

Wat legitimeert de kolonisatie vsn door Israël bezet gebied? De vierde conventie van Genève verbiedt dat op duidelijke en heldere wijze.

Zomaar twee zaken waar BDS, terecht, tegen ageert. Waarom BDS? Dat is omdat vanuit overheden en ,dankzij het veto van de VS, er geen sancties trgen Israël komen wegens het overtreden van het internationaal recht. Dan komt er op enig moment vanuit de bevolking een oproep tot een boycot, en activisme om dat te promoten, ten einde Israël te bewegen haar politiek jegens het Palestijns/Israëlische conflict aan te passen.

13
31 Hendrianus

Koude drukte om niets, want de gemiddelde BDS-er wenst niet in die zionistische kolonie en bezettingsstaat te verblijven.

4
32 Keerzijde

Het songfesrival mag natuurlijk niet verstoord worden, stel je voor. Op de avond van het songfestival zullen de gebruikelijke, 'wij zijn hier' invallen op de Westbank gewoon doorgaan. In Hebron wordt het internationale toezicht verboden. Niets , zodat u kan genieten van het songfestival, wordt nagelaten om te doen. Mocht u in de zaal toch vernemen, horen zult u het niet, dat het luchtalarm in Tel Aviv is afgegaan blijf rustig, feest verder wanr niets mag het festival verstoren.

6
33 Hendrianus

@33

Ah, ik hoor weer jaloezie en verwijten. question Leuk, zoals die Jodenhaters hier al bij voorbaat tekeer gaan en de boel verketteren. God, wat zit die haat toch diep... Zeker met de paplepel ingegoten, al die haat. Luchtalarm? Ja, dat zou je wel leuk vinden. Enige afkeer van die ruim 600 raketten op Israëlische burgers heb ik nog niet van jou en je vriendjes vernomen...!

1
34 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@42 Na 10 jaar spreken ze nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands....

zojuist geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@41 Beter lezen, en vooral begrijpen. Maar dat is voor iemand die niet gehinderd door enig fatsoen, schaamte, kennis of verstand ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@34 Nee dat gaat niet want ze spreken geen Nederlands bij aankomst in Ter Apel.Hoe dan ook moet de selectie procedure om gelukzoekers en vlu...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@37 Laat ik het nu helemaal niet over afkomst of kleur gehad hebben. Kan je "aangifte" zo de prullenbak in. 😂...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@6 En dan moeten toegeven dat het christenen waren die de grootste moord op joden op hun geweten hebben?Natuurlijk niet, dit moet gebruikt...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@49 Je hebt blijkbaar echt geen idee. Jouw interpretatie komt eigenlijk alleen maar voor in extreemrechtse kringen, zelfs in islamistische milie...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@39 Dan kunnen we niets meer lezen van bv ronin. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Defcte burger
BBB wil actie tegen Jodenhaat: 'Nooit meer is nu' - NieuwRechts.nl

Ik mis nog een paar woorden bij haar opsommingen ; Brug en gebouwen projecties. ...

10 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ik stel voor dat de NK admin een scheldfilter ontwikkelt. ...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@13 Zeker en als je toch je eigen groepjes wil toevoegen dan kan je het islamitisch smaldeel, de allergrootste groep antisemieten in Nederland, ...

12 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Piper JuneJacqueline Wwe NudeScat TubePornô Amador NovinhasXhmastertSweet LealeaXxx Blue HindiUncensored AnimeE HentAbella Danger FeetRobot XxxXxx VidelHd Video Sexy BfSilk Smitha BoobsLatina Porn PovChaterbareMiya Kalifa XxNaked Twerk PornFucking LesbianPlaintaboo PornNear Hentai31 VaktiXxx Video PleaseMs Rachel NudeJapanese Yoga XxxHazel Moore PornhubDobble AnalXnxx ThilangDani Daniels InterracialPorn AmatSugarbootyWhat Is A BoobgasmJunnu VideosHigh Speed XxxAva-addamsAbella Danger Massage ThreesomeFree Hd PormBlake BlossomsReagan Foxx Rents DueXvid OsChicas CachondasKitana Montana.Danny D BfSava Schultz PussyPorn VibratirForebidden PornPornos WhatsappPorns RealTelugu Sex VideosBig Ebony ClitorisKate Sharma NudeWww Hot Xxx VideosSunny Leone Sexy Sexy VideoXxx Dance BarSuperheronie PornXnxx BokepFilmes Pornos Sexo AnalBlonde Teenagers PornGay CrusingMature Bi Porn4 Girls FingerpainteXnxx Step Mom SonZendya PornStormy Daniels FuckFakedrivingschool PornKira Perez CreampieSydney HareinM I L F F O XIndiancumHindi Sexy Movie BfLara Croft PornBig Cock TubeNaked SexyWww.imagefap.comSexmodlAlice ChambersJapanese GraveurKannada Real Sex StoriesMfuqAsian Sex Diary PornCuckold StroriesPorn Gay CruisingKulhad Pizza Leaked VideoLatest Free PornKloelamaravillaWet T Shirt Contest PornTamil Forced Sex VideosLia Lin XxxHindi Sexy Film HdIndian Aunty BlowjobBest Oral SexBeachgangbangDown Blowse VideosBegging For Cream PieAdult Search OrlandoElle Brooke And Johnny SinsGay XhamsterPron PlayboyDickmatizingDaddydaterسكس مانهواFlashing PornKatrina Kaif SeksiCanais Porn TelegramMeso KyoushiCzech Hunter 672Ravengriim NudesSqirting PussiesHd Porn SidesIndiansexyvideoSensational PornLuna Star SquirtPhatass LatinaMyfreecams ConToonnilyBella E CiaLight Skinned PornMarathi Sex LiveDecensored JavBest Pornography StarCfnm Fem DomJohnny Sins Ka VideoIndian Xxx Bp VideoStella Stone PornNamitha Hot VideosMarisa Tomei OnlyfansLennox Luxe XxxNepali Puti ChikaiMallu Aunty SeducingBreast Massage SexAdult Sexi VideoWomen Naked MassageEroticbabesHqeroticoNancy NudesPorn India XxxKahani XnxxIndian Police Sex VideosSanny Leon Sex ComTwistys.comMinnietammysLesbian Farting PornSophia Locke WatchingmymomgoblackKay Parker Taboo 2Teens On CockHughtitsSleep VoyeurSexy Angel StrippFreesex CallPorn For M